Greyhound curse de antrenament - condiționare, nutriție & metode

Greyhound curse de antrenament - condiționare, nutriție și metode

Ogar curse de antrenament este un proces lung și costisitor. Formarea de curse de curse este, de asemenea, extrem de controversat. Cursele implică un dummy dummy propulsat mecanic pe care ligile o urmărește în jurul unei piste.

Procesul de preparare a grupelor pentru pistă poate implica over-reproducere, răniri de curse și supraexprirea câinilor, dar nu toate gelurile se confruntă cu o bunăstare slabă în cariera lor. Este important să se apropie de subiect într-o manieră echilibrată dacă trebuie făcute îmbunătățiri.

Ce este cursele de la Greyhound?

Greyhound Racing este un sport organizat în care Greyhounds sunt luptați în mod competitiv în jurul unei piste. Cele două forme de curse de la Greyhound sunt curse de curse și track. Traseul de curse este încurajat cu o atracție artificială. Lurele călătorește înaintea câinilor pentru a le desena spre linia de sosire. Organizatorii de rasă Greyhound încurajează adesea publicul să parieze pe rezultatul. Sportul este legal în Regatul Unit, Australia, Irlanda, Spania și unele state din SUA.

Grupurile de bunăstare a animalelor sunt critice față de industria de curse comerciale. Industria de curse a fost de mult timp asociată cu supra-reproducerea, supraexeria fizică, ratele ridicate de eutanasie și lipsa socializării câinilor. Cu toate acestea, nu toate oglindele suferă aceste probleme și este important să se apropie de subiectul de curse de la Greyhound într-un mod echilibrat.

Ce este cursele de la Greyhound
Greyhound Racing 101.

Este legal de curse de Greyhound?

Greyhound Racing este în declin - este ilegal în 40 de state, iar numărul este setat să crească. Între 2001 și 2014 a existat o scădere de 70% în suma pariată de public la câini. Câinele de curse este legal și activ în următoarele state: Iowa, Texas, Arkansas, Alabama, Florida și Virginia de Vest. Racingul este legal în aceste state, dar nu există stadioane sau piese cu curse vii în prezent în aceste state: Oregon, Kansas, Wisconsin și Connecticut. Racingul Greyhound este ilegal în toate celelalte state.

Greyhound curse sunt legale în Regatul Unit. Începând cu anul 2020, există 21 de stadioane licențiate și 4 stadioane independente care găzduiesc cursele de câini. Cursele deținute la stadioanele înregistrate sunt reglementate de către Greyhound Consiliul Marii Britanii (GBGB). Kennelurile licențiate trebuie să se încadreze în reguli și orientări specifice. Greyhounds sunt inspectate de chirurgi veterinari calificați înainte de a rasa. Testele de droguri sunt, de asemenea, efectuate.

Canberra, Teritoriul Capitalului Australia, a interzis curse de oglindă. Interdicția a fost de fapt în vigoare din 2018. Pentru restul Australiei, Racingul Greyhound este legal. Există 66 de melodii de oțel activ și 67 de cluburi de curse până în prezent. Spania permite curse de la Greyhound, totuși, nu există piese de curse oficiale și Ultima cale închisă în 2006. Cursele încep pe căi drepte în schimb. Competițiile de cursă se desfășoară în fiecare an, unde câinii concurează pentru a prinde o privire sau un iepure viu. Galgo Español este cel mai frecvent crescută în acest scop, precum și vânătoarea generală.

De ce ar trebui să-ți antrenezi gelul?

Greyhounds neinstruiți și agresivi sunt interzise de la pista de curse. Formarea pete de a tolera alți câini și pentru a merge pe o leșie este importantă pentru cariera de curse a câinelui. În timp ce câinii cei mai nepotriviți nu o fac niciodată la pistă, nu înseamnă că toți câinii sunt scutiți să acționeze, iar fiind capabil să păstreze controlul este important.

Greyhounds adesea suferă de frică și de anxietate. Paza resurselor, comportamentul distructiv și reactivitatea leșiei sunt unele dintre cele mai frecvente probleme din Greyhounds. Formarea ajută la învățarea câinelui dvs. cum să facă față și să le reducă comportamente nedorite.

