Cum de a construi un câine run - simplu diy rulează

Cum de a construi un câine run - simplu DIY rulează

Toți câinii iubesc să-și întindă picioarele în aer liber, dar, după cum știe orice proprietar, luându-le în parc de fiecare dată când se simt ca zoomul nu este cu adevărat posibil. Dacă sunteți destul de norocoși să aveți o curte împrejmuită, puștii dvs. poate alerga acasă, dar cu câinii fiind notorii artiști de evacuare, nu le puteți lăsa să se joace fără supraveghere.

Aici vine cu câinele umil. Această contracție simplă vă permite să vă dați poochia de care au nevoie pentru a scumpui și a juca, fără riscul să se sperie asupra gardului și de a intra în răutate. Dacă nu sunteți extrem de experimentat cu DIY, ați putea fi tentați să vă grăbiți și să cumpărați un câine, dar aceste contrapoziții pot fi construite cu doar câteva instrumente și materiale simple.

Dacă doriți să știți cum să vă construiți propriul câine, citiți mai departe, pe măsură ce mergem prin câteva clădiri simple pe care le puteți încerca. De asemenea, am luat timp pentru a răspunde unor întrebări comune despre cum să profitați la maximum de noul dvs. câine alergând, așa că tu și Fido vă pot bucura de ani de zile.

Zona împrejmuită pentru câinii din spatele casei

Proiectarea alergătorului de câine perfectă

Când vine vorba de construirea unei runde de câine DIY, va trebui să lucrați prin câteva întrebări importante:

Unde ar trebui să pun rula?

Înainte de a decide cu privire la altceva, va trebui să lucrați unde să vă poziționați câinele. Runul ar trebui să fie poziționat suficient de departe de casa dvs. că nu va fi în cale, dar aproape de suficient încât să puteți verifica cu ușurință la pooch-ul dvs. atunci când este necesar.

Dacă aveți un spațiu care este deja parțial închis într-un perete divizat între dvs. și proprietatea vecinului dvs., de exemplu - ați putea dori să vă construiți fugul aici pentru a salva materialele de construcție.

Ce garduri ar trebui să folosesc?

Odată ce ați găsit locul perfect pentru rularea câinilor dvs., este timpul să selectați unele materiale de construcție: în primul rând, genul de garduri pe care doriți să îl utilizați. La centrul mediu de acasă și grădină, veți avea trei opțiuni principale de a alege de la:

  • Lanțuri de lanțuri

Acest tip de garduri este accesibil și robust. Are bonusul adăugat de a lăsa câinele să se vadă și veți vedea. Cu toate acestea, recursul său vizual este limitat, deși puteți atenua întotdeauna acest lucru cu un strat de vopsea.

  • Garduri din lemn

Un gard din lemn poate fi la fel de ornamentat sau simplu ca dvs. și amestecați frumos cu cele mai multe șantiere și grădini. Lemnul este, de asemenea, cea mai personalizabilă opțiune, deoarece puteți cumpăra scânduri tăiate la înălțimea și lățimea specifică pe care o doriți. Pe de altă parte, este un material de construcție mai scump.

Atunci când construiți cu lemn, asigurați-vă că puneți scândurile destul de departe încât puteți vedea câinele dvs. în alergarea lor - deși nu atât de departe încât pot să-și poată ieși drumul.

  • Fencing metalic

Ghencingul metalic vine în toate formele și dimensiunile, deci este ușor să găsiți ceva care funcționează pentru spațiul dvs. Metalul este, de asemenea, cea mai rezistentă opțiune, deci poate fi cea mai bună pentru câinii mari, puternici sau gospodăriile cu mai mult de un animal de companie. Cum ar fi lemn, totuși, gardurile metalice cade pe capătul mai scump al spectrului de materiale de construcție.

