Stick insecte: profilul speciilor

Lipiți insecta pe o frunză

Stick insecte sunt printre cele mai populare Insectele păstrate ca animale de companie, în principal datorită aspectului lor unic, precum și ușurința relativă a îngrijirii. Există peste 2.500 de specii de insecte de baston și frunze - însă, insectele indiene sunt cele mai frecvent păstrate ca animale de companie. Stick insectele necesită cea mai mare grijă atunci când se manipulează, dar ele pot fi foarte îmbogățite și stau pe mâna ta. Ei nu necesită întreținere zilnică și pot fi lăsați singuri timp de o săptămână fără nici o îngrijire. Cheia pentru menținerea insectelor stick în captivitate este imitarea condițiilor lor naturale.

Privire de ansamblu de rasă

Denumirea comună: Stick insecte, insecte indiene, stick indian de mers pe jos, insecte de laborator

Nume stiintific: Carausius Morosus

Dimensiunea adulților: 4 până la 5 inci

Speranța de viață: 1 an, deși pot trăi mai mult în captivitate

Lipiți comportamentul insectelor și temperamentul

Stick insectele sunt îmblânzite, dar extrem de delicate. Exercită prudență atunci când le manevrați. Foarte cu grijă să le prindă de corp (nu picioarele) între degetul mare și arătătorul dvs. și puneți-le pe palma deschisă sau oferiți-vă palma deschisă și lăsați-le ușor pe mâna voastră. Ei nu atacă sau mușcă oamenii.

Stick insectele sunt naturale nocturne și vor fi cele mai active pe timp de noapte. În timpul zilei, rămân în continuare dacă nu sunt deranjați.

Carcasa insectei bastoane

De regulă, insectele stickului au nevoie de o incintă care este de trei ori mai înaltă ca lungimea insectei. Pentru insectele din stick indian, aceasta înseamnă o cușcă de minimum 15 inci înălțime, deși un pic mai mare ar fi mai bine. Rezervoare de sticlă (10 până la 15 galoane), borcane de sticlă înalte, recipiente din plastic PET și alte containere similare funcționează bine pentru locuințe. Asigurați-vă că capacul este bine ventilat și sigur pentru a preveni scăpările. Puteți utiliza o plasă fină, fixată ferm, în partea de sus.

Insectele indiene ar trebui să fie ținute destul de calde, în jur de 70-75 grade Fahrenheit. Temperatura poate fi lăsată să scadă la mijlocul 60s Fahrenheit. Cea mai bună modalitate de a obține temperatura adecvată este să le păstrați într-o cameră caldă. Cu toate acestea, furnizați căldură suplimentară prin plăcuțele de încălzire destinate incintelor de reptile sau prin plasarea unei lămpi în apropierea cuștii. Lămpile de încălzire tind să fie foarte uscate, iar becurile albe nu trebuie utilizate noaptea. Dacă utilizați lămpi de încălzire, acestea necesită becuri roșii sau albastre potrivite pentru animale nocturne pe timp de noapte.

Dacă se utilizează Plante în ghivece În casa animalelor de companie, luați în considerare utilizarea unui dispozitiv fluorescent pentru o creștere optimă a plantelor. Stick insectele au nevoie de un nivel moderat de umiditate (75%), iar habitatul ar trebui să fie bine ventilat pentru a preveni creșterea mucegaiului și a ciupercii. Ciuperca poate ucide insecte stick.

Acoperiți podeaua rezervorului cu hârtie pentru curățarea ușoară. Un substrat de mușchi de turbă sau vermiculit poate ajuta, de asemenea, să mențină umiditatea, dar necesită mai mult efort pentru a păstra curat. Asigurați-vă că nu este păstrat prea umed. Stick insecte produce o deșeu uscată, care este ușor de curățat.

Alimente și apă

Insectele indiene de bastoane preferă frunze de stejar, trandafir și păducel. Bramble (BlackBerry) este favorit printre alte tipuri de insecte stick. Alte opțiuni includ Privet și Ivy.

Fresh ramurile tăiate ale acestor plante pot fi plasate în apă în cușcă și s-au schimbat odată ce se usucă (sau sunt consumate). Recipientul de apă pentru ramuri trebuie să fie închis sau sigilat astfel încât insectele să nu cadă în apă și să se îneacă. Puteți alege un borcan îngust și puneți un material în jurul tulpinilor de plante pentru a sigila deschiderea. O alternativă la ramurile tăiate de alimentare este de a crește plantele mici din specia dorită și de a le pune în cușcă. Ele pot mânca, de asemenea, salata verde, care ar trebui spălată și curățată bine.

Scufundarea frunzelor plantei va oferi apă pentru a bea insectele și va ajuta la menținerea nivelurilor de umiditate.

Toate ofertele alimentare trebuie să fie gratuite de insecticide și erbicide sau poate fi letală pentru animalele de companie. Evitați colectarea de frunze și sucursale în apropierea drumurilor ocupate. Dacă utilizați plante în ghivece, asigurați-vă că solul utilizat este fără pesticide. Unele soluri au pesticide, care pot face calea lor în plante cultivate în acel sol.

Probleme comune de sănătate

Nu există boli semnificative care influențează insectele stickului. Ele se află cu susul în jos pentru a-și vărsa pielea și au nevoie de un spațiu vertical mare pentru a vărsa. Dacă spațiul pe care îl are este limitat, insecta baston poate muri sau devin grav deformat. Expunerea la pesticide sau infecția fungică poate, de asemenea, să le omoare.

Molting și reproducere

Bebelușii sau nimfei de mai multe ori înainte de a ajunge la maturitate (aproximativ 5 luni). Moltingul este un timp extrem de vulnerabil în dezvoltare, iar insectele ar trebui lăsate singure și nu au fost tratate până când noul Exoskeleton se întărește după un molt.

Insectele indiene pot reproduce în absența unui bărbat (reproducere parthenogenetică). O femeie va pune sute de ouă minuscule peste viața ei. Ouăle netede, rotunde pot fi colectate și eclozate într-o cadă caldă de nisip sau vermiculită. Gestația poate dura până la 1 an. La incubație și până când ajung la vârsta adultă, ar trebui să fie ținute în recipiente mici și separate și au hrănit aceleași tipuri de frunze ca adulți.

Este legal să dețină o insectă de baston de companie?

Toate insectele stick care nu sunt originale la u.S. sunt ilegale. În Statele Unite sau Canada, speciile tropicale, cum ar fi bastonul indian, sunt considerate dăunători de plante. Cu toate acestea, ei au naturalizat în multe părți ale U.S. Stick insectele nu ar trebui să fie eliberate niciodată în sălbăticie. Ei proliferează ușor și pot provoca daune ecosistemului. Aruncați ouă prin zdrobirea, fierberea sau arderea acestora.

Un permis de la u.S. Departamentul de Agricultură este obligat să le importe. Verificați legile locale și de stat înainte de a obține un fel de insectă de baston sau de frunze ca un animal de companie.

Achiziționarea insectei

În general, puteți găsi insecte stick de vânzare online prin vânzătorii de aprovizionare cu reptil. Costă aproximativ 20 până la 50 de dolari pentru o ofertă de 50. Acestea sunt provocatoare să găsească spre vânzare în majoritatea magazinelor de animale de companie, deoarece sunt considerați dăunători de multe state.

Animale similare la insecta bastonă

Dacă sunteți interesat de insecte stick, verificați:

În caz contrar, verificați altele Animale exotice care ar putea să vă intereseze.

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Stick insecte: profilul speciilor