Insect kibble pentru câini

Insect Kibble pentru câini

Chiar dacă s-ar putea întâmpla inițial ciudat, Insect Kibble pentru câini face sens complet ca următorul mare lucru în industria alimentară pentru câini. Nu este un mister care, cu fiecare an de trecere, climatul Pământului se schimbă rapid. Pur și simplu, alimentele cu animale de companie convenționale pe bază de carne nu va fi în curând durabil.

Vedeți, din zorii omenirii, umanitatea a folosit insecte ca o sursă de alimente viabilă. Există o mulțime de motive pentru această alegere, șeful dintre care este faptul că insectele sunt o sursă de hrană durabilă. Având în vedere acest lucru, este atât de greu de imaginat câine insectă kibble ca viitor? Nu cred așa!

Ce este insecta Kibble pentru câini?

Insecta Kibble este hrana pentru câini care utilizează insecte ca o sursă de proteine ​​în loc de carne tradițională cultivată.

Când vine vorba de ingrediente, Food de animale de companie Yora, Care este singura companie care vinde alimente de câine bazate pe insecte, spune că folosește o combinație de Hermetia Hermeten Larvae, British Grown Oats, Cartofi, Kale și cicoare. Aceste ingrediente sunt sigure și, spre deosebire de alte alimente pentru câini, sunt libere de substanțe chimice.

Yora animale de companie Revendicați că insectele pe care le folosesc sunt cultivate într-un mediu modern și controlat și într-un mediu controlat și controlat nu sunt date antibiotice sau hormoni de creștere. Dacă nu știți, aproape toate animalele de fermă sunt date antibiotice și Hormoni de creștere pentru a le ajuta să se maturizeze mai repede.

În afară de a fi o alternativă potențial mai sănătoasă la alimentele tradiționale pentru câini, alimentele pe bază de animale de insecte are, de asemenea, următoarele avantaje:

  • Insectele sunt mai ușoare și mult mai puțin intensive pentru a crește decât puiul sau carnea de vită
  • Insectele conțin aproape la fel de multă proteină ca și alte animale de fermă
  • Folosirea insectelor în alimentele de câine este neutru de carbon, deoarece aceste insecte mănâncă legume rămase și produc îngrășământ excelent ca produs deșeu

Pentru a rezuma, insectele Kibble este alimente durabile de câine și nu există practic nici o neagră.

Pot cumpăra insecte de câine kibble în SUA?

Ori de câte ori un nou produs alimentar face o aparență pe piață, producătorii trebuie să obțină aprobarea de către autoritățile competente. În SUA, aceste autorități sunt Aafco si FDA.

La momentul scrierii acestui lucru, FDA sau AAFCO nu a aprobat alimente pentru câini de insecte-proteine. Acest lucru nu înseamnă că insectele Kibble nu este sigur ca câinii să mănânce. De cele mai multe ori, aceste autorități iau mult timp pentru a aproba chiar și cele mai sigure opțiuni alimentare.

De ce este cazul? Unele dintre ele are de-a face cu lipsa de conștientizare cu privire la insecte și rolul pe care l-ar putea juca în eradicarea foametei, fiind, de asemenea, durabilă din punct de vedere ecologic. Acești factori au păstrat autoritățile să privească mai mult pe această chestiune. Motive suplimentare includ lobby-ul din industria de animale clasice și, de asemenea, birocrație.

Ținând cont de acest lucru, nu puteți cumpăra mâncare de animale de companie în SUA. Situația probabil va schimba în viitor, dar pentru moment, lucrurile caută vedete pentru piața americană.

Pot cumpăra insecte de câine Kibble în Marea Britanie?

Da, puteți cumpăra insecte de câine Kibble în Marea Britanie. Spre deosebire de SUA, producătorii de alimente pentru animale de companie precum Yora nu trebuie să obțină aprobarea de a vinde alimente de câini de insecte-proteine ​​în Marea Britanie.

Acolo, puteți merge pur și simplu într-un magazin și cumpărați insecte Kibble. Deși este mai ușor de spus decât făcut. Insectul Kibble este încă relativ nou și, prin urmare, scump în comparație cu alimentele tradiționale de câine. Văzând acest lucru, majoritatea comercianților cu amănuntul nu le stochează sau stochează doar cantități limitate de acesta.

Deci, îl puteți cumpăra în Marea Britanie, dar este posibil să fie nevoie să o vânați.

Care sunt beneficiile insectei Kibble pentru câini?

Există o mulțime de beneficii pentru utilizarea insectelor ca ingredient pentru hrana pentru câini și unele dintre ele pot chiar să vă surprindă. Iată o listă a ceea ce a oferit insecte Kibble.

