Prebiotice pentru câini: 6 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți

Uneori, se simte imposibil de păstrat la curent cu toate lucrurile pe care le putem sau chiar trebuie să le asigurăm pentru a asigura sănătatea câinilor noștri. Cu aceste & # 8220; să facă liste & # 8221; Obținerea mai lungă, lucrurile sunt într-adevăr confuze foarte repede. Majoritatea proprietarilor de câini au auzit de probiotice și beneficiile pe care le oferă animalele de companie, dar despre ce se întâmplă prealabilBiotică? Iată ce ar trebui să știți despre prebiotice pentru câini.

Probiotice vs prebiotice pentru câini

Prebiotice pentru câiniPrima întrebare care lasă proprietarii de câini zgârierea capului lor este diferența dintre probiotice și prebiotice.

Publicul larg a înțeles mult suplimente probiotice ca oferind bacterii benefice care îmbunătățește sănătatea câinelui în mai multe moduri. Acest lucru a fost științific (studiu, studiu, studiustudiu) confirmate și suplimentele sunt adesea recomandate de medicii veterinari.

Prebioticele pentru câini sunt mult mai puțin cunoscute, iar similitudinea termenului (diferența de o singură literă) nu ajută la chestiune. Aici este diferența pe scurt.

  • Probiotice - Microorganisme vii; Este bacterii, una bună / benefică.
  • Prebiotică - Fibră (carbohidrați) care alimentează bacteriile bune în intestin.

În esență, probioticele introduc bacterii bune în intestinul câinelui, iar prebiotica acționează ca un îngrășământ pentru bacteriile bune care sunt deja acolo. După cum puteți vedea, cele două sunt strâns legate, dar sunt lucruri separate și au scopuri complet diferite.

Din cauza a ceea ce sunt (fibre) și cât de ușor este de a le include în dietă, prebioticele au fost utilizate efectiv în alimentele de animale de companie de zeci de ani, indiferent dacă este intenționat sau nu. Probioticele, pe de altă parte, nu sunt atât de ușor de inclus în dietă, mai ales pentru că este bacterii vii și are nevoie de temperaturi la rece pentru a supraviețui. De fapt, în timp ce unele etichete alimentare pentru animale de companie pretind că conțin probiotice în ele, este puțin probabil ca acestea să aibă vreun efect (studiu).

O scurtă pe probiotice

Probiotice pentru câiniPentru a înțelege mai bine prebioticele pentru câini și efectul lor, trebuie să înțelegem mai întâi probioticele și utilizarea lor. Depozitare este crucială - în timp ce există probiotice care nu trebuie să fie refrigerate, dovezile arată o potență foarte scăzută a acestor suplimente. Aceasta înseamnă că toate probioticele eficiente trebuie să conțină bacterii vii (cum ar fi Bacillus coagulans, Biffidus spp. Acidofilus și altele) care trebuie să fie refrigerate.

Întreținerea corectă a microbiotei câinelui este crucială (studiu). Studiile arată că probioticele ca rezultat al îmbunătățirii florei intestinului stimulează sistemul imunitar în tractul și corpul digestiv, ajutându-vă ca câinele să lupte împotriva bolilor, consolidarea sistemului imunitar și protejându-l de o varietate de viruși periculoși cum ar fi E.coli și altele. Ele pot ajuta, de asemenea, câinele dvs. să obțină mai multe tulburări digestive, de diarre, colită / IBD și așa mai departe.

Pentru probioticele să aibă un efect, trebuie să fie date sub forma unui supliment. Hrana pentru câini cu probiotice nu vor avea niciun efect. Există mai multe motive pentru: (a) un număr mare de bacterii trebuie să aibă un efect, iar concentrația de bacterii în alimentele de câine nu este nicăieri în apropierea cantității minime necesare; (b) Culturile vii trebuie să fie în viață pentru a avea orice efect, ceea ce înseamnă că trebuie să fie întotdeauna refrigerate - temperaturile camerei calde vor ucide bacteriile, făcând suplimentul probiotic inutil.

Cu acest lucru din cale, putem examina acum prebioticele pentru câini și cum pot beneficia de câinele dvs., de ce ar trebui sau nu ar trebui să le dați și cum pot fi administrați pentru cea mai mare eficiență.

De asemenea, citiți: 7 VET Suplimente recomandate pentru câini

Prebiotice pentru câini
6 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți

Prebiotice pentru câini - 6 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți

1. Prebioticele nu sunt digerabile

Prebioticele sunt fibre, ceea ce înseamnă că sunt diferite tipuri de ingrediente alimentare ne-digerabile care hrănesc bacteriile probiotice care se găsesc în mod natural în intestinul și intestinul câinelui sau adăugate prin suplimente probiotice, așa cum s-au discutat mai sus.

