Ce este tranșarea câinelui?

Câine transcing

Orice proprietar de animale de companie vă va spune că unele animale sunt doar ciudate. Unele ciudați, totuși, pot fi văzute uneori în nu doar câinele dvs., ci mai multe. Tranzacția, uneori numită "Ghost Walking" sau "Walking Weed", este un pic neliniștit atunci când primul asistat de un proprietar și este un astfel de comportament.

Ce este transcingul?

Tranzacția este atunci când un câine se va plimba cu grijă și foarte lent sub frunzișul superior, de masă, perdele, etc. cum ar fi ceea ce se plimbau sub abia le atinge. Dacă nu ați văzut-o niciodată înainte și câinele dvs. începe să o facă acasă, poate fi un pic neplăcut să vizionați. Câinii care se plimbau atât de încet, este ca și cum ar încerca să se strecoare pe ceva și încearcă să-și facă picioarele să facă puțin zgomot. Ele par a fi, de asemenea, într-un stat aproape de transă, de aici termenul "trancing".

Tranzacția este văzută destul de des în terieri de taur că unele surse online fac afirmația că este unică pentru rasă. O căutare simplă a câinelui care tranșesc clipuri video, totuși, va dezvălui rapid că, deoarece există în mod clar alte rase de câine, care au fost tranșiți în timp ce proprietarii lor au capturat-o în timp real.

În timp ce este o teorie comună pe care toate Tarrier Tranger Trance, este pur și simplu nu este adevărat. A Terrier de taur pot fi mai predispuși la transă decât o altă rasă de câine, dar asta nu înseamnă că un terrier de taur este garantat de transă și o altă rasă de câine este garantată nu la transă.

Transmite un tip de confiscare?

Unii oameni, după vizionarea unei tranșe de câine pentru prima dată, vor crede că este un fel de focalizare Seizure. Fii siguri, trancing este nu un sechestru. Un câine care se confruntă în mod activ nu poate fi "rupt" din ea, apelând numele lor sau dând o comandă simplă de rechemare. Un câine care tranzită, chiar dacă se află într-o transă "profundă", va da cel puțin un fel de reacție la un nume de apel sau o comandă de rechemare, chiar dacă este doar o mișcare a urechii pentru a vă auzi mai bine.

Unii proprietari de câini de tranșeu suspectează că câinele lor se bucură de acest comportament ciudat, observând că atunci când le scoate din transă, aproape că apar un pic miffded că au avut episodul tăiat scurt. Majoritatea episoadelor, când sunt lăsate neîntrerupte, durează doar câteva minute și apoi odată ce câinele este făcut, ei sunt imediat înapoi la sinele lor normal, fericit și de coadă. Acest lucru este în contrast direct atunci când un câine iese dintr-o convulsii. Câinii care suferă un episod de convulsii, când sechestrarea însăși se termină și nu mai sunt confiscate activ, pot dura câteva minute până la ore pentru a fi complet înapoi la normal.

Vizează o tulburare comportamentală?

Există unii proprietari care s-ar putea să se teamă că tranșarea este fie o tulburare comportamentală, fie precursor la o tulburare, cum ar fi tulburare obsesiv-compulsive. Temerile lor ar putea fi susținute de faptul că terrierii de taur, una dintre cele mai importante rase pentru tranșee, sunt predispuse la comportamentele TOC, cum ar fi Coada de urmărire. Un grup numit BT Neuro, cu toate acestea, în 2004, a cercetat un grup de proprietari de bull terrier pentru a vedea dacă a existat o corelație cu urmărirea și urmărirea coastei și nu au putut găsi niciunul. Deci, dacă taurul dvs. Terrier Trances, dar nu șlefuiește Chase, faptul că ei fac transă nu înseamnă automat că vor începe să urmărească coada în viitor.

Transmite un comportament învățat?

Ce se întâmplă dacă aveți un câine pe care tranșele în casa dvs. și doriți să adăugați un alt câine familiei dvs? Transmiteți ceva care poate fi învățat și preluat? Încă mai știm atât de puțin despre motivul pentru care câinii să înceapă, dar unii proprietari de casă multi-câine au observat că câinii lor non-trancing vor începe să transfere după ce a vizionat celălalt câine în casă expune în mod repetat comportamentul. Noul câine poate fi în același articol, primul câine tranced sub, dar de multe ori un câine va prefera să transă sub un element (cum ar fi o fabrică de casă de un fel), în timp ce un alt câine preferă să transă sub un element complet diferit (cum ar fi țesătura sau perdele perdele).

Transcing, în timp ce un ciudat ciudat pentru un câine de a avea, pare să fie doar că: un Quirk. Ceea ce este clar este că tranșarea este amenințătoare non-viata, nu este un pre-cursor sau o predispoziție la manifestările tulburării obsesive compulsive și nu este o formă de confiscare epileptică. De fapt, câinele dvs. poate găsi de fapt o bucurie din ea. Deci, dacă vă prindeți vreodată câinele dvs. de tranșee, mergeți mai departe și lăsați-i să fie ciudați!

Cum să înțelegeți comportamentul ciudat câinelui
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce este tranșarea câinelui?