Rețetă: food de câine de casă complet complet

Pregătirea alimentelor de casă pentru animalul dvs. de companie este singura modalitate de a crea o dietă care este personalizată la nevoile sale nutriționale exacte. Din păcate, majoritatea rețetelor de alimente pentru câini de casă pe care le veți găsi în cărți sau online nu sunt echilibrate din punct de vedere nutrițional pentru animalul dvs. de companie. Acest Fără alimente pentru câini de casă de casă poate satisface nevoile câtorva câini, dar nu va fi potrivit pentru fiecare canină.

Ghid de ghidaj - alimente de casă de casă complet completă nutriționalDacă vorbești cu medicul veterinar despre servirea câinelui tău o mâncare de casă, probabil că nu o va recomanda. Majoritatea medicilor veterinari generali nu sunt instruiți în mod specific pe o nutriție adecvată canine. Ei știu, de asemenea, că majoritatea proprietarilor de animale de companie nu vor avea timp să cerceteze și pregătiți în mod corespunzător mesele să-și satisfacă nevoile unice nutriționale unice.

Dacă intenționați să vă schimbați câinele într-o dietă de casă, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să consultați un nutriționist canin sau un medic veterinar holistic cu formare în nutriția caninei. Ele vă vor îndruma în crearea de rețete care vă vor oferi câinelui dvs. o dietă echilibrată din punct de vedere nutrițional.

Nu uitați că nevoile nutriționale ale câinelui dvs. se schimbă în mod constant. Aceste nevoi se bazează pe mulți factori, inclusiv vârsta, greutatea, nivelul de activitate și starea de sănătate. Pe măsură ce aceste variabile se schimbă, dieta câinelui va trebui să se schimbe prea.

Fără alimente pentru câini de casă de casă

Cea mai bună rețetă alimentară de casă de casă completă din punct de vedere nutrițional

Ingrediente

  • 1 lb. carne de tocană
  • 1 lingurita. ulei de cocos
  • 1 cartofi dulci mici (tocat)
  • 1/2 canale de morcovi (tocate)
  • 1/2 ceașcă de fasole verde (tocate)
  • 1/2 cană de făină
  • 1 / 2-1 cană de apă

Directii

Tăiați carnea de tocană în bucăți de dimensiuni adecvate pentru câinele dvs. Adăugați uleiul de nucă de cocos într-o tigaie și lăsați-o să se topească peste căldură medie. Adăugați carnea de tocană la tigaie și gătiți-o până când este bine făcut.

Tăiați carnea de tocană în bucăți de dimensiuni adecvate pentru câinele dvsÎn timp ce carnea de tocană gătește, gătiți cartof dulce în cuptorul cu microunde timp de 5 minute sau până când se înmoaie. Asigurați-vă că ați îmbrăcat niște găuri în cartoful dulce înainte de ao pune în cuptorul cu microunde.

Când carnea de tocană este bine făcută, scoateți carnea din tigaie și puneți-o deoparte. Puneți scurgerile înapoi pe căldură medie. Se amestecă încet în făină și apă pentru a crea o sosă.

Adăugați carnea și legumele la amestecul de sos și amestecați pentru a combina această hrană pentru câini de casă completă din punct de vedere nutrițional. Acoperiți tigaia și gătiți până când morcovii sunt delicați - aproximativ 10-15 minute.

Dimensiunea recomandată de servire pentru acest hrană pentru câini de casă completă din punct de vedere nutrițional este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20 de kilograme de greutate corporală Dimensiunea recomandată de servire pentru această alimentație de casă de casă completă din punct de vedere nutrițional este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20 de kilograme de greutate corporală. Tu trebuie să se hrănească 2 porții pe zi. Deci, dacă câinele dvs. cântărește 20 de kilograme, el va mânca 1/2 cană dimineața și 1/2 ceașcă seara.

Puteți stoca această rețetă în frigider într-un recipient etanș pentru până la 5 zile. De asemenea, îl puteți pregăti în cantități mari și îl puteți îngheța timp de până la 2 luni.

Citiți următorul: 7 suplimente de alimente de casă esențiale de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: food de câine de casă complet complet