Arbuști prietenos cu câini: cele mai bune arbuști pentru animale de companie pentru curtea ta!

Câine-friendly-arbuști

Există multe de gândit la adăugarea de plante și arbuști în grădina dvs. Trebuie să vă gândiți la expunerea la soare, să plantați spațiul, pH-ul solului și un milion de alți factori înainte de a vă îndrepta chiar la centrul de grădină.

Și dacă aveți un membru de familie cu patru picioare, veți avea și mai multe lucruri de gândit. Nu doriți să adăugați plante toxice în curtea dvs, nici nu doriți să adăugați niciun plante care sunt prea fragile pentru a rezista la uzură și pentru a vă rupe mâncărurile de câine.

Vom încerca să vă ajutăm să vă completați grădina într-un mod prietenos cu câinele prin împărtășirea a 11 arbuști și plante care nu vor reprezenta un pericol serios pentru animalul dvs. de companie și sunt suficient de greu pentru a coexista cu canini.

11 arbuști prietenos pentru câine pentru curtea ta

Fiecare dintre cele 11 arbuști enumerate mai jos este o alegere excelentă pentru proprietarii de câini de a planta în grădina lor sau în curtea lor.

Fiecare este listată ca fiind non-toxică pentru câini de către ASPCA, Deci, ei nu ar trebui să provoace o boală gravă dacă câinele dvs. decide să se rătăcească pe frunze sau flori.

Doar fiți conștienți de faptul că orice tip de material vegetal poate supăra stomacul câinelui dvs. și câțiva câini sunt mai sensibili la materialul plantelor decât altele.

Deci, dacă vă vedeți vreodată câinele dvs. de mângâiere pe aceste plante, păstrați-vă un ochi bun pe ea și asigurați-vă că vă contactați medicul veterinar dacă începe să prezinte simptome de îngrijorare.

1. Hibiscus tropical

Există câteva sute de specii de plante în genul general Hibiscus, Dar majoritatea celor pe care le veți găsi în centrele de grădină sunt soiuri ale Hibiscusului chinez (Hibiscus Rosa-Sinensis).

Hibiscus sunt arbuști mari care uneori ajung la proporții asemănătoare copacilor, deci asigurați-vă că aveți o mulțime de spațiu pentru aceste plante superbe.

Plantele Hibiscus nu ar trebui să reprezinte o amenințare gravă pentru câinele dvs.; Florile multor soiuri sunt chiar comestibile.

2. Crepe Myrtle

Crepe Myrtles sunt probabil mai bine descrise ca copaci decât arbuști, dar sunt ușor de îmbogățit cu tăiere regulată. Acest lucru ar trebui să-i păstreze destul de mici dacă vă place.

Indiferent de modul în care le prune sau cât de mare le lăsați să ajungă, Crepe Myrtles sunt o alegere excelentă pentru șantierele prietenoase cu animalele de companie. Crepe Myrtles sunt, în general, foarte robuste și hardy, și sunt complet sigure pentru câinele dvs.

3. Păducel

Există o varietate de Hawthorns în genul Crataegus care fac arbuști excelenți de curte. Mulți sunt aproape de copac, dar există mai multe soiuri disponibile care funcționează bine pentru garduri. Majoritatea hawthorns produc fructe comestibile, iar ASPCA le enumeră ca netoxice.

Rețineți că unii Hawthorns produc spini care ar putea să vă rănească animalul de companie, deci evitați cei în favoarea unor soiuri fără spaniole.

4. Magnolia Bush

Majoritatea oamenilor se imaginează pe copaci mari, impunători atunci când au auzit cuvântul Magnolia, dar există un număr de magnolii cu dimensiuni multi-trunchiate, disponibile de la cultivatori și magazine de grădină.

Acestea fac adesea adăugiri mari în curcani cu câini, deoarece sunt atât robuste cât și netoxici.