Greyhound este o rasă sensibilă. Acești câini nu răspund bine la pedeapsă. Folosind tehnici aversive, cum ar fi zgomotul puternic și pedepsele fizice, nu vă vor învăța pe Greyhound ceea ce doriți să facă. Vechiul școală de antrenament teory nu este bun pentru câinele tău. Formare bazată pe recompensă este o opțiune mai bună, mai bună atât pentru dvs., cât și pentru animalul dvs. de companie.

Cum să antrenezi o Greyhound pentru Racing?

Fiecare oi este diferită. Ceea ce funcționează cel mai bine pentru un câine nu va fi neapărat cel mai bun pentru un alt câine. Când vă antrenezi câinele, Trebuie să vă adaptați practicile la nevoile lor specifice. La început, tânărul dvs. Greyhound are nevoie de o dietă bună și un exercițiu regulat, dar nu extrem,. Instruirea pentru curse nu ar trebui să înceapă până când câinele dvs. are 10 luni, dar cei mai de succes ale curselor așteaptă până când câinele lor are peste 1 an. Câinele dvs. nu poate să curgă pe o pistă până când nu este de 15 luni.

PROGRAMUL PERSONALIZAT DE FORMARE PENTRU RACING GREYHOUNDS
PROGRAMUL PERSONALIZAT DE FORMARE PENTRU RACING GREYHOUNDS.

Plimbare

Importanța de mers pe jos este dezbătută de formatorii de la Greyhound Modern. Susținătorii de plimbări regulate afirmă că își păstrează câinii lor de alertă mentală. În special, ajută la schimbarea traseului pe care îl faceți la mers pe jos. Plimbare Permiteți, de asemenea, proprietarilor să acorde o atenție deosebită mersului câinelui lor. Dacă gelul tău favorizează un picior sau mersul cu un pas scurt, indică faptul că ceva este greșit. Păstrează câinele dvs. se potrivește și le primește gata să elibereze galop. De asemenea, permite ca câinele să dezvolte un ton muscular înainte ca orice presiune să fie pusă pe scheletul și mușchii câinelui.

Cu toate acestea, consensul privind timpul necesar pe care ar trebui să-și petreacă mersul pe josul lor de curse este împărțit. Unii formatori nu își dau grupele. În schimb, își eliberează câinii în paddocks la Gallop Gallop. Ei susțin că mersul pe jos nu crește o capacitate de fitness a câinelui, în timp ce o face galoping.

Unii formatori folosesc mașini de mers pe jos. Greyhounds nu pot fi umbrite pe o mașină mai mult de 20 de minute. Acest lucru se datorează faptului că tampoanele lor devin dureroase și uzate. 10-20 de minute pe mașină la un moment dat este potrivit. Susținătorii mașinilor de mers pe jos afirmă că plimbări de leșie nu sunt întotdeauna posibile. Constrângerile de timp și condițiile meteorologice slabe influențează cât de des sunt umblați câinii. Aceste mașini sunt excelente pentru menținerea tonului muscular și pot îmbunătăți rezistența. Când pe o înclinare reglabilă, mașinile de mers pe jos ajută la dezvoltarea mușchilor toracici. Cu toate acestea, ei nu pot construi o masă musculară.

Spargere

Câinii adăpostiți în cani de curse mai mari sunt, de obicei, lăsate să urine la intervale regulate. Cele mai multe canneluri își vor descurca gelurile de cel puțin 2 - 3 ori pe zi. Rasa are, de asemenea, o aversiune naturală la murdărirea locurilor lor de locuit. Din aceste motive, ex-Racers și Racers apreciază că au o rutină structurată de toaletă.

Greyhounds sunt, de obicei, bine să se țină seama. Cu toate acestea, acest lucru nu le face să fie scutiți de accidente din casă și spargere trebuie să fie luate în considerare. Când vă aduceți casa de la Greyhound, este important să decideți unde aveți nevoie de ei pentru a merge la toaletă. Unii proprietari sunt fericiți atâta timp cât câinele lor iese în afara, în timp ce altele sunt specifice în cazul în care câinele lor ar trebui să meargă. Aceștia sunt câini de rutină - În primele câteva zile de proprietate, începeți un program de hrănire, exerciții și toalete. Având o masă de masă va face acest lucru mai ușor. Câinii tineri și Puppies adesea goliți intestinele în curând după o masă.

