Cum să reproduceți indicatorii englezi - istorie, sănătate, sfaturi de reproducere & faq

Cum să reproduceți Pointers English - Istorie, Sănătate, Sfaturi de reproducere și FAQ

Acest ghid gratuit include tot ce trebuie să știți despre Creștere Poziții engleze. Această rasă este un câine de pistol popular, cunoscut pentru el chiar-temperament și loialitate. Pointerii sunt gravate în sute de picturi și spectacole și pentru a reproduce acest individ recunoscut este un scop al multor crescători deopotrivă. O rasă medie la mare cu o varietate de culori, nu este de mirare că sunt atât de de dorit.

Fundal de creștere a pointerului englezesc

Pointerul englez este rasa posterului pentru Câini de arme. Numele rasei provine din poziția lor "Pointing" atunci când indică prada de a vâna. După ce pradă a fost văzută, vânătorul ar spune câinelui să-i dea Chase. Scopul acestei rase este similar cu Germană Shorthair pointer`s.

Istoria rasei pointerului englez

Pointerul englez are o istorie bogată și colorată, începând de la 1700, iar rasa a fost bine cunoscută de atunci. Ei fac strălucit Câini de vânătoare Datorită sentimentului lor extraordinar de miros.

Pointerul englez a fost de fapt găsit a fi un amestec de șase rase diferite. Inițial, câinele de vânătoare de alegere în SUA a fost Setter irlandez, Dar indicatorul englez a devenit în curând numărul unu.

Pointerul englezesc din secolul al XVII-lea

Între secolele șaisprezece și al XVII-lea, Primul indicator (Judy) a fost adus în Anglia de către ofițerii britanici ai armatei. Primul indicator a fost, de fapt, un indicator spaniol. După războiul succesiunii spaniole, câinii au fost aduși înapoi de la Olanda.

Un pic confuz, dar purtați cu noi!

Pentru a simplifica, olandezii a lucrat alături de Marea Britanie pe parcursul războiului (1701-1714) și în timpul unor vizite, atunci când ofițerii au adus câinii înapoi. Acest lucru sa făcut față de sfârșitul războiului în 1713. Există dezbateri, dacă câinii au fost adusi din Olanda și au fost date de coloniile olandeze sau spaniole acolo.

Un câine de vânătoare de lungă durată

În anii 1800, indicatorul englez a fost adus peste America și în curând și-a înlocuit câinele curent de vânătoare de la alegere, setul irlandez. Akc le-a recunoscut oficial ca o rasă în 1884. La începutul secolului al XX-lea, indicatorul englez a devenit mai cunoscut și dorit de vânători. Acest lucru se datorează sentimentului lor precis de miros, agilitate și viteză. Mai mult, deoarece au fost atât o rasă mai mare, cât și o calmă în jurul altor animale și oameni, au funcționat bine ca un singur câine de vânătoare, într-un grup sau cu un vânător montat.

În 1938 American Pointer Club, Inc a reprezentat rasa pentru AKC.

Indicatorul modern englezesc

Pointerul modern englezesc este încă folosit în toată America pentru vânătoarea de joc, în special, păsări. Deși este recunoscut ca un câine de lucru, această rasă este iubit de mulți ca un animal de companie de uz casnic.

Mulți vânători vor achiziționa această rasă ca un câine însoțitor, dar le vor folosi pentru a lucra la sfârșit de săptămână. Ele sunt o rasă de mare energie, astfel încât ei se vor bucura de timpul în aer liber și îmbogățirea vânătorii. Ei sunt cunoscuți să lucreze alături de rase precum Beagles și Greyhounds, alți câini de vânătoare populari. Deși această rasă este deținută în multe gospodării, pur și simplu ca membru al familiei.

Aspect

Desenarea câinelui ideal de indicator englez
Un desen al câinelui ideal de pointer engleză.

Această rasă agilă vine într-o gamă largă de culori, dar este cunoscută mai mult pentru ei Stout pătrat și Poze recunoscute. Coada lor are blană scurtă și se poate lipi direct în aer sau direct atunci când îndreptați. Ei au picioare puternice și un piept muscular, perfect pentru puterea necesară pentru a urmări după pradă. Unii au mai lungi decât alții, dar toți au urechile pliate și o poziție îngustă.

mărimea - Această rasă este lung și slab. Acestea variază în înălțime de la 23-28 de centimetri în funcție de sex și sunt, prin urmare, clasificați ca o rasă medie și mare. Greutatea lor este de obicei răspândită de la 45-75 de lire sterline, din nou, influențează acest gen, deoarece majoritatea acestei greutății este mușchiul.

