Vocabularul unui proprietar al unui câine

Când invitați un câine în viața voastră, obțineți automat membru liber la cercul interior al proprietarilor de câini. Cu această calitatea de membru, obțineți să mărturisim o parte a personalităților oamenilor că nonicii lor dețin prieteni și colegii de lucru nu ajung să vadă.

O parte a unui proprietar de câine înseamnă că trebuie să ridicați termenii de vocabular de la brand nou. Care sunt acei termeni și care ar trebui să fiți familiarizați cu? Continuă să citești pentru a afla mai multe despre ciupercile de a deveni proprietar de câine și să învețe cuvintele într-un vocabular al proprietarului câinelui care vă permite să comunicați ciupercile speciale ale câinelui dvs. altor iubiți de câini.

Câine slang

Internetul a jucat o parte importantă în modelarea vocabularului unui proprietar de câini. Cu popularitatea tot mai mare a lui Instagram Hashtags și termeni în grupurile Facebook legate de câini, proprietarii de animale de companie au plăcerea de a împărtăși fotografii și comentarii despre animalele de companie și memele animalelor. Acest lucru a contribuit la un vocabular tot mai mare al variațiilor Word asociate comportamentului câinilor, aspectului și, bine, tot ce este legat de câini.

Deci, indiferent dacă sunteți o mama de câine de internet condimentată care caută să învețe un cuvânt nou distractiv sau doi sau un nou proprietar de cățeluș care dorește să se aprindă pe proprietarul câinelui vocab, astfel încât să vă puteți alătura conversației, aici sunt unele dintre cele mai multe Populare cuvinte și fraze legate de câine pe care ar trebui să știi.

Vocabularul proprietarului câinelui

Doggo

Doggo

& # 8220;Doggo& # 8221; este termenul popular pentru toți câinii care au spiked în 2016, ceea ce înseamnă că acesta nu este un cuvânt deosebit de nou în vocabularul proprietarului câinelui. Destul de mult, fiecare proprietar de câine de la Internet-savury știe și a depășit acest termen - să te uiți la / r / aww Subreddit.

De fapt, până la sfârșitul anului 2017, Doggo a fost listată Ca unul dintre cuvintele lui Merriam-Webster pe care le urmăm ". Cuvântul nu este neapărat limitat la descrierea câinilor. Puteți să-l utilizați, cu o ușoară variație, pentru a descrie alte creaturi asemănătoare câinelui. De exemplu, "Doggosul de apă" sunt sigilii și "Doggos special" sunt vulpi Fennec.

Smol

Smol

& # 8220;Smol& # 8221; - Spuneți-o de câteva ori și ați putea fi capabil să lucrați la ceea ce se referă la acest lucru. Smol Este proprietarul câinelui vernacular pentru "mic", dar nu doar orice vechi mic. Smol este rezervată pentru animalele de teeny nespecifice și adorabile, în cazul în care adjectivul englez adecvat pur și simplu nu face dreptate pentru tinerii lor.

Veți ști când veți vedea a SMOL PET Pentru că probabil că sunteți probabil să scârțâiți involuntar cu încântare atunci când o vedeți, cum ar fi aceste pui de newborn Smol (AW & # 8230; peste cutețea extremă.

Pupper

Pupper

& # 8220;Pupper& # 8221; este un cuvânt de auto-explicativ în dicționarul de proprietar al câinelui. Ca Doggo, termenul Pupper se referă la orice câine, dar este în cea mai mare parte rezervat pentru puii sau doggo-uri care sunt în special smol și drăguț.

S-ar putea să vă găsiți folosind-o pentru a descrie propriul câine sau chiar câine adult, chiar dacă acestea sunt la fel de mari și butch ca un urs. Motivul simplu pentru aceasta este că câinii noștri, indiferent de vârsta, dimensiunea, rasa sau temperamentul lor, vor fi întotdeauna bebelușii noștri.

BORK & BOOF

BORK & BOOF

Aici este un termen mai rar. Când deveniți un proprietar de câine cu experiență, veți înțelege și acceptați că câinii nu latră, ei "# 8220;bork& # 8220;! Este posibil să trebuiască să ascultați cu atenție o varietate de dogguri diferite și de cală pentru a stabili această înțelegere.

