Unde ar trebui să aibă loc împerecherea câinilor?

Unde ar trebui să aibă loc împerecherea câinilor?

Când planificați o împerechere viitoare cu un crescător de câini externi, există întotdeauna o dilemă unde ar trebui să aibă loc reproducerea? Este mai bine dacă câinii se împerechează unde trăiește femeia, sau este mai bine să aducă femeia la stud?

Dacă ambele câini ar trebui să fie reproducere La locul barajului, La locul studiului, sau Folosind inseminarea artificială cu material seminal expediat este o chestiune de bun simț, de pârghie și de documente. La fel ca majoritatea întrebărilor legate de creșterea câinilor, nu există un singur răspuns bun aici. Fiecare relație are, în general, cineva care deține mai multă pârghie și nu este diferit între doi crescători de câini care se ocupă de o reproducere. Decizia aparține în mod obișnuit crescătorului cel mai experimentat din ambele.

Când ar trebui să se angajeze câinii la casa femeii?

Multe variabile vor face ca casa lui Bitch să fie cel mai bun loc pentru a avea loc împerecherea. Desigur, impregnarea cățea cu cea mai mică suferință la fie câine este cel mai bun loc de a fi. O femeie care nu a fost niciodată crescută înainte poate necesita prezența amelioratorului sau a persoanei pe care o are cea mai mare familiarizare pentru a accepta studul. Femelele de multe ori vor deveni distresate după egalitate. Proprietarul cățea (sau persoana pe care ea este cea mai familiarizată) ar trebui să fie prezentă pentru ao asigura o reasigurare. Cățelele trebuie să fie stabilite de amelioratorul lor în timpul egalității pentru a preveni rănirea fiecărui câine. Un crescător care este infirm sau altfel incapabil să călătorească cu cățea poate face necesar ca studul să vină la casa cățea.

Folosirea unui medic veterinar în procesul de împerechere poate face ca casa cățea cea mai practică alegerea. Testele de progesteron sunt efectuate în a doua zi și a unsprezecea zi a ciclului de căldură al cățea pentru a determina ovulația. Matingul cel mai adesea ar trebui să fie încercat după ce a doua zi de testare indică A & # 8220; mergeți.& # 8221; Deși poate fi posibil și practic pentru cățea să călătorească distanța până la știft, cățea poate pierde accesul gata la medicul veterinar (sau medicul veterinar de alegere), făcând acest lucru.

Proprietarul studiului poate să nu aibă spațiul pentru a se îmbarca cu cățea sau proprietarul căpeli poate să nu fie dispus să renunțe la controlul cățea la îngrijirea proprietarului studului. O cățea în căldură transportată în afara mediului ei protejată va atrage câini de sex masculin de toate rasele pentru kilometri. Un proprietar iresponsabil poate supune cățea la un cadru în care este ea vulnerabilă la nealternalitate. Dacă se întâmplă acest lucru, va fi de două luni (sau 63 de zile de sarcină barajului) înainte ca un proprietar de cățeluș să afle că ceva a mers prost în acea împerechere. Unele proprietari de cățea doresc controlul maxim al procesului.

Dacă târfa este un animal foarte valoros, Riscurile de transport (atât în ​​cazul rănirii, cât și în boală) poate să nu fie acceptabilă pentru proprietarul ei. Transportul companiilor aeriene poate fi deosebit de îngrijorător proprietarului unei căței scumpe. În 2016, Departamentul Transporturilor a raportat că 26 de animale au murit în timp ce sunt transportate pe companiile aeriene (Descărcați PDF.) Statisticile îngrijorătoare dacă vă place să zbor Airlines, un articol de către SUA astăzi afirmă că societatea aeriană a reprezentat o treime din decesele animalelor pe zborurile interne în ultimii cinci ani. După cum puteți înțelege, ar putea fi merită ca proprietarul cățea să plătească o taxă suplimentară pentru a avea studiul transportat în cățea pentru împerechere. Din nou, acest lucru se poate face și contractele pot fi introduse pentru ca studul să vină la cățea.

În cele din urmă, an Șurub cu experiență cu o cățea de fată poate avea mai mult succes dacă este într-un mediu mai familiar mai puțin distractiv. O cățea de fată care are o natură în general supusă și nu este teritorială dă studiatului dovedit posibilitatea de a-și juca noul teritoriu. Asertivitatea studului și a speciilor de a merge pe teritoriul Mark va funcționa în favoarea unui impuls de împerechere cu cățea.

unde ar trebui să crească câini Desigur, câinii preferă să se reproducă acasă să se simtă confortabil. Doar cățelele și bolțurile cu experiență pot călători și încă o rasă fără o glitch.

