Butter de nuci pentru câini - arahide, almond, pecan, cashew & mai mult

Butter de nuci pentru câini - arahide, migdale, pecan, cashew & mai mult

La un moment dat, veți auzi un proprietar de câine Câinii iubesc untul de arahide și # 8221;. Este într-adevăr adevărat că untul de arahide este unul dintre cele mai populare și favorite ale tuturor câinelui tratează. Culoarul de animale de companie din magazinele de produse alimentare a fost întotdeauna stocat cu tratamente din unt de arahide pentru câini. Există, de fapt, o tendință recentă a producătorilor care utilizează diferite alte tipuri de unt de nuci pentru câini. Prin urmare, varietatea de tratamente și fructe de legume pentru câini se extinde și.

Timpurile s-au schimbat, varietatea de butoaie de nuci fabricate în industria alimentară a diversificat de la unt de migdale sau de cașum la untul Pecan și Macadamia și multe altele. Acest lucru ridică întrebarea, sunt toate aceste butoaie de nuci potrivite pentru câinele dvs? Și ce ar trebui să verificați în dvs Câine de nuci de câine pentru a vă asigura că este sănătos pentru ei?

Sunt bastoane de nuci sigure pentru câini?

Nu toate butoanele de nuci sunt sigure pentru câini, De aceea trebuie să fii atât de atent. În timp ce cumpărăturile pentru câinii tăi, aveți tendința de a crede că, dacă untul de nuci este în culoarul de animale de companie, acesta trebuie să fie sigur și sănătos pentru ca un câine să consume. Câinii sunt un fraier pentru tratamente gustoase. Îi iubesc pe unt de arahide tratate și alte soiuri. Dar, ați întrebat ce este suma recomandată? Sau, câinii pot mânca unt de cashew? Sau mai rău, dacă un anumit unt de piuliță poate duce la boală?

Butterurile de nuci sunt bogate în conținut de grăsimi, Prin urmare, trebuie să vă hrăniți câinele aceste tratamente în mod moderat. Consumul excesiv poate duce la obezitate. La cel mai rău caz, poate duce la un caz de pancreatită. Dacă sunteți unul dintre acei iubiți de câini care își împărtășesc mâncarea cu câinii lor, trebuie să fii precaut! Unele bănci de nuci sunt sigure pentru câini, dar alții pot fi toxici. Câinii depind de oamenii americani pentru siguranța lor și sănătate. Prin urmare, asigurați-vă că împărțiți numai mâncarea cu câinele dvs. care este în siguranță. Dacă câinele dvs. pare neliniștit după ce mănâncă unt de nuci, ia-i imediat la veterinar.

Butter de nuci pe care câinele tău o poate avea

Butter de nuci ca untul de arahide sau untul de cajou sunt în siguranță pentru câinele dvs. Ele pot fi date prin depunerea unui a Kong, aplicându-l la un covor lins, coacându-l în tratate sau pur și simplu ca o lingură. Luați în considerare ascunderea medicamentului câinelui în untul de nuci, deoarece este o tactică foarte eficientă. Mai mult, vă puteți distrage câinele cu astfel de tratamente în timp ce tăierea unghiilor sau tăierea părului. Câinele dvs. va fi ocupat devorarea trataților și veți îndeplini sarcini într-un mod fără probleme.

Butterurile de nuci sunt sănătoase pentru câini!
Butoanele de nuci sunt sănătoase pentru câini!

Unt de arahide

O întrebare frecventă este "poate câinele să mănânce unt de arahide?& # 8221;

Din fericire, untul de arahide tot mai frumos este complet sigur pentru câinele dvs. Dar, ca și cu totul, prea mult unt de arahide pentru câini este rău. Cheia este moderarea! O linguriță pentru câinii și linguri mai mici pentru un câine mai mare ar trebui să fie suficientă. Câinii iubesc Pb tratați și Cookie-uri de unt de arahide sunt probabil cel mai popular tratament.

În timp ce untul de arahide este sigur, Citiți întotdeauna etichetele Când cumpărați alimente ambalate pentru câini! Unele mărci din aceste zile conțin un îndulcitor natural numit xylitol care poate fi extrem de otrăvitoare pentru câini. Alternativ, puteți face cu ușurință untul de arahide la domiciliu dacă un brand curat-ingrediente nu este disponibil în magazinele de lângă dvs.

