10 Toate timpii câini mai tari în jocuri video

Tot timpul mai tare câini în jocuri video

Câinii au fost tovarăși loiali la oameni de secole, Și acest lucru este clar nu numai în viața noastră de zi cu zi, ci și în cultura popului. Nu numai că, dar câinii au primit o experiență specială în majoritatea mediilor de divertisment, inclusiv filme și jocuri video.

Când vine vorba de jocuri video, unele dintre ele au făcut niște câini și personajele lor nu numai extrem de populare, ci și să aibă un cult pasionat după. În această listă de zece toți cei mai răi câini în jocuri video, aruncăm o privire la unii dintre cei mai cunoscuți câini pe care jucătorii au fost mulți fani imenși.

Citiți și: 30 cele mai populare rase de câine

Câini în jocuri video

1 amaterasu
Okami

Amaterasu (Okami)

Amaterasu, cunoscut și ca Ammy, este protagonistul lupului din jocul Wii și PS2 / PS3 numit Okami. Nu vorbește niciodată, dar luptă cu o luptă medie cu armele divine și o perie de vopsea cerească. Oh, nu am menționat că este o zeiță?

Zeita soarelui, să fie mai specifică și adesea menționată în joc ca mama tuturor celorlalți dumnezei. Cu micuțul ei, Issun, care face tot vorbirea pentru ea, ea luptă cu demonii țării Nippon, de la Minion impiește la dragoni cu opt cap. Abilitatea ei inițială este de a scoate soarele, transformând noaptea în zi.

Amaterasu este cunoscut pentru că a fost matur, liniștit, blând și amabil. Ea îi ajută întotdeauna pe cei care au nevoie, dar, de asemenea, nu se tem să-și arate opinia. Ea este, de asemenea, extrem de inteligentă, dar are o atenție foarte scurtă. Ea va adormi dacă cineva explică ceva prea lung sau dacă deja știe informațiile pe care le dau.

2 rachete
Ghost Trick: Detectivul Phantom

Missile Ghost Trick: Detective Phantom

Missile este numele de micul Pomeranian Excite din jocul Nintendo DS numit Ghost Trick: Detectivul Phantom.

La început, el pare a fi doar un mic fundall mic deținut de unul dintre personajele laterale, dar, pe măsură ce povestea progresează, el își arată culorile adevărate cu cât de departe este dispus să meargă pentru a-și proteja cei doi maeștri, Kamila și Lynne.

El apare mai întâi după ce a fost împușcat de un asasin care aștepta ca Lynne să vină acasă. Intervenția de la un alt personaj, care se întoarce timp pentru a proteja pe toată lumea, are ca rezultat că rachetele nu numai că supraviețuiește, ci fiind capabil să comunice cu oamenii morți.

El câștigă, de asemenea, acces la o putere care îi permite să schimbe obiecte de aceeași formă pentru a păstra unul de la moarte. Mai târziu, în joc se dezvăluie că a câștigat aceste puteri de la moarte lângă un meteor care oferă puteri speciale celor care mor în apropierea ei.

LEGATE DE: 10 cei mai minunați câini în anime

3 roșu XIII
Final Fantasy VII

Red XIII Final Fantasy VII

Nu puteți avea o listă a celor mai minunați câini în jocuri video fără a include roșu XIII.

Un alt lup red, roșu XIII este unul dintre numeroasele personaje ale partidului pe care jucătorul le colectează pe tot parcursul povestirii Final Fantasy VII.

El nu este un lup tipic, cu toate acestea, cu o durată de viață extinsă și abilități speciale de luptă. Red XIII este numele pe care a primit-o ca o denumire de specimene în timp ce el a fost ținut captiv și experimentat de profesorul Hojo. Chiar dacă are 48 de ani, vârsta lui este comparabilă cu aproximativ 15 sau 16 ani în anii umani; mult mai mult decât majoritatea câinilor obișnuiți trăiesc.

