De ce sunt cunoscute găuri frumoase pentru jachetele lor de câini rezistente la vreme

Hounds frumos este cel mai bine cunoscut pentru jachetele lor de câini rezistente la intemperii

Știați că partea superioară de vest a orașului New York are cei mai mulți câini pe cap de locuitor în întregul Statele Unite? Nici eu nu am început să cercetez fondatorii lui Haide frumoase, Ruth și Debbie. Femeile sunt foști colegi de cameră colegiu, care au coincidență amândoi doi cockapoos.

Ruth socializat pe partea superioară a vestului Manhattan, unde a fugit în mulți alți proprietari de câini, și ea și-a dat seama repede că mulți dintre ei aveau aceeași problemă - câinii lor au urât afară pentru plimbări în vremea rea. New York este umplut cu magazine de animale de companie care poartă unele dintre cele mai mici haine de câine mici pe care le veți vedea vreodată, dar asta nu este ceea ce majoritatea părinților de companie au căutat.

LEGATE DE: Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câini ar trebui să aibă

Această dilemă a împrăștiat Ruth și Debbie pentru a crea o haină de câine rezistentă la intemperii care a oferit o acoperire adecvată pentru a păstra canini uscată, oferind în același timp un apel clasic pentru câinii de toate dimensiunile și proprietarii lor. Așa s-a născut haina de bumbac de ceară frumos. Haina este încă cel mai mare vânzător al companiei, dar au extins, de asemenea, pentru a oferi Polartece Fleece, Leashes și Coliere de câine. Toate produsele lor sunt fabricate în Massachusetts.

Hounds frumos este cel mai bine cunoscut pentru jachetele de câine rezistente la intemperii2

Coaturile lor de semnătură sunt realizate cu fire de bumbac 100% care este tratată cu ceruri și uleiuri pentru a oferi o acoperire impermeabilă pentru câinele dvs. Acestea sunt, de asemenea, echipate cu o căptușeală plină de bumbac, o închidere solidă în jurul gâtului și o gaură de leșie armată. Compania va monga chiar stratul cu numele animalului nostru de companie dacă alegeți.

Sunt de la Maine, atât de îngrijitor pentru câinii mei în ploaie nu este o afacere atât de mare, dar păstrarea lor caldă și uscată în timpul iernii este. Aceste straturi pot fi asociate cu haina Polartece Fleece Fleece Frumos, care ar fi ideală pentru câinii în frig, medii umede. Am folosit haine de fleece cu câinii mei înainte, dar zăpada le face umedă și apoi câinele este chiar mai rece decât ea ar fi dacă nu purta nimic. Îmi place ideea de a împerechea cele două pentru capacitățile impermeabile și căldură.

Dacă nu ați avut niciodată experiență ceară de bumbac, Este o țesătură unică care nu este numai rezistentă la apă, ci și extrem de durabilă. În același timp, este, de asemenea, confortabil, respirabil și ușor. Se pare că materialul perfect pentru a face o jachetă de câini de la. Singurul dezavantaj la acest material versatil este că nu poate fi pus în mașina de spălat.

Hounds frumos este cel mai bine cunoscut pentru jachetele lor de câini rezistente la intemperii

Utilizarea detergentului va reduce rezistența la ceară a stratului, minimizând capacitățile sale de impermeabilizare. Singura modalitate de a curăța aceste jachete de câine este de a îndepărta ușor orice murdărie vizibilă cu o perie blândă sau un burete umed. Site-ul companiei specifica spune că, dacă este absolut necesar, ați putea utiliza o cantitate mică de săpun de bară, săpun cu fulgi sau săpun de șa pe anumite zone numai. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să reproduceți jacheta după cum este necesar prin achiziționarea de spray de protecție împotriva bumbacului de ceară.

LEGATE DE: 10 moduri de proprietari de câini pot merge verde și ecologic

Această jachetă este cu siguranță mai mare întreținere decât orice jachetă tradițională de câine, dar dacă vă păstrează câinele dvs. uscat în zilele umede, ea poate merita. Va trebui să vă decideți singur, dar din moment ce trăim în țară, l-am lăsat pe câinii mei în ploaie și o fac afacerea lor rapid și veniți înapoi înapoi. Cu siguranță, nu se bucură de ea și sunt sigur că ar iubi una dintre aceste straturi, dar nu sunt sigur că o vom folosi destul de des suficient pentru ao face să merite.

Dacă am trăit undeva că am mers frecvent sau am trebuit să-mi iau câinele pentru o plimbare, astfel încât să poată folosi baia, probabil că le-aș lua pe fiecare un impermeabil. Știm câțiva câini cu haine de ploaie, iar unul dintre cele mai mari beneficii pare să vină când proprietarii de animale de companie trebuie să-și conducă câinele undeva în ploaie. Dacă călătoriți cu animalul dvs. de companie (Să spunem Doggy Daycare) în fiecare zi, atunci un impermeabil poate fi o idee minunată de a vă păstra câinele și vehiculul dvs., uscat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce sunt cunoscute găuri frumoase pentru jachetele lor de câini rezistente la vreme