Accidente

Trebuie să vă urmăriți îndeaproape câinele pentru semne că este nevoie de o excursie în afara - Sniffing, circulare și pawing indică faptul că câinele dvs. trebuie să meargă. În acest stadiu, trebuie să-ți aduci câinele la fața locului de care ai nevoie să urine. Dacă câinele dvs. merge cu succes, asigurați-vă că oferiți o mulțime de laudă și agitație! De-a lungul timpului veți cunoaște când câinele dvs. trebuie cel mai adesea să meargă.

În cazul în care câinele dvs. are un accident în casă, nu le pedepsiți. Acest lucru se aplică în special atunci când întâlniți bătrânii după acest fapt. Până când găsiți băltle, câinele dvs. nu va face legătura dintre accident și cercarea. Greyhounds nu doresc să aibă accidente și dacă o fac, este de obicei în jos la nervi și fără să știe unde ar trebui să meargă.

Exercitiu de dimineata

Dimineața și seara devreme sunt cele mai sigure timpuri pentru a-și exercita oi. Acest lucru se aplică în special la vremea mai caldă. Expunerea la soare este un ucigaș. Nu există niciun punct în a risca sănătatea câinelui dvs. prin exercitarea în căldura zilei. Acești câini sunt în pericol încălțămintea și deshidratare. Black Greyhounds par să sufere cel mai rău din problemele legate de căldură.

Sunt câinii de dimineață sau de seară?
Sunt câini de dimineață sau de seară?

Instruirea cu ascultare

Greyhounds sunt ușor de antrenat. Cu toate acestea, comenzile specifice sunt notorate dificile pentru aceste optime pentru a se conforma. Revenind când este numit este unul dintre ei.

Amintiți-vă că ascultarea este dificilă, dar nu imposibil de învățat. Acești câini sunt ușor distrași de mișcare și lucruri pe care nu le putem vedea. Dacă nu ați pregătit câinele dvs. în rechemare, nu luați nici o șansă - nu lăsați-o pe oglindire liberă într-un spațiu public și așteptați ca ei să se întoarcă la dvs. Greyhound curse de antrenament ar trebui să implice niște rechemare. Când eliberați galopul liber într-un paddock securizat, o veghe va trebui să se întoarcă într-un fel.

O parte esențială a kitului de antrenament este Squawker. Squawkers sunt dispozitive care imită sunetul unui animal de pradă în primejdie. Majoritatea formatorilor raportează succesul cu aceste dispozitive. Chiar câinii în galop plin se vor opri și vor acorda atenție atunci când se folosește. Când câinele dvs. vine la dvs., oferă întotdeauna tratamente și laudă pentru a întări comportamentul.

Lesa de antrenament

Cele mai multe pete de curse sunt instruiți să accepte leashes. Câinii care nu merg corect pe o lesa, pot face rău antrenorilor lor, să rănească alți câini și să rănească ei înșiși. Greyhounds nu sunt, de asemenea, ușor de rechemat. Asta face Lesa de antrenament o componentă vitală a cursei de la Greyhound.

Greyhounds sunt sensibile la leziuni la nivelul gâtului. Tragerea pe lesa provoacă rău câinelui. Restricționează admisia de aer și fluxul sanguin la cap. Unii câini chiar susțin daunele retiniene datorită creșterii tensiunii arteriale atunci când gulerul se strânge. Noul Greyhounds adoptat, de asemenea, au obiceiul de a opri pe urmele lor. Aceasta înseamnă că s-ar putea opri când continuați să mergeți.

Cea mai bună abordare este de a fi întotdeauna răbdător și încurajator. Greyhounds neinstruit vor fi anxioși pe o lesa. Ei nu vor înțelege ce aveți nevoie de ele. Pentru cele mai bune rezultate, formarea de leșie de la o vârstă fragedă este foarte recomandată.

Curs de antrenament de clicker

Antrenamentul cu clicker utilizează tehnici de armare pozitivă. Este o modalitate foarte eficientă de a instrui o oțel ex-curse. Racerul pensionar trebuie să învețe să asocieze sunetul lui Clicker cu o recompensă de valoare ridicată. Acest lucru se numește & # 8220; încărcare & # 8221; Clickerul. Antrenamentul de clocker este uneori provocator pentru o Greyhound de curse pensionar care a trăit un stil de viață orientat spre rutină. Încercând și explorați lucruri noi nu sunt în mod necesar încurajate în acest mediu. Dacă nu reușiți să faceți distracția experienței de învățare și răsplătirea, oglinditul dvs. se va plictisi și se va închide. Unii formatori găsesc că câinele lor pleacă în mijlocul antrenamentului.

