Diy dog bowl stand pentru mai puțin de 20 de dolari

Câinele castronului sunt utile din mai multe motive, dar mai ales dacă aveți un câine înalt. Puteți cumpăra standuri simple care nu sunt altceva decât un metal "cu deschideri pe ambele părți pentru a ține un castron. De asemenea, puteți cumpăra standuri elaborate de lemn din lemn care au loc dedesubt pentru depozitare. Acest DIY Dog Bowl Stand oferă toate aceste caracteristici pentru mai puțin de 20 de dolari!

Un castron de câine ridicat aduce capul animalului tău și îmbunătățește postura lui în timp ce mănâncă. Acest lucru poate fi mai bine pentru digestie și este cu siguranță mai bine pentru câinii sau câinii artritici mai vechi, care se recuperează de la anumite vătămări. Ridicarea castronului de pe pământ ia stresul de pe corpul câinelui tău, pentru că nu se îndoaie atât de departe încât să-și atingă mâncarea.

Bolurile alimentare crescute pot să nu fie Corect pentru fiecare câine. Este important să faceți cercetarea dvs. și să faceți cea mai bună alegere pentru animalul dvs. de companie. Dacă aveți întrebări cu privire la faptul că un alimentator ridicat este sau nu o alegere bună pentru câinele dvs., apelați medicul veterinar și cereți sfatul lor.

Alimentatoare simple ridicate vinde pentru $ 35- $ 100. Alimentatoare mai elaborate ar putea costa mai mult de 250 de dolari! Efectuarea propriei stand de dog DIY vă va costa mult mai puțin și va fi la fel de eficientă. În plus, puteți să-l satisfaceți pentru a vă satisface nevoile și preferințele exacte.

DIY Dog Bowl Stand

DIY Dog Bowl Stand

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să măsurați câinele pentru a vă asigura că faceți un alimentator care este înălțimea potrivită. Ia câinele tău să stea cu picioarele direct sub el. Folosind o măsură de bandă de țesături, măsurați de la podea până la punctul în care picioarele din față ale câinelui se întâlnesc cu pieptul.

Ta Bowls de câine nu ar trebui să fie mai mare decât măsurarea acestei măsurători. După cum puteți vedea în fotografia de mai sus, folosesc un tote plastic pentru a face acest stand de bowl DIY. Cumpăra un tote care nu este mai mare decât măsurarea care a luat de la podea la pieptul câinelui tău.

Traceți marginea bolurilor câinelui dvs. pe capacul totei. Tăiați un cerc care este puțin mai mic decât marginea bolului. Acest lucru va permite o buză mică care va ține castronul în poziție.

De asemenea, puteți utiliza acest alimentator ca un container de depozitare a alimentelor pentru câini. Cumpar alimente de caine in saci de 25 de lire sterline. Folosesc un tote de plastic de 32 de uncie pentru alimentatorul meu ridicat de DIY, care lasă o mulțime de spațiu pentru mâncarea câinelui și bolurile. Puteți scoate capacul totei pentru a accesa alimentele sau doar ridicați unul dintre boluri pentru a accesa acest lucru.

Citiți următorul: 10 VET Branduri de produse alimentare recomandate care sunt ieftine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Diy dog bowl stand pentru mai puțin de 20 de dolari