Când ar trebui să se angajeze câinii la casa bărbatului?

Cele mai multe contracte de studii au prevederi pentru cățea să vină la bărbat. Câinii sunt mai sensibili la schimbările din mediul lor de origine decât cățea, sunt extrem de teritoriale prin natura. Câinii pot fi scoțiți și distrași într-un nou loc cu mirosuri noi. Studul trebuie să fie cel mai asertiv dacă trebuie să apară o împerechere de succes. Un câine pus off și distras nu va fi la fel de concentrat asupra sarcinii la îndemână. Câinii care nu au fost crescuți înainte sunt deosebit de susceptibili la stresul și distragerea unui nou locale.

În plus, cățea este, de obicei, animalul mai agresiv dacă este lăsat pe gazonul de acasă. Un câine adus în casa cățea poate fi tratat mai mult ca un intrus decât un suitat. Ea poate să-și piardă sau chiar să muște un câine. Mai puține dintre aceste feluri de mâncare vor apărea dacă cățea merge la el. Nici proprietarul nu dorește ca animalul lor rănit într-o împerechere, astfel încât un astfel de acord este de obicei cel potrivit.

Unii câini de sex masculin pot avea nevoie de o mână de ajutor pentru a monta târfa. Această asistență este cea mai bună furnizată de proprietarul Sirei sau de cineva pe care câinele este confortabil cu. Dacă crescătorul nu poate călători, iar studul are nevoie de asistență, casa bărbatului va fi locul de a face acest lucru. Unele rase (E.G. Bulldogii englezi) va avea nevoie de acest tip de intervenție umană în mod obișnuit. În alte cazuri, un câine individual poate avea nevoie de acest ajutor suplimentar. Un câine mai în vârstă, de exemplu, poate avea nevoie de mâna constantă a unei persoane familiare datorită unui pic de artrită în șolduri. Artrita în șoldurile unui câine mai în vârstă îl poate face mai ciudate și mai puțin entuziasmate de montare, iar durerea poate pune o oprire definitivă la orice reproducere. Dacă montarea este inconfortabilă, câinele mai vechi nu poate chiar să completeze inseminarea după montarea cățea. Câinii tineri au fost de asemenea inițiate, pot avea nevoie de acest ajutor suplimentar de la amelioratorul lor.

Motive practice, de asemenea, joacă partea lor în acest aranjament comun. Serviciile studiate pot fi în curs de desfășurare la mai mult de o cățea la un moment dat. Proprietarul canisei poate chiar să-și împerecheze pe cățele sale. Cele mai multe cățele au doar două oportunități de a călători un an: în timp ce în căldură. Un câine stud ar putea rafina cu ușurință câteva puncte de flyer frecvente. Ar fi teribil de ineficient pentru ca un sire să călătorească în jurul țării pentru diferite momente. Riscurile de oboseală, rănire, boală și deces la un câine valoros ar fi un risc inacceptabil pentru proprietarul câinelui care ar putea primi pur și simplu femelele pe propriul său teren.

Un alt motiv practic este că proprietarul cățea este cel care reprezintă cel mai mult pentru a câștiga de la împerechere. O schimbare în cheltuieli pentru câine nu face un bun sens de afaceri. Proprietarul cățea va dori să controleze cheltuielile implicate în călătorie. Costul fiecărui catel poate reflecta toate cheltuielile de împerechere. Proprietarul unui stud ar trebui să perceapă mai multe pentru serviciile Stud, dacă acest cost a fost implicat. Dacă studul a făcut călătoria și proprietarul cățea plătea pentru el, proprietarul studului poate decide să rămână la cele cinci stele, mai degrabă decât hotelul de două stele.

Când ar trebui să se folosească inseminarea artificială?

Inseminare artificiala este foarte frecventă la creșterea bovinelor și este din ce în ce mai mult folosită de crescătorii de câini, și nu doar de exemplare de campion. Clubul american Kennel are Standardizate pașii care trebuie luate pentru ca o gunoi produsă de inseminarea artificială să fie înregistrată. În inseminarea artificială, materialul seminal al câinelui este transportat și introdus manual în vaginul cățea de către seringa sau prin implantare chirurgicală. În general, oriunde între 1.5 ml până la 8 ml de spermă de sex masculin va fi colectat în funcție de dimensiunea femeii.

