10 Sfaturi pentru a alege dreptul de câine foarte mare de câine

Având un câine gigant este distractiv, dar poate, de asemenea, să obțină un pic nebun uneori, mai ales atunci când vine vorba de a alege produse de câine și încercând să găsească cute mari de câini, paturi, case și alte consumabile de animale de companie. Ratele mari de câini, cum ar fi mastiffs, Cane Corso, Newfoundland, Leonberger și alții sunt uimitorii de tovarăși canini, dar ei necesită, de asemenea, o muncă serioasă.

Dog alimente, boluri, echipamente de îngrijire a animalelor de companie, cazuri de transport și multe altele; Toate acestea trebuie să fie dimensionate și adaptate pentru a se potrivi nevoilor unice ale unei rase mari de câine. Crăciunul de câine, care sunt atât de utile pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie are un loc de a sta și odihni, poate prezenta o provocare semnificativă Proprietarii de rase mai mari care se întreabă exact cum orice tip de echipament de om poate găzdui animalul lor gigantic.

Deci, cum alegem Cutii mari de câini mari care va potrivi cu siguranță un câine imens? Aici sunt nouă cu care am venit.

Durere nedurerată pentru câinele dvs. gigantic

Sfaturi pentru a alege dreptul de câine foarte mare de câine

Lucruri de luat în considerare

Când vine vorba de alegerea o cutie de câini, Trebuie să vă asigurați că știți ce faceți și ceea ce căutați. Ratele mai mari de câini au nevoie de sănătate specifice acelei rase particulare care pot schimba tipul de crate de câini pe care îl cumpărați.

Câinii mari de rasă sunt considerați cei care cântăresc peste 60 de kilograme odată ce sunt cultivate. Cea mai comună problemă de sănătate asociată cu aceste rase - așa cum se așteaptă de la un astfel de animal gigantic - este displazie de șold, În cazul în care se formează în mod incorect problemele comune de șold și prezintă probleme mari pentru câine și proprietar.

Orice fel de probleme cu articulațiile și oasele câinelui poate duce la durere și - în timp ce nu sugerez că fiecare câine de rasă mare va primi acest lucru - este ceva de cunoscut.

Când sunteți pe cale să selectați o cutie de câini pentru canina dvs. mare, doriți ca câinele să nu aibă doar loc să se ridice și să se întoarcă, dar și o mulțime de spațiu pentru a pune o pernă de câine (sau un pat de câine), care va amortiza articulațiile și mușchii lor și, eventual unele jucării de câine.

Din fericire pentru proprietarii de câini, companiile au luat milă de luptele dvs. și oferă o gamă largă de cutii de câini extra mari pentru iubitul dvs. animal de companie. În timp ce eu însumi am căutat prin ele, m-am gândit la câteva sfaturi și lucruri utile de luat în considerare înainte de a cumpăra și de a selecta o cutie de câini mare.

Clasament: Top 50 cele mai bune cutii de caine din toate timpurile

Top zece sfaturi pentru a alege dreptul de câine foarte mare

Sfaturi pentru a alege dreptul de câine foarte mare de câine

În primul rând, ceea ce trebuie să faceți este măsurați câinele înainte de a face altceva. Vrei să știi ce este cu care lucrezi înainte de a începe. Măsurați lungimea caninului de la nas la coadă și înălțimea lor de la podea până la vârful capului lor. În acest fel, atunci când selectați cutiile dvs. de câini extra mari, veți ști care dintre ele puteți să marcați de la început.

Odată ce aveți măsurătorile câinelui, Veți dori să le dați cel puțin optsprezece centimetri de cameră. Deci, dacă lungimea câinelui dvs. este de 40 de centimetri, veți dori a Caga de câine Asta e cel puțin 58 de centimetri în lungime, astfel încât pooch-ul dvs. gigantic să se poată întoarce confortabil. Acestea sunt măsurătorile minime; Puteți alege cu siguranță o cutie de câini mai mare dacă vă simțiți ca ea.

