Giveaway: pachetul de premii de $ 40 + doggy de la heads up pentru cozile

Căutați mereu produse unice care vă vor permite câinelui să-și împărtășească stilul personal cu lumea? Heads up pentru cozile te poate ajuta! Acestea oferă produse unice pentru părinții de companie pe care nu le veți găsi în altă parte, cum ar fi acest ham cu lesa de potrivire și bandana.

Heads up pentru cozile Oferă legături Doggy Bandanas & Bow, coliere de câini și hamuri, câini leashes și multe altele - toate cu o mică stropire de funk, și puteți introduce acest lucru GRATUIT Giveaway pentru șansa de a câștiga un pachet de premii uimitoare de la companie!

* Derulați în jos pentru a citi mai multe despre produsele pe care le veți primi de la capete în sus pentru cozi și obțineți informații despre cum să introduceți Giveaway.

Despre pachetul de premii pe care îl veți primi

Câștigătorul norocos al acestui Giveaway va primi un pachet de premii Doggy în valoare de peste 40 de dolari și constând în:

  • Potrivirea câinelui Bandana
  • Potrivirea hamului de câine
  • Potrivirea leșiei de câine

Produsele pe care le primiți vor fi aceleași design ca cele din această recenzie, dar veți putea selecta dimensiunea pe care o cere pupul tău.

Heads up pentru cozile

Îmi puteți citi complet Revizuirea accesoriilor de la capete în sus pentru cozile, sau Derulați în jos pentru a urmări Versiunea video a mea utilizând aceste produse.

Bandana poate fi folosită pentru a adăuga un pop de culoare și un mesaj drăguț la aspectul câinelui tău. Banda elastică este confortabilă și moale, iar materialul bandana este la fel de bine. Nu se va zgâria sau nu irită gâtul sensibil al animalului. Puteți utiliza această bandana împreună cu un colier de asemenea, deci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la asta.

Hamul și lesa sunt ambii făcute din nailon colorat luminos și sunt cusute dublu pentru o durabilitate suplimentară. Hardware-ul metalic puternic va ține în siguranță chiar și cei mai puternici. Hamul este, de asemenea, echipat cu o cataramă de plastic groasă și durabilă, care are un mecanism de blocare, ceea ce îl împiedică să fie deschis la întâmplare.

Pachetul de premii Doggy de la Heads Up pentru Coace Giveaway

Hamul este foarte ușor de pus pe câine și, de asemenea, simplu de ajustat. Atât hamul, cât și o lesa sunt fabricate din material rezistent la apă, deci sunt ideale pentru plimbări în orice tip de vreme.

Aceste produse vor atrage cu siguranță atenție. Câinele tău va fi invidia tuturor celorlalte canini din cartierul tău!

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu, împărtășiți sau ca

Veți fi înscris automat în Givedaway și vom contacta câștigătorul prin Facebook. Ne puteți urmări Stare de nervozitate și Google+ Pentru mai multe actualizări privind viitoarele noastre Givedaways.

Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 8 aprilie 2016. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Heads Up pentru revizuirea cozilor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: pachetul de premii de $ 40 + doggy de la heads up pentru cozile