Odată ce faceți pace cu faptul că nu există un astfel de lucru ca un câine lătrat, veți începe, de asemenea, să realizați că câinii nu numai bork, dar ei și ei # 8220;Boof& # 8220;! BOOFING este acel sunet scăzut un câine face atunci când el nu a decis destul de mult sau nu o plină de suflare bork este necesară.

Un caine BOOFING este un pic ca ei Borking sub respirația lor. Un câine Boof este adesea un avertisment că vine adevăratul lucru, așa că te bați! Încă confuz?

Sploot

Sploot

Când câinele dvs. face un "sploot", Este un semn că acestea sunt pe deplin relaxate. Ei se află pe burtă cu membrele lor întinse înaintea lor și în spatele lor, astfel încât să se pară ca și cum ar face împrăștierea drumului complet! Sau, deoarece cineva a pus-o, este, de asemenea, cunoscut ca o afecțiune cunoscută sub numele de "# 8220; fiind prea drăguț.& # 8221;

Mulți câini arată ca niște broaște când splooting. Probabil că profită de podeaua rece pe burtă într-o zi caldă sau bucurându-se de o întindere satisfăcătoare (chiar dacă ar putea arăta că și-au dislocat șoldurile). Orice câine flexibil poate face a sploot. Dacă aveți un Corgi, veți fi foarte familiarizați cu această poziție amuzantă - Doar căutați aici.

FACE PE GROZAVUL

FACE PE GROZAVUL

Aparent - și acest lucru nu este datorită internetului deloc - câinii nu au boturi, au "# 8220;Snoți& # 8220;. Acest cuvânt este de fapt un Dicționar oficială Sinonim pentru nasul unui câine și a fost în jurul lungi înainte ca internetul să-l transforme într-o doamnă nebună de câine / persoană.

In zilele de azi, Snoți merg viral cu proprietarii de câini care postează poze cu doggosul lor " Snoți să se desprindă de sub acoperire de jos sau prin mâinile proprietarului lor. Au nevoie de un bun exemplu de amuzant face pe grozavul? Iată una preferată!

Derp

Derp

& # 8220;Derp& # 8221; este un cuvânt care are deja un înțeles comun în slang uman, fiind un cuvânt substitut pentru expresii de prostie, cum ar fi "duh" sau "der". Dar câinele care deține comunitatea a adoptat cuvântul pentru a ne ajuta să ne exprimăm afecțiunea față de aspectul prostie, clocsiness sau comportament cu clueless pe care câinii noștri expun, păstrându-ne să ne distrăm și să iubim.

Derpy Câinii includ câini care își asumă cele mai ciudate poziții de dormit, arătând pozitiv rupte, iar cei mai drăguți cărora dinții lipsiți își fac limbile să stea pe partea gurilor, dându-le cel mai amuzant Dopey Derpy Câine arată vreodată, cum ar fi asta.

Blep

Blep

Vorbind despre limbi, ați văzut vreodată câinele dvs. de răcire cu doar vârful limbii sale care se mișcă prin dinții din față și arătându-se prin gura lui? Piesa # 8220;blep& # 8221; limba este o versiune mult mai subtilă pe limba de derpy, atât de subtilă, de fapt, că dacă clarificăm, veți pierde-o.

Nu este cu adevărat cunoscut de ce câini și pisici blep, dar a fost sugerată că poate avea ceva de-a face cu felul în care își folosesc limbile la "sniff" aerul în ordine miroase din mediul din jurul lor.

Cu toate acestea, nu sunt sigur de acuratețea acestei explicații, așa cum mi-am văzut adesea câinii Blepping În timp ce fiind adormit repede. Am văzut chiar o meme o dată pe cineva care trage o pisică blep limba din dreapta din gură, în timp ce pisica era încă în țara din Nord. Dar aici este unul mai bun!

rezumat

Dacă v-ați bucurat de citirea acestei secțiuni de degustare a vocabularului proprietarului câinelui, veți fi încântați să știți că acesta este doar vârful aisbergului.

De fapt, cu cât sunteți mai implicați deveniți cu alți proprietari de câini în comunitatea de câini online, cum ar fi pe reddit, Cu cât mai multe cuvinte și fraze pe care le veți descoperi. Este o limbă ciudată și minunată care aduce oameni nebuni care iubesc împreună pentru a se bucura și înțelege mai bine multitudinea de ciuperci că ambii câini și proprietarii de câini au.

Citiți următorul: 15 fapte de câine cu câine Nu vrei să citești

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Vocabularul unui proprietar al unui câine