Coat și culori - stilul de blană este scurt și neted; haina lor se usucă repede și nu are nevoie de tăiere și foarte puțin periaj. Modelele lor de haină pot fi solide sau modelate. Ca și pentru culoare, Ele pot veni în patru culori primare de acoperire dublă, inclusiv alb-negru, ficat și alb, portocaliu și alb și lămâie și alb. Ele vin, de asemenea, în tri-culori și culori solide ale oricăruia dintre cele menționate anterior.

Fata, cap si urechi - o trăsătură specifică a indicatorului englez este Stout pătrat. Botul este suficient de lung pentru a apuca orice pradă, în special păsări cu corpuri mai largi. Urechile lor sunt pliate, iar colțurile se înclină de obicei peste baza maxilarului lor. Unii indivizi au ochi care sunt albastri, niște maro. Ei au, de asemenea, varianța unuiii având ochi mai profunde decât alte rase, iar unele sunt stabilite mult mai departe.

Picioarele din spate - Acești câini sunt cunoscuți pentru ei Forța și agilitatea, multe dintre ele provine de la picioarele lor posterioare. Acestea sunt musculare și bine înclinate pentru o pornire puternică în timpul unei urmăriri. Coapsele lor sunt lungi și tonifiate pentru rezistență și, de asemenea, pentru mișcarea controlată, inclusiv stealth.

Corp - În conformitate cu AKC, corpul, inclusiv gâtul, umerii și spatele, sunt descrise atât de lungi în candidatul ideal. Spatele ar trebui să fie puternic cu o ușoară creștere a coloanei vertebrale. Din nou, gâtul este muscular și are doar o ușoară arc de la umăr la cap. În ceea ce privește umerii lor, lamele ar trebui să fie apropiate împreună și înclinate.

Temperament

Indicatorul englez este a Responsabil minunat, loial și ridicat de energie. Dar, la fel ca fiecare rasă, ei au avantajele și contra. Această rasă este incredibil de dulce. Ei sunt loiali proprietarilor și familiilor și arată agresiune minimă. Ei se bucură de atenție, afecțiune și sunt minunați să se antreneze. Acest lucru se datorează faptului că ei iubesc să vă rog și să aibă o inteligență ridicată. În plus, datorită energiei lor ridicate, formarea este o modalitate strălucită de a arde excesul de energie. De asemenea, vă permite să vă legați cu puștiul într-o manieră plăcută. În mod surprinzător, chiar dacă acești câini de vânătoare, acești pui sunt de obicei buni cu orice persoană sau chiar de companie, atâta timp cât este făcut un efort pentru o introducere.

O rasă de mare energie

Orice tip de câine poate fi un mare partener de familie și cu ei calm si dispozitie dulce, Pointerii englezi nu fac nicio excepție. Cu toate acestea, ele sunt o rasă foarte mare de energie, astfel încât acestea nu pot fi minunate pentru copii foarte mici. Acest lucru se datorează faptului că, în entuziasm, ei le pot bate peste. Cu toate acestea, cu pregătire adecvată, Aceasta nu ar trebui să fie o problemă.

Pointerii pot fi ușor distrași, deci chiar și cu o pregătire adecvată, va trebui să fiți pe o alertă mare pentru a le monitoriza. Acest lucru se întâmplă pentru faptul că sunt în interiorul casei și la locul de muncă, de asemenea. Atunci când lucrați, dacă nu sunt monitorizați, ei pot începe să urmărească altceva sau să nu răspundă când le chemi înapoi. Din nou, începeți să pregătiți tinerii și să depună eforturi în ea și cu siguranță va plăti.

Câini încăpățânați

O trăsătură negativă a indicatorilor englezi este a lor încăpăţânare. Aceasta poate fi o problemă alături de mintea lor ușor distractivă, în special fără pregătirea corespunzătoare.

Când vânează, dacă un miros interesant, un zgomot sau o mișcare îi atrage atenția, ei pot să o urmărească, în ciuda comenzilor dvs. Într-o gospodărie, aceștia pot evita să vă asculte sau să vă calmezi când sunt spus, emoțiile și dorințele lor pot depăși instrucțiunile.

