Pot câinii să bea cidru de mere?

Apple Cider este o băutură crocantă, răcoritoare asociate cu sezonul de toamnă. Nu trebuie confundat cu cidru greu (băutură alcoolică) sau suc de mere, așa cum este creat folosind un proces complet diferit. Dar câinii pot bea cidru de mere exact așa cum putem sau este periculos pentru ei?

Raspunsul este DA - Câinii din punct de vedere tehnic pot bea cidru de mere, Deși majoritatea sunt puțin probabil să găsească această băutură atrăgătoare. Această băutură oferă unul dintre cele mai sănătoase fructe pe care o persoană le poate mânca și poate oferi anumite beneficii pentru sănătate atunci când sunt consumate în mod moderat.

Ce este cidrul Apple?

cidru de mere, De asemenea, numit cidru moale, este un suc nealcoolic nealcoolic nealcoolizat, care conține sedimentul și pulpa de fructe. Unele forme de cidru de mere vândute în magazine au fost tratate pentru a ucide bacteriile și pentru a extinde durata de valabilitate a băuturii.

& # 8220; Apple Cider & # 8221; este nu oțet de mere; este nu suc de mere; si e nu la fel ca cidru greu (o băutură alcoolică, care ar fi toxică pentru animale de companie). Toate cele patru băuturi pe bază de mere sunt diferite în modul în care acestea sunt făcute și ceea ce conțin.

Apple Cider este o băutură sezonieră găsită cel mai frecvent în timpul anotimpurilor de toamnă și de iarnă și mai ales în toată Canada și Statele Unite. Poate fi o băutură răcoritoare în cădere sau încălzită, condimentată și mulată pentru iarnă.

De asemenea, citiți: 10 moduri de a preveni și trata stomacul supărat la câini

Apple cidru pentru câini 101
Poate câinele meu să bea cidru de mere?

Apple cidru pentru câiniCidru de mere în forma sa cea mai pură poate oferi câteva beneficii nutriționale limitate câinelui dvs. și, în cantități mici, ar trebui să fie în siguranță pentru a bea pooch. Dacă cidrul de mere are aditivi în el, cum ar fi zaharuri, mirodenii sau alcool, atunci ar fi înțelept să eviți-o la câinele dvs. cu totul.

Mulți câini ar putea să nu găsească cidru de mere toate acele gustoase datorită acidității și dulceaței sale. De fapt, chiar și oamenii preferă sucul de mere peste cidru din cauza gustului oarecum bland al Ciderului.

4 beneficii potențiale ale cidru de mere pentru câini

1. Cidrul este o sursă moderată de fibre dietetice.

Spre deosebire de sucul de mere, cidrul conține pulpă și sediment care au doze de fibre dietetice care sunt adesea distruse atunci când merele sunt utilizate în sucul de mere. Fibrele dietetice îmbunătățește digestia, procesele gastrointestinale, scade colesterolul din sânge și vă poate ajuta câinele să se simtă mai complex, contribuind astfel la prevenirea creșterii în greutate și a obezității.

2. Cidru de mere poate ajuta la lupta bolii și poate promova funcții eficiente ale corpului.

Un puternic antioxidant, flavonoidele se găsesc în mere și, prin urmare, în cidru de mere. Flavonoidele luptă bolii cronice, cum ar fi cancerul și bolile de inimă. De asemenea, acestea scad riscul de accident vascular cerebral și diabetul de tip 2 la om.

Flavonoidele sunt, de asemenea, responsabile pentru asistarea celulelor în lupta împotriva deteriorării radicale libere prin neutralizarea radicalilor liberi înainte de a le deteriora corpul.

3. Cidru de mere conține vitamine și minerale esențiale.

Apple Cider oferă o cantitate decentă de potasiu, care este un mineral important pentru funcția corectă a nervilor, enzimelor și a mușchilor. Potasiul ajută și organismul să păstreze un nivel de lichid adecvat.

Fierul, de asemenea, găsit în Cidru Apple, este un alt mineral care influențează modul în care enzimele funcționează în interiorul corpului. De asemenea, ajută la procesul de a dezvolta hemoglobină, o moleculă de celule roșii din sânge care transportă oxigenul în corpul unui câine.

