Recapitul de duminică: aditivi nocivi în alimente comerciale de câine

Top sfaturi de câine - aditivi nocivi în alimente comerciale câiniEste greu de crezut că august este aproape peste. Copiii se pregătesc să se întoarcă la școală, Weekend de Ziua Muncii este chiar la colț, iar căldura de vară începe să renunțe în majoritatea locurilor. Aici, în Maine, nu avem într-adevăr o mulțime de căldură de vară, așa că încercăm să ne bucurăm cât de mult putem. Sperăm că ți-ai plăcut coloana săptămâna trecută dacă oasele brute sunt sau nu bune pentru câini.

Cred că trebuie să am mâncarea de câine în ultima vreme pentru că în această săptămână am citit multe despre aditivii care sunt în Alimente de câini comerciale. Nu lăsați cuvântul aditivilor să vă sperie, pentru că unele dintre ele sunt de fapt bune pentru câinele dvs., în timp ce alții ar trebui să fie cu adevărat evitați cu orice preț.

În această săptămână am decis să mă uit în jur pentru unele articole despre aditivii care se găsesc în mod obișnuit în produsele alimentare comerciale și am găsit câteva citește foarte mult. Verificați-le mai jos!

Dacă căutați ceva care ajunge la punctul de aditivi mâncare pentru câini, puteți găsi ceea ce căutați la Frontul de eliberare a pisicilor. Ei au publicat recent un articol despre aditivii din alimentele pentru animale de companie. Nu există cuvinte inutile în Acest articol. Este mai mult ca o listă, dar informațiile sunt extinse pe un pic pentru a vă oferi câteva informații de bază.

Deși acest articol este scris în cea mai simplă formă, cred că informațiile pe care le oferă este foarte mare. Cu siguranță nu este cel mai distractiv lucru de citit, dar dacă ați vrut să o imprimați să utilizați ca o foaie de cheat când faceți cumpărături pentru hrana pentru câini, ar funcționa bine.

Ce ingrediente pentru a evita și de ce

AditiviMonostearat de gliceril, acidul fosforic, monostearatul de propilen glicol-gliceril trebuie evitat din cauza potențialilor aditivi chimici, propilenglicolul poate fi toxic în cantități mari (interzise în Europa), acidul fosforic nu este necesar
LianțiGluten de porumb și gluten de grâu - produse secundare ieftine fără valoare nutrițională reală
Surse de carbohidrațiBrevete de bere, amenzi alimentara de cereale, hrana de ovăz de ovăz, solubile de fermentare a cerealelor, maltodextrine și fermentație solubile, produse de cartofi, făină de soia - produse ieftine fără valoare nutrițională reală
Agenți de colorareAlbastru 2, roșu 40, galben 5, galben 6 (culori artificiale), dioxid de titan - legat de multe probleme grave de sănătate
Surse de grăsimeGrăsime animală, seu de carne de vită, untură, grăsimi de păsări de curte, ulei vegetal - fără control asupra calității sau contaminării
Surse din fibreCeluloză, tărâțe de porumb, celuloză de porumb, coca de ovăz, corpuri de arahide, corpuri de orez, rula de moară de soia, moară de grâu - umpluturi ieftine fără valoare nutrițională reală și pot conține ingrediente cum ar fi lemnul.
Agenți de aromatizareAnimal digest, digest, aromă, masă glandulară - fără control asupra calității sau contaminării
Fructe si legumeApple Pomace, Pulp Citrus, Pomace de struguri - Produsele ieftine fără valoare nutrițională reală și eventual material contaminat.

Se continuă de acolo, dar am vrut doar să vă dau un mic eșantion al articolului. De asemenea, elaborează diferitele tipuri de boabe, carne, subproduse, fructe și legume utilizate în mod obișnuit în alimentele pentru animale de companie.

