Testul titerului pentru câini: tot ce trebuie să știți

Testul titerului pentru câini

Cu numărul tot mai mare de proprietari care doresc să evite Vaccinări, Mulți iubitori de animale de companie caută cel mai bun mod de a asigura siguranța câinelui fără a compromite credințele lor personale și stilul de viață. Cu sfaturi conflictuale disponibile în consiliul de administrație atunci când vine vorba de a obține oamenii vaccinați, este greu să nu fiți puțin cinic atunci când vine vorba de îngrijirea noastră, precum și animalele noastre, cât de mult, cât de multă intervenție medicală este prea mare?

Suntem norocoși să trăim într-o epocă în care putem apuca vaccinuri acolo unde este necesar - și să fim într-o lume în care putem alege să avem aceste lucruri cu o simplă bifare a unei casete sau apel telefonic către furnizorii noștri locali. Datorită abilităților noastre științifice uimitoare, cercetătorii au descoperit cel mai bun mod de a vă oferi mai multe opțiuni atunci când vine vorba de vaccinări. Introducerea testului titerului (pronunțat "Testul strâns"). Mai jos, vom vorbi despre ceea ce înseamnă asta, ce face și cum acest lucru vă poate aduce beneficii pe tine și pe animalele de companie.

VET face un test titru pe un câine

Ce este un test de titer?

Pentru a înțelege testul titerului, este important să înțelegeți cum organismele noastre (și animalele noastre) se luptă cu boli și infecții, precum și cum funcționează vaccinurile.

În esență, atunci când corpul nostru spots o infecție oriunde în corpul nostru, producem anticorpi, care lucrează pentru a lupta împotriva corpului străin prin ruperea acestuia (moment în care putem expulza acest lucru prin snotul nostru, urină etc.) și acest lucru funcționează strălucit probleme mai mici ca frigul comun. Desigur, acest lucru poate dura câteva zile pentru a rampă Up- uneori chiar săptămâni pentru noile infecții.

Când virusul este deosebit de urât, aceste câteva zile pot însemna diferența dintre viață și moarte. Din fericire, odată ce știm ce este virusul și am făcut unele teste cu bacteriile de bază, putem folosi antigenele moarte sau slăbit pentru a crea ceea ce știm ca un vaccin. Acest jab este popat în corp, iar antigenele merg la muncă. Corpul învinge apoi această bacterie slăbită, ceea ce înseamnă că corpul cunoaște apoi machiajul corect de proteine, etc pentru a trimite, ar trebui să întâlnească din nou această infecție. Firește, acest lucru poate salva zile valoroase de pe orice creații de antigen viitoare, ceea ce înseamnă că viața ta poate fi salvată literalmente cu o simplă prick de un ac.

Deci, unde vine testul titerului? Ei bine, titrul ia de fapt o mostră din sângele animalului dvs. de companie pentru a testa ceea ce câinele dvs. are deja o imunitate naturală, prin măsurarea nivelurilor de antigeni prezenți în corpul câinelui dvs. Desigur, există o mulțime de antigeni diferiți care variază, în funcție de boala pe care corpul dumneavoastră încearcă să îl combată, de aceea există o serie de teste diferite disponibile pentru a verifica fiecare dintre tipurile principale.

Testul titerului poate fi, de asemenea, folosit ca o modalitate de a verifica dacă animalul dvs. de companie suferă deja de o problemă. De exemplu, dacă se efectuează un test pe câinele dvs. și se găsește o mulțime de un anumit tip de antigen, este sigur să presupunem că animalul dvs. suferă deja de acea boală specială. Acest lucru se datorează faptului că antigenele curg liber, datorită luptei împotriva bacteriilor care sunt deja prezente în corpul animalului dvs. de companie.

Ca atare, atunci când veterinarii se uită la numărul de substanțe, doresc să se asigure că există un nivel sănătos de antigeni disponibili în organism, mai degrabă decât o sumă mare. În acest caz se află problema - deoarece fiecare individ are propriul lor nivel natural, poate fi uneori dificil de determinat cât de mult este prea mult. Acestea fiind spuse, există ghiduri dur disponibile în funcție de rasă, dimensiune și bacterii prezente, care pot fi un ajutor imens în decodarea structurii de sânge a animalului!

Ce poate detecta un test de titer?