Popularitate

Ceea ce a cauzat inițial popularitate a indicatorului englez? Ei bine, după ce indicatorul spaniol a fost adus din Olanda, a fost încrucișată cu alte șase rase deliberat pentru a crea câinele ideal de păsări și pistol. Countrysidele britanice au adorat rasa pentru aspectul și caracterul practic atunci când vânează.

Odată ce rasa a fost preluată în America, vânătorii au început să o încorporeze alături Greyhounds și Setters irlandez pentru a-și testa abilitățile. Nu a durat mult timp rasa de a crește în popularitate în rândul vânătorilor Din cauza simțului său de miros, viteză, agilitate și abilități de tren. Rapid, a înlocuit alte rase și a devenit câinele de vânătoare american numărul unu în timpul secolului al XX-lea.

Devenind câini de familie

Dar în curând rasa ramificată din cauza modului în care adaptabil Câinii de indicare sunt. Oamenii au început să achiziționeze indicii englezi pentru a fi câini de familie, în timp ce vânătorii s-au lăudat de loialitatea și devotamentul lor. Ei sunt, de asemenea, dornici de a vă bucura și pot fi primii minunați câini pentru cei cu suficient timp și spațiu pentru a păstra un câine energic fericit.

Această rasă este mai potrivită în mediul rural din cauza naturii lor boistere și a iubirii de a alerga. Ei nu fac bine atunci când sunt ținute pe o lecție în timpul unui a mers pe jos sau să fie în casă în mod constant. Deci, dacă intenționați să achiziționați această rasă, asigurați-vă că aveți suficient timp și spațiu pentru a le îmbogăți în mod corespunzător și pentru a vă ajuta să vă păstrați coada.

Câini îndreptați
Dogi # 8220, uneori numite câini de păsări, sunt un tip de gundog folosit în mod obișnuit în găsirea jocului.& # 8221;, Wikipedia

Probleme de sănătate la reproducerea indicatorilor englezi

Ca o rasă, Indicatorul englez este, în general, sănătos; ele suferă de mai puține probleme de sănătate decât rasa medie. În mod obișnuit încep să devină vulnerabile cu cei mai în vârstă, ei se opun unor rase, care au un nivel general de vulnerabilitate de la naștere. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu trebuie să le monitorizați sau să fiți conștienți de bolile pe care le sunt predispuse. Știind ce domenii și boli sunt mai multe șanse de a contracta, puteți oferi tratament sau le puteți lua la veterinar cât mai curând vă faceți griji.

Durată de viață

În medie, un câine de indicator englez trăiește pentru 12 până la 17 ani. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt, în general, o rasă sănătoasă. Ei nu sunt giganți în dimensiune și exerciții foarte mult în mod natural.

Această rasă este un angajament mare parțial datorită lungimii lor de viață. Dar, de asemenea, ca câini de vânătoare, Ele necesită mult mai multă stimulare și exerciții decât un câine mediu. Ca proprietar, va trebui să fiți pregătiți să vă exercitați și să jucați cu ei de mai multe ori pe zi pentru a le menține îmbogățite. Mai mult, ele pot rămâne activi și înfricoșătoare până la vârsta înaintată, aceasta înseamnă că această stimulare poate fi necesară de mai multe ori pe zi timp de peste un deceniu.

Fiecare rasă vine cu propriile probleme de sănătate. Aici vom rezuma cele mai proeminente în pointerul englez, astfel încât să puteți fi pregătiți să le identificați în orice indivizi pe care îl cumpărați sau pe care îl produceți. A își aminti să Întotdeauna screen-ți câinii Înainte de reproducere de la ei, acest lucru poate preveni problemele de sănătate la pui.

Boli oculare

Din păcate, indicatorii englezi sunt predispuși la multiple complicații de sănătate cu ochii lor. Adesea primesc cataractă, care este o condiție în care ochiul devine centic în aparență și câinele câștigă vederea neclară. Acest lucru ar trebui monitorizat ca fiind mai groaznic că obiectivul cataractei devine, cu atât este mai probabil să ducă la orbire. Această condiție este văzută mai proeminentă la câinii mai în vârstă.

Ele sunt, de asemenea, predispuse la obținerea Atrofia retină progresivă. Aici retină se degenează treptat în timp. Cu cât se întâmplă mai mult, cu atât mai mult câinele dvs. se va lupta cu viziunea lor, ceea ce va duce la orbire. Puteți recunoaște acest lucru inițial de la elevii dilatați și o strălucire sau ochi noaptea. Fără intervenție, orice câine poate deveni orb în decurs de un an după începerea bolii. Pot fi furnizate suplimente specifice de vedere antioxidante Pentru a preveni această boală, de aceea este esențială pentru a fi conștienți de simptome.

