8 Jocuri video proprietarii câinilor se vor bucura

Jocuri video Proprietarii câinilor se vor bucura

Okami

Jocuri video Proprietarii câinilor se vor bucuraOkami este simultan cuvântul japonez pentru "Dumnezeu" și "lup" și asta este exact ceea ce jucați în acest joc frumos și expansiv.

Evaluare pe Metacritic

Caracterul principal este un lup numit Amaterasu, cunoscut și ca zeița soarelui din mitologia japoneză. Căutarea ta este de a scăpa întunericul din țara Nippon (un alt nume pentru Japonia) folosind arme cerești și tehnici de pensule, care este locul în care comenzile de mișcare pe Wii vin în.

Nu vă faceți griji dacă nu vă place comenzile de mișcare, puteți controla, de asemenea, peria cu stick-ul de control din versiunea de joc pentru remake-ul PS2 și HD pentru PS3. În Okami, colectați laudă, experiența de a-și ridica, prin completarea lateralilor și hrănirea altor animale, inclusiv un anumit număr de caractere de câine foarte importante.

Acei câini care dețin jucători care doresc să petreacă un joc video care rulează în jurul valorii de o canină și de învățare de mitologie din altă țară, Okami va fi de departe cel mai perfect joc.

Legenda lui Zelda: Twilight Princess

Jocuri video Proprietarii câinilor se vor bucuraLegenda lui Zelda: Twilight Princess joacă mult ca Okami în asta pentru o bună parte a jocului, veți ajunge, de asemenea, la controlul unui minunat lup.

Evaluare pe Metacritic

În jocul video, încercați să scăpați pământul de hyrule, un cadru de fantezie medieval, de la Twilight înghițit. Cu toate acestea, de data aceasta, eroul jocului nu este cu adevărat un lup, ci un spadasin verde care se poate transforma într-un lup folosind puterea lui Sidekick.

Twilight Princess are un ton și o setare mai întunecată decât Okami și face parte dintr-o serie de jocuri video extrem de populare care rezultă din legenda originală a Zelda în 1987, dar poate fi jucat ca un joc independent fără cunoașterea prealabilă a celorlalți.

INTERESANT: 11 sfaturi de whisperer de la Cesar Millan

În plus, când sunteți în forma dvs. umană, puteți purta în jurul altor câini într-o manieră drăguță ori de câte ori le găsiți în cadrul gameplay-ului. Ce proprietar de câine nu ar vrea să facă asta într-un joc video?!

Nintendogs / Nintendogs + pisici

Jocuri video Proprietarii câinilor se vor bucuraJocurile video Nintendogs sunt o serie de jocuri handheld lansate pentru Nintendo DS și 3DS care vă permit să utilizați camera foto și touchscreenul sistemului pentru a avea grijă de un câine de propria dvs.

Evaluare pe Metacritic

Jucătorii care doresc un câine, dar încă nu pot reuși să obțină unul, precum și proprietarii de animale de companie care nu primesc destui câini de la domiciliu va primi o lovitură de la acest joc. Având grijă de propria dvs. pooch pentru o perioadă infinită de timp? Inscrie-ma!

În Nintendogs, antrenești puii folosind cursuri de ascultare, îi înveți trucuri prin microfon și ia-i afară pentru plimbări pentru a juca jocuri cu ei. Totul este simulat îndeaproape pe evenimente de viață reale, cu excepția faptului că nu este; și încă mai trebuie să vă amintiți să vă scoateți câinele real în afara la un moment dat.

Nintendogs este un joc foarte simplu pentru jucătorii de jocuri video casual care sunt mari pe câini, pisici sau alte animale de companie, și cei care doresc să ridice nivelul de pui drăguți în viața lor. Jocurile video ar putea fi rău pentru câini, dar nu există nici un rău în tine să luați singur în această afacere.

Seria Pokémon

Jocuri video Proprietarii câinilor se vor bucuraNu există nicio îndoială că nu ați auzit niciodată de Pokemon. Și dacă știți ce este un Pokemon, veți înțelege de ce acest joc este pe listă. Dar mai sunt mai multe.

Evaluare pe Metacritic

Pokemon are o serie lungă de diferite jocuri care sunt foarte asemănătoare. Fiecare Pokémon din jocurile lor se bazează pe ceva din lumea reală și există o mulțime de Pokémon bazat pe rasele de câine - suficient pentru a face o echipă de câini, dacă ați vrut să.

Pentru a numi doar câteva pene de câine inspirate Pokemons, există arcacanină, câine de foc pseudo-legendar; Houndoom, Doberman; Stoutland, Terrierul scoțian; și Granbull, buldogul.

INTERESANT: 21 sfaturi de antrenament pentru câini

Există, de asemenea, cei trei câini legendari - Entei, Suicune și Raikou; foc, apă și tip electric, respectiv. În noile jocuri Pokémon, puteți chiar să folosiți o funcție numită Pokémon Amie la animale de companie, hrăniți și jucați cu Pokémon pe care l-ați capturat. Drăguț, nu este?

