Whitespotted puffer (cantigaster jactato) informații

Hawaiian Whitespotted Puffer în Kona

În timp ce pufșerul alb al albului este posibil unul dintre cele mai drăguțe pești pe care le puteți pune în acvariul dvs. de apă sărată, este bine cunoscut pentru a provoca o mulțime de deteriorări altor pește din rezervor prin tăierea constantă și luând bucăți mici din aripioarele lor.

Nume stiintific

JACTORUL CANTHIGATER (Jenkins, 1901)

Alte nume comune

Hawaiian Whitespotted Toby, Whitespotted Puffer ascuțit.

Identificare

Puffer-ul albastru are un corp de bronz și o burtă albă. Multe pete albe de la mijlocul jumătății din spate a corpului sunt prezentate de linii negre subțiri. Petele din apropierea jumătății din față a corpului și a zonei din jurul botului au o nuanță turcoaz ușoară pentru ei. Are un loc întunecat, aproape negru la baza aripii dorsale. adesea confundate cu C. Solandri (Richardson, 1845), care are pete pe coada și liniile din jurul ochilor. Seamănă de asemenea C. Janthinopterus (Bleeker, 1855), care are dungi palide care traversează botul. Toate aceste specii au un bot ascuțit, ascuțit, numit astfel pufvers ascuțit.

Distribuție

Este o specie endemică găsită numai în apele hawaiiene și fără îndoială zonele învecinate din jurul lui Hawai`i. Se găsește cel mai frecvent în apele superficiale pe recif, dar locuiește, de asemenea, ape mai adânci în recif.

Dietă

Puffer-ul alb este un omnivor. Se hrănește cu o gamă largă de crustacee, ecinoderms și nevertebrate, cum ar fi bureți, tunici, poliete, bryozoans, arici de mare, Stele fragile, crabi, viermi de arahide, creveți, ZOHANTHIDS, pești, amfipoduri și foraminiferani și vor mânca și alge marine și detritus. Din cauza preferințelor sale alimentare, nu este un pește recomandat pentru a Rezervorul de recif. Cu toate acestea, se face bine într-o Rezervor numai pentru pește. Hrăniți o dietă de diferite tarife de carne, inclusiv creveți tăiate, calmar, scoici și pești. De asemenea, va accepta tarifele de herbivore, cum ar fi Nori și alimentele cutanate cu vitamina.

Caracteristici

Acest pește poate fi destul de teritorial și foarte agresiv. Acesta va urma alți pești în jurul unui rezervor și va alege la aripioarele lor, mușcă puțin mușcături din ele și nu pare să conteze cât de mare este celălalt pește este fie! Puffer-ul de la Whites nu se înțelege cu puffe de tipul său, cu excepția cazului în care o pereche mATER și uneori poate deveni o adevărată teroare pentru majoritatea altor pești. Este mai bine păstrat într-un rezervor comunitar specific de specie agresivă.

Evaluare de îngrijire

Dăm acestui pește un nivel de rating de îngrijire a stea de mare stea. Ea face un pește bun începător, deoarece este o specie foarte tare, dar, din păcate, are o natură foarte agresivă. Acesta este un pește pe care îl credem că vă place sau nu vă place. Îmi place și Stan nu-i place. Cred că este drăguț și adorabil, el o compară cu un yapping, pufping, enervant pudel sau chihuahua. Am vorbit cu numeroși pasiști ​​care se simt în același mod, așa că păstrați unul este ceva ce trebuie doar să vă decideți singur.

Fapte ciudate care fac ca pescarul de apă dulce să aleagă o alegere excelentă
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Whitespotted puffer (cantigaster jactato) informații