Sunt copaci de crăciun otrăvit pentru câini?

Fiecare proprietar de câini știe asta Câinii vor pune aproape orice în gură și, deoarece acestea sunt adesea complet treptate de pomi de Crăciun, este complet logic pentru a vă întreba dacă sunt otrăviți pentru câini. Răspunsul la această întrebare, sunt copaci de Crăciun otrăvit pentru câini sau nu, este, desigur, mai complicat decât un simplu da sau nu.

Sunt copaci de Crăciun otrăvit pentru câinipomi de Craciun înșiși nu sunt otrăvitoare pentru câini. in orice caz, Uleiuri de la brazi poate fi ușor toxic și provoacă probleme ușoare de stomac și iritații ale gurii la câini. Ace Pe acești copaci pot fi, de asemenea, extrem de periculoși.

De asemenea, rețineți că nu este doar plantele și alimentele din jurul casei dvs. care pot fi văzute ca fiind comestibile de către animalul dvs. de companie. Câini - și puii mai ales - sunt atrași de obiecte strălucitoare, de trinketuri mici și multe alte obiecte decorative pe care le puteți atârna pe copacii de Crăciun.

În timp ce nu sunt comestibile, luminile de Crăciun, Decoratiuni dangling de la un copac și ghirlandă poate fi foarte periculos pentru animalul dvs. de companie, de asemenea. Aceste lucruri vor lacrimă sau puncție tractul digestiv al câinelui. De asemenea, ar putea provoca o obstrucție intestinală, care va duce fie la moarte, fie o intervenție chirurgicală foarte costisitoare pentru a elimina blocajul, printre alte probleme de sănătate.

Când considerați tot ceea ce intră și în jurul pomului de Crăciun, este sigur să spunem că cel mai bun mod de acțiune este să vă păstrați câinele departe de el. Când vă decorați pentru orice vacanță, fiți conștienți de ceea ce va avea câinele dvs. Asigurați-vă că ceva care i-ar putea face rău este ridicat și securizat.

O opțiune mai bună: 8 arbori de Crăciun artificial care sunt siguri pentru câini

Deci sunt arborii de Crăciun otrăvit pentru câini? Nu, nu sunt, dar nu este o modalitate corectă de a privi la asta. Mai multe sunt mai multe lucruri pe și în jurul copacilor de Crăciun că proprietarii de animale de companie ar trebui să fie conștienți de faptul că poate să pună un pericol pentru câini, cum ar fi decorațiile de Crăciun utilizate în mod obișnuit, care ar putea fi foarte dăunători tovarășilor noștri canini și cum să-ți păstrez câinii departe de pomi de Craciun.

Sunt copaci de Crăciun otrăvit pentru câini?

sunt copaci de Crăciun otrăvit pentru câini

Cât de otrăviți sunt copacii de Crăciun?

Copacii de brad (precum și copacii de molid și pin, care sunt folosiți și ca pomi de Crăciun) sunt nu otrăvitoare pentru câini. Cu toate acestea, uleiurile și acele lor pot fi periculoase și pot provoca probleme de sănătate cum ar fi dureri de stomac și arsuri de gură sau iritații dacă câinele tău îi înghită sau le mestecă. Dacă sunteți în stare să alegeți un copac de Crăciun non-vărsat sau Arbori de Crăciun artificial, fa aia. Ele sunt mai sigure pentru câini și vă puteți salva de la îngrijorare deloc.

Alte pericole de Crăciun pentru câini

Pe de altă parte, unele dintre lucrurile folosite ca decorațiuni sau pentru a păstra pomul de Crăciun în viață și bine pot fi foarte otrăviți pentru câini. Ar trebui să știți exact ce poate provoca probleme. În timp ce există o mulțime de Decorațiuni sigure pentru câini, Multe alte pericole comune de Crăciun pentru câini pe care probabil că le veți întâlni includ:

1. Holly

sunt copaci de Crăciun otrăvit pentru câiniAceastă plantă este folosită în mod tradițional ca o decorare de Crăciun și se crede de culturi antice că poate proteja gospodăria de la diverse spirite rele. În tradiția creștină, spinii reprezintă coroana de spini și boabele roșii reprezintă sângele lui Hristos. Este o plantă destul de frumoasă, dar este, de asemenea, foarte periculoasă pentru poochia ta.

Holly este considerat a fi foarte otrăvit pentru câini. Cu toate acestea, deoarece are un gust extrem de amar și frunze ascuțite, câinii vor rămâne cel mai probabil departe de ea. Totuși, chiar și o cantitate mică de plantă este suficientă pentru a vă face câinele destul de bolnav.

