Recapitul de duminică: ce ingrediente ar trebui să căutați în hrană pentru câini?

Top sfaturi pentru câini - ce ingrediente ar trebui să căutați în hrană pentru câini?Nu pot să cred că este deja mijlocul lunii octombrie! Căderea este bine în curs de desfășurare aici în Maine și toată lumea este ocupată pregătită pentru iarnă. Ne pregătim curtea și acasă, dar trebuie să ne pregătim câinii. Ei au nevoie de livrări suplimentare în timpul iernii, cum ar fi straturile și cizmele. Ați fost să vă prindeți Coloana mea săptămâna trecută despre cele mai bune livrări de câine în funcție de unii experți în domeniu? 

În această săptămână am citit despre alimentele de câine comerciale și despre ce ingrediente ar trebui să căutați în Kibble pe care vă hrăniți animalul de companie. Am găsit, de asemenea, câteva resurse excelente despre ingredientele pe care ar trebui să le încerci să le eviți.

În mod ideal, dorim ingrediente care sunt certificate USDA organice, aprobate FDA, grad uman și fără tot felul de aditivi și lucruri artificiale. Au fost cercetări privind piața alimentară pentru animale de companie, și numai foarte puține companii produc efectiv acest tip de hrană pentru câini. A fost acoperit într-un articol numit & # 8220;Care este cel mai bun brand holistic de hrană pentru câini?& # 8221;

Primul ingredient pe care ar trebui să-l căutați întotdeauna este carnea care este în mâncarea de animale de companie pe care o achiziționați. Sursa de proteine ​​ar trebui să fie întotdeauna primul ingredient. Acesta va îmbunătăți considerabil sănătatea animalului dvs. de companie dacă vă petreceți puțin bani în plus și furnizați-l cu o mâncare de câine de calitate. Consilierul de hrană pentru câini acționează unii Sfaturi excelente pentru părinții de companie cu privire la modul de recunoaștere a alimentelor câinilor care se fac cu carne de calitate scăzută.

  • Produsele secundare din carne sunt pur și simplu deșeuri de abator. Ei au rămas la un animal sacrificat după ce toate tăieturile musculare striate au fost îndepărtate. Deci, cu excepția părului, coarnelor, dinților și copitelor, ele pot include aproape orice altă parte a animalului. Desigur, subprodusele de origine animală pot oferi o nutriție satisfăcătoare. Cu toate acestea, produsele secundare sunt considerabil mai ieftine. Deci, asigurați-vă că nu plătiți prea mult pentru mâncarea câinelui tău.

Proiectul alimentar pentru câini oferă mult mai mult Articolul extins La identificarea celor mai bune produse alimentare pentru câini. Ei discută despre importanța selectării unei alimente de calitate și cât timp va trebui să rămâneți cu noua dietă înainte de a începe să vedeți rezultatele. De asemenea, descarcă grupurile ingredienților pentru a vă oferi detalii despre ceea ce ar trebui să căutați și ce ar trebui să încercați să evitați.

  • BEST & # 8221; alimentele nu vor face dacă câinele dvs. nu o poate tolera sau nu îl va mânca. Nu vă fie frică să selectați mai mult de un brand și să vedeți cum funcționează pentru câinele dvs. Dați-i suficient timp, este nevoie de 4-6 săptămâni cel puțin pentru a vedea rezultatele. Cu excepția cazului în care simptomele suprafeței de intoleranță, 3-4 luni sunt un interval de timp mai rezonabil.

În timp ce navighează pe site-ul pe care l-am găsit un alt articol care oferă una dintre cele mai cuprinzătoare liste de ingrediente pentru a evita. Lista oferă definițiile AAFCO ale ingredientelor care îi cer și spune de ce ar trebui să le evitați.

