Top 5 cele mai bune pălării câine pentru fiecare ocazie

Un capac bine conceput vă poate proteja câinele capul și ochii de la căldura și strălucirea scorplă a soarelui. Toată lumea iubește să vadă un câine îmbrăcat într-un costum adorabil și ce costum este complet fără accesorii?  Cele mai bune pălării de câini nu sunt doar drăguți - trebuie să fie, de asemenea, confortabil pentru ca pooch-ul dvs. să poarte.

Industria îmbrăcămintei canine a crescut în mod constant În ultimii zece ani, și înseamnă că există o mulțime de pălării de câini de a alege de la. Nu toate acestea se vor potrivi sau vor fi confortabile pentru câinele dvs., dar am găsit cinci dintre cele mai bune pălării câinelui care probabil vor:

Cele mai bune pălării de câini Preț Calitate Rating
Cade Pet Baseball Cap pentru câini mici $$ A 4.4/5
Rosenice pălărie mică de animale de companie cu găuri de urechi $ B- 4.1/5
Bwogue Câine Baseball Hat $ C 3.7/5
Stilul Soarelui Soarelui Onedone Printesa cu găuri de urechi $ A+ 4.5/5
Puppe Love Dog Cowboy Hat $ B+ 4.4/5

* Faceți clic pe cel mai bun câștig de câine pentru mai multe informații și prețuri sau derulați mai jos pentru mai multe detalii.

Alegerea celor mai bune pălării de câine pentru poochia ta

Cum să alegeți cele mai bune pălării de câine pentru FIDOAlegerea celei mai bune pălării de câine pentru FIDO dvs. nu este la fel de simplă ca și cumpararea celui care vă arată bine. Este important să luați în considerare construcția și materialele pălăriei și personalitatea și temperamentul animalului. Dacă achiziționați un capac care este rigid sau realizat cu un material mâncărime, câinele dvs. nu vrea să-l păstreze pe cap prea mult.

Vorbind de a păstra o pălărie de animale de companie pe capul câinelui tău, este probabil să ia ceva de formare. S-ar putea să obțineți norocoși dacă aveți un câine moale, dar șansele sunt Fido nu va fi prea fericit când ați pus o pălărie pe cap pentru prima dată.

Înainte de a pune chiar pălăria câinelui pe cap, ar trebui să-ți dai animalele de companie o mulțime de timp pentru a miroși și obișnuiți-vă cu asta. Apoi puneți-l pe cap și îl încurajați să îl lase folosind câine tratează. Puteți crește treptat timpul de timp pe care îl poartă pălăria și, în cele din urmă, se va obișnui să o păstreze.

Țineți minte că nu toți câinii vor fi bine cu purtarea unei pălării pentru animale de companie. Dacă câinele dvs. nu-i place noul său element de îmbrăcăminte, nu-l forțați să poarte o pălărie sau alt articol de îmbrăcăminte. Poate doriți ca animalul dvs. să arate adorabil, dar prioritatea dvs. de vârf trebuie să fie fericirea lui.

Cele mai bune pălării de câine pentru fiecare ocazie
Top 5 cele mai confortabile pălării de animale de companie pentru câini

1 capac de baseball pentru animale de companie pentru câini mici

Cade Pet Baseball Cap pentru câini miciAcest capac în stil de baseball de la California Cade Electronic ar arăta grozav pe câinii de rasă mică. Este fabricat din pânză durabilă și materiale de poliester, are două găuri pentru urechi și este fixat în poziție printr-o curea reglabilă, ne-elastică. Diametrul capului celei mai mici dimensiuni este de 7 ", diametrul găurilor urechii este 2.2 ", iar distanța dintre urechi este de 6.7 ". Există 3 dimensiuni pentru a alege de la. Există șase modele și culori la modă de ales.

