Lupta garmin poate fi salvată de câini

Lupta Garmin poate fi salvată de câini

Garmin, Cel mai cunoscut pentru tehnologia lor avansată în domeniul GPS, sa luptat recent. Cu încetinirea vânzărilor și a picăturilor mari în clasamentul pieței bursiere ale companiei, ei au dezvoltat acum un dispozitiv nou care le va salva de la continuarea acestui model și speră că consumatorii de pe piața produselor câinelui îi vor ajuta să se întoarcă înapoi.

Compania a fost în Navigarea GPS și câmpul dispozitivului wireless de mai bine de 25 de ani, dar cu toate recentele concursuri și tehnologii avansate care lovesc piața, vânzările au scăzut lent. Ei servesc cinci unități de afaceri primare, inclusiv aviație, automobile, marine, fitness și recreere în aer liber.

LEGATE DE: 30 cei mai buni câini de vânătoare pentru toate tipurile de joc

Garmin International Inc., O diviziune a Garmin Ltd., a anunțat debutul celui mai nou dispozitiv săptămâna trecută. Noul Pro Control 2 Handheld are o serie de îmbunătățiri față de modelul anterior și este compatibil în spate cu receptoarele Tri-Tronics Pro Control Receptoare de la distanță.

Lupta Garmin poate fi salvată de câini

Dispozitivul este proiectat pentru remorci grave de câmp, Formatori de câini sportivi, și testeri de vânătoare. Acesta permite ca manipulatorii să aibă control fiabil și consistent al lansatoarelor, lansatoarelor și multe alte elemente de accesorii. Accesoriile sunt vândute separat de controlul pro.

LEGATE DE: 5 cele mai bune coliere GPS de câine

Dispozitivul este colorat, galben luminos pentru a facilita identificarea sau pierderea într-un câmp ierbos sau în pădure. De asemenea, poate rezista expunerii la apă până la 1 metru adâncime timp de până la 30 de minute și plutește. Ambele caracteristici sunt importante pentru antrenamentul cu apă de apă.

Pro Control 2 are capacitatea de a elibera mai multe lansatoare în același timp și poate controla până la 18 lansatoare de până la 700 de metri distanță. Afișajul de pe dispozitivul handheld permite utilizatorului să selecteze ce receptor să activeze rapid și ușor. De asemenea, dispozitivul permite comutator între modul de antrenament e-guler și modul de lansator, astfel încât acestea să fie capabile să-și corecteze câinele rapid fără o mulțime de hassle de comutare între funcții.

Garmin se concentrează pe creșterea segmentului lor în aer liber și se concentrează pe dezvoltarea tehnologiilor care vor spori experiența în aer liber a utilizatorului, precum și să-și promoveze relația cu câinii lor. Garmin speră să aibă PRO Control 2 pe rafturi până în al doilea trimestru al anului 2015, iar prețul minim de vânzare cu amănuntul va fi de 129 USD.99.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Lupta garmin poate fi salvată de câini