10 Cei mai minunați câini în anime

Cei mai minunați câini în anime

Câinii au fost populari în animația occidentală și asiatică Atâta timp cât acest mediu a existat. Câini în anime (stil japonez de animație) continuă să tragă în spectatori ca numărul de proprietari de animale de companie care sunt, de asemenea, fanii mari ai animelor.

Pentru lista de mai jos a celor mai minunați câini din anime, am mers înainte și cercetați care câini autorii ani să pară să iubească cel mai mult. Majoritatea alegerilor nu au fost surprinzătoare, provenind de la unele dintre cele mai populare spectacole anime. Altele, totuși, au fost foarte interesante!

LEGATE DE: 10 toate timpii câini mai tari în jocuri video

10 cei mai minunați câini în anime

1. Akamaru (Naruto: Shippuden)

Cei mai minunați câini în animeNu veți întâlni niciodată o pereche mai loială unul altuia decât un ninja și câinele său. Nu este corect?

În Naruto, familia Inuzuka este un clan de ninja a cărui abilități speciale de familie le permit să comunice cu partenerii lor de câini și să facă uimitoare Ninjutsu abilități cu ei. Cel mai proeminent membru al familiei Inuzuka din Naruto este un băiat numit Kiba, al cărui partener de câine este numit Akamaru.

Câinele lui Kiba este capabil să urmărească dușmanii indiferent cât de departe merg și pot efectua a Ninjutsu care transformă Akamaru într-un duplicat exact al stăpânului său, dându-i lui Kiba de două ori prices într-o luptă împotriva dușmanilor săi. Vrei și mai minunat? Încercați Akamaru combinând cu maestrul său pentru a crea o fiară de lupi cu două capete care poate zdrobi inamicii sub labele sale.

2. Gin (ginga nagareboshi gin)

Cei mai minunați câini în animeGin Akita inu câștigă locul de sus pe această listă pentru a face ceea ce este atât de rar făcut în anime cu câini - fiind protagonistul animei sale.

În ciuda faptului că este doar un puști, se ridică la provocare atunci când descoperă un grup de câini sălbatici care caută să provoace un urs rabd numit Akakabuto, conducând chiar și lupta finală împotriva ursului puternic.

Anime-ul lui Gin poate fi greu de găsit într-o singură bucată în Statele Unite, dar este o idee rară merită să vă uitați dacă sunteți un iubitor de câine. Determinarea lui Gin și curajul unui câine tânăr îl fac demn de a juca în propriul anime.

3. Kazuhito Harumi (câine și foarfece)

Cei mai minunați câini în animeAți avut vreodată o serie de cărți pe care tocmai ați trebuit să le citiți cu siguranță că chiar și viața de apoi nu v-ați putut ține de ea?

Kazuhito Harumi este un student de liceu cu doar acea determinare. De ce o face pe o listă de câini? Pentru că atunci când își riscă viața pentru a salva pe cineva înainte de a-și termina seria de carte preferată, el primește oa doua șansă și a fost reîncarnată ca un dachshund, care este apoi adoptat de persoana pe care a salvat-o.

LEGATE DE: 8 cei mai buni câini în jocuri video

Ca om, Kazuhito se dovedește a fi un erou în acest anime și că calitatea continuă în viața sa ca un câine, precum și determinarea sa de a citi cartea finală în seria sa de carte preferată.

4. Black Hayate (Fullmetal Alchimist: Frăția)

Cei mai minunați câini în animeHayatul negru poate fi fost instruit de maestrul său într-un mod destul de neortodox, dar el este încă un puști loiali și ascultător.

Maestrul Black Hayate este minunatul locotenent Riza Hawkeye, iar Hayate Negru își îndeplinește datoria ca un câine militar admirabil, apărând stăpânul său prin toți dușmanii cu care se confruntă, indiferent dacă îndeplinesc arme sau alchimie puternică.

Ca și Gin, el este doar un câine tânăr în acest anime, dar unul care se ridică la ocazie indiferent de ce, unde, cine sau când. Oricine ar plăcea să aibă hayate negru de partea lor dacă un astfel de câine a existat!

5. Ein (cowboy bebop)

Cei mai minunați câini în animeEin este un pooch apreciat în acest anime, dar larg popular cu fanii spectacolului.

Abilitățile și contribuțiile lui Ein merg adesea neobservate de echipajul principal, dar aici va primi creditul pe care îl merită. Ein este un câine îmbunătățit genetic, cu abilitatea de a vorbi prin proprietarul său, o fată nebună numită Ed. El poate face, de asemenea, multe lucruri pe care câinii obișnuiți nu pot, inclusiv site-uri de hacking, manipularea altor animale, și jocuri de bord.