Părinții de companie au adesea întrebări, cum ar fi Cainii # 8220 pot mânca cookie-uri de unt de arahide sau unt de arahide crocante?& # 8221; Raspunsul este da. De fapt, untul de arahide amestecat cu Kibble este un combo gustos pentru câini!

Unt de migdale

Untul de migdale a devenit mai popular în ultimii ani. La fel ca untul de arahide, este sigur să vă hrăniți și câinele dvs. Untul de migdale, ca orice alt unt de nuci, trebuie să fie hrănit cu moderatie la câinele dvs. În timp ce nu este toxic, Unii câini găsesc greu să digere unt de migdale. Păstrați un ochi pentru tummiile deranjate dacă alegeți să includeți acest unt în dieta câinelui dvs. Untul de migdale poate duce la indigestie, care nu este neapărat cauzată de alergii. Este doar că untul de migdale este alcătuit dintr-un conținut ridicat de grăsimi, ceea ce face dificilă digestia.

Unt de cașină

Această piuliță în formă de rinichi este, de asemenea, comestibilă pentru câini, dar numai în cantități mici. Untul de cajuc pentru câini trebuie să fie făcuți prin dulciuri prăjite sau gătite. Dacă câinele dvs. a mâncat o piuliță brută de caju, poate suferi de o reacție toxică. Nuci brute conțin o toxină care este îndepărtată după expunerea acestora la temperaturi ridicate prin prăjire. Deși otrăvire de cajodie este rară, păstrați un ochi pentru simptome în cazul în care câinele dvs. ingeră aceste nuci în formă brută.

Toate piulițele sunt bogate în grăsimi. Deși acestea sunt sigure pentru consumul de câini, rețineți că conținutul de înaltă grăsime poate duce la tulburări de tulburări la câini. Un tratament de unt de nuci aici și există bine, dar nu mergeți peste bord. În plus, puteți da nuci ca o gustare, de asemenea, doar Asigurați-vă că nu există cochilii atașate și nuci sunt de preferință zdrobite. Dacă este înghițit ca un întreg, cochilii pot provoca obstacole intestinale care necesită tratament medical.

Butoane de nuci periculoase pentru câini

Fiind un proprietar de câine, toată lumea vrea cele mai bune pentru pooch-ul lor. Cu toate acestea, din cauza lipsei de cunoștințe, nu se întâmplă. Uneori, proprietarii de animale de companie împărtășesc cu atenție un tratament cu câinele lor care are ca rezultat un reacția toxică. Din fericire, dacă simptomele sunt diagnosticate în mod corespunzător la timp, pot fi prevenite complicații suplimentare de sănătate.

Conștientizarea este cheia Pentru a vă menține animalele iubite în siguranță de la ingestia accidentală. Citiți etichetele alimentelor câinilor și tratați-vă pentru a vă menține în siguranță animalul. În mod ironic, uneori, tratamentele elementate, sănătoase, conțin ingrediente toxice. Menționate mai jos sunt nuci care pot duce la toxicitate la câini.

Nuci de macadamia

din pacate, Macadamia Nut Unt sunt nepotrivite pentru câini. Macadamia Butters poate oferi beneficii pentru om pentru oameni, dar sunt toxice pentru câini și pot provoca diverse probleme de sănătate în canini. Dacă este ingerat accidental, câinele va afișa simptome precum:

  • Vărsături
  • Incapacitatea de a merge
  • Slăbiciune și letargie
  • Hipertermia

O vizită la VET este necesară. Prognoza este non-letală și Toxicitatea se rezolvă în 24-48 de ore Dacă nu există alte probleme medicale subiacente.

Piulițe acoperite cu ciocolată

Cunoștințele sale comune pe care ciocolata le poate fi fatală pentru câini. Cu toxicitate de ciocolată, severitatea depinde de două lucruri:

  • Cantitatea de ciocolată consumată
  • Tipul de ciocolată ingerată

Cu cât este mai întunecată ciocolata în untul de nuci de ciocolată, cu atât mai periculos poate fi. Articolele de ciocolată și de ciocolată sunt disponibile în mod obișnuit în fiecare gospodărie în zilele noastre. Diferite soiuri de nuci sunt disponibile cu acoperiri de ciocolată ca tratamente pentru copii, precum și adulți, dar acestea nu sunt potrivite pentru câini.

