Coacerea cerealelor: mâncarea de cinci minute pasărea dvs. Va iubi

O caserolă minunată pentru pasărea ta

Acest preparat ușor vă va duce aproximativ cinci minute pentru a vă pregăti și aproximativ o oră pentru a se coace. Este o coacere de cereale și Păsările îl iubesc.

Coacerea cerealelor este o caserolă. Și este la fel de hrănit ca ceea ce decideți să puneți în ea. Este o combinație de boabe, semințe sănătoase, fasole și fie fructe proaspete, fie legume. Se întâmplă împreună în cel mai scurt timp și gătește într-un vas de caserolă în cuptor în aproximativ o oră sau cam așa ceva.

Pur și simplu adăugați ingredientele într-un vas din caserola uns, cu un capac, amestecați-le, acoperiți ingredientele cu apă Popul și puneți într-un cuptor de 350 de grade timp de aproximativ o oră sau până când toată apa este absorbită.

Este la fel de ușor cum puteți obține. Coacerea granulelor îngheață frumos și îl serviți alături de legume proaspete și alte alimente sănătoase.

Opțiuni ingrediente

Este un fel de mâncare flexibilă. Utilizați ovazul de ovăz neplăcut ca bază și adăugați orice boabe sau legume pe care le aveți la îndemână.

Unele posibilități de adăugare a cerealelor includ:

  • fasole mung
  • Quinoa
  • orez salbatic
  • orz
  • hrişcă
  • Farro
  • nemuritoare

Alte ingrediente pentru a schimba aroma sunt:

  • Legume congelate sau proaspete
  • fructe proaspete, cum ar fi mere verzi verzi, mango, banane, piersici, caise sau cranberries
  • scorțișoară sau curry
  • Pasta de legume sau de grâu integrală
  • Conserve de dovleac
  • Legume proaspete de rădăcini, cum ar fi cartofii dulci
  • Popcorn fiert

Frumusețea este pregătirea și flexibilitatea simplă.

Nu există într-adevăr o rețetă per se. Este pur și simplu o metodă de pregătire a alimentelor pentru turma ta pe care păsările tale le vor bucura.

Un cuvânt de precauție: Dacă doriți să adăugați fasole în acest fel de mâncare, trebuie să vă îmbibați fasole uscata peste noapte, clătiți și fierbeți timp de cel puțin 10 până la 15 minute pentru ca ei să fie sănătoși pentru păsările voastre. Tu niciodată nu doriți să hrăniți fasolea brută și coacerea granulelor pur și simplu nu face trucul cu fasole brut. ei trebuie sa să fie pre-gătit înainte de a le adăuga la coacerea cerealelor.

Cu experiență, am descoperit că anumite combinații funcționează bine cu această metodă de gătit. De exemplu, scorțișoară, mere și dovleac conserve funcționează bine împreună pentru un fel de mâncare delicioasă, care este bun pentru pasărea ta.

Un alt aspect la îndemână al acestei metode de gătit este că puteți ascunde elementele din coșul de gunoi pe care pasărea dvs. ar putea să nu se bucure cu adevărat pe cont propriu, dar este bună pentru ea. Dacă găsiți că morcovii brut nu sunt chestia ei preferată, ea se poate bucura de ei gătită și aromată într-o coacere a cerealelor.

Instrucțiuni de coacere a cerealelor

Iată cum faceți una:

  1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
  2. Grăpați vasul de caserolă. Aceasta este o necesitate sau veți fi sclavați peste fel de mâncare din chiuvetă încercând să îndepărtați boabele încăpățânate care au rămas în vas. Uleiul de semințe de in este o alegere bună.
  3. Adăugați toate ingredientele pe care le-ați selectat. Ovazul de ovăz neplăcut este o modalitate excelentă de a începe. Bob`s Red Mill Alimente naturale are o cereale fierbinte laminate cu cinci cereale, care conține ovazuri de cereale integrale, grâu, secară, orz, triticale și semințe de in. Adăugați ingredientele la aproximativ jumătate până la două treimi din calea spre partea superioară a vasului și amestecați bine pentru a vă asigura că toate ingredientele sunt bine amestecate și înmuiate în apă.
  4. Adăugați apă pentru a acoperi complet caserola și se amestecă bine la distribuirea uniformă a apei.
  5. Acoperiți cu capac de caserolă sau folie și coaceți o oră. Verificați la jumătatea distanței prin coacere pentru a vedea dacă este nevoie de mai multă apă și adăugați mai multe dacă ingredientele nu par a fi suficient de absorbante.
  6. Îndepărtați de la cuptor atunci când se face gătit, ingredientele sunt gătite și toată apa este absorbită. Lăsați-o să se răcească complet.
  7. Porți ingrediente după răcire și depozitați-l în saci de blocare zip pentru înghețare.
  8. Pentru a servi, îndepărtați o pungă din congelator și lăsați-o să se dezghețe peste noapte. Îndepărtați de la frigider atunci când dezghețați și serviți alături de restul mesei.

Coacerea granulelor este o modalitate ușoară de a servi o porțiune delicioasă de alimente sănătoase, ușor, flexibil și plăcut să se pregătească.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Coacerea cerealelor: mâncarea de cinci minute pasărea dvs. Va iubi