Magnolias produce flori glorioase, dar ele produc, de asemenea, un pic de gunoi de frunze. Deci, asigurați-vă că sunteți dispus să vă bateți din când în când, înainte de a planta aceste arbuști atractive.

5. Figleaf Palm

Figleaf Palm Foto Courtesy of Wikipedia.

De asemenea, cunoscut sub numele de Aralia japoneză sau False Plastry Palm, Palma Figleaf este o plantă interesantă pentru câini pentru curți. Se poate ajunge la o înălțime de până la 9 metri, dar majoritatea sunt mai mici. Toate au frunze mari, lucioase și clustere de flori atractive (numite tehnic Umbrels).

Figlef Palms oferă o valoare deosebită ca fiind una dintre cele relativ puține arbuști tolerant la umbră, în jurul valorii de.

6. Bamboo Palm

Bamboo Palm este un arbust relativ mare de câine, care poate ajuta la împrumutul unei simțuri tropicale în curtea dvs. Veți avea nevoie de un pic de spațiu pentru aceste plante, dar sunt vrednici de zona pe care o comandă.

Ei sunt în general rezidenți, sunt non-toxici pentru câini și pot chiar să atragă păsări, care sunt atrase de fructele plantei.

În ciuda numelui său comun, aceasta este o plantă înfloritoare și nu un tip de bambus deloc.

Această plantă necesită temperaturi destul de calde pentru a prospera, dar cei care trăiesc în climă rece pot să-l crească în interior, unde va ajuta la ridicarea umidității în casa dvs. și se potrivesc perfect bine ca Planta casei prietenoase pentru câini.

7. Busuioc

Vasile este de obicei o plantă destul de mică, dar, cu o îngrijire adecvată, proprietarii de câini cu degetul mare ar trebui să poată obține plante de busuioc pentru a ajunge la dimensiunea asemănătoare arbustului. Puteți alege dintr-o varietate de cultivari diferite de busuioc.

Un gust diferit de forma tradițională, în timp ce alții prezintă culori atractive. Cel puțin o formă produce frunze bogate și purpurii.

Vasile este o opțiune excelentă pentru proprietarii de câini, deoarece nu este doar o plantă atractivă, dar este, de asemenea, complet inofensivă. Pentru asta, este bine să aveți o sursă gata de busuioc de a folosi în bucătăria dvs.

8. Banană

Plantele de banane sunt arbuști tropicali hardy că mulți oameni se gândesc la fel de copaci. Cu toate acestea, ei nu produc efectiv țesut lemnos, iar "trunchiurile" lor sunt compuse din tulpini de frunze, astfel încât acestea nu se potrivesc definiției biologice a unui copac.

Indiferent de ceea ce îi numiți, ei sunt cu siguranță destul de mari, așa că nu sunt ideali pentru toate situațiile în creștere.

Cu toate acestea, sunt în siguranță pentru câinele dvs. și sunt suficient de robust pentru a rezista câinele dvs. în jurul lor zilnic, astfel încât merită o considerație serioasă. Ei ar putea fi chiar obișnuiți Păstrați câinele în curtea dvs. fără un gard, Deși acest lucru ar necesita destul de puține plante de banane să fie practice!

9. Oregon Struguri

Oregon Grape este o plantă interesantă de câine, care este nativă de la Pacificul de Nord-Vest.

Adesea arată ca un copac mic, multi-trunchiat, mai degrabă decât un arbust, dar rareori depășește înălțimea de 6 metri, așa că va funcționa în majoritatea situațiilor care cheamă un arbust. Această plantă are pliante de spinoase moderat, dar vor crește de obicei deasupra "înălțimea câinelui", astfel încât acestea să nu poată reprezenta un pericol pentru majoritatea câinilor.

Oregon Grape produce albastru închis la fructe violet (cele din fotografia de mai sus nu are încă coapte). Aceste fructe sunt comestibile (unii oameni le fac în gemuri), dar nu sunt struguri în nici un fel, formă sau formă.

