Câine runaway copleșit de bucurie după reunirea cu proprietarul

Daisy și Joyce au avut o reuniune fericită, dar unii nu vor fi atât de norocoși. Deci știți care este cel mai bun mod de a împiedica să fugă câinele?

Lyn Crawford lucrează la Mississippi Prietenii lui Jackson adăpost de animale. Recent, a asistat la o reuniune de încălzire a inimii și o reuniune de neuitat între un câine pierdut și proprietarul său.

Grupul de salvare pe care Lyn îl aparține în mod normal pune câini de adăpost pentru adopție. Acești câini sunt trimiși de la unitatea locală de control al animalelor dacă sunt recuperați de pe străzi.

O cerere neobișnuită

Cu toate acestea, Lyn a primit un apel într-o zi cu o cerere neobișnuită. O femeie numită Joyce a căutat ajutorul adăpostului pentru a-și găsi câinele, care a scăpat de curte. E vorba de luni de când Joyce a pierdut Daisy și întoarcerea la Lyn a fost ultima ei stațiune.

Daisy câinele pierdut

Joyce a trimis o fotografie a lui Daisy cu speranța că lucrătorul adăpostului ar putea să ajute. Lyn a intrat în resursele ei și le-a arătat fotografii ale câinelui, dar, din păcate, chiar și rețeaua ei nu avea nici o idee despre Daisy. Ei nu aveau niciun duce la câteva săptămâni.

Un final fericit

Înapoi la Prietenii lui Jackson Shelter de animale, un câine stabilit pentru adopție a fost scos din cuștile care urmează să fie fotografiate. Unul dintre voluntari a observat că arăta atât de mult ca câinele lui Joyce. Dar Lyn și colegii ei muncitori nu au putut fi siguri pentru că arată diferit de fotografiile pe Joyce trimis. Poochul părea atât de speriat și confuz.

Câinele lipsă daisy care a fost găsit

Lyn a crezut că cel mai bun mod de a spune dacă acest câine este cu adevărat Daisy este de a avea Joyce să vină peste. A doua margaretă a văzut-o proprietarul așteptându-i la lobby-ul adăpostului, a sărit și a încercat să-i sărute pe Joyce. Nu a existat nici o îndoială că acesta a fost același câine care a lipsit de luni, iar ea în cele din urmă se reunește fericit cu cel mai bun prieten al ei!

Lyn a spus că reuniunea dintre Daisy și Joyce a fost într-adevăr un sfârșit fericit. A înălțat spiritele lucrătorilor adăpostului care știu că ceea ce fac cu adevărat contează.

Împiedicând ca câinii să fugă

Daisy este una dintre milioane de câini care trăiesc ușa sau poarta de îndată ce primesc șansa. Câinii fug de multe motive și unele dintre acestea ar putea fi pentru că sunt animale sociale, sunt curioase și încântate de natură. Vor să investigheze ce sunt acolo dincolo de pereți.

În afară de a fi pierdut, Animalele care fug sunt în pericol de a fi lovit de o mașină, ajungând într-o rârmă cu alți câini vagabonzi, care se încadrează în șanțuri sau prin prinderea unei boli. Este, prin urmare, responsabilitatea proprietarului, pentru a se asigura că nu au șansa de a decola.

  • Investiți într-un gard

Dacă proprietatea dvs. nu are a gard, Apoi, există o mare șansă ca câinele să poată fugi. Trebuie să creați un mediu în care câinele dvs. nu va șurub. De asemenea, ar fi util să instalați o poartă de închidere automată împreună cu acest gard pentru ao face mai sigure.

  • Antrenează-ți câinele

Potrivit formatorilor, câinii trebuie cu adevărat nevoia să învețe să nu meargă după ceva care îi excită. Un truc este de a învăța câinele dvs. să aștepte semnalul dvs. înainte de a trece printr-o ușă sau o poartă. Utilizați metode pozitive sau bazate pe recompensă pentru a instrui câinele dvs. pentru a întări un comportament corect.

  • Știți ce are nevoie de câinele dvs

Unele rase ca independența lor. Majoritatea câinilor iubesc să se plimbe. Pentru a obține cele mai bune rezultate, lucrați cu câinele dvs. alături de un antrenor sau un comportament, astfel încât să vă adaptați abordarea de formare pentru a satisface nevoile specifice ale câinelui.

Fiți consistenți și răbdători cu formarea câinelui dvs. pentru a înțelege că cel mai sigur loc pentru ei este acasă. De fapt, schimbați instinctele naturale ale câinelui, așa că așteptați ca antrenamentul să fie dur. Realizați totuși că această provocare va fi pentru bunul animalului dvs. de companie.

Citiți următorul: 25 de rase de câine de evacuare care sunt bune la fugă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine runaway copleșit de bucurie după reunirea cu proprietarul