Raincoats pentru câini: ce să luați în considerare când faceți cumpărături

În timp ce câteva rase de câine sunt complet amenință cu a fi în vreme rece și ploioasă, o mare majoritate de rase nu sunt. Mulți câini pot să se răcească și chiar mai mult nu se deosebesc în ploaie și umed. Un impermeabil de câine poate fi foarte util atât pentru câine, cât și pentru proprietar, dar există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a alege cel mai potrivit.

De asemenea, citiți: Cele mai bune 35 de ploaie de câine pentru a vă menține animalul uscat și cald în ploaie

Alegeți o culoare strălucitoare, dacă este posibil

În vreme rea, poate fi dificil să vezi ce este în fața ta. Deci, dacă nu aveți de ales decât să vă aflați într-o furtună, doriți mașini, motociclete și camioane să vă poată vedea pe dvs. și câinele dvs. cât mai departe posibil.

Canini care se tem de tunete și fulgere au tendința de a fi bolț și dacă câinele tău se îndepărtează de tine și de darts de-a lungul drumului în fața traficului care se apropie, șoferul va avea cel puțin timp să-i spună și, sperăm, să se rătăcească din calea din pooch-ul tău.

Alegeți o culoare strălucitoare a câinelui, dacă este posibil

Dacă puteți găsi unul disponibil, cumpărați un impermeabil de câine care nu numai că este luminos, dar cel care vine și cu a material reflectorizant, Ca și cei pe care îi vedeți joggers purtând noaptea. Mai multe straturi de precauție pe care le puteți adăuga pentru o vreme ploioasă, cu atât mai bine.

Acces ușor de leșie

Când cumpărați un impermeabil pentru câinele dvs., este ușor să uitați că aveți de fapt o lecție întreagă care trebuie atașată. Leșia de conexiuni sunt probabil ultimul lucru în mintea ta. Cu toate acestea, este destul de incomod când ați achiziționat deja un impermeabil și să vă dați seama că nu există nicio legătură adecvată pentru lesa lor.

Căutați haine de ploaie de câini care au un extern D-inel, sau au un spațiu mic pe spatele gâtului care vă permit să îl atașați fără a împiedica așezarea stratului. Dacă stratul nu poate fi purtat în mod corespunzător, poate fi ineficient atunci când în ploaie.

Asigurarea impermeabilului de câine

Un alt lucru ne îngrijorăm este modul în care îmbrăcăminte și gulerele sunt atașate câinilor noștri. În cea mai mare parte, este mai bine să Evitați atașamentele cu fermoar Pentru că este ușor pentru blană și piele pentru a fi prins.

Încercați să alegeți un impermeabil care este securizat de Butoane Snap, Velcro, sau CLIP MARCURI. Pentru măsurile de siguranță, butoanele Snap și Velcro funcționează cel mai bine. Dacă câinele dvs. urmărește ceva sau se întâmplă să se prindă pe un obiect, haina va apărea și "se desprinde", astfel încât animalul dvs. să nu se încheie sau strangulat.

Cât de multă acoperire are nevoie de câine?

Cât de multă acoperire are nevoie de câineUnele impermeabile funcționează ca un poncho sau o pătură ușoară - pur și simplu aruncați-o peste trunchiul câinelui tău și atârnă de pe laturi. Cu toate acestea, aveți o mulțime de opțiuni de alegere în ceea ce privește cât de mult poate fi asigurată acoperirea pentru animale de companie.

Pe lângă pălării și Hoods, Unele impermeabile pentru câini oferă, de asemenea, un material suplimentar pentru picioare și burtă, acoperind puștii de la cap până la picioare cu material rezistent la apă.

Acestea sunt probabil mai bune pentru cineva care trăiește o viață foarte activă, în aer liber și se bucură de activități precum vânătoarea și pescuitul. Cu toții ne place să ne însoțim animalele de companie pe aceste călătorii, dar nimeni nu vrea ca câinele lor să se întoarcă acasă acoperit de noroi și în nevoie disperată de baie. Este mult mai convenabil să obțineți un impermeabil murdar și să-l aruncați în spălare.

