Mason cash gresie pet produse sunt durabile și unice

Mason Cash Gresie Pet Produse sunt durabile și unice

Ceramica Pet Alimente Bowls vin într-o mare varietate de modele pentru a se potrivi practic orice bucătărie sau decor de acasă. Ei sunt cunoscuți că au venit într-o variație mare de stiluri și, de asemenea, pentru a fi foarte ușor de curățat. Bustele ceramice sunt, în general, o alegere excelentă pentru cină cu animale de companie, dar trebuie să alegeți cu înțelepciune. Nu tot boluri ceramice sunt destinate utilizării alimentelor, iar unele sunt acoperite cu glazuri care conțin plumb sau alte substanțe chimice dăunătoare.

Mason Cash este unul dintre cei mai importanți producători de produse ceramice din lume. De fapt, au fost alegerea de vârf pentru bucătari de acasă, proprietarii de animale de companie și brutari de secole. Originile companiei pot fi urmărite înapoi la o ceramică acționată la biserica Gresley, situată în inima industriei ceramice englezești, în 1800.

LEGATE DE: Bătălia de masă: castronul regulat câine vs Bowl Dog Dog

Biserica Gresley a fost în locația ideală pentru un producător de ceramică. Acesta a fost situat aproape de toate sursele de combustibil și materii prime necesare pentru a face ceramica. De asemenea, a avut legături mari de transport pentru a livra bunurile finite din întreaga lume. Compania a început cu accent pe produsele ceramice pentru bucătărie, cum ar fi bazinele de budincă și bolurile de amestecare.

Mason Cash Gresie Pet Produse sunt durabile și unice

În anii 1800, ceramica a fost condusă de o serie de olarii de master, cele mai colorate din care era Tom Cash, cunoscută și sub numele de Mason "Bossy", pentru care compania a fost numită. Numerar a achiziționat ceramica în 1901 și a redenumit IT Mason Cash & Co. În anii 1940 s-au diversificat boluri pentru animale de companie, pe care ei au devenit acum cunoscuți pentru întreaga lume.

LEGATE DE: Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câini ar trebui să aibă

Bolurile au fost făcute din fageria geamurilor albe și trestie, uneori menționate ca galben-ware datorită culorii luturii locale sau a barierelor, deoarece au fost împachetate pe barje pentru a fi expediate pe piață. Aceste materiale asociate cu a Design clasic sunt ceea ce face linia Mason Cash Pet Bowl recunoscut instantaneu proprietarii de animale de companie, brutari și gătești astăzi.

Linia companiei PET Bowl include boluri suficient de mici pentru hamsteri la boluri suficient de mari pentru un sfânt Bernard. Fiecare design a fost creat în mod special cu obiceiurile alimentare ale unui animal de companie în minte. Toate bolurile de cash Mason sunt durabile, practice și, atâta timp cât cumpărați unul care este corect de dimensiuni pentru animalele de companie, dificil de a se sfârși. Aceasta înseamnă mai puțin mizerie pentru tine și o experiență mai plăcută de mâncare pentru câinele tău.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Mason cash gresie pet produse sunt durabile și unice