  • AAFCO: obținută din țesuturile mamiferelor și / sau de păsările de curte în procesele comerciale de redare sau de extragere. Se compune predominant de esterii gliceride ai acizilor grași și nu conține adăugări de acizi grași liberi. Dacă se utilizează un antioxidant, numele sau numele comun trebuie indicat, urmat de cuvintele și # 8220; utilizat ca conservant și # 8221;.Rețineți că sursa de animale nu este specificată și nu este necesară pentru a proveni de la "# 8220; sacrificate și # 8221; Animale. Animalele prestate pot fi obținute din orice sursă, deci nu există nici un control asupra calității sau contaminării. Orice tip de animal poate fi inclus: 4-D Animale & # 8221; (morți, bolnavi, persoane cu handicap sau moarte înainte de sacrificare), caprine, porci, cai, șobolani, diverse. Roadkill, animale eutanizate la adăposturi, restaurant și supermarket refuză și așa mai departe.

Juliana Weiss-Roessler a scris un blog pentru autoritatea ecologică despre cele cinci ingrediente alimentare pentru câini comerciali pe care îi recomandă evitarea. Îmi place că ea subliniază că citirea anunțurilor și cuvintele de pe sac nu sunt modalități fiabile de a descoperi calitatea ingredientelor din interior.

  • Chiar și cu cuvinte precum "naturale" și "organice" în numele produsului, mâncarea poate fi orice altceva decât. Dacă doriți să vă asigurați că mâncarea animalului dvs. este organică, verificați dacă a fost certificată ca organică de către USDA.

Shopping for Pet Food este o opțiune excelentă, dar îl puteți cumpăra online, de asemenea. Indiferent ce faceți, asigurați-vă că cercetați brandul pe care îl veți cumpăra. Este greu să-l restrângeți la început, dar veți găsi că într-adevăr nu există o mulțime de mărci de mâncare de calitate superioară pe piață. Dacă câinele dvs. are o dietă specială, aceasta vă va limita selecțiile chiar mai departe. Acest articol De la alimentele optime de animale de companie enumeră unele ingrediente pe care ar trebui să le evitați.

Veți observa la sfârșitul articolului există o listă cu unele dintre cele mai comune branduri și ce ingrediente pe care le folosesc. Am fost surprins de câțiva dintre aceștia și poate fi, de asemenea.

  • Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu apreciază pe deplin ceea ce se întâmplă în aceste alimente pentru animale de companie. Producătorii de alimente pentru animale de companie plasează imagini de piept de pui proaspăt tăiat, fructe proaspete și legume și boabe sănătoase pe pachetele lor, totuși acest lucru este rar ceea ce este de fapt în interiorul sacului.Ce este adevărul? Șansele sunt hrăniți un aliment cu animale de companie care conține mai multe ingrediente discutate mai jos. Industria alimentară pentru animale de companie are o gamă largă de opțiuni neplăceri atunci când vine vorba de substanțele care pot fi utilizate în alimentele și libertatea de a imprima imaginile atrăgătoare, oricât de înșelătoare, pe ambalajul lor.Numai atunci când sănătatea animalului nostru de companie începe să se degradeze și, în cele din urmă, nu reușește, că majoritatea oamenilor încep să se întrebe de ce. La urma urmei, un corp sănătos poate fi la fel de bun decât ceea ce este pus în ea.

Acum, să vorbim despre ingredientele pe care tu ar trebui să căutați. Sara Tan a scris a Lista rapidă din cele mai importante ingrediente de alimente pentru câini pentru mama.pe mine. Proteinele și-au acoperit lista, așa cum mi-am dat seama că ar fi. Ea nu enumeră doar ingredientele, explică, de asemenea, de ce sunt atât de importante pentru sănătatea generală a câinelui dvs. și bunăstarea.

  • Proteina poate proveni dintr-o varietate de surse, de la pui și carne de vită la somon și iepure. Unele alimente de câine comercial sunt fabricate din carne și # 8220; Făină, & # 8221; care este fie produsul original de carne proaspătă uscat pentru a îndepărta umiditatea, fie părțile de animale la sol, cum ar fi inimile, ficatul, oasele și picioarele. Nu ar trebui să fie considerat ca fiind inferior componentei de carne proaspătă. Când identificați proteina în alimentele câinelui dvs., asigurați-vă că verificați lista ingredientelor. Cele mai nutritive tipuri de hrană pentru câini vor avea numele de carne ca primul ingredient și apoi listați din nou înainte de a enumera sursa de grăsime.