Durabilitatea mediului

Cel mai mare avantaj al utilizării insectelor în hrana pentru câini este durabilitatea mediului.

Yora susține pe site-ul lor că le ia 1 linguriță de ouă pentru a produce 100 kg de proteine ​​în 14 zile. Și asta este realizat fără a folosi hormoni de creștere.

În mod similar, insectele yora folosește nu au nevoie de hrană specializată. Ele sunt hrănite legume rămase care, altfel, ar fi ajuns în depozitele de deșeuri. Acest lucru nu numai că reduce cantitatea de deșeuri, ci contribuie, de asemenea, la menținerea mediului, deoarece insectele produc îngrășământ excelent ca deșeurile digestive.

Pe aceeași notă, insectele prezente în hrana pentru animale de companie au nevoie doar de a 45m2 de suprafață și 54.000 de litri de apă pentru a produce 10 kg de proteine. Când comparăm aceste numere la animalele de fermă ca puiul care nevoie de 300m2 a zonei și 340.000 de litri de apă, Vedem cum insectele sunt mult mai puțin intensive în comparație cu aceste animale de fermă.

Ei folosesc mai puține resurse, cresc foarte repede fără hormoni, reduc deșeurile și au un pic mai puțin amprenta de carbon pe planeta. Ce nu-i place despre ei?

Sursa de proteine ​​sănătoase

Insectele sunt printre cele mai multe surse alimentare bogate în proteine pe planeta. In conformitate cu Organizarea de alimente și agricultură a Organizației Națiunilor Unite, Insectele conțin la fel de mult ca 60% proteină brută conţinut. Acest lucru este egal cu sau mai mult decât conținutul de proteine ​​al animalelor de fermă cum ar fi puiul.

Aceste proteine ​​au Structuri complexe de aminoacizi care garantează o creștere sănătoasă. Aceste proteine ​​conțin atât aminoacizi esențiali, cât și neesențiali.

insectă ca o sursă de proteine ​​în hrana pentru câini
Insectele sunt o sursă alternativă uimitoare de proteine ​​biodisponibile.

Formula hipoalergenic

Dacă câinele dvs. este alergic la proteine prezent în alimentele tradiționale de câine, piciorul de companie pe bază de insecte poate fi opțiunea potrivită pentru aceasta.

Iată o scurtă versiune a întregii povestiri.

Deoarece insectele Kibble este o mâncare de câine complet unică care utilizează proteine ​​dintr-o singură sursă, este foarte puțin probabil ca câinele dvs. să fie alergic la el.

Yora susține că utilizează un singur tip de proteină de insecte în alimentele sale de câine. A face acest lucru are câteva avantaje:

  1. Hrana pentru animale de companie, în acest caz, este mai ușoară pe burtă
  2. Pe termen lung, va deveni o alternativă accesibilă la soluții mai scumpe

În plus față de a fi mai ușor pe burtă, Câinele de insecte Kibble este hipoalergenic. Aceasta înseamnă că, dacă câinele dvs. nu poate să se ocupe de cele mai multe alimente pentru câini, alimentele de insecte pentru câini este o opțiune viabilă, deoarece conține o mulțime de proteine ​​în plus față de ovăz și Fibrele dietetice.

Alți nutrienți

Așa cum am menționat mai devreme, insectele din alimentele câinilor sunt o modalitate minunată de a pregăti durabilă din punct de vedere ecologic, Alimente de animale de companie bogate în nutrienți. Când combinăm această fundație puternică cu alți nutrienți esențiali, insectele Kibble pentru câini pare să ofere o dietă echilibrată, păstrând, de asemenea, mediul în siguranță.

În plus față de proteine, Insectele prezente în insecte Kibble conțin, de asemenea, grăsimi, carbohidrați, și vitaminele. Cuplu acest lucru cu valoarea nutritivă adăugată furnizată de cartofi, ovăz și alge și obțineți alimente pentru animale de companie echilibrate și bogate în substanțe nutritive.

Mai mult, potrivit lui Yora, insectele lor Kibble conține patrunjel și dovleac. Pătrunjelul îmbunătățește sănătatea renală în timp ce dovleacul asigură o aprovizionare adecvată a fibrelor dietetice pentru a păstra Sistemul digestiv al câinelui alergând fără probleme.

Un alt lucru bun despre mâncarea de insecte din Yora este asta Folosește probiotice ca drojdie de bere și cicoare pentru a promova creșterea Bacterii bune în stomac. Aceasta înseamnă că Poooch va avea o digestie îmbunătățită și scaune ferme.

Producția de umane

Dacă sunteți chiar cel mai puțin familiarizat cu Mișcarea vegetariană Mergând, atunci puteți ști că accentul vegetarienii au pus pe sursele humane alimentare.

