Adăpostul câinelui stele în parodia "oficiul" pentru al ajuta să se adopte

Acest doggo și oamenii săi la adăpost au găsit o modalitate creativă de a-l adopta în cele din urmă.

Bentley, amestecul de buldog, a sosit în adăpostul Pennsylvania în octombrie 2016, după ce forța de aplicare a legii umane ia salvat de la foștii proprietari.

Aplicarea umană a legii a salvat un amestec american Bulldog în octombrie 2016, dar detaliile la viața precedentă a lui Bentley a fost tratată ca fiind confidențială. Deci, lucrătorii adăpostului la societate pentru prevenirea cruzimii față de animale (SPCA) din Pennsylvania nu aveau nici o idee despre ce făcuse câinele.

Orice Bentley a experimentat totuși comportamentul și comportamentul său la adăpost. Câinele era frică de aproape orice și a arătat semne de stres, în ciuda construitului său mare și dur. Bentley ar rămâne întotdeauna și se culcă în spatele canisei. El nu a interacționat niciodată cu ceilalți câini sau cu adăpostul, potrivit lui Centrul de conducere al lui Kayla Dorney.

Bentley, amestecul de buldog, a sosit în adăpostul Pennsylvania în octombrie 2016, după ce aplicarea umană a legii la salvat de la foștii săi proprietari
Credit: Pennsylvania Spca

Personalul de la Pennsylvania Spca a presupus că Bentley nu a avut încredere în oameni. Au putut vedea-o în fața lui confuză și în ochii trist. Dorney și echipa ei, prin urmare, au decis că Bentley trebuie să fie lăsată din canisa și în biroul SPCA. Va ajuta acest lucru să-l slăbească și să învețe să aibă încredere în oameni?

Mergând confortabil cu oamenii

Punerea lui Bentley la Mingle cu lucrătorii de adăpost s-au dovedit a fi o strategie de succes pe care Dorney a arătat că câinele a învățat în cele din urmă să fie confortabil în jurul oamenilor. Destul de curând, adăpostul a descoperit că în spatele lui Demeanor înspăimântat era un copil mare care are o mulțime de dragoste în inima lui.

Bentley ar fiă să-și facă coada de îndată ce va vedea că oamenii vin în birou. El a devenit apoi câinele de birou care ar ajuta, de asemenea, lucrătorii adăpostului să se simtă mai pozitiv în jurul locului de muncă.

Mergând confortabil cu oamenii
Credit: Pennsylvania Spca

Au existat îmbunătățiri în schimbarea comportamentului său în cei doi ani de când Bentley a sosit la SPCA din Pennsylvania. Acum, la vârsta de 6 ani, Bentley nu a devenit prietenos și frumos față de oameni, deoarece și-a făcut prieteni cu ceilalți câini.

Cu toate acestea, echipa lui Dorney încă lucrează la el pentru temerile ocazionale și anxietate. Dar este evident că Bentley poate fi plasat într-o casă bună dacă cineva va adopta doar câinele.

& # 8216; Biroul de la Bentley

Astfel, lucrătorii adăpostului de la Pennsylvania SPCA au decis să facă o parodie a seriei de lovituri ", biroul # 8221; cu Bentley. Speranța este că cineva afară de acolo ar vedea că personalitatea acestui câine strălucește pentru a lua în considerare luarea lui Bentley la casa lui pentru totdeauna.

Videoclipul parodiv a fost împărțit pe Pennsylvania Spca pagina de Facebook. De atunci a obținut mai puțin de 100.000 de vizionări în două săptămâni și a fost împărtășită de o mie de ori pe platforma socială media.

În ceea ce privește timpul de presă, totuși, Bentley nu a fost încă adoptat în ciuda unui număr de persoane care își exprimă interesul față de câine. Potrivit adăpostului Adoptare Pagina, Bentley se va potrivi cel mai bine unei case cu adulți, deoarece este un câine mare care poate încă speria cu ușurință.

Credit: Pennsylvania Spca

Bentley a fost pregătit la adăpost. El poate înțelege comenzile de bază, cum ar fi & # 8220; sau "laba.& # 8221; El a fost descris ca un câine jucăuș care se bucură și de o mulțime de pui.

Bentley a fost pregătit la adăpost. El poate înțelege comenzile de bază
Credit: Pennsylvania Spca

Calități ale unui buldog american

Buldogul american este un câine de lucru care să fie destul de confortabil într-un cadru ferm. În vremurile vechi, agricultorii aveau buldogi americani să prindă vermin, să vâneze pentru mistreți sau bovine sau să păzească proprietatea.

Acest câine poate fi foarte emoțional și înfricoșător loial unui om care îl va iubi necondiționat. Această rasă poate fi superbă la domiciliu. Puii tineri sunt de obicei în jurul străinilor. Cele mai vechi, cum ar fi Bentley, pot fi asertive și încrezătoare, mai ales atunci când sunt bine pregătite și bine socializate.

Citiți următorul: 13 Povestiri de salvare a câinelui care vor aduce lacrimi de bucurie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Adăpostul câinelui stele în parodia "oficiul" pentru al ajuta să se adopte