Carbohidrați pentru câini - cerințe, pros & # 038; contra

Carbohidrați pentru câini - Cerințe, PROS & # 038; Contra

Carbohidrați pentru câini sunt folosite ca o modalitate de a furniza energie care ar fi arsă în timpul exercițiilor. Câinii nu au nevoie fiziologică pentru carbohidrați și pot trăi perfect fără ei. Cu toate acestea, găsim carbohidrați pentru câini în aproape toate alimentele cu un singur animal comercial.

De fapt, carbohidrații sunt ieftini să crească, să producă și să facă pachete. Boabe cum ar fi orz, malț, porumb, grâu sau orez, toate costurile foarte puțin pentru a face Producătorii de alimente pentru animale de companie. Este o umplutură ușoară în comparație cu bucățile de calitate din carne sau acizi grași esențiali. În consecință, mărcile de hrană pentru câini favorizează carbohidrați pentru câini, fără ca o mișcare profitabilă pentru companie. Sănătatea câinelui nu este o prioritate - în caz contrar, ar folosi mai puține carbohidrați și mai multe grăsimi și proteine!

Cu captură de ketogenă scăzută, iar oamenii americani mergând pe carbohidrați să se potrivească, este recomandabil să continuați să vă dați câinelui doza zilnică de carbohidrați?

Ce sunt carbohidrații pentru câini?

Carbohidrații sunt nutrienți care reprezintă un lanț lung de glucoză - E.G. Fibre, amidonuri. Ei se descompun în interiorul corpului pentru a converti în zaharuri sau glucoză simplă. Acest glucoză stocată este consumată ca energie, pentru a rula multe dintre funcțiile corpului câinelui. Pune simplu, Carbohidrații funcționează ca combustibil la câini. Deși nu este esențial pentru nutriție, carbohidrați ajută câinii într-o mulțime de moduri. Fibrele dietetice și roughage în alimente ajută, de asemenea, mișcări sănătoase intestinale la câini.

Adăugând carbohidrați complecși (E.G. Cartofi dulci) oferă câinilor cu carbohidrați care necesită mai mult timp pentru a fi digerate. Prin urmare, carbohidrații complexi sunt utilizați de-a lungul zilei, mai degrabă decât în ​​fața mesei. Carbohidrații complexi păstrează mai mult câinele mai mult și împiedică depozitarea imediată a glucozei neutilizate. Într-adevăr, o doză sănătoasă de carbohidrați complexi creează un magazin de energie pentru câini. Pentru mamele însărcinate și care alăptează, aceste magazine de energie pot ușura procesul de naștere și ajută la ridicarea unei așternuturi sănătoase de pui.

De ce sunt cele mai multe alimente câine pe carbohidrați?

Pentru un nutrient care nu este esențial să hrănească un câine, Conținutul de carbohidrați este destul de agresiv în majoritatea alimentelor de câine comercial.

În mare parte, sunt carbohidrați mai ieftin de a produce decât alți nutrienți (i.E. proteine și grăsimi). Ei fac uz de cereale și produsele secundare, care sunt ușor de venit și foarte cost-eficiente. Carbohidrați pentru câini au o durată lungă de valabilitate și nu se rotesc cu ușurință. Ele oferă, de asemenea, o consistență ușor de format - carbohidrații sunt necesari pentru a modela alimentele câine în formele drăguțe (Kibble, Stele și așa mai departe).

În cele din urmă, nu este o lege împotriva producătorilor care nu enumeră conținutul nutrițional al alimentelor pentru câini. Deci, în esență, nu știți câte carbohidrați vă hrăniți câinele. Nu există nici o regulă pentru cât de mult ca carbul să vă hrănească câinele. Astfel încât producătorii sunt liberi să adauge cât de mult necesită. Și, deoarece cuvântul carbohidrat este un termen vag, ei o pot refuza în scopuri de marketing.

Câinii au nevoie de carbohidrați în dieta lor?

Câinii nu necesită carbohidrați să trăiască și viața sănătoasă. Corpul câinelui nu are nici un folos pentru carbohidrați, deoarece nu derivă mult hrană de la ea.