Prebioticele, fie că sunt administrate prin alimente sau suplimente, păstrează bacteriile probiotice bune active și stimulează selectiv creșterea și activitatea unui număr de bacterii în colonul câinelui și îmbunătățește sănătatea generală a animalului dvs. de companie în multe moduri (META-Review Studiu).

Ingredientele alimentare călătoresc nedigerate la colon în care se fermează și sunt convertite la Acizi grași cu lanț scurt (SCFA). Aceste SCFA inhibă creșterea bacteriilor dăunătoare și promovarea și susținerea florei digestive sănătoase la câini. De asemenea, acționează ca o sursă de energie pentru celulele de colon și să păstreze echilibrul electrolitic și lichid care permite intestinului câinelui să funcționeze corect.

2. Prebioticele se găsesc în alimentele câinilor

Deoarece prebioticele sunt pur și simplu un tip de fibră (carbohidrați), ele sunt deja incluse în alimente pentru câini și alte surse alimentare cunoscute a conține fibre solubile, cum ar fi leguminoase, cereale integrale, fructe și legume. Pulpa de sfeclă este un alt prebiotic bine-cunoscut (utilizat în mod obișnuit în hrana pentru câini), dar îngrijirea ar trebui luată în timp ce câțiva câini nu procesează puțuri de sfeclă. Acest lucru poate cauza balonare, greață și flatulență. Usturoi crud (toxic pentru câini în cantități mari) și verdele de păpădie sunt surse bune de prebiotice.

Spre deosebire de probioticele care, conform studiilor menționate, nu au nici un efect puțin în niciun efect atunci când sunt incluse în alimentele câinilor, prebioticele pentru câini pot avea exact același efect pozitiv dacă li se administrează prin alimente pentru animale de companie, alimente de casă sau sub formă de supliment prebiotic. Singurul lucru care contează este cantitatea de prebiotică dată.

Studiile arată că câinii Fed Prebiotics sunt în mod regulat mai puțin probabil să obțină diaree cauzată de supraaglomerarea bacteriilor rele (studiu). Atunci când sunt hrănite la femele în timpul sarcinii și alăptării, prebiotica va oferi o protecție imună consolidată căței prin colostru și lapte și, la rândul lor, puii vor avea un răspuns sporit la vaccinuri.

Pentru câinii cu imuno-suprimare sau tulburări digestive și pentru toți câinii pe un curs de antibiotice, prebiotica este cu siguranță o valoare suplimentară.

3. Prebioticele și probioticele merg împreună

Este important să rețineți că probioticele și prebioticele pentru câini formează un cuplu perfect atunci când vine vorba de îmbunătățirea sistemului digestiv al caninului și a sănătății generale. Această relație simbiotică înseamnă că cei doi lucrează împreună cât mai îndeaproape pot să se răspândească și să hrănească bacteriile bune în intestinul câinelui. Adesea, este bine să dea amândoi pentru a vă menține sănătatea digestivă a câinelui dvs. atunci când credeți că Pooch are nevoie de ele.

Asta a spus, aceasta nu este o regulă tare și, uneori, este mai bine să săriți prebioticele și să lipiți doar cu probiotice și voi vorbi despre acest lucru mai jos.

4. Prebioticele supraviețuiesc mai bine

Unde probioticele sunt fragile și ușor distruse în intestinul câinelui dvs., prebioticele sunt mult mai rezistente, deoarece nu sunt de fapt organisme live cu un set de cerințe pentru a supraviețui. Asocierea celor doi poate da o șansă mai bună pentru ca probioticele să supraviețuiască și de fapt au un efect pozitiv asupra microbiotei câinelui.

Un tract digestiv al unui câine este responsabil pentru aproximativ 70% din sistemul său imunitar. Acesta este motivul pentru care mulți veterinari recomandă adesea utilizarea de probiotice și prebiotice pentru caini pentru a asigura beneficii maxime.

5. Pacificarea prebiotică poate fi dificilă

Una dintre dezavantajele suplimentelor probiotice cu prebiotice pentru câini este că tractul digestiv al fiecărui animal este complet unic și este un mediu delicat și fin echilibrat. Aceasta înseamnă că nu putem fi 100% sigur ce probiotic, urmat de prebiotic ca îngrășământ, pentru a suplimenta pentru a obține efectul dorit. Există sute de specii diferite de bacterii în intestinul câinelui tău.

Este, de asemenea, bun să vă amintiți că căldura și acidul gastric poate ucide probiotice, făcându-le ineficiente chiar și înainte (studiu). Când probioticul o face în intestinul câinelui tău, microorganismele nu sunt în măsură să producă efectiv pentru perioade lungi de timp. Acest lucru înseamnă că câinele dvs. are o afecțiune cronică, este posibil ca suplimentarea probiotică să fie necesară pe termen lung pentru a profita de avantajele maxime.