Red XIII abilitățile de luptă speciale includ capacitatea de a lovi pe fiecare inamic opus cu un atac care este capabil de valoarea maximă a daunelor, chiar și la niveluri scăzute. El este rafinat, în ciuda faptului că a avut toate motivele pentru a detesta răufăcătorii, iar când totul coboară la linie, el rămâne lângă partea principală a jocului în salvarea întregii planete.

4 Koromaru
Seria personală

Seria Koromaru persona

Continuarea tendinței câinilor care pot fi jucate, Koromaru este un albino Shiba inu din seria personală care luptă cu cuțite și este mult mai inteligent decât caninele normale.

El se alătură echipei de execuție extracurriculară specializată (vede) în Persona 3.

Un evocator special este făcut pentru el că poate purta ca guler, iar el poartă și îmbrăcăminte de protecție. El are o persona supleantă numită Cerberus, care se bazează pe fiara cu același nume din mitologia greacă și un Doberman.

În timp ce fi fost Cerberus, el poartă haine ca un om și acționează ca un om, dar este un câine prin Thru-și-prinși și la fel de loial jucătorului ca un câine ar trebui să fie. Designul său este bazat pe faimosul câine japonez pe nume Hachiko, care a continuat să aștepte fidel pentru proprietarul său la gară, după moartea proprietarului său.

LEGATE DE: 21 situații când câinii își urăsc oamenii

5 Growlithe și Arcanine
Seria Pokémon

Growlithe și seria Arcanine Pokémon

Growlithe și Arcanine au fost primul câine Pokémon care urmează să fie introdus în seria Pokémon. Amândoi au început cu primul joc, unde au acționat ca câini ai forței de poliție.

  • Mai multe despre Growlithe și Arcanine

Growlithe este forma catelului de arcanină, iar ambele sunt Pokemon de tip incendiu pur și se bazează pe câini legendari ai mitologiei japoneze. Ele sunt cunoscute pentru atacurile lor puternice de incendiu și statisticile și atacurile de mare viteză. Acest lucru le face cel mai faimos și popular câine Pokémon din serie.

Formarea unui catelus este o muncă grea, deci este un lucru bun Growlithe nu are nevoie de mult. El este un Pokémon prietenos și loial, care se va lăsa fără îndoială, mușcă și va alunga orice amenințare percepută. Dacă detectează un miros necunoscut pe teritoriul său, el râde că a spălat intrusul. Când el evoluează în Arcanine, el devine capabil să ruleze 6.200 de mile în 24 de ore, cu o viteză și un har care vă va aminti de zbor.

6 piper general
Seria Star Fox

General Pepper Star Fox Series

Ce este mai bine decât un câine care se ocupă de o întreagă armată? Pepperul general este comandantul armatei de la Colorian în sistemul Lylat.

Își îndeplinește slujba cu toată datoria și onoarea că o generație ar trebui să aibă.

Deși nu este membru al echipei de luptători ai personajului principal, el are adesea părțile principale și ordonă armata să-i ajute pe misiuni. Chiar supraviețuiește unei asimilări Picard-ESQUE într-o specie străină în timpul evenimentelor unui joc.

Ca glazură pe tort, numele său este o referință la cântecul Beatles ", SGT. Pepper`s Lonely Hearts Band."Din păcate, piperul general a crescut progresiv în jocuri mai recente și a fost depășit de Peppy Hare, care preia rolul generalului după evenimentele din Star Fox: Assault.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune filme de câine pe care trebuie să le vedeți

7 Riley
Chemarea datoriei: fantome

Cei mai minunați câini din jocurile video

Câinii de armată sunt cu siguranță câțiva dintre cei mai minunați câini din jocurile video și Riley, de la Chemarea datoriei: fantome, nu este o excepție.

El este un exemplu mult mai bun al utilizării mai realiste a unui câine ca un erou al armatei. El este o reprezentare a multor câini în Armata Statelor Unite și un erou din lumea jocului.