Cu toate acestea, carbohidrați joacă un rol important ca a combustibil secundar pentru corpul câinelui, astfel încât rezervele lor de proteine ​​nu se obișnuiesc. Ei continuă să obțină energie de la carbohidrați, în timp ce proteina este folosită pentru funcții mai importante, cum ar fi consolidarea sistemului imunitar al câinelui, repararea celulelor, digestia alimentelor și producerea aminoacizilor.

carbohidrați pentru câini (piramidă)
Piramida alimentară pentru câini. (credite: 123ref.COM)

Canin diete scăzute de carb (E.G. ceto dieta, dietă Paleo) sunt ideale pentru câini. Roughage și fibre dietetice ar fi principalele surse de conținut de carbohidrați. Când vă hrăniți carbohidrații de amidon de câine sau mai rău, carbohidrați rafinați, aveți grijă de controlul porțiunii. Asigurați-vă că este gătit și neprelucrat. La fel ca și cum ați fi găti cartofii sau orezul, și câinii nu pot avea astfel de carbohidrați.

Care sunt diferențele dintre glucoză și carbohidrați?

În cuvinte simple, carbohidrații sunt macronutrienți care se definesc în corpul câinelui. Apoi, carbohidrați se transformă în glucoză. Acest glucoză este consumată ca energie pentru activitățile zilnice. Restul glucozei neutilizate devine stocate în corpul câinelui ca țesut adipos (I.E. gras).

Acum, Glucoza poate fi de asemenea derivată din proteine ​​și grăsimi. Așa pot canini în sălbăticie, cum ar fi lupii, coioții și șacali își iau magazinul de energie. Din moment ce trăiesc pe o dietă de carne brut, vânată, nu au acces la carbohidrați. Proteina digerată și grăsimea se transformă în glucoză printr-un procedeu numit glicogeneză.

Singura diferență este că carbohidrații se descompun și se transformă în glucoză mai repede decât proteinele și grăsimile. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că glucoza devine stocată ca grăsime mai rapidă decât lipidele și proteinele.

Sunt carbohidrați complexi mai sănătoși pentru câini?

Carbohidrații, simpli sau complexi, sunt în cele din urmă transformați în glucoză. Carbohidrații complexi au nevoie de timp pentru a se descompune. Astfel încât acestea să se transforme în energie mult mai târziu. Ele sunt, în general, ambalate cu substanțe nutritive esențiale, cum ar fi vitaminele, fibrele și mineralele, care adaugă la nutriția generală a corpului.

Principala diferență este aceea că Carbii simpli sunt ca energia instantanee, care, dacă nu este consumată imediat va fi stocată ca grăsime la câini. Aceasta prezintă o problemă deoarece poate duce la probleme de obezitate și de sănătate la câine, inclusiv Diabet.

Pentru o câine super-activ, care trebuie să stocheze pe energie chiar înainte de a merge la joc sau de a alerga, o gustare sau o tratare cu carbohidrați simpli este ideal. Cu toate acestea, în cazul în care jocul câinelui dvs. este câteva ore mai târziu, o masă de compus din carbohidrați complexi este o idee mult mai sănătoasă.

Sunt alimente pentru câini fără cereale bune pentru câini?

Food-uri pentru câini fără cereale sunt minunate pentru câinele dvs., mai ales dacă bănuiți că sunt predispuși la alergii la mancare. Dacă câinele dvs. prezintă semne de indigestie, flatulență, infecții ale urechii, probleme de piele sau mâncărime, este probabil timpul să mergeți fără cereale.

in orice caz, free-free nu înseamnă în mod necesar carb-free. Cele mai multe alimente fără cereale și kibbles conțin cartofi, porumb și alte legume amidonice cu conținut ridicat de carboi. Deci, dacă vă planificați Mergând fără cereale Pentru a tăia carbohidrați, fiți foarte atenți la selecția dvs. de alimente.

Motivul pentru care mulți oameni își iau câinii în afara boabelor este că a Canina dieta primitivă nu cere cereale. Sistemul digestiv al caninului nu a evoluat mult timp în timp. Astfel încât luând în considerare ei Dieta ancestrală canine de carne hunted, de carne crudă, nu există loc de cereale deloc.

