Rețetă: mâncare de carne de vită și cottage pentru diabet zaharat

Cabina de cottage poate părea ca o mâncare slabă, dar câinele dvs. va fi cu siguranță atras de aromă. Este, de asemenea, ridicat în calciu și proteină, făcându-l un plus excelent pentru alimentele de câine. Acest hrană pentru câini pentru diabet zaharat utilizează brânză de cabană și carne de vită ca surse principale de proteine.

Asigurați-vă că alegeți brânză de cabană cu conținut scăzut de grăsimi, deoarece nu doriți să adăugați calorii inutile la masa de companie. Brânza de cabană ar putea supăra tractul digestiv al câinelui, dacă mănâncă prea mult din ea. Este important să hrăniți acest ingredient în cantități mici, cum ar fi suma limitată în acest produs alimentar.

Desigur, veți dori, de asemenea, să evitați această rețetă dacă produsele lactate vă oferă problemele digestive pentru animalele de companie. La fel ca oamenii, câțiva câini sunt sensibil la lactoză. Dacă câinele dvs. suferă de gaze excesive, diaree sau greață după ce a consumat acest produs alimentar, el poate fi sensibil la produse lactate. Dacă se întâmplă acest lucru, trebuie să opriți imediat alimentarea acestei diete.

În timp ce această rețetă poate fi o opțiune sănătoasă pentru orice câine, poate fi, de asemenea, o alegere bună pentru câinii diagnosticați cu diabet zaharat. Câinii cu diabet pot trăi o viață normală, atâta timp cât vă angajați să le oferiți cea mai bună îngrijire posibilă.

este imperativ ca lucrezi cu medicul veterinar și planificați tratamentul potrivit pentru câinele dvs. diabetic. Nu este ceva ce ar trebui să faci pe cont propriu. Planul de tratament trebuie să includă o dietă adecvată, medicamente și o modificare a nivelului de activitate.

DE ASEMENEA: 15 sfaturi despre alimentele cu dog diabetic și cum să hrănească câinii cu diabet zaharat

Carne de vită și brânză de cotia pentru diabet zaharat

Carne de vită și brânză de cotia pentru diabet zaharat

Ingrediente

  • 1/4 lb. carne de vită ușoară
  • 2 cești de fasole verde tocate
  • 2 cani morcovi tocate
  • 1/2 Cupa de cottage cu conținut scăzut de grăsimi

Instrucțiuni

Dacă căutați o rețetă de mâncare pentru câini, care este ușor de pregătit și la prețuri accesibile în practic orice buget, acesta este unul pentru dvs! Cu doar 4 ingrediente, această rețetă de casă este foarte accesibilă și foarte ușor de făcut. Ca să nu mai vorbim, este o opțiune excelentă pentru câinii cu probleme digestive și / sau sensibilități alimentare.

În primul rând, maro de carne de vită într-o tigaie și scurgeți grăsimea. Abur sau fierbe morcovi și fasole verde. Permiteți ingredientelor să se răcească și să combine brânza Beff, Legume și Cottage într-un castron mare. Amesteca bine.

Dimensiunea recomandată de servire pentru acest hrană pentru diabet zaharat este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20 de kilograme de corp. Această recomandare este pentru 2 porții pe zi. Cel mai bine este să verificați cu medicul veterinar pentru a obține o dimensiune exactă de servire pentru animalul dvs., deoarece câinii pot avea nevoie de mai mult / mai puțin de calorii decât altele.

Veterinarul dvs. vă va ajuta, de asemenea, să decideți dacă această rețetă este potrivită pentru câinele dvs. diabetic. Acestea pot recomanda adăugarea unor suplimente sau ingrediente suplimentare pentru a face mese echilibrate din punct de vedere nutrițional pentru FIDO.

Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de până la 5 zile. De asemenea, le puteți păstra într-un recipient etanș în congelator timp de până la 3 luni. Dacă nu doriți să gătiți pentru puprinderea dvs. de zi cu zi, încercați să faceți rețeta în vrac și să o înghețați în porțiuni de dimensiuni de servire.

Citiți următorul: 25 moduri de gestionare a diabetului la câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: mâncare de carne de vită și cottage pentru diabet zaharat