10. Clopote de aur

De asemenea, se referă la numele genului său Forsythia, clopotele de aur sunt arbuști izbitoare care trag instantaneu ochiul. Unii grădinari îi plantau ca ornamentale, concepute pentru a injecta o stropire de culoare într-un alt peisaj verde, în timp ce alții le plantau ca garduri.

Doar rețineți că clopotele de aur sunt plante de foioase, așa că vor vărsa majoritatea frunzelor lor în fiecare iarnă. Acest lucru poate sau nu poate influența decizia dvs. de a le folosi ca un gard viu. Dar indiferent de modul în care vă decideți să aranjați clopotele de aur în curtea voastră, ei nu ar trebui să facă ca câinele dvs. să facă probleme de sănătate.

11. Boston Fern

Fern Boston (Nefrolepis exaltata) trece de numeroase nume, inclusiv fete de palmier și sabie, printre altele.

O fern rezistentă și densă, această plantă preferă locații relativ umede și crește frecvent în mlaștini în țările sale natale. Aceasta înseamnă că nu va prospera în locuri aride, dar este o alegere excelentă pentru cei care locuiesc în sud-est umed.

Boston Fern este o alegere excelentă pentru spațiile pete, deoarece este mai mică decât multe dintre celelalte arbuști enumerate mai sus. Poate ajunge la aproximativ 3 metri înălțime, dar majoritatea probelor rămân mai mici decât aceasta.

Doggie Pericol: Câteva arbuști obișnuiți pentru a evita

Cele 11 arbuști enumerate mai sus ar trebui să servească drept un bun punct de plecare, dar există nenumărate altele care sunt, de asemenea, sigure de utilizare în jurul câinilor. Evident, nu le putem entita pe toate.

Deci, dacă o plantă care nu apare pe lista de mai sus, vă atrage ochiul, asigurați-vă că vă faceți temele și asigurați-vă că este sigur să utilizați în jurul câinilor înainte de ao planta în curte. VET dvs. este o resursă excelentă pentru aceste tipuri de întrebări, dar puteți verifica, de asemenea, Lista ASPCA de plante toxice.

Ține minte că Există o serie de arbuști și plante comune care sunt foarte periculoase pentru câini și ar trebui evitată ori de câte ori este posibil.

Am enumerat câteva dintre cele mai notabile mai mici.

  • Cimişir
  • Rododendron
  • Azalee
  • Filodendron
  • Palmier sago
  • Aloe
  • Buckeye
  • cireașă
  • Foxglove
  • Pace Crin
  • Bujor
  • Brebenoc
  • Arrowhead viță de vie
  • Nandina
  • Taro
  • Dracaena

Idei alternative de câine în spate

Chiar dacă există o mulțime de arbuști prietenos cu câini, puteți încorpora în curte, unii proprietari de case pot continua să găsească o mulțime de opțiuni bune.

De exemplu, proprietarii de case care trăiesc în sud-vestul arid vor trebui adesea să evite majoritatea plantelor enumerate mai sus în favoarea plantelor tolerante la secetă și suculente. Acest lucru poate fi complicat, deoarece mulți suculenți sunt fie toxici, fie împodobiți cu spini sau spini periculoși.

În mod similar, cei care trăiesc în nordul îndepărtat al lui U.S. sau Canada va găsi doar un număr limitat de specii netoxice care pot prospera în astfel de climate reci. Cei care trăiesc în Pacificul de Nord-Vest își pot găsi opțiunile limitate de cantitatea de precipitații pe care o primesc.

Dar nu disperați: nu trebuie să plantați arbuști în curtea ta. În schimb, ați putea îmbrățișa unul dintre conceptele alternative de amenajare a teritoriului de mai jos.

Aceste idei pot să nu elimine complet nevoia de arbuști, dar ar trebui să reducă cel puțin numărul necesar pentru a vă menține proprietatea să se uite la Barren.

