Bun câini de câine markets homemade toate-naturale tratamente

Bun Câini de câine Markets Homemade Toate-naturale tratamente

Cele mai multe alimente de câini și câini comerciali tratează pe piață sunt pline de ingrediente nepronunțate, substanțe chimice și umpluturi. Să nu mai vorbim de produsele secundare și carne de mister, de asemenea. De aceea, Jessica Simons a început să facă tratamentul de casă pentru Callie, retrieverul ei de aur.

Simons spune că își făceau propriul câine de ani de zile de ani de zile. A început ca un hobby și a crescut rapid într-o pasiune. O pasiune pentru oferirea câinelui său cu cele mai sănătoase tratează posibilă, în timp ce se asigură că au fost gustoase și ușor digerabile. Ea a petrecut ultimii trei ani perfecționând rețeta.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de companie cu câini

Acum, Simons și soțul ei Chris vinde tratamentele la Bootia de piață a fermierilor Sioux, pe care o numesc Dine de câine bun. Cuplul spune că se bucură de hrănirea câinelui lor sănătos trăiește și știind exact unde vin ingredientele pentru acele tratamente. Ei au crezut că alți proprietari de animale de companie s-ar simți în același mod.

Simons și-a început afacerea Cu cercetări, ca toți antreprenorii buni. Ea a citit nenumărate cărți despre hrănirea câinilor și rețete cercetate online. Ea a făcut, de asemenea, cercetări online despre ingredientele sănătoase pentru câini și cum ar aduce beneficii corpului caninei.

Bun Câini de câine Markets Homemade Toate-naturale tratamente

Unele dintre ingredientele comune pe care le folosește în biscuiții de câini și "Barkcotti" sunt cartofii dulci, untul de arahide, grâul, bananele și fourile de ovăz. Ea nu folosește nici un făină albită sau universală, deoarece nu sunt sănătoși pentru câini.

Simons vinde, de asemenea, chipsuri de legume și fructe uscate la Bun Dine Diner Booth pentru a adăuga o varietate la tratate. Ea oferă și alternative fără gluten. Deoarece homemade, tratamentele mai sănătoase de câine devin mai frecvente și mai mulți proprietari de animale de companie caută aceste opțiuni pentru câinii lor, Simons se gândește la modul în care își poate extinde afacerea.

LEGATE DE: Cele mai bune mărci de mâncare fără cereale

Speră să adauge brioșe și cupcake tratați în viitorul apropiat, iar cu popularitatea în creștere a prăjiturilor câine de naștere, ea speră să adauge și prăjituri la linia ei de produse. Ea spune că prăjiturile nu vor fi ceva pe care îl păstrează la îndemână, ci mai degrabă un produs pe care proprietarii de câini îl poate personaliza pentru ocaziile lor speciale.

Este important pentru Simons "că tratamentele lor sunt accesibile pentru proprietarii de câini care doresc să hrăniți animalele de companie calitatea tratează fără a sparge banca. Totul la cabina lor este prețat sub 10 $. Jessica Simons speră să-și deschidă propriul magazin de animale de companie într-o zi în care proprietarii de câini își pot aduce animalele de companie pentru a încerca diferite tratamente.

În prezent, puteți găsi doar un câine bun de câine pe Facebook, dar Simons spune că potențialii clienți îi pot trimite să pună o comandă și chiar să solicite tratamente pentru câini cu diete speciale.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Bun câini de câine markets homemade toate-naturale tratamente