Crossing Animal: frunze noi

Jocuri video Proprietarii câinilor se vor bucuraCrossing Animal: Noua frunză este cea mai recentă într-o serie de jocuri de simulare de viață în care sunteți un om care trăiește într-o lume a animalelor.

Evaluare pe Metacritic

Are acest sunet ca un set ideal pentru un proprietar cu adevărat iubitor de câine care încearcă să-și petreacă mai mult timp cu câinii, Chiar și în configurația digitală?

Multe dintre NPC-uri pe tot parcursul jocului sunt câini, inclusiv Isabelle, secretarul primarului; Booker, câinele de poliție al orașului; și K.K. Slider, un muzician care dă muzică gratuită jucătorului în fiecare noapte de sâmbătă.

În mulți dintre vecinii dvs. pot fi câini, precum și diverse alte animale, variind de la pisici la găini la elefanți și multe altele. Acest joc nu este doar pentru iubitorii de câini, ci pentru iubitorii de animale de tot felul.

Viața câinelui

Jocuri video Proprietarii câinilor se vor bucuraProprietarii de animale de companie care sunt dornici să petreacă mai mult timp cu câinii digitali și ca un joc cu o margine comedică vor găsi viața câinelui pentru a fi exact ceea ce caută.

Evaluare pe Metacritic

Premisa jocului este că o companie de alimente răi de pisică este răpit câinii care urmează să fie făcuți în mâncarea lor de pisică, iar personajul principal, un Foxhound american numit Jake, trebuie să salveze pe toți câinii, inclusiv dragostea vieții sale, daisy, de la companie.

Viața câinelui joacă ca un desen animat, cu dialog hilar și expresii animate pe caracterele câinelui. Acest vechi joc este încă lăudat de mulți dintre fanii săi adevărați, și mai ales cei care adoră tot felul de jocuri video legate de câini.

INTERESANT: 10 moduri de proprietari de câini pot fi ecologice

Viața câinelui este una dintre pietrele mai bune cunoscute în lumea jocului video pe care iubitorii de câini vor cere, dar va garanta un anumit nivel de satisfacție pentru orice joc de jocuri canine.

Chemarea datoriei: fantome

Jocuri video Proprietarii câinilor se vor bucuraCare nu se aștepta ca acest joc să fie pe listă? Unul dintre cele mai populare jocuri video din 2013 a crescut la popularitate nu ca un alt apel de datorie, ci pentru a avea un câine în joc.

Evaluare pe Metacritic

Pentru proprietarii de câini orientați spre acțiune, apel de datorie: Ghosts este un joc armatei shooter de prima persoană, cu o diferență majoră față de alți shooters comună de prim-persoană. Această diferență este numită Riley, un păstor german care este instruit de armată și o parte din echipa jucătorului, chiar și în timpul unor misiuni.

Din perspectiva câinelui, puteți spiona trupele inamice și vă puteți ajuta să luați pe cei care amenință pe Maestrul lui Riley. Este adesea cunoscut de fani ca "apel de datorie: jocul câine" și va lovi o coardă cu oricine crede la câini ca eroi.

LEGATE DE: Cele mai utile sfaturi germane de formare germană

Call of Duty: Ghosts, în timp ce nu este cel mai mare joc a demonstrat jocuri video cât de profund se poate îngriji de un animal de companie în lumea digitală. Încercați și veți ști ce înțelegem!

Sims 3: Animale de companie

Jocuri video Proprietarii câinilor se vor bucuraDacă nu vă puteți obține suficient de viața dvs. cu animalele de companie sau doriți să vedeți cum ar fi să jucați pe Dumnezeu asupra unei lumi a oamenilor și a animalelor, Sims 3: Animalele de companie este jocul pentru dvs.

Evaluare pe Metacritic

Este un pachet de expansiune, deci va trebui să dețineți Sims original 3 pentru ao juca, dar jocul merită bine, mai ales dacă sunteți obosit de viața reală și doriți să fiți în (aproape) control complet asupra câinilor tăi.

Sims este o serie de jocuri foarte populară. În Sims: Animale de companie, puteți crea caractere și casele lor și le ajută să trăiască o viață fericită, de succes sau una plină de bucurie, ciudată. Cu pachetul de expansiune animale de companie intact, ajungeți să aruncați animalele în amestec, inclusiv câini, pisici, cai și alte animale de companie.

INTERESANT: 25 cele mai frecvente probleme de comportament câine

Ceea ce este minunat despre acest joc este că aveți libertatea de a crea pe tine însuți și de a le numi și de a le oferi propria lor personalitate unică, luând chiar control asupra lor pentru a le ajuta să-și facă griji în casa proprietarului lor dacă doriți. Ar fi distractiv să aveți un câine cu adevărat perfect?

Sims 3: Animalele de companie este un joc de simulare de viață făcută cu proprietarii de animale de companie și poate chiar să vă ajute să vă dați seama ce este ceea ce trece prin mintea câinelui când vă mănâncă temele.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Jocuri video proprietarii câinilor se vor bucura