Întregul jurnal de câini are întotdeauna informații minunate și îmi plac foarte mult coloanele, deoarece acestea includ, de obicei, unele fapte interesante pe care nu le găsesc alte locuri. Că este cazul cu Acest articol de Nancy Kerns. Ea a discutat că se uită la cea mai bună după data la alimentele câinilor pe care le cumpărați.

Cred că părinții de companie de obicei presupun doar că mâncarea de câine pe care o cumpără sunt bine, dar ați realizat că are o dată cea mai bună cumpărare la fel ca produsele alimentare umane? Este la fel de important să verificați data la Kibble uscate, deoarece este de a-l verifica pe alimentele crude.

  • O dată "cea mai bună", care este de cel puțin șase luni distanță. O dată cea mai bună după ce este ideală de 10 sau 11 luni; înseamnă că mâncarea a fost făcută foarte recent. NOTĂ: Alimentele realizate cu conservanți sintetici (BHA, BHT, Etoxiquin) pot avea o dată "cea mai bună", care este la fel de mult ca doi ani trecut de data fabricării.

Sursele de carbohidrați sunt aproape la fel de importante ca și sursa de proteine ​​când vine vorba de alimente pentru câini. Consumul.com explică foarte bine:

  • Calitatea surselor de carbohidrați contează de asemenea. Cereale de înaltă calitate, cum ar fi orezul, oferă o valoare nutrițională bună, dar alte boabe oferă mai puțin ce au nevoie de câini în dieta lor. Porumbul, în special, este ținta unor disprețuri în rândul avocaților cu animale de companie. Mike Sagman la Dogfoodvisor.COM se uită la argumentele pro și CONS & # 8212; în cea mai mare parte Cons & # 8212; de porumb în hrană pentru câini. Glutenii sunt un alt grup de ingrediente pe care experții spun că nu oferă o valoare nutritivă la câini și sunt o preocupare deosebită din cauza rechemării masive din 2007 de alimente pentru animale de companie afectate de grâu contaminat și de gluten de orez din China.

În cele din urmă, vă las cu un articol de către medicul veterinar dr. Karen Becker. Ea a scris foarte mult Articol în profunzime despre lucrurile pe care companiile de animale de companie nu doresc ca consumatorii să știe. Este o bucată mare de citit înainte de a vă stabili pe o marcă de mâncare pentru câini pentru FIDO.

  • Așa cum am discutat în alte articole, există foarte puține reglementări a calității alimentelor de companie comerciale există în U.S. Nici USDA, nici FDA nu se implică în ceea ce este hrănit cu majoritatea animalelor de companie din această țară.Și în timp ce AFCO este adevărat a stabilit cerințe nutriționale minime pentru câinii și pisicile domestice, nu este preocupat de calitatea ingredientelor producătorii de produse alimentare PET în formulele lor. Întâlnirea cerințelor de bază ale animalelor de companie pentru viață și furnizarea unei alimentații optime, adecvate speciilor, sunt două obiective complet diferite și # 8230;.În plus, nu este nimic de a opri producătorii să producă și să vândă alimente pentru animale de companie care nu îndeplinesc ghidul nutrițional AAFCO a stabilit.

Sper că ai mai mult din aceste citiri așa cum am făcut-o. Furnizarea unei alimente bune este cel mai bun și cel mai important lucru absolut pe care îl puteți face pentru câinele dvs. O dietă adecvată se va adăuga la longevitatea sa, va spori calitatea vieții sale și va încuraja sănătatea generală și bunăstarea. Dacă găsiți alte citiri minunate în călătoriile dvs., asigurați-vă că le puteți partaja în comentariile de mai jos.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Recapitul de duminică: ce ingrediente ar trebui să căutați în hrană pentru câini?