Există o mare varietate de antigeni pe care suntem capabili să o detectăm, toate fiind proiectate cu un scop specific de a lupta împotriva unei tulpini specifice de infecții bacteriene sau virale. Dacă sunteți dispus să plătiți costurile și sunteți bucuroși să aveți mai multe site-uri de injecții pe puști, ați putea solicita cu ușurință un test de titer pentru o mulțime de acestea. Bineînțeles, majoritatea bolilor sunt lucruri cum ar fi frigul comun, pe care știm că pot fi luptați cu ușurință, presupunând că câinele dvs. este în stare bună de sănătate - deci nu merită întotdeauna pentru fiecare tip de testare! Problemele mari pe care ați putea dori să le verificați sunt după cum urmează:

  • Rabies

Rabia este un virus mortal care afectează creierul și măduva spinării de mamifere și este transmis prin saliva. Sa constatat în fiecare stat, cu excepția lui Hawaii, și adesea duce la o moarte incomodă. Testul titrului de anticorp rabie este considerat ca fiind foarte precis.

  • boala Lyme

boala Lyme duce la probleme în articulații, artrită, Lameness, construiri anormale de fluid, pierderea în greutate și, în cele din urmă, insuficiență renală. Acesta este transmis prin Tick mușcături și pot fi foarte dureroase pentru puii tăi. Un test de anticorpi C6 poate verifica imunitatea naturală a câinelui sau dacă a existat o expunere prealabilă la boală.

  • Ana

ANA reprezintă un test anticorp antinuclear și, după cum sugerează și numele, verifică nivelurile de anticorpi din sistemul câinelui dvs. Acest test poate verifica pentru bolile, cum ar fi lupus, mai degrabă, ANA fiind un tip de verificare pre-vaccinare, este mai mult să vezi cum câinele tău este în întregime.

Altele, testele comune includ verificarea antigenelor pentru parvovirus și distemper, care pot fi comune în pui și câini.

Testul titerului pentru canini

Cum se face testul titerului?

Testul titerului este realizat de un Phlebotomist / Vet instruit, care va atrage sânge din piciorul câinelui tău. După bărbierit o mică parte a piciorului apropiat de o venă sănătoasă, vor pune probabil o bandă în jurul piciorului, pentru a asigura chiar și fluxul sanguin în zonă, apoi sterilizează zona rasă pentru a asigura un risc de corpuri străine contaminând eșantionul, și pentru a vă asigura că câinele dvs. nu este pus în pericol de infecție.

Un ac curat este apoi utilizat pentru a lua o probă de sânge, care va fi apoi trimisă într-o unitate de testare - deși unele veterinări vor verifica probele interne, economisind atât de timp, cât și bani. Odată ce o bucată de tifon sau lână este utilizată pentru a aplica presiune pe site și pentru a opri sângerarea, poate fi aplicată un bandaj mic pentru a opri pupii de la re-deschiderea pauzei și sunteți liber să plecați.

All-in-all, procedura nu trebuie să dureze mai mult de o jumătate de oră, cu eșantionul de sânge numai luând un minut sau două. Ar trebui să primiți rezultatele în două săptămâni, dar este de obicei mult mai rapid decât atât.

Costul testului titerului

Prețul testelor titerului poate depinde de o serie de factori. În primul rând, există întrebarea a ceea ce căutați să încercați. Unele facilități au specialisme în timp ce altele pot lua doar câteva dintre cele mai comune titruri. Acest lucru poate adăuga la gama dvs. de prețuri, deoarece dvs. sau eșantionul în sine, poate avea nevoie să călătoriți la o anumită distanță pentru a găsi un veterinar sau un cercetător care este dispus să vă testeze puii. Testul în sine poate costa mai mult, în funcție de ceea ce cercetătorii caută în eșantionul de sânge, aceasta poate crește în mod natural costurile, deoarece se iau mai mult timp în rezultatele eșantionului.

O altă chestiune de a factura este gama generală de preț a veterinarului dvs. local. În mod natural, un veterinar care să plătească mai mult pentru timpul lor va fi invariabil mai scump când vine vorba de testarea titerului. Este, de asemenea, un pic de loterie de cod poștal, deoarece costurile de testare variază, de asemenea, de la stat-la-statul și regiunea-la-regională.

În cele din urmă, orice vizite de birouri sau costuri de consultanță vor contribui, de asemenea, la prețul unui test de titer - în special dacă nu utilizați furnizorul obișnuit de îngrijire a animalelor de companie, deoarece acestea vor trebui să treacă peste istoria câinelui dvs. și să vă vorbească prin orice problemele pe care le puteți experimenta.