Ciocolata provoacă niveluri ridicate de toxicitate la câini. Orice piuliță acoperită cu ciocolată poate duce la aceleași simptome negative. Cu toate acestea, dacă piulița care este toxică pentru câinele în sine se combină cu ciocolata, acest lucru poate duce la toxicitate severă, chiar la moarte în cazuri mai slabe. Severitatea depinde de vârsta câinelui dvs., de sănătatea generală și de cantitatea consumată.

Nuci de pecan

Pecâne și orice element alimentar făcut cu pecanuri cum ar fi unt de nuci pecan sunt toxice pentru câini. O cantitate mică consumată de câinii tăi ar putea să nu prezinte semne extreme, cu toate acestea, consumul excesiv al untului pecan poate fi fatal.

Pecanii conțin un toxic cunoscut ca juglone despre care se știe că provoacă probleme gastrice, vărsături, convulsii și simptome neurologice. Dacă câinele dvs. prezintă oricare dintre aceste simptome, consultați imediat un medic veterinar.

Pericole de butoaie de nuci

Deși puteți alimenta și # 8220; Sigur & # 8221; unt de nuci la câinele tău, ar trebui să fie hrăniți moderare. Niul de piuliță din afara raftului conține adesea zahăr și sare. Deoarece acestea sunt deja bogate în grăsimi, zahărul și sarea suplimentară sunt cu atât mai dăunătoare câinilor.

Citiți etichetele produselor alimentare pentru a verifica substanțele nocive, cum ar fi zaharuri (inclusiv siropuri), aditivi, sare și xilitol. Grădină înaltă, zahăr ridicată și consumul de sare prin ingerarea unui unt de siguranță sigură ar putea duce la următoarele probleme de sănătate din câinele dvs .:

  • Distresul gastro-intestinal ca vărsăturile și diaree
  • Consumul excesiv de grăsimi poate duce la pancreatită acută în timp
  • Obezitate

Toate aceste probleme de sănătate variază în funcție de rasa unui câine, de vârsta, dimensiunea, dieta generală și nivelurile de activitate. Factorii multipli contribuabili pot duce la probleme de sănătate dureroase sau la o boală gravă. Prin urmare, fiți atenți la ceea ce promovează Pooch pe o bază zilnică.

Xylitol

unt de arahide pentru câini
Unt de arahide pentru câini, fără xilitol, este foarte sănătos.

Xylitol este noul îndulcitor derivat natural care este substituit cu zahăr. Deși s-ar putea să nu reprezinte o amenințare la adresa sănătății umane, Este otrăvitor pentru câini. Chiar și o doză mică poate fi fatală pentru câini deoarece poate provoca o scădere bruscă a nivelului lor de zahăr din sânge. Toxicitatea cu xilitol poate provoca următoarele simptome:

  • Vărsături
  • Convulsii
  • Dezorientare
  • Eșecul hepatic
  • Hipoglicemia (scăderea zahărului din sânge)

Alergii de nuci la câini

O reacție alergică este răspunsul sistemului imunitar la proteinele specifice pe care corpul le respinge. Reacțiile alergice cauzează adesea pielea umflată și erupții cutanate. Reacțiile mai grave pot duce la infecții ale urechii și la problemele gastrice. În cazul în care câinele dvs. suferă de alergii, o dietă de eliminare este, de obicei, cursul preferat de acțiune, cunoscut și ca eliminarea unui tip de mâncare de la dieta Pup`s.

Uneori, diagnosticul poate fi consumator de timp, deoarece simptomele pot fi dificil de atribut unui tip de alimente. Severitatea alergiilor cu nuci de câine poate varia de la infecții minore, în unele cazuri rare, șocuri anafilactice.