1. Utilizați statui și alte decorațiuni

Sunt un copac certificat, deci nu trebuie să mă vindeți cu privire la ideea de a adăuga plante în curtea ta. În ceea ce mă privește, cu atât mai verde este o curte mai bună.

Cu toate acestea, principalul motiv pentru care instalăm arbuști și plante în curtea noastră este să preia spațiu. Arbuști și flori ajută la ruperea monotoniei unei proprietăți dominate în mare parte de o gazon, și adaugă culori și interes vizual.

Dar plantele nu sunt singurul lucru care poate realiza acest obiectiv. Puteți utiliza statui și alte tipuri de ornamente de gazon în loc de arbuști în multe cazuri.

Nu vă faceți griji: acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă umpleți gazonul cu o grămadă de flamingo din plastic gaudy (dacă nu sunteți în acest tip de lucru). Există o varietate de decorațiuni gustoase și atractive disponibile.

Yard Ornaments

Twirlerele de vânt sunt adesea interesante și relativ subtile, deși altele pot prefera mai multe statui tradiționale. Alte decorațiuni vă vor permite să vă arătați simțul umorului.

2. Includeți plante artificiale și verdeață

Nu te sperie pe mine - știu că aceasta este o noțiune blasfemică limită în unele cercuri. Dar adevărul este, plantele artificiale pot fi utile dacă sunt încorporate cu gust și au mai multe lucruri care merg pentru ei.

Pentru început, plantele artificiale nu sunt toxice pentru câini. Cu siguranță nu doriți ca câinele dvs. să mănânce o grămadă de frunze de plastic sau de mătase, așa cum ar putea duce la o obstrucție din cauza ingestiei din plastic, dar câțiva câini ar fi înclinați să facă acest lucru.

Plante din plastic

În plus, plantele din plastic nu vor muri - puteți să le "plantați" oriunde doriți, și nu veți avea la apă, fertilizați sau prune-le.

Pentru asta, câinele tău poate să-i pipi în fiecare zi și nu va contează. Ei sunt probabil cel mai bun pariu pentru plantele rezistente la urină de câine!

Probabil că nu doriți să umpleți curtea sau grădina cu plante artificiale. În schimb, selectați câteva arbuști potriviți pentru câini care se vor prospera în zona dvs. și apoi completați unele dintre lacunele cu soiuri artificiale.

Există o mulțime de opțiuni disponibile, inclusiv garduri vii artificiale, plante accente și chiar și iarba falsă.

3. Utilizați garduri

Dacă aveți inima pusă pe plante reale, le puteți încuraja întotdeauna cu garduri de curte sau alt tip de margine pentru a vă menține câinele departe de ei. Acest lucru vă permite să utilizați orice tip de plante care vă plac, cu condiția ca gardurile să fie sigure.

Ați putea folosi chiar și viță de vie pentru câini sau plante similare de alpinism (trandafiri fără spaniolă sunt o opțiune excelentă) pentru a ajuta la ascunderea gardului și îmbrăcați întreaga zonă.

Va trebui să adaptați gardul pentru a se potrivi personalității câinelui tău. Un gard simplu de picket va descuraja câțiva câini simplu, dar alții nu pot fi atât de ușor de descurajat.

gard pentru curtea de câine

În astfel de cazuri, este posibil să aveți nevoie să îngropați gardul un picior sau două în pământ pentru a împiedica câinele dvs. de la tunel sub gard. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să faceți ca gardul suficient de înalt pentru a împiedica sărituri câinele.

Noi Vorbește despre împrejmuirea câinelui în detaliu aici, Acoperirea diferitelor opțiuni de gard pentru a vă conține canina!

4. Plante problematice surround cu cele sigure

Dacă câinele dvs. nu este deosebit de interesat de rău, este posibil să puteți înconjura plantele problematice cu cele care sunt sigure și capabile să reziste indignate feluri de mâncare.

