Nomnomnow review: fresh, hrănire homestyle de animale de companie fără griji sau hassle

Părinții de companie au doar cele mai bune intenții atunci când fac hrană pentru câinii și pisicile lor, dar fără îndrumarea unui nutriționist veterinar, șansa ca rezultatul să fie complet complet și echilibrat este subțire. Desigur, există unele beneficii incontestabile asociate cu hrănirea animalelor de companie o dietă făcută din alimente proaspete, integrale, dar dacă animalele de companie suferă de deficiențe nutriționale sau excese ca rezultat, beneficiile nu depășesc riscurile.

Dar dacă ați putea să vă alimentați animalul de companie o dietă care are toate avantajele unui hrană pentru câini de casă cu asigurarea că vor obține tot ce trebuie să prospere? Recent am avut ocazia de a arunca o privire la alimentele pentru câini și pisici făcute de Nomnomnow, O companie care pregătește diete proaspete, făcute la comandă pentru animalele de companie sub îndrumarea nutriționiștilor veterinari Dr. Justin Shmalberg.

Scorul nostru pentru numnomnow

4.8


Eding-ul editorial

Ce ne place:
Ingrediente de înaltă calitate, nutritive

Ce ne place

  • Livrat direct la ușa ta
  • Transportul controlat la temperatură pentru a menține calitatea
  • Direcții aprofundate pentru trecerea animalelor de companie la o nouă dietă
  • Ingrediente de înaltă calitate, nutritive

Ce nu ne place

  • Nu există opțiuni vegetariene pentru câini
  • Doar două rețete pentru pisici

Caracteristici importante

  • Proaspătă, porționată individual (la nevoile de calorii ale animalului dvs.) Mâncărurile livrate la ușă.
  • Mâncărurile individuale măsurate și sigilate individual în saci proprii.
  • Formulate de un lider în nutriția veterinară.
  • Mâncăruri personalizate pe baza greutății, vârsta, nivelul de activitate și problemele de sănătate ale animalului dvs. de companie.
  • Consultări gratuite de nutriție pentru PET.
  • Mâncăruri pregătite în fiecare săptămână în instalațiile lui Nomnomnow.
  • Garanție de îngrijire: Dacă nu vedeți o diferență în animalul dvs. de companie după 30 de zile de mese proaspete, Nomnomnow va cumpăra următoarea dietă a animalului dvs. de companie, până la 40 USD, cu dovadă de primire.

Cât costã?

Prestarea lui Nomnomnow este la fel de individualizată ca mesele proaspete pe care le obțineți pentru animalele de companie, pe baza vârstei, greutății și, dacă intenționați să vă pierdeți animalul de companie sau să obțineți o greutate, greutatea țintă a animalului dvs. de companie.

Ca exemplu, următoarele prețuri se bazează pe un câine de rasă mixtă, cu vârsta cuprinsă între 25 de kilograme cu o greutate țintă de 20 de kilograme pentru rețeta tatătoasă de curcan:

  • Frecvența de livrare săptămânală (14 mese pe livrare, 4 kg de alimente): 36 USD.18 / săptămână
  • Frecvența de livrare de 2 săptămâni (28 mese pe livrare, 9 lbs de alimente): 28 USD.30 / săptămână
  • Frecvență de livrare de 4 săptămâni (56 mese pe livrare, 17 lbs de alimente): $ 24.36 / săptămână

Transportul este gratuit, și puteți obține 50% din prima comandă. Click aici pentru a incepe.

Numnomnow pentru pisici

Alimentele (și tratează) au fost livrate în casa mea într-o cutie bine căptușită, a rămas rece de două pachete de gheață mari. Mâncarea a fost afectată temeinic la sosirea sa și nu am avut nici o preocupare că s-ar fi stricat în timp ce era în tranzit.

Iată o imagine a primei retete pe care mi-am oferit pisica mea, Minerva.