Motivul pentru care menționez acest lucru se datorează faptului că în timp ce există o mulțime de laudă pentru a da probiotice și a le împerechea cu prebiotice pentru câini, trebuie să rămânem oarecum sceptic până când apar dovezi mai bune. Nu sunt un supliment de vindecare și există și riscuri de depășire a caninei pe probiotice și suplimente prebiotice. Este mai bine să se consulte cu un medic veterinar care urmează îndeaproape dovezile științifice privind acest subiect particular.

6. Prebioticele nu sunt întotdeauna benefice

Pe baza unui studiu de revizuire a meta-revizuirii, unde au fost examinate dovezile de utilizare a prebioticelor pentru câini, este clar că încă nu înțelegem utilizarea acestui supliment la animalele de companie bine (studiu). Cu toate acestea, în timp ce observăm anumite beneficii, există și motive atunci când prebioticele pentru câini trebuie evitate.

În special, prebioticele pot fi o idee proastă pentru câini cu probleme intestinale gastrice. Acest lucru poate fi confuz, deoarece probioticele au fost demonstrate în studii pentru a îmbunătăți această afecțiune, dar teoretic, este posibil ca prebiotica să poată agrava anumite condiții conexe GI.

Veterinarii spun că multe animale de companie audieze astăzi condiții precum IBD, IBS, intestin de leaky, overgrowth bacteriană intestinală mică (SIBO) și alte probleme. Raportul bacteriilor de bună-bad în intestinul lor nu este în A & # 8220; pozitiv & # 8221; Statul, și ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să furați bacteriile patogene cu prebiotice, deoarece ar face mai rău condiția.

Prebioticele sunt fibre din punct de vedere tehnic deoarece acestea sunt ne-digerabile, dar ele pot fi clasificate ca un carbohidrat sau un tip de zaharuri complexe. Dr Karen Becker explică acest lucru mai bun:

"Deoarece prebioticele sunt zahăr și zahăr furajează drojdie și alți agenți patogeni oportunist în intestinul subțire, animalele cu curaj dur pot obține mult mai multe de a ingera prebioticele.& # 8221;

Aceasta se bazează pe teorie și nu am văzut dovezi care dovedesc într-un fel sau altul, dar ar avea sens.

Câinele meu nu va mânca alimente bogate în prebiotice & # 8230;

Alimente bogate în prebiotice pentru câiniAlimentele bogate în prebiotice care sunt ridicate în fibre nu pot fi gustări favorite ale fiecărui pooch. Nu numai că mulți câini găsesc aceste alimente unappetizând, sunt, de asemenea, greu de venit în magazinul mediu alimentar. Cei care sunt, totuși, destul de norocoși să-l găsească cu ușurință, iar câinii lor se bucură să o mănânce, suma necesară pentru a satisface cerințele zilnice sunt de obicei prea mari, ceea ce înseamnă că câinele dvs. trebuie să mănânce munți și munți de exemplu, celuloză de sfeclă, pentru a obține sănătatea Beneficii de prebiotică.

Un supliment prebiotic bazat pe plante natural vă poate face viața mai ușoară.

Există mai multe branduri de suplimente prebiotice pentru câini și este cel mai bine pe care îl consultați cu un medic veterinar și citiți recenzii clienți pentru a vedea ce este o potrivire bună pentru pooch-ul dvs. și care conțin cea mai mare cantitate de prebiotică fără materiale de umplutură inutilă.

Vetrâie este un supliment de probiotic popular care conține și prebiotică și este bine revizuit de alți proprietari de animale de companie. Are ambii fructo-oligozaharide (prebiotice) și inulină (fibre dietetice solubile) și este o modalitate ușoară de calorii, ușor de a adăuga cantitatea potrivită la dieta câinelui.

Fructo-oligozaharidele funcționează deoarece corpul animalului dvs. nu le poate digera. Ei călătoresc în jos sistemul digestiv nedigerat până când sunt fermentați în intestinul gros și acționează să crească selectiv raportul de bacterii bune la bacterii proaste. Moleculele care sunt produse de procesul de fermentație creează un mediu care este foarte sănătos pentru bacterii bune.

În general, mai întâi asigurați-vă că câinele dvs. are nevoie într-adevăr de supliment, dacă probioticele singure sau asociate cu prebiotice. Făcând propriul dvs. dilligențe asupra prebioticelor pentru câini și apoi consultarea cu un medic veterinar este cel mai bun mod de acțiune. Nu cumpărați suplimente dacă nu sunteți absolut sigur că pooch-ul dvs. ar putea beneficia de ele.

Citiți următorul: Care sunt cele mai bune probiotice pentru câini și animalele noastre au nevoie de ele?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Prebiotice pentru câini: 6 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți