Pot câinii să mănânce mure?

Mână tăiată de femeie care deține tort împotriva terrierului de taur în picioare pe stradă

Blackberries sunt dulci, suculent, delicios, ambalat cu vitamine și pot fi incluse într-o varietate de feluri de mâncare, dar este potrivit să împărtășim acest fruct cu prietenii noștri canini?

Răspunsul scurt este da, murele sunt în siguranță pentru ca câinele dvs. să mănânce și pot chiar să ofere unele beneficii atunci când sunt hrănite în cantități mici în mod regulat.

Beneficiile Blackberries pentru câinele dvs

Deși există multe beneficii pentru a mânca bumbac pentru oameni, este corect să menționăm că nu toate acestea sunt pe deplin înțelese atunci când vine vorba de câini. Unele dintre beneficiile touted, nu vor fi relevante pentru câini. De exemplu, acest fruct este cunoscut pentru a fi o mare sursă de vitamina C, dar câinii produc acest lucru în mod natural și, de obicei, nu au nevoie de suplimente suplimentare.

Blackberries sunt o mare sursă de mangan, vitamina K, apă și fibre. Adăugarea fibrei la dieta câinelui dvs. este o modalitate excelentă de a promova digestia sănătoasă și mișcările intestinale regulate.

Ele sunt, de asemenea, scăzute în carbohidrați. grăsime, și calorii. Obezitatea caninei este o problemă majoră pentru populația câinelui și poate provoca havoc pe corpul câinelui dvs., mai ales dacă sunt predispuși la probleme comune displazie de șold. Oferirea opțiunilor de tratare cu conținut scăzut de grăsimi, cum ar fi Blackberries, poate fi o modalitate excelentă de a vă ajuta să păstrați talie.

Preocupările potențiale de sănătate pentru câinii care mănâncă mure

Câțiva mălbesc aici și poate face un tratament sănătos pentru câinii tăi. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. are un stomac sensibil, este mai bine să săriți această gustare. Prea mulți mure pot provoca GI supărată și sunt întotdeauna introduse treptat și hrănite cu moderatie.

De asemenea, murele conțin în mod natural o cantitate mică de substituție xilitol, care este toxic pentru câini. În timp ce câinele dvs. ar trebui să mănânce o cantitate masivă de mure pentru a fi otrăvit, ar trebui să vă limitați câinele într-o mică mână de mure pe zi pentru a fi în siguranță.

Acest fruct este, de asemenea, ridicat în zahăr și poate să nu fie o alegere bună pentru Câini diabetici.

Ar trebui să evitați hrănirea blocajelor BlackBerry la câinele dvs., deoarece pot conține mulți aditivi și sunt adesea ridicați în zaharuri. Ar putea fi, de asemenea, prezentă îndulcitorul artificial Xylitol.

Dacă câinele dvs. experimentează oricare dintre următoarele simptome după ce mănâncă blackberries, consultați-vă cu medicul veterinar:

  • Vărsături
  • Diaree
  • Lipsa poftei de mâncare
  • Letargie

Ce se întâmplă dacă câinele tău mănâncă mureștini sălbatici?

Blackberries începe să înflorească în aprilie și mai și sunt coapte și gata să aleagă în iunie până în august, în funcție de locul unde vă aflați. Multe regiuni ale Americii de Nord au tufișuri sălbatice Blackberry cresc în abundență. Dacă întâlniți unul pe o plimbare câine, nu este neobișnuit ca câinii să încerce să le ia direct de pe arbuști.

Nu este neobișnuit ca arbuștii BlackBerry să fie pulverizați cu pesticide și alte substanțe chimice, în setările de grădină sau parc. Aceste substanțe chimice sunt absorbite în plantă prin frunze și rădăcini și pot provoca probleme ușoare până la severe, dacă sunt ingerate.

Din acest motiv, este mai bine să împiedicați câinele dvs. să mănânce mureștini sălbatici și, dacă mănâncă foarte mult, monitorizează-le pentru semne comune de otrăvire chimică. Dacă sunteți în cauză, sau faceți la fața locului, nu vă întârziați să luați legătura cu medicul veterinar. Linia de asistență ASPCA otrăvitoare poate fi, de asemenea, o resursă utilă.

Posibile simptome de otrăvire chimică

  • Febră
  • Vărsături
  • Diaree
  • Letargie
  • Tremura musculară
  • Creșterea ratei cardiace
  • Lipsa de coordonare (probleme de mers pe jos)
  • Hipersalivare
  • Elevii consimți
  • Convulsii

În plus față de posibile substanțe chimice pe boabe sălbatice, tufișurile BlackBerry sunt spinoase și sunt frecvent locuite de viespi și țânțari, atât de mult motive pentru a evita să vă las să furajeze câinele prin ele.

Au sugerat modalități de a alimenta murele la câinele dvs

Ca și în cazul tuturor fructelor, este important să se spală și să curăță suprafața exterioară pentru a îndepărta murdăria, gunoiul de gunoi, erbicid și reziduurile de pesticide înainte de pregătire. Hrăniți mure la câinele dvs. ca un tratament special și nu o parte din dieta lor obișnuită. Unele opțiuni alternative pentru hrănirea acestui fruct la câinele dvs. includ:

  • Ca parte a unei umpluturi de jucărie de tratament: Blackberries poate fi inclusă ca parte a unui Tasty Kong (sau alte jucării de tratament) - acestea sunt adesea înghețate pentru o provocare suplimentară. Aceasta este o modalitate excelentă de a oferi stimularea mentală pentru câinele dvs. fără a supraviețui.
  • Îngheţat: Poptarea murelui în congelator înainte de a le hrăni înseamnă că vor rămâne proaspete până când doriți să le hrăniți. Veți putea avea o ofertă de fructe pentru luni mai degrabă decât zile. Poate fi chiar combinat într-un fruct sau veg congelat sănătos Inghetata din suc Pentru a vă ajuta să vă răcoriți câinele într-o zi fierbinte.
  • Copt: S-ar putea să doriți să adăugați niște mure proaspeți într-un tratat de câini de casă. Există o mulțime de retete minunate de câine online și puteți folosi o formă distractivă de tăiere pentru a face cookie-uri coapte de casă.
  • Pureed: Puteți amesteca Blackberries cu alte fructe de câine sau veg sau un pic unt de arahide (Asigurați-vă că este tipul fără xilitol) sau iaurt simplu pentru a face o șmecherie de câine. Un mic pic de acest lucru ar putea fi turnat pe partea de sus a câinelui tău Kibble Kibble pentru a le încuraja să o mănânce dacă sunt agitate sau ar putea fi făcută într-o popsicle sau umplutură kong înghețată.

În concluzie, murele pot fi administrate câinilor ca o tratare ocazională, dar sări peste boabele sălbatice din afara.

Amintiți-vă, totuși, că nu toate fructele de padure sunt create egale. Când vine vorba de hrănirea lor la câine, evitați cireșe, boabe de pădure, fructe de padure și fructe de boabe de vâsc. Acestea conțin gropi și / sau toxine care pot fi pericole pentru sănătate pentru câinele dvs.

Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de hrănirea hranelor de câine, consultați un medic veterinar

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să mănânce mure?