Los angeles puppy captează inimile cu instagram foodie photo ops

Popeye câinele alimentar

Un Pup de salvare La Socials are mass-media de furtună cu fotografiile sale adorabile. Popeye Dogul alimentar are în prezent peste 188.000 de adepți pe pagina lui Instagram. Câinele adorabil și tatăl său, Ivy Diep, au lovit toate restaurantele din Los Angeles, căutând unități prietenoase cu animalele și apoi luând fotografii hilar de Popeye cu alimentele.

Popeye este adesea îmbrăcat în fotografii, În costume sau accesorii reprezentând tema alimentelor. Picul său de bucătărie mexicană are Popeye într-un sombrero, în timp ce fotografia lui latte fantezie îl descrie ca un hipster artistic (ochelari și toate!). De multe ori nu sunt pulovere, pălării și costume.

Diep a spus că a dezvoltat hobby-ul distractiv după ce a descoperit că Popeye ar sta mereu în continuare pentru fotografii și a fost surprinzător de bun în jurul alimentelor.

Popeye câinele alimentar

LEGATE DE: 12 câini care sunt cele mai mari stele sociale media

Oamenii se întreabă dacă Popeye mănâncă de fapt toate mâncărurile delicioase cu care este descris, dar Diep spune că de obicei nu mănâncă prea mult sau deloc. Popeye tinde să-și prefee propriile tratamente la ceea ce este oferit la restaurante (notă laterală: acestea trebuie să fie unele tratamente uimitoare!).

O privire la Popeye`s Instagram Pagina facilitează vederea de ce a acumulat atât de mulți adepți atât de repede. De la descrierea lui Popeye ca o cowboy care mănâncă friptură la imaginea lui Donning Stereotipic Franceză Garb mănâncă la bucătăria Française, Nu este niciodată greu să ghiciți exact ce este exact în meniu la fiecare locație.

Cred că este sigur să spun, probabil că nu este un câine salvat în lume care este mai fericit sau mai distractiv decât Popeye. El a fost norocos să se ia în Ivy, iar lumea este norocoasă să se bucure în adorarea colectivă a fotografiilor hilar și adorabile ale lui Popeye.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Los angeles puppy captează inimile cu instagram foodie photo ops