Boala tiroidiană

Pointerii sunt o rasă de câine de rang înalt la risc de probleme și boli tiroide. Acest lucru poate fi acolo unde tiroida lor este supraproducătoare sau sub producerea hormonilor. Poate duce la creșterea în greutate, depresie și oboseală. Simptomele exacte depind de faptul dacă acestea sunt afectate de Hipotiroidismul, sub producerea tiroxinei sau hipertiroidism, supraproducția tiroxinei.

Această boală este de obicei tratabilă, dar poate afecta grav câinele dvs. dacă este lăsată neobservată. Fiți conștienți de schimbările comportamentale și fizice ale câinelui dvs pentru a vedea acest lucru. Hormonul tiroxina este ceea ce crește sau scade metabolismul câinelui. În majoritatea cazurilor, acest lucru este cauzat de problemele din glanda tiroida. Hipotiroidismul este mult mai frecvent la câini și este mai ușor de tratat, de asemenea. Poate afecta organele, dar este încă mai puțin severă în simptome decât hipertiroidismul. De obicei, cauzate de cancer, hipertiroidismul poate provoca probleme de respirație și inimă și poate duce chiar la moartea bruscă sau eventuală fără tratament.

Alergii

În limba engleză, alergiile de alergii se manifestă prin iritatie de piele. Acesta poate fi mâncărime, umflătură, Flaking, și pierderea părului. Veți observa adesea că câinele dvs. lins sau gnawing în zonă. Dacă sunt lins sau înghesuie în zone care sunt afectate atunci când câinii au alergii, fiți conștienți. Zonele includ stomacul, labele și orice pliuri ale pielii lor, cum ar fi urechile lor sau între degetele de la picioare.

Alergiile pot fi referitoare la polen care va fi proeminent în fiecare primăvară. Acestea pot fi reduse cu un a VET prescris antihistaminic in fiecare zi. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că nu este polen și câinele dvs. poate fi iritat de la ceva în casă. Acest lucru ar putea fi orice de la parfum la bastoane de îmbrăcăminte, care este foarte dificil de identificat cu numărul de produse dintr-o casă. Antihistamina poate fi eficientă și aici, dar dacă sunteți în măsură să identificați cauza, scoateți-o de unde ar putea afecta câinele.

simptome comune de alergii la câini
Commons simptome de alergii la câini. (Diagrama de la asociații veterinari Dalton)

Boala de inima

Un proeminent boala de inima văzut în pointerul englez este Stenoza aortica. Atunci când Există o blocaj în aorta, O arteră mare care transportă sânge din inimă la corpul câinelui tău. Aceasta înseamnă că inima lor trebuie să muncească mai greu pentru a împinge sângele trecut blocajul. Acest lucru poate duce la un număr de simptome îngrijorătoare, inclusiv dificultăți de respirație și exercitare. În funcție de severitate, puii dvs. poate necesita o intervenție chirurgicală pentru a elimina blocajul.

Există câteva alte probleme găsite în mod obișnuit în indicii englezi, dar adesea acestea sunt văzute în orice rasă de câini, dar ar trebui să fiți conștienți de ei. Probleme dentare vă pot afecta puii, cum ar fi cavitățile sau dinții nealiniați, acestea pot fi monitorizate prin verificările VET și cât de mult mănâncă câinele dvs. De asemenea, să fie conștienți de obezitate, o problemă care poate avea efecte secundare severe datorită proeminenței șoldului și a cotilor. Monitorizați-vă Dieta câinelui și asigurați-vă că rămâneți în partea de sus a obiceiurilor de exerciții fizice. Reduceți dimensiunea porțiunii și creșteți exercițiul dacă încep să facă excesul de greutate.

Hip și displazie cot

Displazie este unde articulațiile nu se dezvoltă în mod normal, Acest lucru duce la rigiditate, durere și mobilitate scăzută în câinele dvs. De asemenea, va duce la eventuala artrită și inflamație comună care poate duce la daune osoase sau musculare și dureri severe. Este o boală moștenită care înseamnă că poate fi examinată pentru potențialii părinți. Deși această boală are loc în mod obișnuit la câinii mai în vârstă, poate fi văzută și la puii mai tineri, monitorizând astfel indivizii pentru orice semn de durere sau reticența de a se deplasa. Pe măsură ce indicatorul englez este un câine atât de mare și activ, nu ar trebui să fie prea greu să se identifice când sunt în afara caracterului sau mai puțin mobil.

