Dexas snack-duo scooping up premii

Dexas Snack-Duo Scooping Up Premii

Când sunteți în mișcare cu câinele dvs., poate fi un hassle pentru a purta alimente câinilor, apa, bolurile și toate celelalte accesorii pe care le poate avea nevoie de animalele de companie. Cu toate acestea, este, de asemenea, esențial să aveți unele consumabile de câine la îndemână în timp ce călătoriți, mâncarea și apa sunt două dintre aceste necesități.

Acum Dexas, o companie cunoscută pentru produsele sale de acasă și de bucătărie, a creat Snack duo pentru câini care ajută proprietarii de animale de companie să păstreze aceste livrări la îndemână fără agravarea adăugată a jonglerii containere multiple.

Dexas menționat că acest produs este prima sticlă de hidratare a PET reutilizabilă pe piață care are două camere laterale de partea laterală. Poate menține apă rece și uscată critchy kibble în același container și chiar vine cu ceașcă de companie pliabilă pentru alimentație ușoară. Cea mai bună parte despre acest produs este că veți obține toate astea și încă se potrivește în titularul pahar al mașinii dvs!

LEGATE DE: Produse esențiale de câini pentru proprietarii de câini cu copii

Cele două compartimente au fiecare configurație a capacului. Există un capac strâns de apă pe compartimentul de băuturi și o fixare pe capacul pe capacul care acoperă compartimentul gustării. Cupa pliabilă este ușor atașat cu un clip de carabină.

Containerul este realizat cu material copolyester Tritan, care a stabilit standardul în industrie pentru sticle de hidratare. Materialul tritan este cunoscut pentru siguranța, claritatea și durabilitatea cu impact ridicat. Este BPA gratuit și mașina de spălat vase, de asemenea.

Dexas Snack-Duo Scooping Up Premii

Snack duo este atât de inovatoare și umple o astfel de nevoie cu proprietarii de animale de companie că a fost scooping premii de la debutul său. Recent, a revendicat onoruri de top în timpul noului produs la expoziția globală de companie, cea mai mare spectacol comercial al industriei.

Nu numai că a fost numit "Cel mai bun în spectacol", dar a avut loc și primul loc în categoria de câini extrem de competitivă pentru noile produse de introducere. Au fost peste 925 de intrări totale în competiție, iar categoria de câini a reprezentat mai mult de 500 dintre acestea.

LEGATE DE: 28 de câini se simt fabulos la plajă

Produsul a fost numit, de asemenea, un finalist recent în Premiile Iha Innovation. Aceste premii se desfășoară în fiecare an la spectacolul internațional de origine și de uz casnic din Chicago. Snack Duo a fost unul dintre cei cinci finaliști în Categoria produselor pentru animale de companie.

Snack Duo a luat proprietarii de acasă la spectacolul de comerț superzoo din Las Vegas la începutul acestui an, de asemenea. Spectacolul este sponsorizat de Asociația Mondială a PET. Dexas a primit premiul al doilea pentru cel mai bun produs nou pentru câini pentru creația lor.

Duoul de gustare poate ține la curent 12 uncii de lichid și 1.5 cesti de kible uscate. Acesta vine în trei culori și poate fi achiziționat la comercianții cu amănuntul online și la magazinele de animale de companie locale și de lanț, inclusiv Petsmart, Petco, Baie de Bed & Beyond, și Cabela.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dexas snack-duo scooping up premii