Tipuri de alergii de nuci

Alergiile de nuci pot fi cauzate de nuci de copac, fie de arahide. Arahidele aparțin de fapt familiei leguminoase. Arborele de copac, pe de altă parte, se referă la nucile, cashews, fistic și migdale. Unele piulițe pot fi mult mai dăunătoare pentru sănătatea câinelui decât altele. De exemplu, nucile, nuci hickory și pecan conțin Tremorgenici Mycotoxines care pot provoca convulsii. Mai mult, piulițele macadamiei conțin un neurotoxin necunoscut, în timp ce nucile negre conțin o toxină numită joglone.

Butoane de nuci pentru câini - Întrebări frecvente

Este timpul să abordăm unele dintre cele mai frecvente întrebări despre butoane de nuci pentru câini.

Ce butoaie de nuci sunt periculoase pentru câini?

Nu toate piulițele și piulițele sunt sigure pentru consumul câinilor. Butterurile de nuci care pot duce la toxicitate sau alte boli la câini includ Piulițe macadamia, pecani, fistic, nuci și orice unt de piuliță care conține ciocolată. Aceste nuci pot provoca daune cerebrale, probleme gastrointestinale, pancreatitei, iar în cazul mai rău, moartea. Aceste nuci, sub orice formă, pot fi potențial otrăviți pentru câinele dvs. În plus, toate piulițele sunt în general ridicate în grăsimi și, prin urmare, trebuie să fie hrănite cu moderatie.

Este untul de migdale mai sănătos decât untul de arahide pentru câini?

În timp ce atât untul de arahide, cât și untul de migdale oferă beneficii pentru sănătate câinilor, este alegerea dvs. cu privire la ceea ce doriți pentru câinele dvs. nutrițional. In timp ce untul de arahide conține mai multe proteine, Untul de migdale este bogat în vitamina E. Prin urmare, câinii dvs. pot obține o haină mai sănătoasă, o piele și o imunitate mai mare față de creșterea vitaminei E.

Ambele oferă beneficii nutriționale Pentru sănătatea câinelui și bunăstarea generală. Untul de arahide este disponibil în mod obișnuit în supermarketuri, în timp ce untul de migdale poate fi uneori mai greu de găsit. Deoarece untul de migdale este fabricat din nuci mai scumpe, este mai costisitor decât untul de arahide. Dacă vă puteți permite, vă recomandăm să utilizați untul de arahide și untul de migdale în dieta câinelui.

Ce este cel mai sănătos unt pentru câini?

Unt de arahide este adesea numit unt de nuci mai sănătos pentru câinele dvs. Dar există o captură! Nu toți untul de arahide este același. Evitați mărcile care conțin xilitol și ciocolată cu toate costurile. Unt de arahide cu zahăr suplimentar și Nivelurile ridicate de sodiu sunt nesănătoase pentru câini. Cel mai sănătos unt pe care l-ai putea hrăni câinele tău Unt de arahide de casă. Rețeta de casă nu include conservanți, adaugați zahăr, aditivi și alte substanțe chimice.

Este untul de migdale sănătos pentru câini?

Untul de migdale este un tratament sanatos Pentru ca câinii tăi să aibă în fiecare moment și apoi. Câinii se bucură de gustul său destul de mult. Untul de migdale este plin de minerale, proteine, vitamine și fibră. Diferite minerale și vitamine găsite în migdale, inclusiv calciu, magneziu, vitamina E, vitamina B3, contribuie la pielea sănătoasă, straturile și ochii. Mai mult, ele ajută la dezvoltarea osoasă puternică și stimulează sistemul imunitar.

Cu toate acestea, toate nucile sunt bogate în grăsimi. Untul de migdale trebuie administrat în cantități moderate pentru a oferi beneficii pentru sănătate pentru câini. Unii câini consideră că este greu să digerați unt de migdale, prin urmare, sunt prudenți pentru semne de indigestie.

unt de nuci pentru câini
Butter de nuci pentru câini - tipuri, pericole, alergii și întrebări frecvente

Unt de nuci pentru câini este un minunat tratament pentru puștiul tău cu câteva avantaje de sănătate. Acum că sunteți conștient de pericolele și ce fel de a urmări, puteți cumpăra în siguranță câinele unt de nuci.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Butter de nuci pentru câini - arahide, almond, pecan, cashew & mai mult