Dacă căutați mai multe informații de fundal, acest articol din partea Ajungeți la salvare site-ul ar fi o alegere mai bună. Oferă o imagine de ansamblu plăcută a motivului pentru care este important să alegeți alimente de calitate și cum să selectați alimentele potrivite pentru câine pentru FIDO. Articolul lor oferă, de asemenea, o listă lungă de legături către alte surse pe alimente comerciale și aditivii care sunt în ele. Este un loc minunat pentru a începe dacă doriți să faceți câteva cercetări pe cont propriu.

  • La citirea etichetelor, ingredientele sunt enumerate în ordinea volumului procentelor din alimente. Produsele secundare includ intestine, capete de pui, facturi de rață, pui și picioare de curcan, pene și oase, soia, cocioane de bumbac, cobsuri de porumb, corpuri de arahide, pulpe de citrice, buruieni, paie și produse secundare.

Când vedeți carne de vită, carne de pui și păsări de curte, acestea nu sunt necesare pentru a include carnea reală. Carnea prestate include animale moarte, bolnave și moarte, inclusiv câini și pisici eutanasiate la adăposturi, uciderea drumului și lăsați peste carcasele de la fabricile de prelucrare care au adesea tumori, cancere, droguri, purici și gulere de gheață. Părți ale animalelor care nu sunt considerate potrivite pentru consumul uman, deci de ce să-l hrănești la animalele de companie?

Asociația oficialilor americani de control al feedului (AAFCO) cântărește, de asemenea, pe subiectul aditivilor alimentari pentru animale de companie pe site-ul lor. Ei dau într-adevăr Frumos descompune de ingrediente comune în alimentele de companie și ceea ce poate fi de fapt în ele. De exemplu, Subproduse de pui pot fi enumerate pe lista ingredientelor, dar subprodusele de pui pot fi alcătuite din multe lucruri diferite.

  • Cu alte cuvinte, carnea # 8221; este în primul rând țesutul muscular al animalului, dar poate include grăsimea, groapa și alte țesuturi care însoțesc în mod normal mușchiul, similar cu ceea ce ați putea vedea într-o porțiune de carne crudă vândută pentru consumul uman. Acest lucru poate include tăieturile mai puțin atrăgătoare ale cărnii, inclusiv mușchiul inimii și mușchiul care separă inima și plămânii de la restul organelor interne, dar este încă țesut muscular. Cu toate acestea, nu include osul. Carnea pentru alimente pentru animale de companie este adesea separată mecanic, "# 8221; un procedeu în care mușchiul este stripat din os pe mașini, rezultând un produs fine măcar cu o consistență asemănătoare pastei (similar cu ceea ce ar putea fi utilizat la câinii fierbinți).În plus față de utilizarea termenului & # 8220; carne, & # 8221; Producătorul de alimente pentru animale de companie poate identifica, de asemenea, speciile din care este derivată carnea, cum ar fi "# 8220; BEEF & # 8221; sau carne de porc.& # 8221; Cu toate acestea, utilizarea Termenului generic & # 8220; carnea # 8221; Pe etichetă, poate fi doar de la bovine, porci, oi sau caprine. Dacă vine de la orice alt mamifer, speciile trebuie identificate (de exemplu, BUFFALO & # 8221; sau # 8221;), astfel încât să puteți odihni ușor că, dacă s-a folosit alte specii, acesta ar trebui să fie declarată. De asemenea, dacă mușchiul este de la specii non-mamifere, cum ar fi păsările de curte sau pește, nu poate fi declarată ca și # 8220; # 8221; dar trebuie să utilizeze termenii adecvați de identificare.

În timp ce sunt pe tema AAFCO, am găsit și un blog interesant în această săptămână Adevărul despre mâncarea de animale de companie. Este mai mult sau mai puțin un raniat despre regula inacceptabilă pe care producătorii de alimente pentru animale de companie nu trebuie să dezvăluie calitatea ingredientelor pe care o folosesc în alimentele lor de companie către consumatori. Cu siguranță sunt cu siguranță de acord cu asta și sunt sigur că majoritatea va fi, de asemenea.