Hatul câinelui are nevoie de o căptușeală?

De cele mai multe ori când plouă, ne așteptăm ca acesta să fie un mic răcitor afară, iar câinii nu sunt îndrăgostiți de ploaie, să nu mai vorbim de frigul pe care îl aduce. O căptușeală caldă, rezistentă la apă, ajută la câțiva mai mici, mai puțin blană menținându-și căldura, precum și să rămână uscată. Deși unii oameni cred că câinii fac bine în aer liber pe cont propriu, pot să obțină în continuare hipotermie, la fel ca și noi.

Statele membre ca Texas au adesea dușuri calde de ploaie în timpul verii, astfel încât o căptușeală ar putea să nu fie necesară. Pe măsură ce anotimpurile se schimbă, ar putea fi o idee bună să păstrați stratul de ploaie în mod specific pentru umiditate și altul pentru temperaturi de ploaie și mai rece. În același mod în care nu doriți ca puștiul să devină prea rece, hipertermia sau supraîncălzirea poate fi la fel de dureroasă și mortală.

Asigurați-vă că stratul se potrivește efectiv

Acest lucru poate părea o cerință evidentă, dar nu toată lumea se oprește să-și măsoare câinele înainte de a cumpăra îmbrăcăminte de companie. În afară de a fi inconfortabil, un impermeabil neplăcut poate provoca de fapt disconfortul dvs. de companie sau chiar durerea. Chiar dacă ți-ai măsurat puștiul și știi greutatea lor, le-ai încercat înainte să-i duci în ploaie.

Măsurați câinele

Luați notă de faptul că curelele par sau nu să se taie în pielea câinelui dvs. și care pot merge și se mișcă cu ușurință capul și gâtul. Curelele din jurul buricului ar trebui să fie sigure, dar nu atât de strânse încât câinele dvs. nu poate merge și a alerga așa cum ar fi în mod normal.

Doua degete

Orice curea în jurul gâtului câinelui este acolo pur și simplu pentru a menține pragul poziționat corect și nu ar trebui să fie niciodată strâns. Dacă nu puteți să lipiți două degete sub zone ale acelei curele, atunci este prea strâns.

Este mașina de spălat lavabilă?

S-ar putea să fiți fericiți doar pentru a găsi un impermeabil de câine care se potrivește bine și face o slujbă, dar o haină lavabilă a mașinii poate face diferența. Raincoats sunt în mod evident menite să descurajeze apa, dar asta nu înseamnă neapărat că nu va avea acel umed "câine miros" că cele mai multe paturi și pături primesc după câteva luni. Spălarea mâinilor este întotdeauna o posibilitate, dar nu are același efect.

Dacă intenționați să vă puneți jacheta de ploaie a câinelui în spălare, asigurați-vă că nu se va despărți sau deteriora căptușeala interioară. Luați în considerare utilizarea unei pungi de uscător, precum și pentru a proteja curelele, fermoarurile și cataramele care adesea sunt prinse pe interiorul unei mașini de spălat sau de uscare.

Să fie precaut de branduri mai puțin decât eficiente

Ghidul de ploaie pentru câini Ce să ia în considerare atunci când cumpărămGăsirea celui mai bun haoase pentru câinele dvs. poate fi un pic complicat, dar dacă într-adevăr nu sunteți sigur de cel pe care îl planificați să cumpărați, pur și simplu verificați recenziile pe care le-a avut online și vizitați magazinul local de animale de companie pentru ao încerca cu Pooch.

La citirea recenziilor, acordați atenție la ceea ce spun alți proprietari de animale de companie cu privire la durabilitate și confort și vă faceți griji mai puțin la lucruri precum culoarea sau cât de drăguț este. Câinele vostru vă va ierta pentru un impermeabil roz cu puncte polka atâta timp cât sunt calde, uscate și confortabile.

Citiți următorul: Cum de a măsura un câine pentru îmbrăcăminte

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Raincoats pentru câini: ce să luați în considerare când faceți cumpărături