Îngrijirea animalelor după dezastrul nuclear fukushima - cum doi bărbați sfidează cotele

Îngrijirea animalelor după dezastrul nuclear Fukushima - cum doi bărbați sfidează cotele
Avatar
Ghidul dvs. la această recenzie astăzi este de către Pet Expert Krista Martino
Publicat 16 martie 2021
Ajuta-ne! MypetNedShat poate câștiga o mică comisie de la legăturile afiliate din acest articol. Află mai multe

Atunci când tsunami tragic a lovit prefectura Fukushima în 2011, locuitorii din jurul centralei nucleare Fukushima și zonele înconjurătoare au fost informate pentru a renunța la tot și a alerga ca și cum viața lor depindea de ea - pentru că au făcut-o.

Cea mai mare parte a regiunii și a plantei în sine au fost distruse, iar zece ani au fost cheltuite dezafectare și deconstrând planta care a vărsat radiații în aer și mare. În ciuda tuturor acestor lucruri, doi eroi au decis să-și pună credința în dragostea lor de animale și să rămână cu prietenii lor blană. Naoto Matsumura și Sakae Kato și-au plasat toate speranțele, visele și viețile, literalmente - în protejarea animalelor din Fukushima.

În timp ce numai 14.000 de persoane locuiesc în secțiunile redeschise, în afara pericolelor radiației, așa cum o știm, Matsumura și Kato au ales să rămână în termen de 12 ani.Zona de excludere de 5 mile. Perechea nu are legătură între ele, dar au aceleași obiective în minte; să aibă grijă de sute de animale vagabonice care au fost lăsate în urmă în timpul evacuării.

Atât Reuters, cât și DW au descoperit că Kato-ul de 57 de ani rămâne cu 41 de pisici în interiorul casei sale. Cu sediul în munți, el și câinele său adoptiv, Poici, au avut grijă de animalele din zona de excludere de la implementarea evacuării. Kato merge chiar în măsura în care să hrănească vierii sălbatici în jurul casei - care sunt de obicei considerați dăunători de către guvern.

Între timp, Matsumura și-a lăsat inițial casa împreună cu ceilalți evacuați. Cu toate acestea, el sa întors curând pentru a aduce animalele sale iubite și și-a dat seama că multe dintre celelalte animale de companie au fost lăsate în urmă în timpul dezastrului. În loc să părăsească animalele fără apărare la propria lor supraviețuire, el a luat-o pe el însuși să aibă grijă de ei.

El și-a câștigat pe Monikerul "Guardian al animalelor lui Fukushima", când sa întors și a observat câini și alte animale de companie care fuseseră lăsate să foame. Apoi se pune să lucreze fără animale, lăsând animalele de fermă din hambarele și incintele lor, apoi lucrează pentru a ajuta la hrană și îngrijire pentru animalele abandonate.

A fost în curând a cerut să se întoarcă, de către familie și prieteni, dar în schimb Matsumura a decis că va rămâne. El citează câteva dintre motivele pentru care el continuă să rămână ca riscul de contaminare familiei sale și problemele cu găsirea unui loc unde să rămână în taberele de refugiați. În vârstă de 55 de ani, acum îi pasă de o gamă largă de animale din zona de evacuare, inclusiv câini, pătuțuri, vaci, struți, porci și cai.

Datorită bătrânei sale, el pare să nu-și pasă de celălalt nume de a fi "cel mai iradiat om din țară" de către Jaxa - Agenția Spațială Națională. Se crede că va dura aproximativ 30-40 de ani înainte ca iradierea să-și afecteze biologia, moment în care va fi cel mai probabil a trecut. Ambii bărbați au fost rugați să plece de oficiali guvernamentali, deși încă refuză, pentru a avea grijă de animalele lor.

Perechea în prezent de viață în afara rețelei, fiind alimentată prin panouri solare, iar Matsumura continuă să intre în contact cu familia și prietenii prin actualizări periodice prin blogul său.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Îngrijirea animalelor după dezastrul nuclear fukushima - cum doi bărbați sfidează cotele