Care au spus că, faceți trecerea la alimentele fără cereale treptat. În acest fel, dacă câinele dvs. prezintă semne de boală sau malnutriție sau își pierde strălucirea, veți ști că sunt mai confortabili pe boabe decât fără ea.

Cele mai bune alimente pentru câini fără cereale
Citiți articolul nostru Revizuirea primelor 5 cele mai bune alimente pentru câini fără cereale pe piață!

Pot câinii să digeră în siguranță amidonuri?

A enzima digestivă numit Amylase este necesar pentru a defalora și a digera amidonurile. În timp ce saliva umană conține amilază, câinii elimină amilaza de la ei pancreas. Procesul de digestie pentru câini începe în intestinul lor subțire.

Alimente amidonice, cum ar fi pâine, sunt calorii-dense deoarece conțin carbohidrați în forma concentrată. Cu toate acestea, o cantitate suficientă de alimente amidonice asigură corpul cu fibre, fitonutrienți și unele vitamine și minerale esențiale. De aceea, la câini, trebuie să fiți atenți la cât de mult amidon vă hrăniți. Luați ajutor de la un veterinar pentru a stabili ce cantitate de amidon este adecvată pentru a vă alimenta câinele.

Care sunt cei mai sănătoși carbohidrați pentru câini?

Carbii sănătoși pentru câini sunt cei cu GI scăzut, provenind din alimente care conțin antioxidanți și o mulțime de fibre. Carbohidrații pentru câini trebuie, de asemenea, să fie ambalați cu substanțe nutritive pe care câinele îl vor deriva, altfel, din carne

Fructe proaspete

Fructele proaspete recomandate pentru câini includ mere, banane și pepene verde. Toate fără semințe. Fructele tind să elibereze rapid zahărul rapid în sânge, păstrând astfel nivelurile de energie ridicate în timpul sesiunilor active. Ele conțin, de asemenea, suficientă fibră pentru a-și îndeplini nevoile de fibre dietetice. Fructele proaspete sunt surse mari de vitamine și minerale, astfel încât atunci când căutați carbohidrați sănătoși, ei vin foarte recomandați.

Legume

Legumele recomandate pentru câini includ conopidă, broccoli, cartofi, fasole verde, cartofi dulci și varză. Încercați să utilizați legumele organice și asigurați-vă că serviți aceste aburi pentru a debloca potențialul lor nutrițional. Vegilele brute ar putea fi mai greu de digerat ducând la mai mult rău decât binele.

Brânză

Deși brânzeturile au un conținut foarte mic de carb, dacă câinele dvs. poate tolera lactoză, Un pic de brânză tare poate fi foarte bun pentru ei pe o dietă scăzută. În plus, puteți întări cu ușurință un bloc de brânză și să utilizați bucăți mici ca Formarea super-ingrediente de un singur ingredient.

Cum să găsiți carbohidrați ascunși în alimentele de câine comercial?

Verifică Tabelul de analiză garantat pe pachetul de mâncare pentru câini. Acest tabel prezintă cantitatea minimă de substanțe nutritive pe care le conține alimentele. Aceasta înseamnă că alimentele pot conține mai mulți nutrienți, dar cu siguranță nu mai puțin decât ceea ce este menționat pe acest tabel.

Notați procentajul de proteine, grăsimi, umiditate și cenușă. Scrieți aceste lucruri în jos și scăpați de la 100. Acest lucru vă va oferi conținutul de carb din mâncare.

Mâncarea de câine este alcătuită din componentele de mai sus - deducerea celorlalți vă oferă o valoare aproximativă de carbohidrați, deoarece producătorii nu menționează conținutul de carb pe ambalajul lor.

Hrănirea meselor gătite de câine este cea mai bună și cea mai sigură modă de a vă asigura că mâncarea din sistemul său nu are deloc carbohidrați.

Cu toate acestea, dacă gătitul la domiciliu de fiecare dată nu este posibil, alimentele crude sunt, de asemenea, o opțiune. BARF - alimente crude biologice adecvate este o practică care promovează hrănirea animalelor de animale brute și oasele comestibile alături de fructe și legume.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Carbohidrați pentru câini - cerințe, pros & # 038; contra