Pentru a fi părinți responsabili de companie, avem nevoie de toate informațiile pe care le putem obține despre alimentele pe care le aleg să ne hrănim animalele de companie. Unele alimente pentru animale de companie pot spune că carnea de vită este provenită în U.S.A., care ne face cu siguranță să ne simțim mai bine decât să o provin în China, dar ceea ce nu trebuie să vă spună este că carnea de vită poate proveni de la un animal bolnav sau un animal care a fost eutanasiat. Încă ai fi la fel de fericit că ai știut calitatea cărnii și doar de unde a venit?

La sfârșitul Acest articol autorul, Susan Thixton, solicită cititorilor să semneze două petiții diferite îndemnând ca FDA și AAFCO să solicite ca acest tip de informații să fie divulgat pe ambalajul produselor alimentare pentru animale de companie. Petițiile vor fi folosite la întâlnirea AAFCO la sfârșitul acestei luni. Este complet până la tine Dacă doriți să semnați petiția, am vrut doar să împărtășesc articolul deoarece este plin de câteva informații foarte bune.

  • Care este alimentele dvs. de companie fabricate din - alimente comestibile sau alimente și legume de deșeuri necorespunzătoare? Tu stii? Majoritatea consumatorilor nu știu deoarece reglementările privind alimentele pentru animale de companie nu solicită producătorilor să le spună consumatorilor calitatea ingredientelor utilizate în alimentele de companie. Spuneți FDA și AAFCO pe care doriți să le cunoașteți!FDA și AAFCO permite ca hrana pentru animale de companie să fie făcută de la ..
    • carne provenită de la animalele bolnave;
    • carne provenită de la animale moarte (cum ar fi uciderea rutieră, animalele care au murit în câmp și chiar animale eutanizate);
    • grăsimile provenite din grăsimea de restaurant uzat;
    • aproape orice alimente umane adulterate;
    • legume contaminate chimice sau pesticide, boabe, fructe.Calitatea de mai sus a ingredientelor este cunoscută în industria alimentară pentru animale de companie ca grad de furaje, grad de companie sau ingrediente necorespunzătoare.

am mentionat Dr. Karen BeckerSite # 8216 Animale de companie sănătoase săptămâna trecută și am găsit un alt articol uimitor acolo și în această săptămână. În Acest blog ea descrie (și arată) diferitele părți ale unei etichete alimentare pentru animale de companie și cum să le citească. De asemenea, vorbește despre ceea ce ar trebui să căutați într-o mâncare de calitate, lucrurile pe care doriți să le căutați pe o etichetă de mâncare câine și lucrurile pe care nu le doriți.

  • Ceea ce doriți să aflați este dacă ingredientele din brandul pe care le cumpărați sunt potrivite pentru consumul uman. În ciuda faptului că producătorii nu pot lista & # 8216; gradul uman "pe panoul ingredient, dacă folosesc ingrediente potrivite pentru consumul uman, veți ști prin informațiile furnizate pe sac, precum și materialele lor de marketing. Compania va dori să știți de ce mâncarea lor este mai scumpă.Cu cât este mai bună marca (și mai mare cost), cu atât este mai probabil ca ingredientele să fie gradul uman. Dacă toate celelalte nu reușește, puteți vizita site-ul producătorului sau puteți apela numărul dvs. gratuit pentru a vă răspunde la întrebări.Chiar mai bine este dacă sursa de proteine ​​este fie liberă sau ridicată în pășune și nu a fost împușcată plină de hormoni și antibiotice.