Cu toate acestea, cu toți acești factori luați în considerare, poate încă să funcționeze mai ieftin să iau un test de titer într-o vaccinare obișnuită, anual și, ca atare, costul mediu al unui test de titer redus este de aproximativ 40 de dolari- $ 60. Facilitățile mai scumpe pot încărca până la aproximativ 120 de dolari pe test, deși acest lucru este rar, deoarece concurența este atât de mare pentru îngrijirea animalelor de companie.

VET Luând un catelus

Argumente pro şi contra

Dacă încă nu sunteți sigur dacă ar trebui să aveți animalul dvs. de companie, treceți prin testele titerului în locul vaccinărilor și boosterii obișnuite, este o idee bună să verificați lista pro și con că am făcut-o pentru dvs., de mai jos. Acestea ar trebui să rezume beneficiile de a avea un test de titer vs beneficiile vaccinărilor, precum și de contra că vin în mod natural cu ambele alegeri.

PROS

  • Odată ce câinele dvs. a fost testat și sa arătat că antigenele sunt deja disponibile și gata să lupte împotriva oricăror infecții, nu va trebui să aveți din nou testul de titer sau vaccinarea. Acest lucru poate salva pe acele dureroase în fiecare an.
  • În timp ce costul titerului este, în general, mai scump decât un vaccin, dovada imunității poate însemna că câinele dvs. nu poate avea nevoie de un rapel proaspăt în fiecare an. De-a lungul timpului, acest lucru vă poate economisi foarte mult bani.
  • Deoarece nu există corpuri străine care să intre în puști, probabilitatea oricăror reacții adverse nu este prea mică la none (există întotdeauna un ușor risc de infecție din orice pauză în piele, dar bună-îngrijire trebuie să neglige acest lucru)
  • Unele teste de titer pot căuta în mod proactiv problemele care pot deveni mai vizibile în jos pe linie, cum ar fi titrul ANA, care verifică bolile, cum ar fi lupus - ceva care nu poate fi imunizat împotriva. Acest lucru vă poate oferi timp prețios pentru a le medicației și pentru a vă ajuta pe puști cu orice boli sau probleme care pot deveni mai pronunțate în timp.

Contra

  • Testarea diagnosticului nu este întotdeauna 100% exactă și nici un cercetător de sine respectă și om de știință nu vor spune vreodată altfel. Ca atare, există întotdeauna un risc de rezultate care se întorc ca fals pozitive și negative false.
  • Un test de titer nu dovedește anumitor organizații că câinele dvs. este imun la o anumită boală. Dacă sunteți în căutarea de a-ți arăta puiul într-o canisa, de exemplu, puteți găsi că proprietarul nu va lua un câine care nu a fost vaccinat. Acest lucru ar însemna că va trebui să vă aduceți câinele imunizat înainte de a le lua în formarea câinilor, canisele și orice altă zonă comunală în care pot fi găsiți mulți câini, negând utilizarea testului titerului, deloc.
  • În conformitate cu punctul de mai sus, în prezent nu este acceptat pentru ca nici un test de titer să fie luat în locul vaccinării rabiei, în SUA.
  • Toate bolile au mai multe fluxuri de același tip și nu fiecare test va putea să se ridice pe fiecare tip (gândiți-vă cum puteți avea o altă tulpină de frig în fiecare an. Chiar dacă este aceeași boală, tulpina se schimbă, ceea ce duce la sniffles în timp ce corpul tău luptă cu corpurile străine).

Gândurile finale

Dacă vă gândiți să folosiți testele titerului, în loc să aveți câinele dvs. să primească injecțiile lor de rapel anual, poate fi o idee foarte bună să vă vaccinați puiul în timpul primului an al vieții lor, înainte de a trece la titruri. Acest lucru vă asigură că dvs PUPS Sistem imunitar nu pot fi compromise în timpul primului an, cel mai vulnerabil și vă poate ajuta să vă păstrați câinele la cel mai fericit și mai sănătos. Desigur, după de această dată, poate fi utilă efectuarea testelor de titer pentru a economisi costurile pe termen lung, precum și evitarea oricăror jabs inutili din veterinarul dvs!

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Bretele de genunchi de câine
Protecția solară pentru câini
Dog Pill Shooter
Bandaj lichid pentru câini
Ulei de somon pentru câini
Câini termometre
Dog Flea Placi
Dușuri de îndepărtare a câinelui
Ulei de cânepă CBD pentru câini
Ceara de protecție la labe pentru câini

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Testul titerului pentru câini: tot ce trebuie să știți