Începeți antrenamentul cu clicker pe o notă ușoară. Primul pas este să încărcați clickerul. Faceți clic și dați imediat un tratament. Odată ce acest lucru se face suficient timp, câinele va face contact vizual asupra auzului clicului. Recompensați-le pentru contactul vizual. Puteți începe să utilizați o expresie ca & # 8220; urmăriți-mă și # 8221; sau # 8220; uite & # 8221; ca Cue. Alte comenzi simple includ & # 8220; atingeți & # 8221;, pe care le puteți începe prin atingerea mâinii la nasul câinelui. Când împerecheați această acțiune cu această comandă suficientă ori, câinele dvs. va învăța să-și atingă nasul împotriva mâinii.

Socializare

O experiență comună pentru Greyhounds este că nu sunt în mod adecvat Socializat ca puii la alte animale și oameni. Perioada de socializare recunoscută este de 3 - 18 săptămâni de vârstă. Pentru că există o lipsă de socializare în acest timp, unele pui de oglindă dezvoltă anxietate atunci când se confruntă cu alți câini. Există, de asemenea, o influență genetică implicată într-o personalitate a lui Greyhound. Încrezători, câinii sociali sunt mai de succes decât câinii anxiosi și timizi și studii Afișați o legătură între încredere și performanță.

Echipamente de instruire

Greyhound curse de antrenament implică mai multe echipamente de antrenament. Tipurile de leșie, guler și botul pe care le alegeți sunt integrate pentru siguranța și performanța câinelui dvs. Racingul de curse pensionate necesită suport suplimentar de formare.

Leash

Plimbări pentru greyhounds de curse
Plimbări pentru greyhounds de curse? Util, sau inutil?

Flexi-Leashes sunt nesigure pentru Greyhounds. Nu numai că este mult mai greu să mențineți o aderență puternică, dar sunetul lesa face atunci când a scăzut este suficient pentru a face periculos. Când a scăzut, bretele de leșie și clatters peste podea, suficient pentru a sperie orice câine. Ei încep să fugă și ca trasee de leșie din spatele lor, ei pot crede că sunt urmăriți și nu se vor opri. În unele cazuri, Greyhound va alerga până când labele lor sângerează și se pot pierde cu ușurință. Proprietarii spun adesea că ei credeau că vor fi capabili să-și controleze câinii în ciuda pericolelor. Nu presupuneți niciodată că câinele dvs. se va întoarce când va fi chemat în această situație.

Oportunitățile de alunecare pot fi utilizate temporar pentru a muta distanțe scurte. Când utilizați o plumb de alunecare a frânghiei, asigurați-vă întotdeauna că opritorul este alunecat în spatele urechilor câinelui la cea mai îngustă secțiune a gâtului. Acest lucru ajută la prevenirea scăpărilor câinelui. Oportunitățile de alunecare sunt deosebit de utile pentru un câine Nu știți sau pentru câinii nervos care sunt predispuși să se sprijine din gulere. Utilizarea pe termen lung nu este recomandată deoarece frânghia este inconfortabilă și poate provoca pierderea părului în jurul gâtului. Majoritatea formatorilor vor folosi plumbul de alunecare împreună cu un guler din piele pentru o securitate suplimentară.

Collars

Păcatele Sighththound necesită gulere de specialitate. Toate împrejurimile sale au capete înguste care pot aluneca cu ușurință Gulere standard. Aceste rase au tendința de a trage înainte de a vedea ceva care îi interesează. Acest lucru le face vulnerabile la rănile gâtului. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că patch-urile fără păr se pot dezvolta sub un guler de câine standard. Din aceste motive, Greyhounds trebuie să poarte gulere mai ușoare care se potrivesc într-un mod diferit. Golierele Greyhound sunt din piele și sunt mai largi în mijloc. Partea largă se potrivește sub gât. Când câinele trage, respirația și fluxul sanguin arterial nu ar trebui să fie compromise. Gulerul poate fi, de asemenea, căptușit pentru un confort suplimentar.

