Rețetă: hrană pentru câini de casă fără cereale

Toți avem prieteni sau membri ai familiei care au trecut la un boabe fără cereale, gluten liber sau altă astfel de dietă. Aceste tipuri de diete devin tot mai populare în lumea caninei. Acest Cereale Free Homemade Dog Rețetă alimentară este ușor de făcut, și puteți să o faceți în vrac pentru a îngheța pentru utilizarea ulterioară.

Baza dietei fără cereale pentru canini este derivată din dieta câinilor sălbatici. Ele mănâncă în principal carnea și entrailurile altor animale. Ei nu și-au petrecut timpul să păcălească prin câmpuri de grâu, mângâindu-se pe orez sălbatic sau să-l pui pe ovăz. Deci, de ce este alimentele de câine comerciale făcute cu atâtea boabe acum - zile de zile?

Fără cereale sănătoase Homemade Dog Rețetă alimentarăExistă Cercetarea la sprijin ambele părți ale dietei de hrană pentru câini fără cereale, dar, în cele din urmă, decizia se află cu dvs. și cu medicul veterinar. Unii câini trebuie să mănânce a cereale Dieta gratuită din motive de sănătate. Unii proprietari de animale de companie doresc doar să-și hrănească câinele o dietă fără cereale din motive personale.

Indiferent de categoria pe care o cădeți, asigurați-vă că discutați această schimbare de dietă cu medicul veterinar, indiferent dacă utilizați Grații comerciale de cereale gratuite sau mersul la ruta de dietă de casă. Trecerea de la o alimentație comercială tradițională la o dietă fără cereale fără a asigura o tranziție treptată va duce cu siguranță la cainele dvs. să devină foarte bolnav.

Dacă ați obținut bine de la veterinarul dvs. și căutați o rețetă alimentară de casă fără cereale sănătoase, acest lucru poate fi o potrivire bună pentru animalul dvs. de companie. Asigurați-vă că ați rulat-o în primul rând pe medicul veterinar, deoarece acestea pot recomanda adăugarea suplimentelor suplimentare de vitamine la rețetă.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Cereale Free Homemade Dog Rețetă alimentară

Ușor de făcut Hotărârea Homemade Hotărârea Homemade

Ingrediente

  • 1.5 kilograme de pui (2 kilograme dacă nu aveți ficat de pui)
  • .75 de kilograme de pui de pui
  • 1 ceasca de brânză de cabana
  • 1/8 ceasură de cocos
  • 1 cană de squash (tocat)
  • 1/2 canale de morcovi (tocate)
  • 1/2 ceașcă de fasole verde (tocate)
  • 10 oz. spanac
  • 1/8 ceasuri de rozmarin
  • 1/8 ceas de busuioc
  • 1/8 patrunjel
  • 1/8 ceasură de cupru
  • 4 cuișoare de usturoi

Directii

Știu că există o mulțime de ingrediente în această rețetă de mâncare de casă fără cereale, dar este de fapt extrem de simplu de făcut. Acesta este un Rețetă lentă a aragazului, Deci, tot ce trebuie să faceți este lucrarea pregătirii.

În primul rând, adăugați puiul în partea de jos a aragazului lent și acoperiți-l cu apă. Adăugați suficientă apă pentru a acoperi puiul. Apoi adăugați restul ingredientelor deasupra puiului și a apei.

După cum veți vedea în ghidul meu video de mai sus, spanacul va umple aproape aragazul lent. Va trebui să-l înghiți puțin, dar, pe măsură ce rețeta gătește spanacul se va da și în cele din urmă veți avea o mulțime de camere suplimentare pentru a amesteca hrana pentru câini.

Dimensiunea recomandată de servire este de aproximativ 1/2 cană zilnică pentru fiecare 10 kilograme de greutateGatiti aceasta reteta de hrană pentru câini de casă fără cereale la scăzut timp de aproximativ 8 ore. Va trebui să o amestecați din când în când să amestecați spanacul cu celelalte ingrediente. De asemenea, după aproximativ 4 ore puiul va fi foarte delicat și veți fi capabili să o rupeți în bucăți mai mici și să o amestecați cu celelalte ingrediente.

**NOTĂ - Puiul va fi colorat galben, după cum puteți vedea în fotografia de mai sus, datorită turmericului adăugat la această rețetă.

Odată ce rețeta se face gătit, îl puteți servi până la poochia dvs. Dimensiunea recomandată de servire este de aproximativ 1/2 cană zilnic pentru fiecare 10 kilograme de greutate. Deci, dacă câinele dvs. cântărește 80 de kilograme, va trebui să mănânce 4 cesti de mâncare zilnic. Acest lucru ar trebui să fie împărțit în cel puțin două mese mai mici.

Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de aproximativ 5 zile. De asemenea, puteți îngheța această mâncare într-un container etanș pentru depozitare de până la 3 luni.

Rețeta anterioară: Casă de casă fără cereale gratuite Rețetă alimentară

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană pentru câini de casă fără cereale