Revizuire: kit de testare microbiome nomnomnow și probiotice

Gutul câinelui tău este acasă la milioane de bacterii mici. De fapt, bacteriile din interiorul corpului câinelui depășesc celulele 10 la 1! Este la fel de important să aveți grijă de aceste bacterii, deoarece este de a avea grijă de câinele dvs.  Kit de testare Microbiome Nomnomnow Microbiome ajută proprietarii de animale de companie să înțeleagă și să aibă grijă de aceste bacterii intestinale.

Bacteriile sunt microorganisme. În interiorul câinelui tău, aceste microorganisme găsesc alte bacterii care susțin și le beneficiau. Ele formează colonii și toate coloniile din interiorul intestinului câinelui formează un microbiome.

În timp ce nu sună ca o grămadă de bacterii ar putea Ajutați-vă câinele, Microbiomul este de fapt necesar pentru supraviețuirea câinelui dvs. Bunul Sănătate Gut este imperativ pentru sănătatea și bunăstarea generală a animalelor de companie.

Kit de testare Microbiome Nomnomnow MicrobiomePe lângă faptul că este necesar pentru digestie, Microbiometul câinelui acceptă, de asemenea, funcția sistemului imunitar, protejează împotriva agenților patogeni și a efectelor dispoziției puilor. Studiile au arătat acest lucru mediul dvs si Alimentele pe care le hrăniți animalul dvs. de companie are un efect mare asupra microbiomului său.

Dacă câinele dvs. suferă de probleme de digestie sau sunteți doar curiosi despre sănătatea sa intestinală, kitul de testare Microbiome Nomnomnow a fost conceput pentru a ajuta proprietarii să învețe mai multe despre bacteriile din intestinul animalelor de companie. Cât de benefică este aceste informații? Sunt ușor de utilizat kiturile de testare? Aflați în recenzia mea detaliată mai jos.

LEGATE DE: NOMNOMNOW CÂȘTIGURI PREVĂ CÂȘTIGĂ DE LIVRARE ALIMENTE

NOMNOMNOW Microbiome Kit de testare și probiotice

Kit de testare Microbiome Nomnomnow MicrobiomeKitul de testare Microbiome Nomnomnow este un test simplu DIY. Este similar cu testele ADN la domiciliu. După cum puteți vedea în fotografia de mai sus, instrucțiunile sunt scrise în interiorul casetei. Ele sunt ușor de urmărit, iar întregul proces va dura doar aproximativ 5 minute.

Kitul vine cu 2 tampoane și 2 flacoane. De asemenea, include o pungă și un plic de auto-adresat pentru a trimite eșantionul.

Va trebui să colectați un eșantion de scaun proaspăt pentru a obține un eșantion de microbiome. Fac asta prin plasarea unei plăci de hârtie sub câinele meu când ea squats pentru a merge la baie. Dacă câinele dvs. este cooperativ, acesta este cel mai simplu mod de a obține o mostră fără a fi nevoie ridic-o De la sol.

Kit de testare Microbiome Nomnomnow MicrobiomeOdată ce ați colectat eșantionul, trebuie doar să o tamponați și să plasați tamponul în flacon. Fiecare flacon conține o cantitate mică de lichid. Agitați flaconul până când eșantionul sa dizolvat în lichid și sunteți gata să îl trimiteți înapoi la Nomnomnow.

Fiecare kit are un număr unic de probă și va trebui să înregistrați acest număr pe site-ul companiei. Veți fi anunțat prin e-mail atunci când rezultatele kitului de testare a microbiomului nomnomnow sunt complete.

LEGATE DE: 11 probleme de stomac la câini - cum să prevină și să le trateze

Rezultatele arată tipurile de bacterii din intestinul câinelui dvs., indiferent dacă concentrația bacteriilor menționate este ridicată sau scăzută și de ce este necesar acest tip de bacterii. Testele de kit pentru mai mult de 65 de bacterii!

Puteți achiziționa kitul de testare de la Website Nomnomnow pentru $ 59. Am fost de fapt surprins de cât de accesibil este kitul. Majoritatea kiturilor de testare științifice costă mai mult de 100 de dolari, în funcție de ceea ce testează. Acest kit de testare microbiome este accesibil la orice buget.

Kit de testare Microbiome Nomnomnow MicrobiomeDacă sănătatea lui Gut a câinelui nu este de până la Snuff, Nomnomnow oferă, de asemenea, propriul lor supliment probiotic pentru a ajuta la obținerea lui Fido`s Gut înapoi. Suplimentul lor este similar cu alții de pe piață. Este disponibil într-o formă de pulbere, care este ușor de stropit peste mesele câinelui tău.

Acest supliment probiotic conține 20 de miliarde de culturi, inclusiv tulpini care au fost derivate în mod specific de la Câini sănătoși. Este formulată de echipa de nutriție și microbiologie veterinară a NOMNOM.

Ingredientele includ: Blend probiotic: Lactobacillus reuteri, Pediococcus acidilactici, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium animalis, Lactobacillus fermentum și Lactobacillus rhamnosus. Prebiotic: Inulin. Alte ingrediente: maltodextrină, dextroză tapioca și silice.

Fiecare sticlă conține 30 de porții și există 12 calorii pe servire. Puteți achiziționa o sticlă pe site-ul companiei pentru $ 45. Acest lucru este mai scump decât majoritatea suplimentelor probiotice pentru câini de pe piață, dar este, de asemenea, formulată de o echipă de experți. În plus, include tulpini de bacterii derivate de la câini sănătoși, care este o caracteristică cele mai similare produse nu includ.

Citiți următorul: Top 5 cele mai bune ajutoare digestive pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: kit de testare microbiome nomnomnow și probiotice