Colierele Martingale sunt proiectate să se strângă când câinele trage pe lesa. Cea mai mare buclă este alunecată pe gâtul câinelui. Lesaia este tăiată la bucla mai mică. Când Greyhound lunges înainte, tensiunea pe lesa trage pe bucla mai mică. Acest lucru face ca bucla mare să se strângă în jurul gâtului. Când este corect montat, Martingale Guler este liberă când câinele nu trage pe lesa. Ca și în cazul oricărui guler care strânge, există unele riscuri implicate. Nu permiteți-vă că greyonul dvs. să mergeți în aer liber în afara acestui tip de guler. Dacă câinele merge în frunze sau încearcă să sari un gard, bucla poate fi ușor prinsă.

Privii de coliere nu sunt potrivite pentru greyhounds de curse. În timp ce aceste gulere dau control strâns, ei provoacă, de asemenea, disconfort asupra oixiunelor sensibile și pot provoca daune permanente. Același lucru este valabil și pentru lanțurile de suflare.

Bot

Racing Greyhounds trebuie să poarte Racing Muzzles. Scopul botului este de a proteja câinii unul de celălalt, în timp ce ei curse nas-la-nas. Ca o cursă de la Greyhounds, ei fac acest lucru cu gura deschisă - o ciocnire de la un dinte poate provoca ușor răni altor câini. Acest lucru se datorează faptului că Greyhounds are o piele subțire, delicată, care este predispusă la deteriorare. Pe partea de sus a oferirii de protecție, muzzle-urile dau un alt avantaj de curse. Când două ogarii traversează linia de sosire, poate fi dificil să se determine ce câine este adevăratul câștigător. Botul oferă o viziune puțin mai bună cu privire la ce câine a trecut mai întâi. Unele muzzle de curse sunt proiectate cu un front alb pentru a oferi o vizuală mai bună pe câinele câștigător.

Unii formatori folosesc coșuri muzicale pentru gelurile lor când se joacă în stiloul de participare. Botul de coș este, de asemenea, denumit The & # 8220; Turnout & # 8221; sau Kennel & # 8221; bot. Magazinele stilului de coș sunt potrivite pentru cele mai multe Greyhounds. Ele sunt practice și confortabile, permițând câinilor să bea, să se joace și să pună în mod liber datorită lacunelor mai mari în design. Pur și simplu oferă protecție împotriva rănirii atunci când play-ul devine prea dur. Nu presupuneți niciodată că câinii tăi nu vor lupta niciodată din cauza temperamentului plătit al rasei - orice câine poate fi împins într-o luptă dacă este amenințată. Pe aceeași notă, este important să fiți conștienți de faptul că buzzle de coș nu împiedică toate rănile. Câinii cu o doză mare de pradă sau o istorie de agresiune vor fi în continuare capabili să rănească alți câini dacă sunt lăsați nesupravegheați. Prin urmare, recomandăm luarea altor măsuri de siguranță în aceste circumstanțe.

Clicker

Un clicker este orice dispozitiv care face un sunet care face clic atunci când este activat în mod deliberat. Clicurile constau de obicei dintr-o bucată de metal sau plastic ținut într-o carcasă exterioară, astfel încât atunci când metalul este deprimat, acesta iese din aliniere și produce sunetul de clic. Unele clicuri sunt deprimate direct de degetul mare al utilizatorului, iar altele sunt folosite prin apăsarea unui buton deasupra suprafeței carcasei. Din punct de vedere tehnic, orice dispozitiv care face un sunet distinctor poate fi utilizat - aspectul dispozitivului contează mai puțin decât sunetul distinct pe care îl face.

Antrenamentul Clicker este o formă de condiționare a operatorului. Când este asociat cu o recompensă, clicul permite formatorului să marcheze momentul precis că se efectuează comportamentul dorit. În timp ce este în mare parte pozitivă, formarea de clicker poate fi folosită și în mod negativ și este important să nu recurgeți la aceste metode aversive. Extincţie este un răspuns de antrenament aversiv. Evitați dispariția urmând regula că "clockerul nu se află niciodată.& # 8221; Dacă faceți clic accidental, trebuie să oferiți o recompensă. Dacă nu vă recompensați câinele după un clic va crea neîncredere și confuzie. În plus, nu reușesc să vă răsplătească câinele, în ciuda faptului că le oferă comportamentul dorit, îi va face să închidă sau să-și piardă interesul.

