Cum să alegeți pături, foi și covoare pentru calul tău

Pălăria de cai islandeză

Cand Alegerea unei pături Pentru calul tău, te confrunți cu multe alegeri diferite. Există pături pentru răcirea caii și pentru a le încălzi. Unele au proprietăți terapeutice, în timp ce altele păstrează praful de pe haina calului. Unii oameni cred că un cal nu ar trebui niciodată să fie înclinat, în timp ce alții au un dulap complet de foi de ploaie, se opresc covoare, pături de vară și de iarnă și răcitoarele.

Dacă simți că calul tău are nevoie de o pătură, va trebui să determine exact ce tip ai nevoie. Un covor de rotire nu este potrivit dacă calul tău lucrează din greu și transpirație și o foaie de ploaie în vreme rece vă poate menține calul. Alegerea cu atenție este importantă. Iată o rundă a diferitelor tipuri de pături disponibile.

01 din 08

Pături stabile

Pături stabile sau pături de noapte, așa cum sunt numite uneori sunt concepute pentru a fi purtate atunci când calul este păstrat într-un stand. Ele pot fi izolate pentru căldură sau pot fi făcute dintr-o țesătură ușoară pentru a menține haina calului curat. Ele sunt de o țesătură mult mai ușoară decât păturile de participare, deoarece nu se așteaptă să obțină aceeași uzură și o pană de participare. Ei pot sau nu pot avea curele de picior pentru a preveni schimbarea.

  • 02 din 08

    Covoarele de întoarcere

    Covoarele sau păturile de rotație sunt realizate din țesături durabile, impermeabile, dar respirabile, căptușite cu quilting pentru căldură. Ei au curele robuste, curele de piept și picior. Multe covoare sunt proiectate să stea în sus pe gât și de multe ori au pliuri și gusseturi la umăr și de a lansa ușurarea mișcării. Este important să alegeți o pătură de participare care respiră, deoarece un cal poate transpira sub o pătură complet de vapori.

  • 03 din 08

    Răcitoare

    Răcitoarele și foile anti-sudoare vin în diferite modele. Ele pot fi montate ca o pătură stabilă sau pot fi pur și simplu un pătrat mare de țesătură cu câteva legături pe ambele părți. Răcitoarele sunt menite să absoarbă sudoarea în timp ce împiedică calul de la devenind răcită de la orice briză care ar putea sufla.

    Răcitoarele pătrate sunt draperii peste cal ca fiind în picioare, iar acestea tind să alunece cu ușurință dacă calul se mișcă prea mult. Răcitoarele montate pot avea curele standard și fixări, astfel încât acestea să poată fi lăsate pe un cal într-un stand în siguranță. Toate vor fi făcute din țesături care se respiră și se îndepărtează umiditatea. Răcitoarele de vară pot fi făcute dintr-o plasă sau o țesătură subțire și mai puțin calde, atunci cele destinate utilizării meteorologice la rece.

  • 04 din 08

    Foi de ploaie

    O foaie de ploaie este fabricată din țesătură impermeabilă și poate fi căptușită cu o căptușeală subțire de bumbac. Scopul foii de ploaie este de a păstra calul uscat în vreme umedă. Este foarte important să cumpărați o foaie de ploaie din țesături respirabile. În vreme caldă, caii pot deveni rapid supraîncălziți și transpirați într-o foaie de ploaie. Calul poate deveni răcit, iar mediul umed sub pătură ar putea provoca Iritații ale pielii. Utilizați foi de ploaie din țesături non-respirabile numai pentru perioade foarte scurte de timp, cum ar fi între clase la un spectacol de cal.

    Punerea unei foi de ploaie în vreme rece nu poate fi o idee bună. În timp ce va bloca vântul, se va suporta, de asemenea, părul, prevenind piloerecția stratului care păstrează un cal natural, fără a avea nici o proprietate izolantă proprie.

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Foi de zbor

    Foi de zbor pot fi pături simple de plasă care arată ca un răcitor realizat din țesătură brută sau pot fi mai multă formă de formare, cu gusseturi, acoperiri de picior și burtă. Scopul acestor pături este de a păstra mușcând insecte de pe calul tău. Multe oferă protecție UV pentru a împiedica stratul calului să devină albită și uscată.

    Foi de zbor care sunt foarte deschise, pot să nu fie eficiente, și veți vedea că caii lovește și le-ați sparge la muște cu cât de mult vigoare, în timp ce caii care stau lângă ei nu poartă pături. Caii purtând o foaie de zbor în soarele fierbinte pot fi mai calde decât cele care nu sunt. Așadar, utilizați discreția dvs. când și unde este calul dvs. poartă o foaie de zbor. Foi de zbor trebuie să fie robuste și bine amenajate. Ei tind să rupă și să se schimbe cu ușurință.

  • 06 din 08

    Pături terapeutice

    Păturile terapeutice pot fi făcute din nano-stofa speciale care se presupuneau la cald și calmează mușchii, au magneți atașați la ei sau alte tehnologii care ar trebui să se vindece și să vă relaxeze calul. Aceste pături pot fi foarte costisitoare. Urmați instrucțiunile producătorului de utilizare și îngrijire pentru cele mai bune rezultate.

  • 07 din 08

    Sub covoare

    Acestea sunt pături izolante care pot fi purtate sub un covor stabil sau de a ieși ca o căptușeală pentru căldură suplimentară. În mod tradițional, ei au fost făcuți din lână (în modele pliabile colorate), dar acum pot fi țesături matlasate sau fleece. Ei pot avea curele de burtă și de piept, sau pot avea doar elemente de fixare pentru al atașa la pătură exterioară.

  • 08 din 08

    Jumătate de foi, foi de trimestru și covoare

    Jumătate, foi de trimestru și covoarele Rump sunt destinate a fi folosite în timp ce calul este călărit. Ei păstrează mușchii mari calzi și acoperite în timpul temperaturii reci. Dacă calul tău poartă un covor de participare la iarnă, un covor de rovie este o idee bună de a preveni frisoane pe măsură ce vă încălziți. Există mai multe modele diferite, unele destinate vizibilității ridicate.

    Unii acoperă doar bârnele calului, unii acoperă calul de pe umeri înapoi, cu șaua așezată pe partea de sus a lui, sau unii vor acoperi calul de la piept până la baraje și călărețul. Fii atent cu stilul care acoperă calul și călărețul. Dacă calul nu este folosit pentru a purta unul, poate provoca mari probleme. Dacă călărețul cade, există un potențial pentru pătură să se încurce, astfel încât călărețul nu poate cădea liber de cal. Covoarele de covoare și un sfert sau jumătate pot fi acoperite în țesături de vânt și impermeabilitate, țesături din lână sau matlasată.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum să alegeți pături, foi și covoare pentru calul tău