De exemplu, poate doriți să plantați un copac de piersici în curtea dvs. Dar, pentru că frunzele de vărsare și alte părți ale copacilor de piersici conțin cianură, trebuie să vă păstrați câinele departe de copac.

Ați putea înconjura copacul cu un gard pentru a vă menține câinele departe, dar puteți să realizați același lucru Plantarea unei garduri de hawthorns în jurul copacului.

Evident, o grădină de gard viu sau plante nu va fi la fel de sigură ca un gard real, dar poate oferi suficientă descurajare pentru a menține câțiva câini în siguranță.

5. Luați în considerare flori prietenoase de câine

Cele mai frecvente arbuști produc flori, astfel încât distincția dintre "flori" și "arbuști" este oarecum nebuloasă. in orice caz, arbuștii sunt, în general, perene, în timp ce multe flori sunt anuale care trebuie să fie re-plantate în fiecare an.

În plus, arbuștii sunt de obicei apreciați cât mai mult pentru verdeața lor, deoarece sunt flori colorate, dar excepțiile abundă.

Cu toate acestea, proprietarii de case interesați să adauge mai multe plante prietenoase de câine la proprietatea lor de multe ori nevoie de cât mai multe opțiuni la dispoziția lor. Asa de, ar trebui să luați în considerare cel puțin posibilitatea de a folosi plante care adesea merg sub Moniker "Flower".

Am scris despre Flori sigure de câine Înainte, deci asigurați-vă că ați verificat articolul nostru despre subiect dacă aveți nevoie de mai multe opțiuni de plante prietenoase câinelui.

Cea mai bună acoperire la sol pentru șantierele de câine: backyard-uri rezistente la canin!

Arbuștii nu sunt singurul tip de plante pe care majoritatea oamenilor vor avea nevoie pentru curtea lor - De asemenea, veți avea nevoie de un tip de acoperire la sol. Iarba este soluția tipică în astfel de cazuri, dar nu este singura opțiune.

Am scris despre cea mai bună iarbă prietenoasă pentru câini Disponibil înainte, deci asigurați-vă că ați verificat acest articol pentru scoopul complet pe cele mai bune de iarbă aleasă pentru casele cu animale de companie.

Pe partea de sus a opteze pentru iarba prietenoasă cu animalele de companie, proprietarii de căutare pentru acoperirea solului pentru curți cu câini ar putea, de asemenea, să ia în considerare:

  • Gazon artificial. De asemenea, puteți utiliza gazon artificial, care oferă aceleași beneficii plantelor artificiale.
  • Trifoi. Cloverul este, de asemenea, o opțiune bună. Există mai multe tipuri diferite de trifoi pe care le puteți utiliza, dar va trebui să cercetați toxicitatea potențială a soiului ales înainte de a vă decide să îl instalați. Cele mai multe crize sunt sigure, dar unele conțin oxalați care pot provoca boli dacă sunt consumate în exces.
  • Mulci sau pietriș. De asemenea, puteți renunța la acoperirea terenurilor de locuit în favoarea multitudinii sau pietrișului. Cypress Mulch sau coaja de pin sunt atât de sigure să se folosească în jurul câinilor, dar evită cacaoaul mulci, deoarece este toxic pentru câini dacă este consumat. Pietrisul nu este, evident, toxic, dar poate provoca probleme grave de sănătate dacă este înghițit, deci încercați să selectați cea mai mare pietriș disponibil pentru a descuraja câinele dvs. să o mănânce.

Problema pipi pee: Protejarea plantelor de la urina de câine

O mulțime de proprietari de case sunt dornici să instaleze plante care sunt rezistente la urina de câine. Din păcate, acest lucru nu este foarte practic.

Majoritatea plantelor sunt susceptibile la urina de câine, deși iarba suferă de obicei mai multă stres acut decât arbuștii.