  • Câine de pălărie de câine: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acesta este un astfel de element de modă super adorabil pe care nu l-ați crede că este la fel de funcțional. Partea capului moale și respirabilă păstrează capul câinelui tău rece și protejat de căldura de pedepsire a soarelui. Găurile desemnate pentru urechi se adaugă ventilației capacului. Brimul este suficient de larg pentru a oferi umbra ochilor. Cureaua de remorcare asigură Cade Pet Baseball Cap pentru câini mici împotriva vântului puternic de suflare, suficient de strâns fără a fi incomod sau constrictând.

Cele mai bune pălării de câiniCâinii nu sunt, în general, la fel de extatici față de ea, deoarece proprietarii lor sunt, dar se obișnuiesc cu ideea de a purta după un timp. Este foarte moale și confortabil, așa că nu fac atât de mult. Este corect să spun că au o toleranță ridicată pentru asta. Dimensiunea rulează pe partea mică, astfel încât este important să suportați măsurătorile în minte înainte de a plasa o comandă.

Pro:
  • Disponibil în 3 dimensiuni și 6 culori
  • Fabricat din pânză durabilă și materiale de poliester
  • Asigurat în loc de o curea reglabilă, ne-elastică
  • Dispune de găuri de urechi pentru confort și ventilație
Contra:
  • Cumpărătorii spun că dimensiunile rulează un pic mic
  • Unii recenzori spun că designul este sărac și pălăria nu se potrivește bine

Cele mai bune pălării de câiniCele mai utile revizuiri despre aceste cele mai bune pălării de câini: "Pălărie super drăguță pentru micul tău doggie. Se potrivește perfect pe puii noștri chi-terrier și chiar avea găuri pentru urechile ei floppy. Fabricat din material bun și are o remiză pentru ao menține strâns pe ... "

2ROSENICE PET PET PET cu găuri de urechi

Rosenice mici pălărie câine de companie cu găuri de urechiAcum, pentru o unelte cu adevărat defectuoase, aruncați o privire la acest nivel larg Rosenice.ro Capac în stil de găleată în ton alb-negru. Are un patch de flori colorate în partea din față, care este așezat pe bumbac greu și țesătură de țesătură poliesterică, o curea elastică brună pentru fixarea în partea din spate a capului și în jurul bărbiei și găuri pe fiecare parte pentru urechile câinelui pentru a trece prin urechile câinelui. Trei dimensiuni sunt disponibile - mici, medii și mari.

  • Câine de pălărie de câine: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Deși există trei dimensiuni diferite, acest element este, în general, proiectat pentru câini de rasă mică. Dimensiunea mică se potrivește cu o circumferință de cap de 8.66 "-10.63 ", în timp ce dimensiunea medie se potrivește cu 9.45 "-13.39 ". Cea mai mare dimensiune a Rosenice mici pălărie câine de companie cu găuri de urechi ar potrivi confortabil un câine cu circumferința capului de 11.02 "-13.78 ".

Cele mai bune pălării de câiniAceasta este o pălărie elegantă care este ușor de purtat. Vizorul înclinat în jos asigură protecția ochilor față de strălucirea soarelui. Proprietarii de animale de companie consideră că este făcută robust și confortabilă pentru câine. Singura lor plângere este că ei doresc, de asemenea, pentru câinii lor mai mari, dar toate cele trei dimensiuni rulează pe partea mică. Este o pălărie mare de purtat în timpul sezonului de primăvară, deoarece modelul de flori se potrivește bine cu împrejurimile. Blooms adaugă și vesel la vara și ar fi perfect pentru petreceri la soare.

Pro:
  • Fabric greu de bumbac și poliester
  • Curea elastică brună asigură aceste pălării cele mai bune de câine la partea din spate a capului și în jurul bărbiei
  • Disponibil în 3 dimensiuni
  • Vizor înclinat în jos vă protejează ochii câinelui de la soare
Contra:
  • Cumpărătorii spun că dimensiunile rulează un pic mic
  • Câțiva recentorori nefericiți spun că cureaua de bărbie era prea strânsă

Cele mai bune pălării de câiniCele mai utile revizuiri despre aceste cele mai bune pălării de câini: "Pălăria este adorabilă. Am un catelus Aussie de cinci luni și capul ei este mai mic decât majoritatea puilor australian de la vârsta ei, așa că am mers cu mediul. Nu mai pot folosi, deoarece este prea mic. Pare ca…"