Riley este un personaj de câine care poate fi jucat și membru al echipei personajului principal. Riley este un câine de armată instruit, capabil să se strecoare pe dușmani, colectând informații prin intermediul unei camere pe hamul său, și chiar să ia dușmani înarmați.

Shepherd german bine instruitlucrează ca un personaj prietenos care va ajuta și va sprijini jucătorul prin sniffing explozivi și prin asistarea cu luarea de ostili. El poate fi controlat de jucător în anumite puncte ale jocului și este, de asemenea, capabil să ia elicoptere prin sărituri și să muște pilotul dacă sunt destul de aproape de pământ.

8 K. K. Slider
Seria de trecere a animalelor

K. K. Seria de trecere a animalelor Slider

Dacă ați vrut vreodată să trăiți într-o lume locuită de animalele Sentient, vorbind, Trecerea animalelor Seria sunt jocurile pentru tine.

K. K. Slider, mai frecvent cunoscut sub numele de K. K., a fost în fiecare joc din serie, compunând muzică de la începutul seriei pentru a pune ca muzică de fundal în casa lor.

El vine în oraș în fiecare noapte de sâmbătă pentru a-și juca muzica și chiar mai bine, o face gratuit pentru că nu crede în joc pentru "omul."K.K. este un muzician care călătoresc în stil Hippie. Acest lucru se reflectă în discursul său de întoarcere către jucător.

Deși pare ca cineva care dorește să fie eliberat, după cum arată răzvrătirea sa împotriva punerii unui preț pe cântecele sale, își schimbă căile mai târziu în serie. Ciudat, cântecele sale sunt de vânzare în Frunză nouă Caracterele principale, Timmy și Tommy, sunt foarte modernizate.

9 Hewie
Bântuirea terenului

Hewie bântuie solul

Să rotunjim această listă de câini cei mai minunați în jocuri video cu câțiva pui de la jocuri video de groază.

Hewie, un păstor alb german, este unul dintre protagoniștii jocului PS3 numit Bântuirea terenului. Lucrul cu el este singura modalitate pentru personajul principal, Fiona, pentru a scăpa din castelul în viață.

După ce îl salvează de la captivitate, Hewie este dispus să o apere la moarte de la dușmani și stalkeri în acest joc de groază în care totul vrea să-l omoare pe cei vii. El este un câine bine pregătit, și controlabile folosind stick-ul analogic drept, ceea ce face comenzi Fiona Shout la el că el urmează fără ezitare.

Hewie poate fi ordonat să caute articole sau să ajungă la locuri pe care Fiona nu le poate ajunge. El se cultivă atunci când se apropie stalciul sau alte forme de pericol, inclusiv capcanele și luminesența. Hewie este o cheie vitală pentru supraviețuire și pentru a menține o relație bună cu el, jucătorul nu trebuie să-l lase să moară sau să se hrănească de către stalkeri.

10 ???
Silent Hill 2

Cei mai minunați câini din jocurile video

Acest câine nu are nici un nume oficial, dar este infamă pentru fanii seriei Silent Hill, totuși.

James Sunderland, protagonistul lui Silent Hill 2, a petrecut întregul joc care călătorește printr-un oraș cu dușmani, unii invincibili, care doresc să-l omoare și să-l facă să-i retrăvească cele mai grave temeri și demoni interiori.

În timpul celui de-al doilea joc al jocului, există anumite articole pe care jucătorul le poate ridica pe James într-o cameră de hotel în stadiul final al jocului. O cameră care, atunci când este deblocată, duce la o cameră de control echipată de un singur shiba inu.

Acum sunt multe Probleme comune de comportament câine, Dar TT se pare că tot ceea ce sa întâmplat cu James până acum, toate ororile pe care le-a confruntat și toate lucrurile ciudate care s-au întâmplat, au fost controlate de acest câine. Ce răsucire!

Citiți următorul: 9 câini celebri care sunt cele mai mari vedete de film

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Toate timpii câini mai tari în jocuri video