Se pot folosi materialul seminal:

  • proaspăt imediat,
  • refrigerat să fie utilizat în 24 sau 36 de ore sau
  • îngheţat pentru a fi salvate pentru utilizare pe termen lung.

Semenul proaspăt are o rată de succes de 60-100%. Semenul chillen are o rată de succes de 60-80%. Materialul seminal congelat are o rată de succes cu 0 până la 80%, dar poate fi îmbunătățită dacă sperma este lăsată în vaginul femeii, mai degrabă decât în ​​uter. Robinetele naturale au o rată de 80-95% de sarcină de succes, pentru comparație. Inseminarea artificială Rata de succes poate fi aproape perfectă atunci când este utilizată împreună cu testarea progesteronului pentru a detecta fereastra perfectă pentru inseminare.

[Pulcquote-dreapta] Indiferent de câinele este cel mai valoros are deasupra atunci când decide unde va avea loc reproducerea.[/ Pulcquote-dreapta]

Inseminarea artificială trebuie folosită atunci când o cățea devine prea agresivă cu câinii și împiedică montarea. Unele catelusi au această problemă, iar una dintre soluțiile la acesta ar fi să folosească material seminal proaspăt sau înghețat. Câinii care au conditii medicale sau șoldurile artritice care fac dificilă montarea se poate extrage și expediate spitale la proprietarul barajului. Rase care au probleme în împerecherea naturală ca Bulldogii englezi poate îmbunătăți succesul de împerechere prin utilizarea inseminării artificiale. Crescătorii care doresc să împiedice stresul sau rănirea animalelor valoroase nu doresc să le pună prin procesul de împerechere naturală. Inseminarea artificială este o opțiune bună și acolo (E.G. Câini campioni.)

Un crescător poate avea un câine excelent mai mare și apoi intră în posesia unui cățeluș de sex feminin, care este un partener potențial. Inseminarea artificială este o modalitate de a păstra linia de sânge excelentă. Materialul seminal al câinelui mai în vârstă pot fi extrase și depozitate pentru a fi utilizate atunci când catelul a maturizat suficient pentru a rasa. În cei doi ani, câinele mai în vârstă poate deveni prea infirmit să se împerecheze în mod natural și poate chiar a murit. Inseminarea artificială oferă crescătorului mai multe opțiuni pentru a-și atinge obiectivele de reproducere datorită înghețând materialul seminal al celei mai bune sirei absolute.

Inseminarea artificială, de asemenea, poate deveni metoda de prima alegere dacă distanța dintre câinii de reproducere este prohibitivă. Călătoria pe distanțe lungi este dificilă, potențial dăunătoare pentru câini și este costisitoare. Inseminarea artificială Poduri de această distanță. Câini în New England, SUA pot acum să se reproducă cu câini în Anglia, Marea Britanie, fără a lăsa acasă datorită tehnicilor de inseminare artificială. Persoanele potențiali pot depăși distanța de timp. Câinii morți pot lăsa o moștenire de material seminal pentru noii descendenți prin inseminare artificială. A Dorința de a crește piscina genelor și să împiedice unele dintre bombe de timp genetice la câțiva câini dens au condus la crescătorii care caută linii de sânge de origine sau distanțe din trecut.

În plus, inseminarea artificială face posibilă acordarea unei examinări medicale strânse a materialului seminal înainte de inseminare. Acest tip de examen medical nu numai că poate spune vitalitatea spermei, ci poate, de asemenea, poate detecta boli latente cu transmitere sexuală. Cunoașterea cât de vital sunt sperma pot fi folosite pentru a elimina acest câine ca un partener potrivit sau pentru a lua măsuri care pot îmbunătăți șansele de implantare reușită. Un material seminal de sex masculin poate fi manipulat pentru a concentra sperma cea mai vitală din ea. Inseminările suplimentare, de asemenea, pot fi făcute pentru a îmbunătăți succesul sarcinii. Sperma identificată cu boli cu transmitere sexuală nu va fi implantată pentru a evita cauzarea bolilor în cățea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Unde ar trebui să aibă loc împerecherea câinilor?