POPULAR: 18 Cele mai bune hoteluri pentru câini

Nu ai vrea ca un caine care sa te va bate la un joc de Shogi? Oricum, acesta este un anime pentru a urmări dacă sunteți un fan al mediului și un mare iubitor de câini.

6. Menchi (Saga Excel)

Cei mai minunați câini în animeNu există nici un argument că Excelul Saga este un anime ciudat, motiv pentru care Menchi - câinele - arată mai mult ca o pisică.

Menchi este un câine care într-un fel reușește să supraviețuiască în întregul spectacol, în ciuda proprietarului ei, gândindu-se la ea, de obicei ca "rații de urgență."Ea este de sine stătătoare și un geniu în comparație cu proprietarul ei și nu numai că poate scăpa de stăpânul ei, ci merge pe aventurile ei.

Ca câine, Menchi chiar cântă (sau latră) cântecul care joacă în timpul creditelor finale ale animei! Câți câini ajung la Brag că au făcut asta?

7. Sadaharu (gintama)

Cei mai minunați câini în animeCu ușurință cel mai mare câine din listă de lângă forma lupului lui Akamaru, Sadaharu nu este doar un câine, ci un câine Dumnezeu în lumea lui Gintama.

Proprietarul unui nume de câine uimitor, Sadaharu este la fel de înalt ca un om când este așezat și mult mai mare decât unul altfel, adesea zdrobind personaje umane sub propria greutate. Când nu chinuie celelalte personaje ale anime-ului, mușcându-și capul până când au sângerat, el a salvat lumea, literalmente, de la invadarea gândacilor străini.

LEGATE DE: Cele mai bune nume de câini pentru puii de sex masculin

Am menționat că Excel Saga era un anime ciudat, nu am făcut-o? Nu vă lăsați să vă sperie, totuși; Și dacă sunteți un mare fan al ambelor - câini și anime - acest lucru este ușor una dintre alegerile mai bune de pe această listă din cauza caracterului câinelui singur.

8. Pluto (Black Butler)

Cei mai minunați câini în animePluto este scăzută pe listă numai pentru motivul pentru care nu este cu adevărat un câine, ci un Demon Hound care întreține și o formă umană.

Cu toate acestea, chiar ca un om, el păstrează multe calități asemănătoare câinelui care îl califică pentru o listă a celor mai buni câini anime. El este un câine acerbă, fără o mulțime de oameni pentru oameni, cu excepția stăpânului său, arătând chiar gelozie în momentul în care stăpânul său arată o atenție deosebită pisicilor.

Cu toate acestea, dacă urmăriți anime, nu veți putea să vă ajutați decât să vă bucurați de Pluto în timpul tuturor acestor întreprinderi și sperând că, chiar ca un om, el este capabil să învingă provocarea. Aceasta este o alegere excelentă de anime pentru orice proprietar de câini!

9. Heen (castelul în mișcare Howl)

Cei mai minunați câini în animeAți vrut vreodată propriul dvs. câine derulant?

Asta e ceea ce este Heen pentru Madame Sullivan, împreună cu alte locuri de muncă, cum ar fi un spion, deși poate să nu fie cel mai bun la acel moment. El pare să știe cine sunt adevărații eroi și când totul coboară la linie, loialitatea lui se află cu cei care merită cel mai mult.

POPULAR: 30 cei mai buni câini de vânătoare

În filmul Anime, el este un ajutor, un spion, o escorta și arată capacitatea de a fi mai multe lucruri - atâta timp cât ești eroul filmului. Nu ar fi uimitor să ai un caine? Nu că nimeni nu se plânge de poooch curentă aici.

10. Curaj (ucide la ucidere)

Cei mai minunați câini în animeCiudat? Verifica. Are un hoodie de câine? Verifica. Limba se lipsește întotdeauna? Verifica. Amuzant? Verifica. Este un pug? Cel mai probabil.

Mergând de la minunat la adorabil, curajul de la Kill La Kill este o mașină de mâncare și sursă de relief de comedie într-un anime care te va rupe între a privi în uimire și râzând fundul tău.

Este un pic de pug care este deținut de familia Mankanshoku și iubește să fure alimentele de pe masa de masă dacă vă întoarceți capul pentru chiar și un moment. El poate fi distractiv și nu cel mai bine comportat, dar el este întotdeauna bine intenționat și am menționat extrem de drăguț?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cei mai minunați câini în anime