Pe măsură ce navighez diferite site-uri pe tot parcursul săptămânii, de asemenea, am dat peste Proiectul alimentar pentru câini Website. Mi-am dat seama destul de repede că într-adevăr nu este un fel de proiect, dacă nu numărați educarea părinților de companie ca un proiect și apoi cu siguranță ar fi. Deși numele este puțin înșelător, întregul site este plin de informații minunate despre alimentele de câine. Această pagină despre ingredientele din hrana pentru câini pe care ar trebui să încercați să evitați a fost foarte benefică, dar puteți găsi și câteva informații minunate pe alte pagini ale site-ului.

De fapt, acest lucru este într-adevăr un lucru pentru toate lucrurile hrană pentru câini. Ei au pagini pe diete diferite de hrană pentru câini, mituri despre hrana pentru câini și articole despre totul, de la hrănirea căței și câini de rang înalt la cât de multă proteină este prea mult pentru dieta caninei. Articolul pe care mă refer include o listă foarte cuprinzătoare a tuturor ingredientelor diferite din alimentele de companie, care sunt benefice și care ar trebui să evitați.

  • Albastru 2 (culoare artificială) - Aditivul de culoare FD & C Albastru nr. 2 este în principal sarea disodică a 2- (1,3-dihidro-3-oxo-5-sulfo-2H-indol-2-ilidene) - 2,3-dihidro-3-oxo-1H-indol-5-sulfonic acid cu cantități mai mici de sare disodică a 2- (1,3-dihidro-3-oxo-7-sulfo-2H-indol-2-ilidene) -2,3-dihidro-3-oxo-1H-indol-5 -Sulfonic acid și sarea de sodiu a acidului 2- (1,3-dihidro-3-oxo-2H-indol-2-ilidene) -2,3-dihidro-3-oxo-1H-indol-5-sulfonic. În plus, fd & c albastru nr. 2 este obținut prin încălzirea indigo (sau a lipsei de indigo) în prezența acidului sulfuric. Aditivul de culoare este izolat și supus procedurilor de purificare. Indigo (pasta indigo) utilizată mai sus este fabricată prin fuziunea N-fenilglicinei (preparată din anilină și formaldehidă) într-un amestec topit de sodamidă și hidroxizi de sodiu și de potasiu sub presiune de amoniac. Indigo este izolat și supus unor proceduri de purificare înainte de sulfonare.Cel mai mare studiu sugerat, dar nu a dovedit că acest colorant a provocat tumori cerebrale la șoarecii masculi. FDA a concluzionat că există o certitudine rezonabilă de nici un rău & # 8221;, dar personal aș vrea să evit acest ingredient și err pe partea de prudență.Red 40 (culoare artificială) - Aditivul de culoare FD & C Roșu nr. 40 este în principal sarea disodică a acidului 6-hidroxi-5 - [(2-metoxi-5-metil-4-sulfofenil) azo] -2-naftalenensulfonic.Cea mai folosită vopsea alimentară. Deși aceasta este una dintre cele mai testate coloranți alimentari, testele cheie ale mouse-ului au fost defecte și neconcludente. Un comitet de revizuire a FDA a recunoscut probleme, dar dovezile de rău nu a fost "coerentă și # 8221; sau substantial.& # 8221; Ca și alte coloranți, roșu 40 este folosit în principal în alimentele junk. Personal aș prefera să evit acest ingredient și err pe partea de prudență.Dioxid de titan - O pulbere albă, TiO2, utilizată ca un pigment alb opac opac și balsam de aluat.Non toxic, dar un ingredient inutil care ar putea fi la fel de bine lăsat.

Dacă căutați o citire care vă va spune toate ororile industriei alimentare pentru animale de companie, Acest articol din Știri naturale este pentru tine. Oferă un pic de spin mai întunecat la produsele secundare misterioase și substanțele chimice dăunătoare utilizate de unii producători de alimente pentru animale de companie. Dar, în toată onestitatea, este un subiect destul de înfricoșător pentru proprietarii de animale de companie, așa că abordarea acest lucru oferă articolului tonul grav pe care îl cere.

