7 Suplimente de alimente de casă esențiale de casă

O dietă sănătoasă pentru câini de casă nu înseamnă, inclusiv carne și legume, chiar dacă majoritatea Rețete online Concentrați-vă doar pe asta. Pentru a face o masă bine echilibrată de casă, există o serie de suplimente alimentare de câine esențiale pe care va trebui să le adăugați la vasul dvs. de companie, în funcție de mai mulți factori.

Tipurile și dozarea exactă a acestor suplimente de câini trebuie determinate pe baza rasei câinilor, sexului, vârstei, stării fizice, nivelurilor de activitate și bolilor și bolilor curente (sau potențiale). În Ghidul / videoclipul ei, Samantha și-a acoperit mai multă adâncime. Ar trebui să vă consultați întotdeauna cu nutriționiștii dvs. medicul veterinar sau canin despre orice veți pune în primul rând mâncarea câinelui dvs.

Având în vedere acest lucru, există o serie de suplimente de câine populare care sunt cele mai frecvent adăugate la alimentele câinilor de casă:

Vitamina E

Vitamina E ca supliment alimentar pentru câini de casăVitamina E este esențială pentru câini, iar deficiența sa este foarte comun în canines. Studiile arată că adăugarea de vitamina E în dieta câinelui poate îmbunătăți haina animalelor și factorii de alergie, printre alte probleme de sănătate (1, 2). Cât de mult de ce trebuie să adăugați la mesele de casă pentru câini de casă depinde de mai mulți factori, inclusiv dacă adăugați ulei de pește sau ulei de plante în vas. În plus, puteți găsi o mulțime de recomandări diferite online cu privire la cantitatea de vitamina E care trebuie adăugată la alimentele câinelui dvs.

În general, sursele medicale veterinare spun că trebuie să dați 100 de Ius câinilor mici, 200 iU la câini de dimensiuni medii și ~ 400 ius la rasele mai mari. În același timp, cu toate acestea, suprasolicitarea cu vitamina E poate duce la supradozarea, care o poate transforma de la un antioxidant într-un pro-oxidant. Alți specialiști recomandă 1-2 UIS de vitamina E pe kilogram de greutate corporală zilnic. Biblioteca Națională de Medicină avertizează despre riscuri de doze de vitamine înalte, prin urmare este crucială pentru a discuta acest lucru cu VET dvs.

Ulei de pește

Un număr de uleiuri diferite pot fi folosite în mesele alimentare pentru câini de casă. Ulei de pește este unul dintre cele mai benefice suplimente pe care le puteți da la câinele dvs. Acizii grași omega-3 din uleiul de pește oferă Beneficii larg răspândite, Potrivit studiilor cu animale de companie (3, 4, 5, 6). Acestea îmbunătățesc haina și pielea, reduc inflamația, reglează sistemul imunitar, ajutați dezvoltarea mentală a căței, scăderea tensiunii arteriale și trigliceridele și asigură sprijin împotriva lucrurilor cum ar fi boala renală, boala cardiacă și artrita.

Este esențial să se includă o cantitate exactă de ulei de pește în dieta câinelui. Prea puțin nu va avea nici un efect și adăugând prea mult că riscați efecte secundare, despre care există o mulțime (7). Aici este o doză de ulei de pește pentru diagrama câinilor de la CSU a urma:

Dog Greutate (lbs.) Greutatea câinilor (kg.) Doza recomandată pentru osteoartrită
Per baus; 310 mg (EPA + DHA) pe kg. MBW pe zi
5 2.3 574
10 4.5 965
15 6.8 1308
20 9.1 1623
25 11.4 1919
30 13.6 2200
35 15.9 2469
40 18.2 2730
45 20.5 29.82
50 22.7 3227
55 25 3466
60 27.3 3700
65 29.5 3466
70 31.8 4153
75 34.1 4374
80 36.4 4591
85 38.6 4804
90 40.9 5014
95 43.2 5222
100 45.5 5427
105 47.7 5629
110 50.0 5829
115 52.3 6027
120 54.5 6222
125 56.8 6415
130 59.1 6607
135 61.4 6797
140 63.6 6985
145 65.9 7171
150 68.2 7356
* Rețineți că doza de ulei de pește furnizată mai sus este per kg greutate corporală kg (= MBW, care greutate corporală) a EPA și DHA combinate (și nu pentru "ulei de pește" sau "Omega 3"). 

Alternativ, puteți utiliza ulei de krill sau pește întreg (cum ar fi sardinele), în funcție de rasa câinelui, mărimea și condițiile. Dacă utilizați sardine sau alte pești, adăugați 1 oz. de ea pe kilogram de alte produse din carne din masă.