Pui chow-maow

Se numește "Chow-Mow-Mow" și conține coapsa de pui, piept de pui, ficat de pui, morcovi, sparanghel, spanac, cantaloupe și un supliment nutritiv care conțin toate vitaminele și mineralele suplimentare pe care animalele de companie le solicită. Multe dintre aceste ingrediente sunt ușor de identificat prin simpla privirea la alimente.

Ca parte a expedierii mele, am primit, de asemenea, direcții despre modul de tranziție Minerva la o astfel de dietă nouă (pisica nu-i place să se schimbe după toate!), precum și o sticlă de bulion de carne de vită și niște fulgi bonito (ton) pentru a ajuta. După ce am amestecat o cantitate mică de bulion și fulgi în puiul de pui și a încălzit totul la temperatura camerei în cuptorul cu microunde, Minerva săpată în dreapta. Aici se bucură de prima ei masă.

Minerva

Câteva zile mai târziu am oferit Minerva Rețeta de sărbătoare de pește din Tilapia, somon, grăsime de carne de vită, rădăcină Cassava, morcov și amestec de vitamine și minerale numnomnow. De data aceasta nu au fost necesare fulgi de bulion sau bonito. Ea a săpat chiar înăuntru.

Numnomnow pentru câini

Din păcate, câinele meu Apollo trebuie să mănânce o dietă de prescripție veterinară pentru a-și gestiona boala severă a intestinului inflamator. Nu l-am putut folosi ca pe subiectul meu de testare pentru alimentele de câine numnomnow, dar am deschis o pungă de "pahar de carne de vită" din inimă "din carne de vită, cartofi, morcovi, mazăre, ouă, ulei de pește și vitamine și minerale și minerale.

Heartland carne de vită Mash

Aproape arată ca ceva ce ai făcut pentru tine, nu-i așa?

I-am dat restul de mâncare de câine unui prieten care a adoptat recent Cali, un goofball dulce care fusese abandonat, salvat de la un adăpost de ucidere, transportat între state, dat naștere unei așternuturi, spuse și a trecut prin mai multe case foster. Dacă cineva trebuia să se trateze, este cali! Ea nu mânca bine când a ajuns mai întâi la casa prietenului meu, dar când au început să amestece alimentele numnomnow câine în haina ei, ea a început să mănânce cu gusto.

Cum functioneaza

Cali

Dacă vă hrăniți sau ați luat în considerare hrănirea unei diete de casă la animalele de companie, aruncați o privire la Nomnomnow. Tot ce trebuie să faceți este să acordați companiei greutatea animalelor de companie, vârsta, nivelul de activitate și orice problemă de sănătate pe care ar putea avea și apoi alegeți o rețetă (carne de porc, carne de pui, curcan sau carne de vită pentru câini și pui sau pește pentru pisici).

Dacă aveți întrebări, puteți solicita o nutriție gratuită. Veți primi mese porționate individual pentru animalele de companie, împreună cu instrucțiunile despre cum să începeți să vă alimentați câinele sau pisica nouă alimente, cum să o stocați și cum să reciclați toate ambalajele pe care le vine (Yay!).

Verdictul final

În general, aș da numnomnow un 4.8 din 5. Singurii mele plângeri sunt că există doar două rețete pentru a alege de la pisici și nici o opțiune vegetariană pentru câini. Îi recomand cu fermitate aceste diete sănătoase, complet finale și echilibrate părinților de companie care doresc să înlocuiască sau să completeze dieta actuală a animalelor de companie cu alimente care sunt cel puțin la fel de bune, dacă nu mai bine decât ceea ce puteți face acasă.

Gata să-ți dai animalele de companie beneficiile meselor de casă fără hassle? Începeți cu numnomnow.

Vedeți mai multe recenzii despre noi Cele mai bune servicii de livrare a alimentelor pentru câini

Căutând câteva opțiuni diferite de alimente și tratați? Asigurați-vă că ați verificat-o alimente și tratează pentru animale de companie articole.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Nomnomnow review: fresh, hrănire homestyle de animale de companie fără griji sau hassle