Fiți conștienți de faptul că câinii care sunt supraponderali sunt mai susceptibili de a suferi de această afecțiune datorită presiunii asupra articulațiilor lor. Nu există nici un tratament direct, ci dureri ucigași, suplimente pe bază de plante și, uneori, chirurgia poate ușura durerea și crește mobilitatea.

Etapele șoldului câinilor și displaziei cotului
Diferitele etape ale displaziei șoldului la câini.

Importanța exercițiului

Există două motive principale pentru care aveți nevoie pentru a vă oferi indicatorul dvs. de limba engleză o mulțime de exerciții fizice, ele sunt predispuse la obezitate și sunt câini de energie foarte mare. Nivelurile lor ridicate de energie înseamnă că trebuie să fie stimulate în mod regulat pentru a evita comportamentul negativ datorită frustrarii și anxietate. Porniți câinele de două ori pe zi și încercați să jucați cu ei și învățați-i trucuri, acest lucru va folosi energia lor și le va păstra să se simtă fericiți. Mai mult, înseamnă că puteți minimiza distrugerea anxietății sau a frustrarii și Utilizați energia pentru a le învăța trucuri și un comportament bun.

În ceea ce privește obezitatea, păstrați-vă câinele pe o dietă sănătoasă și adecvată, alături de exerciții regulate și nu există niciun motiv pentru care ar trebui să aibă o greutate excesivă. Dacă încă mai au probleme, Poate fi o problemă tiroidiană și ar trebui să le dați la veterinari. În cele din urmă, își poate îmbogăți starea de spirit și starea mentală generală. Păstrarea pointerilor englezi stimulați și angajați își vor păstra mintea de lucru. Plictiseala poate duce cu ușurință la anxietate sau depresie și acest lucru poate fi incredibil de dăunător pentru câinele dvs. Păstrați-i activi, jucați cu ei când vă aduc o jucărie și le duceți când vor fi rătăciți.

Cum de a rasa indicii englezi

Acum, pentru partea pe care ați așteptat-o ​​cu toții, Reprezentarea indicatorilor englezi! Ele pot fi o rasă dificilă pentru a rambursa datorită numărului mare de probleme de naștere pe care le au. Trebuie să fii conștient de acestea, astfel încât toate puii și mama pot rămâne fericiți și sănătoși. Iată toate detaliile de care aveți nevoie pentru reproducerea unui indicator englezesc.

Dimensiunea medie a gunoiului

Pointerii englezi au o medie Dimensiunea gunoiului variind de la cinci la șase pui. Cu toate acestea, fiți pregătiți că barajul dvs. poate avea una până la zece pui.

Un număr mare de catelus ar crește unele dintre beneficiile de reproducere, cum ar fi numărul de pui pe care îl puteți vinde în cele din urmă. Dar există, de asemenea, constă în acest lucru, inclusiv riscul de naștere pentru puii și cățea dvs., alături de prețurile în curs de desfășurare a alimentelor și vaccinărilor în creștere.

Probleme de naștere

Numărul unu motiv pentru care indicatorul englez are dificultăți în Sarcina și distocia este din cauza lor Micul pelvis. Au fost crescuți să aibă această trăsătură fizică pentru agilitate și stealth în timpul vânătorii, dar dezavantajul acestui lucru este creșterea risc În timpul nașterii la baraj și gunoi. Femeia poate să nu poată împinge fizic puii, de aceea cățelușul pot începe să piardă oxigenul și acest lucru poate duce chiar la moarte. Acest lucru poate crește nevoia unei secțiuni C care este o intervenție chirurgicală riscantă pentru câinii dvs. și o procedură costisitoare pentru dvs. Cea mai bună modalitate de a încerca să evitați acest lucru este de a utiliza femele cu șolduri naturale mai largi. Sau, dacă utilizați două rase diferite, asigurați-vă că femeia este cea mai mare dintre cele două rase.

Prețuri

Media Costul la vânzare un cățeluș de pointer engleză este între 1.000 și $ 1.250. Prin urmare, cu gunoiul mediu fiind șase, vă puteți aștepta de obicei să profitați de minim 6000 $. in orice caz Acest lucru depinde de factorii din jurul nașterii și liniei genetice ale căței și trebuie să deduceți cheltuieli de alimente și îngrijire veterinară în timpul sarcinii, la naștere și după.