Holly este de fapt destul de otrăvit și pentru oameni și poate provoca unele probleme digestive grave cum ar fi vărsături și diaree. De fapt, ingerarea a peste 20 de fructe de padure poate fi chiar fatală pentru copii. De asemenea, trebuie să vă asigurați că câinele dvs. nu înșeală ramurile lui Holly pentru o jucărie de mestecat. Se poate răni și se poate tăia gura pe aceste frunze.

2. Vasc

sunt copaci de Crăciun otrăvit pentru câiniVimbul a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani și având vâste vii în casa ta este ceva care este practic comun, precum și de a face centrele și coroanele de masă din ea. Cu toate acestea, ar trebui să fiți atenți cu vâscul, deoarece este foarte otrăvitor pentru câini.

Dacă câinele dvs. mănâncă vâscul, el poate avea probleme grave gastro-intestinale, dar acesta este probabil cel mai puțin din acesta, deoarece el poate, de asemenea, să aibă dificultăți de respirație, probleme de inimă și leziuni ale nervului sau creierului. Dacă nu sunteți sigur că vă puteți păstra câinele departe de vâsc, mai bine să vă gândiți din nou la faptul că aveți în casa dvs. pentru Crăciun.

3. Boabe

Am răspuns la întrebare, sunt arborii de Crăciun otrăvit pentru câini și acum este timpul să vorbim despre fructe de padure diferite, care adesea își găsesc drumul în casele noastre în timpul Crăciunului ca parte a diferitelor decorațiuni și afișaje. De asemenea, mulți oameni se bucură de tăierea propriilor ramuri de boabe în timpul plimbărilor și le-au făcut în aranjamente și decorațiuni.

Dacă nu sunteți sigur ce tip de boabe folosiți exact, acesta poate fi un pericol potențial pentru câinele dvs.

Chiar dacă majoritatea fructelor de padure otrăvitoare nu sunt interesante pentru câini, deoarece au un gust amar, care nu este adevărat pentru toate fructele de padure, ceea ce înseamnă că trebuie să fii cu adevărat atent. De asemenea, unii câini vor mânca lucruri fără a le deteriora mai întâi, și care poate fi cazul și cu unele boabe toxice.

4. Poinsettia

sunt copaci de Crăciun otrăvit pentru câiniPoinsettia este adesea dată ca fiind prezentă pe Crăciun și este o fabrică de Crăciun foarte populară datorită frunzelor sale largi atractive și luminoase. Chiar dacă sa considerat că Poinsettia a fost extrem de otrăvitoare pentru câini, nu este cu adevărat cazul, așa cum au arătat câteva studii recente.

Este totuși, toxic pentru câini, Dar efectele sunt destul de ușoare decât severe. Ingerarea Poinsettiei poate face ca câinele dvs. să sufere de probleme gastrointestinale și poate provoca, de asemenea, iritații ale pielii dacă este atinsă sau frecat. Deci, dacă doriți cu adevărat să aveți poinsettia în casa dvs. la Crăciun, ar trebui să o păstrați la îndemâna câinelui tău.

Ce zici de copaci de Crăciun artificial pentru câini?

Sunt copaci de Crăciun otrăvit pentru câini? Această întrebare este, de obicei, îndreptată spre copacii adevărați, dar despre cele artificiale? În general, majoritatea copacilor de Crăciun artificial sunt mult mai sigur pentru câini decât cele reale. Cu toate acestea, ele pot fi, de asemenea, periculoase pentru câinele dvs., dar amploarea acestui pericol depinde de materialul pe care îl fac.

În majoritatea cazurilor, părțile artificiale artificiale nu vor provoca nicio situație care pune viața în pericol pentru câinii dvs. Dar, poate cauza multe probleme, totuși. De exemplu, ca vârstele de copac, devine mai fragile și mici bucăți de ea se pot desprinde și provoca iritarea gurii sau blocarea intestinală dacă câinele tău o mănâncă.

Acest lucru este valabil pentru plastic și aluminiu, dar chiar și alte materiale pot fi periculoase pentru câinele dvs. Dacă observați că câinele dvs. a mâncat o parte din pomul de Crăciun, duceți-l la veterinar cât mai curând posibil.

RECOMANDAT: 22 DOS și DONS Când cheltuiesc Crăciunul cu câini

Alte lucruri otrăvitoare pe un pom de Crăciun

sunt copaci de Crăciun otrăvit pentru câiniÎn plus față de plantele și copacul în sine, câinele dvs. poate avea probleme de sănătate din alte lucruri găsite pe sau în jurul pomului de Crăciun. De exemplu, apa copac poate fi foarte otrăvitoare pentru câinele dvs.