Această metodă de formare nu este de obicei folosită în formarea de curse de la Greyhound. În schimb, este o modalitate populară de a instrui o Greyhounds ex-curse.

Tratamente

Când antrenează Greyhounds pentru curse, nu putem depăși necesitatea Valoarea de mare valoare. Hounds necesită o mulțime de motivație de a lucra pentru altceva decât să urmărească prada. Racingul de curse pensionate în curs de antrenament de clocker va aprecia aceste alimente cu valoare ridicată.

  • Ficat dehidratat
  • Lungimea dehidratată
  • Brânză de șir
  • Pui la rotisor
  • Câini fierbinți
  • Unt de arahide
  • Pește uleios

Nu recomandăm cele mai multe câini premade tratează pe piață, cu excepția cazului în care sunt natural. Multe tratate comercial disponibile sunt ridicate în conservanți și colorarea artificială. Acest lucru poate provoca tulburări și flatulență digestivă. Întotdeauna preferă câini cu un singur ingredient tratează.

Greyhound Racing Training - Întrebări frecvente

Dacă întrebările dvs. nu au fost încă răspuns, nu ezitați să vă referiți la secțiunea noastră de întrebări frecvente pentru alte informații despre formarea de curse Greyhound.

Când sunt oglinzi instruiți pentru a cursa?

Greyhound curse de antrenament nu începe până la Câinele are cel puțin un an de vârstă. Înainte de aceasta, cățelușii de la Greyhound sunt încurajați să dezvolte mușchi prin joc. Între 5 și 7 luni, puii încep de formare de leșie, sunt introduși la muzzles și pot învăța câteva comenzi verbale. La 15 luni, o Greyhound este capabilă să curgă pe o piesă împotriva altor concurenți.

Greyhound Racing crud?

Greyhound Racing este controversat din mai multe motive. În zilele noastre, mulți crescători și formatori se ocupă și tratează câinii cu respect în acest mediu concurențial. Cu toate acestea, cazurile de autoreglementare deschid sportul până la situații abuzive. Realitatea este că acest sport are probleme inerente cu modul în care se ocupă de bunăstarea alergătorilor, mai ales după ce cariera lor de curse sa terminat. Dacă sportul trebuie să se îmbunătățească, trebuie să recunoască problemele de bunăstare implicate în cursele câinilor.

este legal de curse de Greyhound
Legalitatea cursei de la Greyhound.

Cei mai renumiți instructori vor prioritiza întotdeauna sănătatea pete a lor. Toate piesele de curse din Regatul Unit trebuie să furnizeze servicii veterinare la fața locului în timpul unei curse. Hounds-ul concurențios necesită, de asemenea, vaccinări anuale împotriva parvovirusului, leptospirozei și a distematorului, printre altele. Acești câini trebuie să treacă o inspecție pre-rasă de către un veterinar care să li se permită să participe la cursa. Din păcate, aceste măsuri de control nu împiedică toate cazurile de bunăstare și cruzime proastă.

Greyhounds se bucură de curse?

Greyhounds iubesc să fugă. Ei iubesc, de asemenea, să joace, să se hrănească și să doarmă ca orice alt câine. Indiferent dacă le place să curgă împotriva altor oglinzi este neclară. Formatori adesea raportează că câinii lor sunt și # 8221; când știu că vine o cursă. Există cu siguranță anticiparea înaintea unei curse și câinii sunt motivați să urmărească atragerea mecanică.

Pe de altă parte, sunt cunoscute că Greyhounds sunt cunoscuți pentru că câinii cu putere redusă, care nu au nevoie de mult exercițiu. Unii proprietari raportează că câinele lor doarme timp de 16-20 de ore pe zi. Rasa poate, de asemenea, să trăiască confortabil pe o plimbare zilnică de 20-30 de minute. Aceasta înseamnă că ei nu trebuie neapărat să curgă.

Cât de mult costul de cenușă?

Costul de a deține o Greyhound de curse depinde de tipul de proprietate pe care îl decideți. Există trei tipuri: sindicat, parteneriat și proprietate unică. A sindicat este format cu prietenii, colegii sau cluburile sportive. Grupul este alcătuit din 4-20 de membri. Costurile sunt împărțite între membri. Se formează un parteneriat între doi proprietari. Ambii nume de proprietari apar împreună. Proprietatea unică implică cumpărarea și Formarea unui catelus și fronting toate costurile.