3bwogue pălărie de baseball

Bwogue Câine Baseball HatAcest capac sportiv de la Bwogue este perfect pentru câinii activi. Secțiunea frontală și vizorul sunt acoperite cu țesătură de corduroy fără chimic și protectoare de soare, părțile sunt realizate din țesătură de plasă sandwich de nylon durabil și există curele de nailon la nivelul culturilor și gâtului cu catarame din plastic pentru ajustare. Culoarea albastră rece ar arăta grozav pentru câinii care se joacă în parc sau vizionarea jocurilor de baseball. Culoarea maro lemnoasă s-ar amesteca perfect cu împrejurimile când vânează sau camping în pădure.

  • Câine de pălărie de câine: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acest capac vine în trei dimensiuni care se bazează pe circumferința gâtului. Dimensiunea mică este proiectată pentru câini 11.5 "-14" în jurul gâtului. Dimensiunea medie Bwogue Câine Baseball Hat ar potrivi un câine cu circumferința gâtului de 14 "-18", în timp ce dimensiunea mare ar fi corectă pentru un câine cu circumferința gâtului de 16 "-19.5 ". Jantele flexibile se adaptează la diferite forme de cap, păstrând în același timp un simț confortabil pe frunte.

Cele mai bune pălării de câiniCâinii în aer liber iubesc că sunt activi în soare, dar beneficiază foarte mult de protecția la soare. Acest capac păstrează răcitorul de cap de câine și nu își schimbă ochii de la căldura soarelui și luminozitatea excesivă. Vizorul este robust și va sta la vânturi puternice și joc activ. Unii câini nu-l dau cu mândrie, în timp ce alții preferă să fie fără ea. Potrivit proprietarilor de câini, totuși, ele prezintă capacul la animalele de companie cu un tratament. Apoi câinii lor nu se gândesc cu adevărat să-l poarte și par să fie atârnând după aceea.

Pro:
  • Secțiunea frontală și vizor sunt acoperite cu țesături corduroy fără chimic și protectoare
  • Laturile sunt realizate din țesături durabile de nylon sandwich
  • Nylon curele la nivelul culturilor și gâtului cu catarame din plastic pentru ajustare
  • Disponibil în 3 dimensiuni și 2 culori
Contra:
  • Recendenții nesatisfăcuți spun că martorul este prea moale, astfel încât pălăria nu rămâne în mod corespunzător

Cele mai bune pălării de câiniCele mai utile revizuiri despre aceste cele mai bune pălării de câini: "Nu primesc nimic mai mic de 5 stele pe acest produs? Cred că nu vă puteți mulțumi unii oameni. Bwogue chiar a urmat pentru a fi sigur că am fost mulțumit de capacul. Le-am spus cât de frumos a fost făcut și totul, dar ... "

4ONEDONE PRINCESS MESH STYLE Sun Hat cu găuri de urechi

Stilul Soarelui Soarelui Onedone Printesa cu găuri de urechiAceasta este o pălărie frumoasă căptușită, destinată câinilor mici și pisicilor.  Onedone Printesa Plasă Sun Hat este disponibilă în patru culori luminoase de albastru, portocaliu, roz și roșu. Suprafața exterioară este acoperită cu țesătură din poliester în stil plasă, în timp ce materialul interior este o țesătură de țesături groasă respirabilă. Două deschideri din partea de sus fac loc pentru urechi și adăugați respirabilitate la design. Este asigurată pe cap de către un stil de cowboy, curea ne-elastică, dar reglabilă.

  • Câine de pălărie de câine: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Există o singură dimensiune disponibilă și este pentru animale mici cu diametrul capului de 6 ani.3 ", circumferința capului de 13.7 ", diametrul urechii de 2.2 ", și distanța dintre urechi la 6 ani.7 ". Circumferința maximă a gâtului ar trebui să fie de 13.7 ".  Stilul Soarelui Soarelui Onedone Printesa cu găuri de urechi este o pălărie foarte bine făcută, iar cumpărătorii spun că se potrivește cu Yorkies, Chihuahuas, Shih Tzus, Chiweenii și Peekapoos perfect.