Deoarece apa copac este, de obicei, îmbunătățită cu îngrășăminte, conservanți și pesticide, poate fi foarte dăunător câinelui tău. Cel mai bine este să vă asigurați că câinele dvs. nu poate bea apa copacului, astfel încât să utilizați un fel de mâncare acoperită de apă doar pentru a rămâne pe partea sigură.

Dacă te-ai întrebat, sunt arbori de Crăciun otrăvit pentru câini?,& # 8221; De asemenea, trebuie să vă gândiți la alte pericole. Un alt lucru de a fi îngrijorat de luminile de Crăciun. Încercați să nu strângeți fundul copacului de Crăciun cu ei.

În primul rând, ei pot obține foarte cald și arde câinele. De asemenea, unii câini vor mesteca cabluri electrice și cabluri, ceea ce le poate face să primească arsuri de gură și șocuri electrice sau în cel mai rău caz, chiar și provoca edeme pulmonare care poate fi fatală.

Rețineți că Tinsel este extrem de periculos pentru câinele dvs. și dacă puteți, evitați tăierea copacului cu el. Dacă câinele dvs. mănâncă Tinsel, îl poate face să sufere de vărsături, pierderea apetitului, diaree, letargie și pierderea în greutate și va fi probabil necesară pentru a avea o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta tinselul din stomac.

Ornamentele de Crăciun pot fi, de asemenea, otrăvitoare pentru câinele dvs., dar care depinde de materialul folosit pentru a le face și, în unele cazuri, care poate fi chiar fatal pentru câinele dvs. Cu toate acestea, chiar dacă acestea sunt fabricate din materiale sigure, unele dintre ele pot prezenta un pericol real pentru câinele dvs.

Ornamentele din sticlă sunt un mare exemplu de materiale de Crăciun nesigure pentru câini. Ele pot rupe cu ușurință și vă pot tăia câinele. De asemenea, evitați utilizarea ornamente comestibile, deoarece pot prezenta prea mult o ispită pentru câinele dvs. și poate să-i ducă pe copac și să se rănească în acest proces.

LEGATE DE: Cum să includeți câinele dvs. în sărbătoarea Crăciunului

sunt copaci de Crăciun otrăvit pentru câini

Ține-ți câinele departe de pomul tău de Crăciun

Pentru a vă asigura că câinele dvs. este sigur și sunet în timpul Crăciunului, aveți nevoie de mai mult decât întrebarea simplă și # 8220; sunt arbori de Crăciun otrăvit pentru câini?& # 8221; Ar trebui să-l țineți departe de pomul de Crăciun și să-l lăsați lângă el numai atunci când vă aflați și îl urmăriți. Care poate fi uneori un lucru greu de făcut, dar puteți lua anumite pași pentru a vă asigura că câinele dvs. este sigur.

Puneți pomul de Crăciun într-o cameră care poate fi închisă Deci, puteți fi sigur că câinele dvs. nu poate ajunge la copac fără permisiunea dvs. Poti de asemenea Înconjurați copacul cu un gard pentru a vă face ca câinele să nu poată aborda complet pomul de Crăciun.

Când nu sunteți acasă, ar trebui limitează câinele într-o cameră diferită și ține-l departe de copacul tău. De asemenea, atunci când alegeți locația copacului, încercați să o puneți într-o zonă cu trafic redus. Plasarea copacului într-un colț este probabil cea mai bună idee și șansele ca câinele tău să o facă să-l depășească nu sunt la fel de mari cum ar fi dacă ai pune copacul în mijlocul camerei.

Sunt copaci de Crăciun otrăvit pentru câiniDe asemenea, puteți folosi câteva trucuri pentru a păstra câinele la Bay. De exemplu, Utilizați câteva elemente care au un miros puternic, de preferință mentol sau scorțișoară, pentru a vă pulveriza copacul.

Ei vor acționa ca un câine repellent, deoarece câinii au un sentiment puternic de miros și cel mai probabil va evita să se apropie de mirosurile puternice. Poti de asemenea Așezați folia de aluminiu în jurul copacului, sau unele covorașe lipicioase de la mulți câini, în special cățeluși, vor evita mersul pe aceste tipuri de suprafață.

Dacă aveți un câine, pur și simplu trebuie să fiți foarte atenți în timpul sărbătorilor dacă doriți să vă asigurați că atât dvs., cât și buddy-ul dvs. canin va avea un timp frumos și fără stres. Dacă ați fi întrebat și # 8220; sunt arbori de Crăciun otrăvit pentru câini?,& # 8221; atunci șansele sunt conștienți de pericolele acestui sezon de sărbători pentru animalele noastre de companie. Fiți conștienți de aceste pericole atunci când decorați și veți crea un mediu sigur pentru fiecare membru al familiei dvs.

Citiți următorul: Top 22 jucării de câine de Crăciun Safe

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sunt copaci de crăciun otrăvit pentru câini?