Autor Jessica Smith a făcut o mulțime de cercetări pentru acest articol și oferă câteva exemple minunate de documentație scrisă de la experți din domeniu în partea de jos a articolului ei. Este posibil să meritați să verificați câteva dintre aceste surse.

  • Să începem cu ceea ce apare, de obicei, ca sursă de proteine ​​și ingredientul primar din alimentele pentru animale de companie: produse secundare din carne sau masă de carne. Ambele sunt eufemisme pentru părțile animalelor care nu ar fi considerate carne de către orice consumator inteligent. Fusta binecunoscută & # 8220; Carne secundar ByProducts & # 8221; este un nume greșit, deoarece aceste produse secundare conțin puțin, dacă există, carne. Acestea sunt părțile animalului rămase după ce carnea a fost îndepărtată de os. Porturile de pui includ cap, picioare, entrailuri, plămâni, splină, rinichi, creier, ficat, stomac, oase, sânge, intestine și orice altă parte a carcasei care nu sunt potrivite pentru consumul uman, # 8221; scrie Henry Pasternak în vindecarea animalelor cu curele naturii.Masa de carne poate conține carnea fiartă a animalelor pe care le-am găsi inacceptabil pentru consum. Acest lucru poate include animale de grădină zoologică, uciderea drumului și 4-D (morți, bolnavi, persoane cu handicap, pe moarte)). Cel mai șocant, acest lucru poate include și câini și pisici. Asta e corect, Animalele de companie ar putea fi canibali. Autor Național Fast Food Eric Schlosser scrie, deși producătorii americani de conducere promite să nu pună niciodată animale de companie transformate în mâncarea lor de animale de companie, este încă legal să facă acest lucru. O companie canadiană, Sanimal Inc., a pus 40.000 de kilograme de câini morți și pisici moarte în alimentele sale de câine și pisică în fiecare săptămână, până la întreruperea practicii în iunie 2001. # 8220; acest produs este sănătos și bun, & # 8221; a declarat vicepreședinte al companiei de achiziții, răspunzând la critici, dar unii oameni nu le place să vadă făină de carne care conține animale de companie.& # 8221;

În această săptămână vă voi părăsi o mare resursă pe care cred că ar putea fi foarte utilă pentru mulți dintre noi. Știu că o voi folosi cu siguranță. Acest Foaie de lucru imprimabilă din HOME PET vă oferă câteva informații de bază despre lucrurile pe care ar trebui să le căutați pe o listă de ingrediente pentru câini. A doua pagină este o foaie de scor la îndemână care vă permite să gradați alimentele câinelui. Cred că este o mare resurse pentru părinții de companie și sincer, aș vrea să aibă aceste lucruri în fiecare pisică de animale de companie să ajute la educarea mai multor proprietari de animale de companie cu privire la importanța alimentelor de calitate.

  • Cele mai multe alimente de animale de înaltă calitate sunt vândute în magazine de furnizare a animalelor de companie, magazine de furaje sau co-ops. Magazinele de bacanie și magazinele mari de ieșire nu sunt, în general, surse bune de calitate pentru animale de companie. Vă oferim o cantitate mică de dietă pe care o hrăniți aici și vă recomandăm să vă tranziți câinele la alimentele la alegerea dvs. încet. Începeți cu un amestec de 25% alimente noi și alimente vechi de 75%, iar peste cinci zile de tranziție la 100% alimente noi.

Ei bine, asta este pentru această săptămână. Ca întotdeauna, salut feedbackul, întrebările și comentariile. Vă rugăm să nu ezitați să vă împărtășiți experiența dvs. de mâncare pentru câini cu noi. Ați avut vreodată probleme cu hrana pentru câini? Ați trecut la o mâncare de calitate superioară și ați văzut câteva rezultate uimitoare? Mi-ar plăcea să aud despre asta!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Recapitul de duminică: aditivi nocivi în alimente comerciale de câine