Calgary tradeshow: judecători nume cel mai bun produs nou pentru îngrijirea animalelor de companie

Judecători nume de îngrijire a animalelor de companie cel mai bun produs nou la Calgary Tradeshow

De la alimente și consumabile la jucării și accesorii, industria animalelor de companie a explodat în ultimii ani, iar multe companii încearcă să intre pe piața în plină expansiune. Un nou lot de produse de câini este acum disponibil, iar expozițiile de comerț cu animale de companie și expos văd încă numerele lor cele mai bune. Luna trecută Calgary Pet Industry TrageShow a avut loc la Calgary, Alberta, Canada și o linie de îngrijire a animalelor de companie nouă a fost numită cel mai bun produs nou.

Natural Splendid Enterprises Ltd., o companie cunoscută pentru produsele de cânepă, nu numai ramificată în industria de îngrijire a animalelor de companie, dar au câștigat cel mai bun premiu nou pentru noul lor Pamesitive FX Linia de îngrijire a animalelor naturale. Compania este dedicată vânzării produselor de înaltă calitate PET care sunt eficiente, sănătoase pentru animalele de companie, și, de asemenea, durabile din punct de vedere ecologic.

LEGATE DE: 10 moduri de proprietari de câini pot merge verde și ecologic

Spectacolul anual este unul din cele patru organizate în întreaga Canada și este organizat de Consiliul consultativ comun al industriei PET din Canada. A fost primul spectacol că a fost prezentat FX Pawsitiv și Craig Goodwin, CEO al Splendidului natural Ltd., a declarat că premiul arată cererea puternică a clienților Pentru linia de îngrijire a animalelor de companie.

Judecători nume de îngrijire a animalelor de companie cel mai bun produs nou la Calgary Tradeshow

Linia este formată din trei balsamuri topice îmbunătățite cu ulei de cânepă. Acesta include boturi fericite, un balsam de vindecare și hidratant pentru nasul câinilor, labele fericite, un balsam și hidratant pentru tampoanele câinilor și labele puternice, o ceară care asigură protecția labe de elemente. Toate cele trei produse sunt 100% naturale.

Paws fericit este special formulat pentru a calma labele uscate, crăpate, dur sau crăpate. Aplicarea în mod regulat a balsamului va ajuta, de asemenea, hidratarea, prevenirea iritației și menținerea sănătății labe. Blendul fericit labe este vegan, organic și plin de nutrienți de vindecare.

Partea puternică oferă labele câinelui cu protecție împotriva elementelor. Este ideal pentru a-și proteja tampoanele de la toate tipurile de teren accidentat, inclusiv la sol cald, rece, stâncos și sărat. Partea puternică este o formulă bazată pe ceară care vă va păstra picioarele puternice în timp ce explorați prin iarbă, păduri, zăpadă, pe stradă și chiar în casa ta.

LEGATE DE: Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasă

Cel de-al treilea produs din linie este boturile fericite. Deoarece nasul unui câine este Cel mai important instrument, Este important să vă asigurați că este bine îngrijită. Boturile fericite sunt special formulate pentru a vă oferi pooch-ul cu un tratament liniștitor, blând pentru nasul uscat, crăpat sau crăpos. Este neschimbată astfel încât să nu copleșească simțul lor de miros.

Natural Splendid Enterprises Ltd. Are un acord exclusiv de licențiere pentru a comercializa și a distribui linia completă de produse Omega în așteptare, care a fost creată de Grupul Boreal Technologies, care este situat în Vancouver, British Columbia, Canada la Universitatea din Vancouver.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Calgary tradeshow: judecători nume cel mai bun produs nou pentru îngrijirea animalelor de companie