Câinii boty lansează un nou pachet nou pamper

Câinii Boty lansează un nou pachet Nou Pamper

Cele mai atrăgătoare produse pentru proprietarii de câini sunt cele care sunt ușor de utilizat și sunt sigure pentru animale de companie. Săptămâna trecută Câini Boty a anunțat disponibilitatea noului lor șampon de caini naturale curat n pamper, care se potrivește cu ambele criterii pe care proprietarii de animale de companie îl caută de obicei. Produsul îngrijit a fost lansat marți, 1 septembrie 2015. În prezent, cumpărătorii potențiali pot găsi produsul pe site-ul producătorului sau pot comanda pe Amazon.

Câinii Boty se angajează să ofere clienților lor de sus a liniei, produse inovatoare pentru câini de toate vârstele. Bundle-ul lor curat N este alcătuit dintr-un sampon remarcabil de câine, care oferă părinților de companie ușurința părinților asociată cu pacea minții în cunoașterea faptului că produsul este natural și 100% sigur pentru toți câinii. Bundle include un vas de șampon natural de 4 uncii, un vas de caini puțin atractiv, care ajută la săpunul să dureze mai mult și 2 mănuși de uscare câine Chenille.

LEGATE DE: Cum să vă liniștiți câinele înainte de îngrijire

Sapunul de bărbierit de la șamponare se face cu ingrediente naturale, inclusiv ulei de sâmburi de palmier, ulei de nucă de cocos, ulei de struț, penny regal, eucalipt, agrimony, tansy, citronella și ulei de lemn și este formulată cu Omega 3-6-6- 9. Ca un bonus suplimentar, uleiul de lemn Citronella și Cedar sunt ambii Insecte de insecte naturale. Compania spune că aceste mașini de șampon de câine durează mult mai mult decât orice alt șampon de câine tradițional.

Acest bar unic este ușor de utilizat și eliberează una din mâinile dvs., deoarece puteți rula cu ușurință barul prin haina câinelui dvs. cu o singură mână, așa că veți avea cealaltă liberă să vă țineți câinele sau să-i capul. Odată ce strângerea de apă este completă, șamponul se clătește rapid și bine; Îndepărtarea tuturor murdăriei nedorite și a murdăriei cu ea. Odată ce este timpul să vă uscați puii, puteți utiliza mănuși inovatoare de uscare a câinelui Chenille, care îndepărtează apa și murdăria. De asemenea, acestea absorb mai mult de două ori greutatea lor în apă. Mănunchiul se potrivesc confortabil A 5.5-inch mână largă.

Câinii Boty lansează un nou pachet Nou Pamper

Care sună mult mai ușor decât utilizarea unui prosop care devine saturat rapid și apoi se scurge pe dvs. și pe podeaua de baie. Plasând un mitt pe ambele mâini și Masându-ți câinele Pe măsură ce uscați blănurile sale nu este doar simplu și rapid, dar câinii Boty spune că oferă și rezultate mai bune decât uscarea prosopului. Ei pretind că haina câinelui tău va fi uscător și Shinier în mai puțin timp și fără toate hassle și mizerie.

Câinii Boty susține că timpul de uscare mai rapidă reduce și mirosul de câine umed. CEO-ul companiei Carla McNeil spune că ea iubește că sunt capabili să obțină aceste produse în lume prin Amazon. Ea spune că săpunul a fost un produs pe care la descoperit la nivel local când câinele ei, snorkel, a fost diagnosticat cu o condiție a pielii.

LEGATE DE: Îngrijirea diferitelor tipuri de haine de câini

McNeil spune că acesta a fost singurul săpun pe care ar putea să o folosească pe snorkel, pentru că era atât de blând, moale și eficient. De asemenea, ea a descoperit că o altă parte a ei membrii familiei blană, Bogey (Bo & # 8221; în câinii Boty), urât să fie uscat cu un prosop, și a iubit fiecare minut de a fi uscat cu Chenille. Astfel, mittele s-au născut.

Dacă timpul de baie în casa dvs. este ceva de genul acesta este la mine, acest produs vă va atinge interesul. De obicei, până când băile câinilor mei sunt peste mine, sunt la fel de umed cum sunt, sticla de șampon, de obicei, alunecă din mâinile mele umede și pământ în cadă undeva, iar podeaua mea de baie este înmuiată.

Dacă acest bar săpun într-adevăr nu se scurge și curăță, precum și compania pretinde, ar fi cu siguranță în valoare de o lovitură. Să nu mai vorbim, mănunchiul de uscare sună ca o mare alternativă la un prosop umed soggy. După cum știți, îmi plac produsele care fac viața părinților de companie mai ușor și sună ca un pachet curat n pamper a fost făcut în mod special în acest scop.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii boty lansează un nou pachet nou pamper