Nu veți crede niciodată ce sa întâmplat cu acești câini săraci

Nu veți crede niciodată ce sa întâmplat cu acești câini săraci

FBI-ul a salvat 64 de câini în Illinois și Iowa de la un inel oribil de luptă cu câini subterani. Imaginile acestor câini sunt salvate sunt șocante, pentru că niciunul dintre noi nu se așteaptă câinii să fie abuzați în această măsură astăzi. Există încă cercuri de luptă pentru câini secrete, în care oamenii fac bani să parieze pe câini și să profite de ei.

Acești câini au fost scos din locuri cu arme și narcotice. FBI-ul lucrase la acest caz pentru o vreme și s-au alăturat ASPCA pentru a salva acești câini. Câinii sunt ținuți într-o locație nedivulgată, în timp ce se recuperează de la tratamentul brutal la care au fost expuși.

Acest caz a fost masiv și a declanșat mai mulți oameni să fie pe alerta pentru luptele potențiale de câini subterane.

Nu veți crede niciodată ce sa întâmplat cu acești câini săraci

ASPCA a fost în jur de 150 de ani și au intrat în momentul în care se întâmplă aceste tipuri de situații. Dacă suspectați maltratarea câinilor, ei sunt oamenii să sune. Nu este surprinzător că povestea tristă a ajuns la milioane de spectatori, deoarece este atât de surprinzător faptul că acest tip de activitate criminală continuă să continue.

Penalizarea tocmai a crescut pentru luptele cu câine de către guvernul federal datorită comentariilor publice cu privire la această problemă. 50.000 de cetățeni vizați au ajuns și au vrut să sporească pedeapsa. Acum, oamenii implicați în lupta câinelui 27 luni de închisoare.

Suntem în mijlocul unei mișcări a drepturilor animalelor în țara noastră, așa că vă rugăm să vă implicați!

ASPCA are a Investigații pe teren și răspuns Echipa, și este greu ca ei să creadă cruzimea acestor animale. Este complet uman și trebuie să lucrăm împreună pentru ao opri. Acum, organizația oferă câinilor îngrijiri medicale și terapie de comportament.

Nu veți crede niciodată ce sa întâmplat cu acești câini săraci

Câinii au fost salvați din acest inel de luptă nu sunt încă disponibile pentru adoptare, Dar povestea se dezvoltă încă. ASPCA lucrează cu aplicarea legii pentru a se asigura că câinii sunt în siguranță. FBI a început să investigheze acest lucru cu peste un an în urmă, iar apoi au servit 10 mandate de căutare în diferite proprietăți din Davenport, Iowa, precum și în Rock Island, Illinois.

LEGATE DE: 5 cele mai frecvente stereotipuri de rasă de câini au debunat

Unii dintre acești câini sunt într-adevăr bateți și au răni oribile și cicatrici. Mulți oameni sunt șocați să afle că acest lucru se întâmplă în toată țara. Cu cât mai mult se răspândește această poveste, cu atât mai mulți oameni vor putea să contacteze autoritățile să protejeze câinii nevinovați.

Câinii sunt animale iubitoare cu sentimente și să nu fie folosite pentru lăcomie și putere. Milioane de oameni care au văzut povestea acestor 64 de câini sunt acum informați și pot ajuta la capăt acestui lucru. ASPCA este o organizație non-profit cu fonduri limitate. Cu cât mai multe donații primesc, cu atât mai bine vor putea să-i ajute pe acești câini să se recupereze și să descopere mai multe cazuri. Putem toți să luăm în considerare să facem un fond de strângere de fonduri în comunitatea noastră locală pentru această cauză.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Nu veți crede niciodată ce sa întâmplat cu acești câini săraci