Ulei de ficat de cod (vitamine A și D)

Dacă nu adăugați pește sau ulei de pește în dieta câinelui dvs., uleiul de ficat de cod este ceva ce ar trebui să luați în considerare, ceea ce are beneficii similare pentru uleiul de pește și oferă, de asemenea, vitamine A și D. Este deosebit de bun pentru inima câinelui și Sănătatea cardiovasculară. Asigurați-vă că adăugați un ulei de cod suficient pentru a vă oferi câinele cu aproximativ 100 de ius de vitamina D per 20 de kilograme de greutatea corpului câinelui în fiecare zi.

La fel ca și în cazul uleiului de pește, nu adăugați prea mult ulei de ficat de cod în diete de hrană pentru câini de casă, deoarece efectele secundare sunt posibile. Dacă sunt necesare mai multe acizi grași omega-3, adăugați ulei de pește simplu. De asemenea, puteți adăuga Vitamina K2 (menaquinone) în mesele câinelui tău, deoarece oferă o marjă mare de siguranță și vă poate permite să dați cantități mai mari de ulei de cod. Vitamina K2 poate fi găsită în special în carne și carne de organe, dar poate fi adăugată și ca supliment.

Alte uleiuri

Uleiuri pentru câiniDiferite tipuri de carne ca carnea de vită și pui au diferite tipuri de grăsimi. Din acest motiv, este o idee bună să vă hrăniți animalul de companie diversificat cu mâncăruri de casă care conțin diferite surse de carne. Un amestec bun de carne de vită și pui, în special cu carnea întunecată a puiului (conține mai multă grăsime decât sânii de pui), este de mare ajutor pentru a echilibra grăsimile din dieta câinelui tău.

Atunci când proprietarii de animale de companie acorim doar o singură sursă de carne, aceasta duce adesea la o dietă care este dezechilibrată care necesită mai multe suplimente (și costă mai mult). Dacă vă concentrați pe carnea de carne de vită în rețetele dvs., atunci puteți adăuga 1 lingură de ulei de semințe de cânepă, ulei de nuc, ulei de șofrănă sau ulei de porumb pe 1 kilogram de carne. În cazul în care puiul este sursa principală de carne, adăugați 1 lingură de uleiuri de semințe de semințe de in sau chia pe 1 kilogram de carne. Acestea pot fi și în formă suplimentară.

Greens Blend (Kelp sau Alfalfa)

Kelp este A O mare sursă de iod, ceea ce este important deoarece poate fi adesea de aprovizionare cu scurte în dietele câinilor, dacă nu în întregime absent. Prea multă iod nu este nici fără riscuri, totuși, deci trebuie să fie gestionată cu atenție. Atât prea mult și prea puțin iod, pot suprima funcția tiroidiană la câini. Cu acest lucru în minte, nu dați mai mult de un sfert de lingură la câini mari și proporțional mai puțin pentru rasele mai mici.

Dacă nu doriți să mergeți cu Kelp, puteți utiliza sare iodată, un supliment mineral care include iod sau o vitamină multi-vitamină. Lucruri cum ar fi amestecurile de bază bune ca cele de la Bucătăria cinstită sunt o opțiune bună, de asemenea. Ele conțin legume, fructe și alte suplimente.

Vitamina B

O vitamine solubile în apă, cum ar fi complexul B De asemenea, esențial în dieta animalului și sunt responsabile pentru un număr mare de beneficii pentru sănătate. Un complex B Full Gama conține vitamine B cum ar fi tiamin, niacin, acid folic, acid pantotenic, biotină, riboflavină, piridoxină. O sursă bună pentru aceste vitamine este nutrițională sau drojdie de bere. În timp ce drojdia lui Brewer are mai puțin de aceste vitamine, este o sursă bună de colină, de asemenea (mai mult decât drojdie nutrițională).

Pentru Zinc, cupru, iod și vitamina D & # 8230;

7 suplimente de alimente de casă esențiale de casăLuați în considerare stridiile, ficatul de vită sau un supliment de câine obișnuit. Zincul, cuprul și vitamina D pot fi în cantități scurte dacă nu includeți ficatul de vită în dieta câinelui. Acesta este un alt motiv pentru care este foarte important Pentru a adăuga carne de organe ca ficat și inimi la mesele câinelui tău.

Dacă ați sărit pe ficatul de carne de vită dintr-un anumit motiv, puteți adăuga stridiile conservate în carne, precum și 1 uncie pe kilogram de carne poate servi scopul de a furniza suficientă cupru, zinc și vitamina D la dieta câinelui. Dacă acest lucru nu sună ca o opțiune, trebuie să adăugați cel puțin aceste suplimente în formă de pulbere sau pilule.

Citiți următorul: Top 7 cele mai bune suplimente pentru câini cu stomac deranjat

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Suplimente de alimente de casă esențiale de casă