Prețurile variază de la ameliorator la ameliorator și să crească mai în vârstă că puii primesc. Puii mai mari de 10 luni care au început să se formeze se numesc puieți. Prețul mediu la înțărcare este între $ 500 - 1.000 $ per catelus. Linii de sânge de succes, Mai ales pentru puieți, Poate prelua prețurile între 3.500 - 5.500 $.

Costurile de creștere sunt între 60 de dolari pe săptămână pe săptămână. Aceasta acoperă esențiale, cum ar fi suplimente, viermi, alimente, călătorii și facturi VET minore. Boosters anual Adăugați 50 de dolari pentru costurile de creștere. La 14-16 luni câinele este trimis la întrerupătoare. Acest lucru adaugă un cost de $ 100- $ 200 pe săptămână timp de 4-6 săptămâni. Pre-formatori percep 100 $ + pe săptămână și păstrați câinele până când este gata să curgă. Acest lucru poate fi oriunde din 4-12 săptămâni. În ansamblu, costul minim de obținere a unui cățeluș de curse pe pistă este de 5.000 $.

Ce se întâmplă cu o atent după ce au oprit curse?

Multe gripe depind de realitatea de caritate pentru a găsi case noi. În 2018, au fost trimise cel puțin 4588 de câini la Greyhound Trust în Regatul Unit. Multe alte organizații de caritate operează în Marea Britanie pentru a reîntoarce Greyhounds de curse pensionar. Din păcate, organizațiile de caritate nu le pot lua pe toate, iar unii nu fac nici o caritate deloc. Au fost desemnate 190 de Greyhounds & # 8220; nepotrivite pentru rehoming & # 8221; de către formatori și eutanasi. 144 au fost declarate a avea și nu există opțiuni departe de cursa de curse & # 8221; și eutanass. Nu au fost găsite case pentru 5.

Unele Greyhounds se confruntă cu exportul în alte țări după curse. Un caz recent a fost descoperit de Greyhounds Australasia în care acești câini au fost exportați în Macao. În 2013, Greyhounds Australasia Negru macau. Ei au refuzat să emită pașapoarte pentru export. Acest lucru se datorează faptului că inspecțiile au evidențiat probleme semnificative de bunăstare cu industria lor de curse. Macau a fost o dată acasă la Canidrome Race Track, care a avut o rată ridicată a mortalității și o înregistrare foarte slabă a bunăstării. Guvernul federal a permis exportul de cel puțin 590 de Greyhounds australieni la Macao la doi ani după ce țara era listată pe lista neagră. Greyhounds irlandez au fost descoperite, de asemenea, în condiții proaste în Macao. Cased la nivel național este o campanie de grup pentru a opri exportul de oțeluri pensionate pentru curse ulterioare și a comerțului cu carne.

Doriți să adoptați o oțel pensionar?

Câte Greyhounds Die Racing?

Numărul adevărat de ogii care mor în curse este neclar. Diferitele surse oferă statistici diferite, iar unele sunt mai susceptibile de a fi părtinitoare într-un fel sau altul. Cu toate acestea, o privire la aceste numere va reflecta o cantitate alarmantă de câini care suferă de rănire și deces în timpul cursei și după curse în fiecare an.

  • GBGB a raportat o rată a mortalității piesei de 242 și o rată de eutanasie de 932 în 2018.
  • Greyhounds Australasia a raportat o rată a mortalității de oriunde de la 13.000 la 17.000 în Australia în fiecare an. Peta sugerează că numărul adevărat este de 18.000.
  • Sos Galgos raportează că 100.000 de ogarii spanioli mor de vânătoare și curse în Spania în fiecare an.

În concluzie, formarea de curse de Greyhound implică cel puțin 15 luni de pregătire și cel puțin 5.000 de dolari în costuri pe an. Plimbările, exercițiile de dimineață și formarea de leșie sunt factori importanți în formarea acestor câini. Tipul de guler și lesa este, de asemenea, important pentru siguranța câinelui și a opțiunilor specializate pe piață. După cariera lor de curse, unele ogarii intră în caritate de reîncărcare, unde pot fi instruiți folosind un clicker și de mare valoare. Racingul rămâne controversat și mai multe probleme din industrie trebuie reevaluate dacă este de îmbunătățire.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Greyhound curse de antrenament - condiționare, nutriție & metode