Banul neobișnuit de câine lansat în cartierul china

Banul neobișnuit de câine lansat în cartierul China

La începutul acestei luni, ceea ce a devenit cunoscut de rezidenți ca "Banul Cruetlest Dog" a fost emis în China de către administrația locală a unui district din provincia Shandong a țării. Interdictia amenință să omoare pe toți câinii păstrați de rezidenți. O declarație emisă de Guvernul Districtului Dayang a declarat că toți câinii trebuiau să fie eliminați din district înainte de 10 septembrie 2015 sau autoritățile ar intra în casele locuitorilor și vor ucide animalele de companie pe loc.

Proprietatea câinilor este strict reglementată în China, dar totuși această comandă a luat lucrurile la o nouă extremă. O notificare a fost postată pe gateposturile din jurul comunității, menționând:

"Nici o persoană nu este permisă să păstreze un câine de orice fel."

Notificările au declarat că rezidenții trebuie să "se ocupe de el pe cont propriu sau altfel comisia va organiza oameni pentru a intra în casa dvs. și clubul câinelui la moarte chiar acolo."Guvernul regional a ucis câini vagabonzi, dar această nouă ordine acoperă și câinii care sunt vaccinați și înregistrați.

LEGATE DE: Puterea vindecătoare a câinilor

Aceste tipuri de căci sunt de obicei efectuate după un rău rău focar de rabie, o boală care ucide aproape 2.000 de cetățeni chinezi în fiecare an. Ordinea nu citează în mod specific rabia, dar menționează menținerea igienei de mediu și "viața normală a tuturor" ca motive pentru plasarea comenzii.

Banul neobișnuit de câine lansat în cartierul China

Nimeni din Biroul Guvernului nu va face un comentariu, dar un lucrător guvernamental neidentificat a fost intervievat de o stație de televiziune locală și a spus că ordinea a fost ceea ce voiau majoritatea celor mai mult de 1.000 de locuitori ai districtului. Omul a spus că câinii din zonă sunt întotdeauna deranjați de locuitori și defectare peste tot. El spune că mulți oameni s-au plâns, astfel încât guvernul a decis să adopte ordinul.

Această nouă ordine evidențiază deficiențele continue în sistemul juridic al Chinei, în special atunci când vine vorba de protecții private de proprietate și de competențe de poliție. De asemenea, sugeră la lipsa de Reguli pentru animale de companie in public. În majoritatea orașelor din Statele Unite există legi și legi de leșie care afirmă că proprietarii de câini trebuie să se curățe după animalele de companie. Legile ca acestea nu sunt comune în China. Un alt defect în sistemul juridic al Chinei este absența legislației privind cruzimea animalelor. Guvernul lor protejează speciile pe cale de dispariție, dar nu există legi despre maltratarea oricăror alte animale sălbatice sau domestice.

Este comun în China ca cetățenii să fie împărțiți brusc pe subiectul câinilor. Ele sunt, de obicei, fie iubitori de animale, fie oameni care văd canini ca o amenințare pentru public. Nu este doar pentru că sunt oameni cu inima rece. Păstrarea câinilor din China a fost efectiv depășită în primele decenii ale Republicii Populare Chineze. Deținerea câinilor au fost, de asemenea, denunțați de liderii comunisti ca un lux supra-the-top și o pierdere de resurse limitate.

LEGATE DE: Câine abuz: să rezolvăm acest lucru, un câine la un moment dat

În ultimii douăzeci de ani, proprietatea câinilor în China a crescut exponențial, în ciuda restricțiilor Câini mari în zonele urbane. O mișcare promițătoare a drepturilor animalelor a apărut recent în țară. Iubitorii de câini au fost cunoscuți că câinii de transport maritim de marfă blocați pentru a fi sacrificați la piață. Sperăm că tendința drepturilor animalelor continuă să crească în țară. Există doar un mic procent de oameni care mănâncă carne canină, deoarece devine o practică tabu.

Scrierea povestirilor ca aceasta mă face mai mult mai recunoscătoare că locuiesc în Statele Unite. Nu mi-am putut imagina o interdicție asupra proprietății câinilor, și cu siguranță nu mi-am putut imagina viața fără partenerul nostru minunat de canini. Kudos la activiștii de animale din China și, sperăm, guvernul va fi capabil să vadă că dorințele poporului lor nu aliniază cu legislația lor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Banul neobișnuit de câine lansat în cartierul china