În plus, vitamina C este de asemenea găsită în Cider Apple. Ca o vitamină solubilă în apă, acest acid ascorbic și antioxidant puternic pot trata sau împiedica o varietate de afecțiuni canine, cum ar fi artrita, cancerul, demența și boala hepatică.

4. Acesta poate fi transformat în oțet de cidru de mere și să ofere alte beneficii.

Cidru de mere poate fi fermentat, provocând bacterii să descompună drojdia și zaharurile în lichid. Zaharurile și drojdia devin alcool și apoi se transformă în oțet. Oțetul de cidru de mere a fost de mult timp, a fost făcut mult timp ca un remediu la domiciliu pentru o varietate de probleme de sănătate la câini.

Oțetul de cidru de mere poate ajuta la ameliorarea mâncărime, Infecții ale tractului urinar și infecții ale urechii. Poate, de asemenea, să îmbunătățească starea pielii și a stratului, să promoveze digestia sănătoasă și pierderea în greutate, precum și să clarifice infecții fungice sau bacteriene.

3 Efecte secundare ale cidruului de mere pentru câini

1. Prea mult cidru de mere poate provoca probleme gastrointestinale.

Cidru de mere poate fi benefic pentru câinii în cantități mici, dar prea mult cidru poate supăra stomacul câinelui, ducând la crampe stomacale, vărsături, constipație sau diaree. Conține o mulțime de zaharuri naturale care nu sunt benefice pentru caini să consume.

2. Cidru de mere condimentat conține pericole de sănătate pentru câini.

Ciderurile de mere condimentate tind să-și atingă lovitura de condimente ca scorțișoară și nucșoară. În timp ce scorțișoară este sigur ca câinii să consume, nucșoară, în special în doze mari, nu este. Nutmegul este toxic pentru canini și poate provoca următoarele efecte secundare la câini:

  • Creșterea ratei cardiace
  • Dezorientare
  • Convulsii
  • Durere abdominală
  • Tremor
  • Tensiune arterială crescută
  • Gură uscată

Deși cuișoarele de condimente, adesea incluse în cidru de mere condimentate, nu sunt toxice pentru câini, prea multe cuișoare pot provoca tulburări de stomac.

3. Apple Cider Plus Alcool nu se amestecă pentru câini.

Cidru de mere fermentat (care devine cidru greu) este toxic pentru animale de companie. De asemenea, adăugarea deliberată a alcoolului la Cider Apple poate fi bine pentru o persoană adultă responsabilă, dar nu este în siguranță pentru un câine.

Alcoolul conține etanol care este toxic pentru canini. Este nevoie de câteva ore pentru ca alcoolul să fie absorbit în sânge; Prin urmare, simptomele de otrăvire a alcoolului nu vor apărea imediat la câinele dvs. Când fac, căutați următoarele semne:

  • Gâfâind puternic
  • Vărsături
  • Convulsii
  • Spumă în jurul gurii
  • Deshidratare
  • Dificultate urinare
  • Durere abdominală
  • Diaree
  • Mișcări necoordonate
  • Colaps

În cele mai grave scenarii, un câine poate aluneca într-o comă care poate duce la deteriorarea creierului și la moarte. Dacă bănuiți că câinele dvs. are otrăvire cu alcool, duceți-l imediat la un medic veterinar de urgență.

În concluzie

În timp ce cidrul de mere în doze mici poate oferi câinelui dvs. beneficii nutriționale minore, poate provoca, de asemenea, probleme serioase de sănătate dacă câinele dvs. bea prea mult sau dacă cidrul este condimentat sau combinat cu alcool.

În ansamblu, beneficiile posibile de la câinele dvs. de băutură de cidru de mere nu merită riscurile și este, de asemenea, puțin probabil ca pooch-ul dvs. să se bucure chiar și de gustul de cidru de mere în primul rând. Stick to întreg mere in schimb.

Citiți următorul: Pot câinii să bea laptele matern uman?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să bea cidru de mere?