Cele mai bune pălării de câiniAcest capac colorat cu bomboane cu panglica punctată Polka este un stealer de scenă, dar este destul de evident că este conceput pentru animalele drăguțe. Astfel încât proprietarii de rase mult mai mari ar putea doar să se doare și să se uite la drăguț. Dar nu este totul girlish. Proprietarii de animale de companie care au cumpărat acest lucru spun că este protecția ochilor de protecție a capului perfect pentru prințesele lor.

Pro:
  • Disponibil în 4 culori
  • Suprafața exterioară este acoperită cu țesătură din poliester în stil de plasă și materialul interior este o țesătură de țesături groasă respirabilă
  • Asigurat pe cap de un stil de cowboy, curea ne-elastică, dar reglabilă
Contra:
  • Disponibil numai într-o singură dimensiune pentru câini cu o circumferință de cap de 13.7 & # 8243;
  • Cumpărătorii sperând pentru protecția la soare au fost dezamăgiți la marginea mică, aceste cele mai bune pălării de câini oferă

Cele mai bune pălării de câiniCele mai utile revizuiri despre aceste cele mai bune pălării de câini: "Absolut iubesc acest lucru!!!! Micul meu shih tzu îl poartă cu mândrie. Credeam că ar încerca să o ia în permanență, dar cureaua și urechile o țin pe cap. Ea arată adorabilă în ea! De fiecare dată când vii ... "

5Puppe dragoste câine de casă de cowboy

Puppe Love Dog Cowboy HatAceastă pălărie de câine are un recurs masculin cu designul de cowboy și gama de culori și stiluri. Pupp Dragoste Pălăria de cowboy de câine are o brimă de 5 inch, care permite o nuanță substanțială a soarelui, în timp ce partea capului are un diametru de 2.5 ". Este fabricat din țesătură moale în construcții rigide și este disponibilă în 12 culori și amprente interesante, inclusiv tan, paie, leopard și tigru. Stelele metalice adaugă simț realist la vechea temă de vest. Un cordon elastic robust conține pălăria în poziție și dă reglabilitate.

  • Câine de pălărie de câine: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acest lucru este minunat pentru partidele de costum și tematice. Câinii și proprietarii de câini deopotrivă iubesc simțul vestic că această pălărie de cowboy adaugă la costumul lor. Deși este adevărat că această pălărie emană maleditate, nu înseamnă că puiul de fată nu ar arăta grozav în ea. Există o varietate de culori și modele de a alege, iar posibilitățile de modă sunt destul de nelimitate cu Puppe Love Dog Cowboy Hat.

Există doar o singură dimensiune și este potrivit pentru câini mici și animale de companie. Proprietarii de animale de companie îi plac mai mult pentru potențialul său de eleganță și costum decât pentru utilizarea sa practică. Este un mare succes în partide și, din moment ce este atât de durabil făcut, ar putea fi amestecat și potriviți cu diferite accesorii de modă pentru a merge bine cu diferite teme și ocazii, indiferent de sezon.

Pro:
  • Disponibil în 12 culori
  • Echipat cu o brimă de 5 inch
  • Cablul elastic robust ține pălăria în loc
  • Construcție rigidă cu țesătură moale
Contra:
  • Disponibil numai într-o singură dimensiune
  • Unii câini nu i-au plăcut cablul elastic sub bărbie

Cele mai bune pălării de câiniCele mai utile revizuiri despre aceste cele mai bune pălării de câini: "M-am mutat recent la TX și am avut un prieten care vizitează câinele ei timp de o săptămână. Pentru a împărtăși un spirit TX, am comandat această pălărie pentru Shih-Tzu și a fost o lovitură mare!! Pălăria este destul de mică, dar se potrivește cu 8-lb shih-tzu doar ... "


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 5 cele mai bune pălării câine pentru fiecare ocazie