Faceți cunoștință cu frida - câinele care salvează oamenii după cutremurul lui mexic

Un laborator galben salvează vieți în Mexic, ajutând la recuperarea oamenilor, salvatorii umani nu pot ajunge la un cutremur devastator.

Lumea se bucură după ce a văzut posturi și imagini de Frida, un laborator galben de 7 ani care se antrenează în ochelari de protecție și o uniformă pentru a găsi oameni care au nevoie de salvare.

Pe 19 septembriea, Mexicul a suferit un devastator 7.1 cutremur, care a ucis și a rănit pe mulți. De atunci, eforturile de salvare au fost în curs de desfășurare pentru a localiza persoanele care sunt prinse în spații mici și sub obiecte mari.

O ocupație periculoasă

Frida lucrează cu alte 14 canini în unitatea Semar Canine din Mexican Navy. În cariera ei, înainte de cutremur, ea a salvat 12 persoane și a ajutat să recupereze corpurile de 40 de mai multe. În acest efort de salvare, ea a găsit 12 victime ale cutremurului până în prezent.

Misiunea ei principală imediat după ce a avut loc cutremurul a fost acela de a localiza supraviețuitorii la Școala Enrique Rebsamen În Mexico City. Acolo, echipa a găsit 11 copii în viață. Tragic, au existat 6 adulți și 19 copii care au pierit.

În timpul acestui efort, Frida a lucrat atât de mult încât a suferit epuizare și deshidratare. Dar manipulatorul ei, Israel Arauz Salinas, a ajutat puiul ei și ia dat apa cu o mulțime de electroliți. În ziua următoare, ea sa recuperat și a fost gata să se întoarcă în viața de salvare a acțiunilor.

Frida dons ochelari și papucii pentru a-și proteja ochii și picioarele din toate resturile periculoase.

Faceți cunoștință cu Frida, câinele salvând oamenii după cutremurul lui Mexic
Imagine: Facebook / Secretaria de Marina

Deoarece Frida îmbătrânește, ea lucrează îndeaproape cu doi câini de un an, numit rău și ecou. Acești pui tineri spromi vor intra într-o clădire prăbușită înaintea ei; Dacă găsesc pe cineva, Frida intră apoi pentru a le arăta cum să facă munca. Pentru siguranța ei, ea nu mai petrece mai mult de 20 de minute în interiorul clădirii.

Rolul acestor câini de salvare este de a ajunge la oameni care sunt în spații prea mici pentru ca oamenii să acceseze. Când localizează o victimă care este încă în viață, câinii latră să alerteze lucrătorii de salvare umană. Când găsesc o victimă care a murit, se opresc și se apropie încet de corpul. Acest lucru indică salvatorii umani că persoana nu mai trăiește.

LEGATE DE: Corpurile de 4 tineri au găsit în cele din urmă datorită câinilor de cadavru

Cum a început totul

Frida a început să se antreneze la vârsta de două luni, ceea ce este o procedură standard pentru acești câini. În timpul antrenamentului, abilitățile expuse de fiecare câine determină dacă vor absolvi să detecteze narcotice, explozivi sau oameni.

Formarea este riguroasă și detaliată. Începe cu simplități; La început, câinii sunt învățați să aducă pur și simplu bile și jucării. Apoi, antrenorul va alerga cu acea jucărie sau minge în mână și acest lucru îi ajută pe câine să asocieze micul persoanei cu recompensa jucăriei.

Înainte de a fi expediate la eforturile oficiale de salvare, acești câini trenul timp de 3 ore pe zi pentru un an întreg. Deci, ei devin experți totali la ceea ce fac.

Un loc de muncă care nu se termină niciodată

Cu 2 săptămâni înainte de 19 septembriea cutremur, Frida a găsit corpul unui ofițer de poliție atunci când o enormă 8.1 Cutremur lui Juchitul lui de Zaragoza. Ea a asistat, de asemenea, în Ecuador în aprilie 2016, când un cutremur a lovit și acolo.

Frida a atras atenția unor oameni importanți; Președintele Mexicului Tweeted despre faptele ei eroice, spunând: "Ea este @frida, aparține #semar_mx și a ajutat la salvarea a 52 de vieți în diferite dezastre naturale la nivel național și internațional" într-o recentă tweet.

Faceți cunoștință cu Frida, câinele salvând oamenii după cutremurul lui Mexic
Imagine: Twitter / PreședințiaMxx

Eforturile de salvare și de curățare din Mexic sunt în curs de desfășurare. Dacă sunteți interesat să ajutați Mexicul în acest mare timp de nevoie, vă rog Click aici.

Citiți următorul: De ce câinii de căutare și de salvare nu sunt afectați de stresul de călătorie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Faceți cunoștință cu frida - câinele care salvează oamenii după cutremurul lui mexic