Revizuire: plunger paw plunger paw cleaner (2018)

Ați reușit vreodată să urmăriți Câinele tău prin casa ta doar urmând amprentele lui de laba noroios? Câinele dvs. a trecut vreodată printr-o bătălie de noroi chiar înainte de a trebui să sară în vehiculul dvs? Care se ocupă de labele de câine murdare este un hassle, dar șaibe de labe (ca și Paw Plunger Paw Spălați) Faceți-o rapidă și simplă să spălați picioarele lui Fido fără a fi nevoie să-l luptați în cadă.

Șaibele de labe nu sunt o necesitate, deci dacă sunteți într-un buget strâns, nu ar trebui să vă simțiți obligați să cumpărați unul. Cu toate acestea, aceste produse nu sunt de obicei foarte scumpe. Șaibe de labe fac, de asemenea, un cadou ieftin și unic pentru proprietarul de animale de companie care are totul.

Spălarea pistonului labe este proiectat ca o cană de cafea supradimensionată cu un capac. Umpleți cana cu apă caldă și există o gaură în capacul pe care îl plasați labele puilor. Cu câteva plonjați rapid, părul din interiorul perie cea mai mare parte a murdăriei și a resturilor de pe apă și în apă.

Vedeți mai multe recenzii video: Cele mai bune consumabile de câine Recenzii și videoclipuri

Paw Plunger câine Power Review Cleaner

Paw Plunger ReviewPlungerul de labe este minunat pentru îndepărtarea murdăriei, noroiului sau nisipului de la picioarele câinelui. Este la îndemână pentru a-și curăța labele înainte de a intra într-o zi ploioasă sau înainte de a sări în vehiculul dvs. după o după-amiază distractivă la plajă. De asemenea, puteți utiliza o mașină de spălat labe pentru a îndepărta toxinele de mediu (cum ar fi sare) și alergeni de la picioarele câinelui după un ROMP din exterior.

Locuiesc în Maine, iar în timpul iernii există substanțe chimice periculoase pe fiecare trotuar și pe drumul de acces. Produsele de topire a gheții pot fi extrem de toxice pentru câini, Deci, pistonul de labe vine în special la îndemână după plimbări de iarnă. Dacă aveți un câine care are o alergie la polen, acest produs poate veni la îndemână pentru a-și curăța picioarele după voia de vară, de asemenea.

Paw Plunger ReviewAm folosit câteva celelalte șaibe de labe și îmi place cel mai bine vârful pistonului de laba. Are o gardă largă și o deschidere de silicon fără scurgere pentru a preveni o mizerie. Este disponibil în 3 dimensiuni:

  • Minion - Pentru câini de până la 15 lire sterline
  • Mediu - Pentru câinii care cântăresc 10-100 de lire sterline
  • Mare - Pentru câinii cântărind mai mult de 100 de kilograme

Panurile cu mai multe straturi de pe interiorul pistonului de labe sunt destul de moi, astfel încât să nu rănească picioarele sensibile ale câinelui, dar ele sunt, de asemenea, suficient de durabile pentru a curăța murdăria și resturile. După cum puteți vedea în recenzia mea video (și fotografia de mai jos), părul sunt, de asemenea, amovibile pentru curățarea ușoară.

Paw Plunger ReviewDin păcate, șaibele de labe nu sunt pentru fiecare câine. Unii câini nu-i place să-și atingă labele. Știi câinele tău mai bun decât oricine. Dacă credeți că se poate încălzi până la pistonul de laba cu a Formarea treptată, Apoi mi-aș recomanda să-i dai o încercare. Dar, dacă câinele vostru se mârâie sau se fixează când atingeți labele sale, acest lucru nu va funcționa.

De asemenea, câinii care sunt mai timizi pot avea o problemă cu dvs. lipiți laba în interiorul acestui produs. Spre deosebire de șaibele de labe care au peri mecanică rotativă, acesta nu face prea mult zgomot. Apa se prăbușește în jurul unui pic, în timp ce scufundați laba în sus și în jos, dar asta nu ar trebui să vă deranjeze pooch-ul decât că este frică de apă.

Puteți achiziționa Plungerul de labe pe Amazon pentru $ 16.99- $ 39.99, în funcție de dimensiunea de care aveți nevoie. După cum am menționat la începutul acestui articol, o mașină de spălat la picioare nu este o necesitate. În timp ce este accesibil la majoritatea bugetelor, dacă doriți să reduceți bugetul dvs. de îngrijire a animalelor de companie, puteți lăsa acest produs afară.

Citiți următorul: Top 5 consumabile esențiale de îngrijire a câinelui pentru sub 10 $

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: plunger paw plunger paw cleaner (2018)