O mulțime de oameni suspectează că este valoarea scăzută a pH-ului urinei de câine care cauzează probleme pentru ierburi și alte plante, dar acest lucru nu este cu totul precis.

Valoarea scăzută a pH-ului (aciditatea) urinei de câine nu este cu siguranță ideală pentru unele plante (în special cele care cresc cele mai bune în solurile alcaline), dar nu este problema principală.

In schimb, Sunt produsele de deșeuri azotate în urină a câinelui - și anume uree - care provoacă plante să se brown, să se usuce și să moară când se dau în mod repetat.

Azotul este o resursă importantă pentru plante și este unul dintre constituenții primari ai îngrășămintelor. Cu toate acestea, cantitățile excesive de azot pot fi în detrimentul sănătății plantelor.

câine gazon

Din păcate, nu există o mulțime de opțiuni excelente pentru plantele rezistente la urină de câine sau atenuarea efectelor urinei de câine - Unii proprietari au petrecut ore fixarea urinei de urină a câinelui pe gazonul lor.Dar puteți încerca să implementați următoarele soluții, ceea ce vă poate ajuta plantele să facă față mai eficient:

  • Păstrați câinele bine hidratat. Volumul de urină câinele dvs. produce nu este adevărata problemă - este gradul în care se concentrează urina care provoacă plante să sufere. De fapt, urina diluată adesea acționează ca un îngrășământ, mai degrabă decât o amenințare. Deci, faceți tot ce puteți pentru a vă încuraja câinele să bea multă apă.
  • Antrenează câinele la pipi în pete desemnate. Este posibil să nu doriți ca câinele dvs. să pipi în mijlocul curții din față sau în apropierea arbuștilor tăi, dar există, fără îndoială, locuri inconspicuoase în curtea dvs. unde urina nu va provoca într-adevăr o problemă. Încercați să vă antrenați câinele la pipi în anumite zone, și puteți limita probabil problemele care apar.
  • Utilizați cât mai puțin îngrășământ. Unele plante vor trebui să fie fertilizate în mod regulat pentru a rămâne sănătoși, vibranți și atractivi. Dar încercați să utilizați cât mai puțin îngrășământ și să evitați să o utilizați în întregime pe plante care nu o cer. Acest lucru vă va ajuta plantele să facă față izbucnirii ocazionale de azot, spray-urile de câine în zonă.
  • Luați câinele pe plimbări frecvente. De ce să vă distrugeți propria gazon când curtea vecinului dvs. este chiar acolo? Glumesc - Așa că ar fi greu să fie vecinătate și ar putea duce la felul de conflicte care adesea precede o apariție pe un spectacol de realitate în timpul zilei. Dar, dacă aveți un parc de câine din apropiere sau o zonă împădurită, puteți vizita, va ajuta la protejarea plantelor și iarba care cresc pe proprietatea dvs.

***

Câinii pot prezenta provocări pentru cei înclinați să-și decoreze curtea cu plante și arbuști, dar cu un pic de teme și pregătire, puteți să vă ocupați majoritatea acestor probleme.

Doar asigurați-vă că rămâneți la arbuști non-toxici (mai ales dacă câinele dvs. este îndrăgostit de mestecat pe plante) care sunt suficient de greu pentru a rezista la uzură și pentru a vă rupe câinele va provoca.

Ați găsit arbuști care au lucrat mai ales cu câinele dvs? Ne-ar plăcea să auzim despre ei!

Asigurați-vă că ne-ați spus arbuștii pe care l-ați folosit, precum și locația dvs. generală (sau zona de duritate), astfel încât alți proprietari să poată determina dacă soluția dvs. va funcționa pentru nevoile lor.

De asemenea, pentru mai multe sfaturi de grădinărit pentru câini, asigurați-vă că ați citit ghidul nostru ucigași de buruieni cu animale de companie de asemenea!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Arbuști prietenos cu câini: cele mai bune arbuști pentru animale de companie pentru curtea ta!