Costurile medii ale reproducerii câinilor, de obicei, total la 3000 de dolari, prin urmare, în funcție de dimensiunea așternutului, iar numărul de câini pe care îl reproduceți schimbă venitul dvs. anual. În plus, trebuie să țineți cont de faptul că costurile de catelus prezentate sunt pentru persoanele care sunt înregistrate, au peste o linie de trei generații și dvs., ca crescător, sunt bine anunțate.

Clientelă

Predominant, acești câini sunt cumpărați de agricultori, și indivizi sau familii interesate de vânătoare.

Agricultorii sau cei cu o mulțime de teren sunt proprietari perfecți pentru această rasă de energie ridicată, deoarece au camera necesară pentru ca câinele să se plimbe liber. Aceasta înseamnă că indicatorul nu se va simți înăbușit. În plus, fermierii pot instrui câinii ca câini de vânătoare sau pistol, ceea ce este deosebit de util dacă exploatează păsări mici sau de joc. Câinele va ține departe de prădători, precum și aduce venituri suplimentare de la vânătoare.

În mod similar, cei interesați de vânătoare pot achiziționa un indicator englez așa cum este Câinele ideal de vânătoare și pistol. Dacă cineva este pasionat de vânătoare, ei vor dori ca toate uneltele disponibile să le beneficieze, un câine de pistol este unul dintre cele mai bune. În plus, acești proprietari primesc un partener de-a lungul vieții, precum și pe cineva interesat de pasiunea lor ca ei. În cele din urmă, datorită loialității rasei și a naturii calme, ele sunt câini de familie minunați. Perfect pentru un cuplu cu copii care caută un nou cel mai bun prieten.

Clientela pointerului englez
Agricultorii sunt, de obicei, cei mai interesați de a cumpăra un cățeluș de pointer de engleză bine pregătit.

CÂȘTIGURI POITERUL ENGLEZĂ - FAQS

Am explicat rasa, ți-am spus argumentele pro și contra de a reproduce pointerii englezești, dar puteți avea în continuare câteva întrebări. Să le răspundem acum prin cele patru întrebări cele mai căutate despre indicii englezi.

Sunt câinii de indicare engleză agresivi?

Poziții engleze nu sunt o rasă agresivă. Sunt oameni prietenoși, curioși și boisteroși. Această concepție greșită provine din coaja lor și rezervele lor puternice la întâlnirea cu străinii. Dar odată ce se simt confortabil și în siguranță, această rasă este moale și dulce.

Sunt indicii englezi hipoalergenic?

Poziții engleze nu sunt hipoalergenic. Cu toate acestea, ei nu au vărsat prea mult și au un strat foarte subțire, care este benefic pentru cei sensibili la părul câinelui. Această rasă va necesita un pic de îngrijire, dar nu adesea datorită cât de scurt este blana lor și faptul că nu este dens ambalat.

Sunt pointeri ușor de antrenat?

Indicatoare nu sunt o rasă ușoară de a instrui. Cum am menționat, ei sunt dornici să vă plăcească și să iubească stimularea. Dar acest lucru este contracarat de durata lor scurtă de atenție și de energia boisteră, care poate interfera cu antrenamentul. Va dura ceva timp pentru a le instrui, astfel încât să aveți răbdarea și timpul de formare puneți în mod regulat. Acest lucru este extrem de important de făcut pentru a-și controla excitabilitatea și a gestiona posibilele comportamente distructive.

La ce vârstă este un indicator complet crescut?

Deoarece această rasă este matură la dimensiuni mari, este nevoie de o perioadă mai lungă de timp pentru a ajunge la maturitate completă. În medie, un indicator englezesc va ajunge la maturitate completă la doi ani. Din acest motiv, fiți pregătiți pentru un câine de adolescent pentru o perioadă mai lungă decât cea mai mare!

Sperăm că am răspuns la toate întrebările dvs. de indicator englezesc și vă oferim cunoștințele de care aveți nevoie pentru a decide dacă reproducerea lor este potrivită pentru dvs. Aceasta este o rasă minunată, cu o istorie strălucitoare încât poate începe să adăugați la.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să reproduceți indicatorii englezi - istorie, sănătate, sfaturi de reproducere & faq