Dacă se întâmplă să fii vegetarian sau se gândește doar la bunăstarea insectelor, Yora susține că nu trebuie. Site-ul companiei menționează în detaliu procesul pe care îl folosesc pentru a pregăti larvele pentru alimentele pentru animale de companie.

Privind îndeaproape procesul, un lucru se stinge. Ei sunt cu adevărat atenți la modul în care tratează insectele.

Compania păstrează insecte în medii cu atenție controlate. Insectele mănâncă Subproduse secundare. Odată ce ouăle s-au maturizat în larve, ele sunt puse în apă rece, astfel încât larvele să intre în hibernare. În timp ce larvele sunt în hibernare, ele sunt puse într-o stare de blender de artă pentru a pregăti grub.

Poate că lucrurile pe care trebuie să le acordați atenție este lipsa oricărei etape care ar putea pune pe cei în larve într-o stare de hipertensiune arterială. Odată ce sunt hibernând, larvele nu mai pot simți împrejurimile lor.

Este un mod mai uman de a ucide insectele decât, să spunem, pui de fermă? Nu știu. Dar un lucru este sigur, acestea tratează insectele mult mai ușor decât animalele cultivate în scopuri de consum.

Proprietăți antioxidante

Oamenii de știință au dezbătut, de zeci de ani, despre posibilitatea ca oamenii să revină la o dietă plină de insecte. Și prezintă un caz destul de puternic în favoarea lui încorporarea insectelor în dieta occidentală.

Timp de secole, multe culturi din întreaga lume au consumat insecte. Ideea de a mânca insecte nu este ca fiind pervactivă în Occident, așa cum este în Asia și Africa. Și acest fapt ne oprește să vedem beneficiile nutriționale pe care le pot oferi insecte.

Insectele sunt incredibil de hrănitoare. Dar nu doar că, ele conțin, de asemenea, o sumă considerabilă de antioxidanți. Antioxidanții sunt substanțe nutritive care luptă împotriva îmbătrânirii și sunt în general responsabili pentru un stil de viață sănătos. Ca urmare, alimentele pentru animale de companie cu insecte pot fi o sursă excelentă de antioxidanți pentru câinele dvs. Insectele cu cele mai mulți antioxidanți includ lăcustele, viermii de mătase și greieri.

Provocări asociate cu alimentele cu animale de companie bazate pe insecte

Alimentele pentru animale de companie bazate pe insecte se află încă în stadiile incipiente ale dezvoltării. Yora Pet Food este singura opțiune disponibilă la momentul scrierii și chiar au fost în vânzare pentru mai puțin de un an. Și la fel ca orice produs nou, există provocări considerabile asociate acestuia.

Producția de masă nu este în prezent posibilă

Ori de câte ori un nou proces debutează pe piață, producția este întotdeauna lentă, deoarece nu este suficientă cerere pe piață pentru inițierea producției în masă.

Principiile economice ale cererii și ofertei sunt responsabile de lipsa de producție în masă a insectelor Kibble. Cererea de insecte Kibble este încă destul de scăzută în comparație cu cele mai stabilite alimente pentru câini. Cererea scăzută înseamnă că este pregătit alimente mai mici, care acționează și costurile de fabricație.

Câinele de insecte Kibble este relativ nou pe piață, care este motivul pentru care procesul său de fabricație nu este complet matur încă. Începând de data aceasta, producția de masă de alimente pentru animale de companie nu este posibilă.

Dar lucrurile se vor îmbunătăți cu siguranță, deoarece cererea se ridică și procesul este rafinat.

Mașinile adecvate nu sunt disponibile

Creșterea insectelor pentru utilizarea în alimentele de animale de companie este încă relativ nouă. Insectele pot fi crescute într-un mediu controlat. Și aceasta necesită o cantitate considerabilă de tehnologie modernă.

Temperatura, umiditatea, substanțele nutritive și climatul general pentru susținerea producției coerente de larve sunt factori destul de provocatori de întreținut. Toate aceste lucruri necesită o utilizare extinsă a mașinilor.

Producătorii de mașini trebuie să-și susțină liniile de producție. Și chiar să le spori, să devină mai profitabil, în timp ce încă în procesul de îmbunătățire a echipamentului vândut. Deci, acest lucru se dovedește a fi un blocaj major pentru a depăși.

Mutarea în față, dacă și atunci când devine disponibilă utilaje adecvate, vom vedea producția de creștere care, în consecință, va conduce la prețuri în jos.

Carcasă separată pentru fiecare etapă de viață a insectelor

Problema insectelor producătoare de masă continuă când ne uităm la spațiul de care avem nevoie pentru insectele din spate. Spațiul spre insectele din spate este mult mai mic decât pentru a îngriji animalele de fermă, dar reprezintă încă o provocare.