Apoi, indiferent dacă este sau nu câinele tău are anxietate de separare de fapt, contează atunci când alegeți o cutie pentru câini. Animalele cu anxietate de separare tind să fie mestecați masivi. Sunt supărați de faptul că nu pot fi cu tine, și ei vor mesteca barurile cuscarului în nici un scop doar pentru a încerca să-și facă drumul și să fie lângă tine. Este un pic trist, de fapt, dar, din păcate, trebuie să le rupeți de acel obicei.

Dacă câinele dvs. are anxietate de separare, asigurați-vă că barele pe care le alegeți sunt foarte robuste și durabile.

Evident, fiecare companie va face publicitate că au cele mai durabile cuști de câini. Dar recenzii clienți, în special pe Amazon, unde se întâmplă ceva, sunt, de obicei, un punct de referință bun pentru a afla cât de eficient este produsul și dacă compania era sau nu despre capacitățile sale. Citiți întotdeauna recenzii clienți Pentru a afla ce spun oamenii despre curele dvs. de câine extra mare și cât de durabil este cablajul.

Spargere este un alt lucru de luat în considerare la selectarea unei crate mari de câini. Puppies care sunt housebroken pot avea nevoie de un divizor în cutie. Un divizor separă zona de dormit și de mâncare din zona de baie, ceea ce face pentru o curățare mult mai ușoară pentru proprietarii de rase uriașe. Dividerul este de obicei plastic și separă cutia de câine în două părți (un fel de două mini-camere).

O altă considerație este dacă doriți Păstrați alimentele câinilor în cutie cu animalul dvs. sau nu. Unii proprietari le place să evite păstrarea hranei de câine în cutie datorită câinilor lor supraalimentați și câștigați greutate. Este, de asemenea, mai puțin o mizerie dacă își vărsează alimentele de câine. Dacă doriți să păstrați mesele structurate, având un castron de hrană pentru câini mereu în jurul probabil că nu va fi foarte utilă (apa este bună, totuși).

Sfaturi pentru a alege dreptul de câine foarte mare de câine

Asigurați-vă întotdeauna că partea de jos a cutiei va fi ușor de curățat. Ar trebui să fie făcut din materiale care nu vor face Curățarea unui coșmar. Plastic, oțel și alte substanțe neabsorbante, ușor de curățat, vă vor face munca cu totul mai ușor. Dacă puteți, Încercați să găsiți o cutie de câini suplimentari care are un fund detașabil Deci nu trebuie să urcați acolo.

De obicei, atunci când achiziționați cutii de câini pentru câinii mari, Va exista o opțiune de tipul de uși pe care doriți să le selectați; dublu sau single. Ușile duble sunt mai mult convenabil dacă aveți mai mult de o canină care împărtășește o cutie de câini, deoarece aceasta poate face ușa unică oarecum limitată. Dacă cutia dvs. de companie va fi împotriva unui perete, o singură ușă ar putea fi o opțiune mai bună, deoarece două uși sunt inutile, deoarece probabil că va fi apăsat de perete oricum.

în cele din urmă, să fie conștienți de încuietorile de pe ușile cutiei de câine. Canienii - cei mai mulți dintre ei, oricum - sunt inteligenți. Ei pot Figurați blocările în timp și se rupe din cutia de animale, fie prin manevrarea încuietoarea în sine, fie prin mușcătura lor. Alegeți o încuietoare care este fabricată din oțel robust sau a altor materiale armate și este, de asemenea, o configurație de blocare a șuruburilor. Bolt-zăvorul este sigur și alunecă ferm în poziție, împiedicând pooch-ul dvs. să folosească ingineria catelului la ieșire. Un blocaj este cel mai sigur mod de a vă asigura că câinele dvs. nu face o pauză pentru el.

Acum că ați citit sfaturile mele despre alegerea următoarei dvs. câine pentru un câine mare, sperăm că rasa dvs. de câine mare mare nu va trebui să se lupte și veți obține o cutie de animale de companie care funcționează bine pentru el sau pentru ea. Amintiți-vă că Siguranța câinelui și robustețea Crate sunt factorii cheie pentru un echipament de succes. Cumparaturi fericite!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Sfaturi pentru a alege dreptul de câine foarte mare de câine