Fiecare etapă a ciclului de viață a insectelor trebuie efectuată într-o incintă separată. Clima necesară pentru creșterea PUPP este diferită de climatul necesar pentru creșterea larvelor. În mod similar, cerințele nutritive ale ouălor sunt diferite de larve. Având în vedere toate acestea, nu este de mirare că producția este lentă.

Condițiile vor face cu siguranță o întoarcere spre bine, dar pentru moment, văzând că cererea este scăzută, producția va rămâne în mod inevitabil scăzută.

ciclul de viață al unui soldat negru zboară
Diagrama care arată ciclul de viață al zborului unui soldat negru.

Viața de valabilitate a insectelor

În cele din urmă, blocajul rutier care va influența direct consumatorii este durata de valabilă a alimentelor câinilor cu critterii.

Nici un consumator nu cumpără un pachet de alimente pentru câini fără a lua în considerare durata lor de valabilitate. Deși recenzii alimentare pentru câini de insecte au fost pozitive, nu există încă multe date pentru a determina cu exactitate durata de valabilitate a insectei câinelui Kibble ca cea a mâncărurilor de animale de companie Yora.

Pe măsură ce mai mulți consumatori cumpără și folosesc insecte Kibble, vom avea o idee mai bună despre viața sa de valabilitate. Deși sunt lucrurile, se pare că viața de valabilitate a insectelor Kibble va fi mai mică decât alimentele tradiționale de câine.

Insecte Kibble pentru câini - Întrebări frecvente

În această piesă, am încercat să acoperim totul legat de insecte Kibble. Cu toate acestea, deoarece este un concept relativ nou, consumatorii au încă o mulțime de întrebări și confuzie despre asta. Iată câteva dintre cele mai frecvent întrebările despre insecte Kibble pentru câini.

Poate câinele meu să mănânce insecte?

Câinii din punct de vedere tehnic pot mânca insecte atâta timp cât aceste insecte nu sunt toxice. Aceasta include lăcustă, Cicada și alte bug-uri comune. Cu toate acestea, această întrebare a declanșat o mulțime de dezbateri în lumea câinelui.

Insectele sunt o sursă destul de bună de proteine. Proteinele conțin un balon complex Structuri de aminoacizi. Cuplu care cu grăsimi sănătoase și nutrienți precum Omega-3 și puteți vedea de ce lăsați câinele dvs. să mănânce insecte este o idee bună.

Dar nu vrei niciodată câinele tău să mănânce prea mult. Insectele conțin o proteină suplimentară, dar au, de asemenea, o mulțime de alte substanțe nutritive din interiorul care pot supăra stomacul câinelui tău. Dacă câinele dvs. mănâncă prea mult, el poate avea un stomac deranjat, care poate duce la vărsături și diaree. Deci, dacă vrei să-ți dai puii niște insecte ca gustări, fii moderat.

Ce insecte pot fi folosite în hrana pentru câini?

Există o întreagă serie de insecte care sunt sigure pentru utilizare în alimentele câinilor. Unele dintre aceste insecte sunt greierii, larvele zburătoarelor negre, gandaci și larvele meselor.

Din toate aceste insecte, Black Soldier Fly Larve sunt singurele insecte care fac o apariție într-un produs comercial. Acestea conțin o cantitate sănătoasă de proteine, grăsimi, nutrienți esențiali precum acizii grași omega-3 și vitaminele. Mâncarea de animale de companie Yora folosește aceste larve în insectele lor Kibble și s-au dovedit a fi destul de reușite.

Pot cainii să trăiască fără carne?

Câinii sunt Omnivores și, prin urmare, pot trăi fără carne pe o dietă vegetariană. Cu toate acestea, un câine necesită o cantitate bună de proteine ​​pentru a rămâne sănătoasă. Pentru câini, astfel de cantități de proteine ​​sunt greu de venit atunci când într-o dietă strict vegetariană. Carnea este esențială pentru menținerea unui corp sănătos și funcțional corect la câini.

Deci, da câinii pot trăi pe o dietă vegetariană, dar pentru funcționarea optimă, au nevoie de proteine ​​care sunt furnizate de carne. Această proteină pe bază de carne nu trebuie neapărat să provină din surse tradiționale de carne, dar poate fi găsită și în insecte.

Astăzi, insectele Kibble nu este ușor accesibil pentru consumatorul de zi cu zi. Cu toate acestea, devine din ce în ce mai mult o soluție pentru viitor. Insect Kibble pentru câini vine cu o mulțime de beneficii de mediu și de sănătate în timp ce arată foarte puține capcane.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Insect kibble pentru câini