  • Fencing cu sârmă acoperită din plastic

Mai atractivă decât legătura lanțului, dar mai accesibilă decât lemnul și metalul, gardurile de sârmă acoperite din plastic ar putea fi mediul fericit pe care îl căutați dacă sunteți un începător DIY. Se amestecă în majoritatea curților și grădinilor, și vă permite să vă vedeți câinele. În cele din urmă, gardurile de sârmă acoperite din plastic este dificilă și durabilă.

Cum adaug adăpost?

Indiferent dacă locuiți într-un climat fierbinte sau rece, este important ca câinele dvs. să găsească adăpost din elementele din fugă. Câinele dvs. ar putea să vă adăpostească în mod natural dacă construiți alergarea lor aproape de un copac sau o clădire, dar în aer liber va trebui să adăugați un baldachin sau canisa. În climele mai reci, o canisa confortabilă vă va proteja și câinele de vânt, ploaie și zăpadă atunci când vor să se odihnească.

Cât de mare va fi alerga?

Atunci când construiți un câine, ar trebui să fie, de obicei, cât mai mare posibil pentru spațiul pe care îl aveți la dispoziție. Întregul punct de instalare a unei alergii este de a lăsa câinele să-și întindă picioarele și nu vor putea face acest lucru într-un spațiu înghesuit.

Dacă rula depășește o anumită dimensiune, este posibil să aveți nevoie de permisiunea corpului de guvernare locală înainte de începerea clădirii, totuși. Dacă aveți îndoieli, verificați.

Ați putea dori, de asemenea: Garduri de câine electrice

Câine situată pe iarbă

Ce acoperire la sol ar trebui să folosesc?

Ca și în cazul gardurilor, aveți câteva opțiuni diferite de a alege de la selectarea unui teren de acoperire pentru rularea câinilor DIY:

  • Iarbă

Iarba naturala este o suprafata moale, frana ca cainii sa iubesti sa se doarme si sa joace. Cu toate acestea, poate fi o întreținere destul de mare, necesitând udarea și răsturnarea la fel ca o peluză obișnuită. De asemenea, va trebui să fiți atenți la ucigașii de buruieni pe care îl utilizați pe această suprafață, deoarece unele sunt dăunătoare câinilor.

  • Așchii de lemn

Ieppensive și atrăgătoare vizuale, chips-urile de lemn sunt o opțiune populară pentru rularea câinilor. Țineți cont de faptul că veți avea nevoie să le împachetați în mod regulat, deoarece se descompun treptat și se îndepărtează cu levingurile câinelui.

  • Beton

Turnarea unei baze de beton este relativ ieftină și ușoară. Acest tip de suprafață este, de asemenea, durabil și ușor de clătit, făcând o întreținere relativ scăzută. Pe de altă parte, betonul poate fi uneori neatractiv și poate irita labele sensibile.

  • Iarba artificiala

Turf artificial arată și se simte ca iarba, dar nu are nevoie de atât de multă întreținere. Poate fi un pic mai scump, dar face, de asemenea, o optiune igienică atunci când trebuie să eliminați deșeurile de câine.

  • Pietriş

Pietrisul are o mulțime de atracție vizuală, iar mulți proprietari iubesc criza satisfăcătoare a unui câine care aruncă bucăți de pietriș în timp ce alerg și joacă. De asemenea, este suficient de simplu să clătiți și să eliminați deșeurile solide de la.

Dacă alegeți pietriș, cumpărați pietriș de mazăre, care este mai rotunjit și mai puțin probabil să deterioreze labele câinelui. Dacă câinele dvs. are labe sensibile, totuși, sau îi place să mestece roci, această opțiune este mai bine evitată.

  • Plăci de pavaj

Toate beneficiile concrete cu mai multă atracție vizuală, plăci de pavaj sunt o altă opțiune bună pentru pardoselile de câine. Cu toate acestea, sunt de obicei destul de scumpe de cumpărare și de a pune.

  • Cauciuc

Cauciucul de cauciuc este sigur pentru animalele de companie, simplu de curățat și moale pe labele delicate. Este, de asemenea, destul de dur și durabil. Principalul dezavantaj al căptușelii de cauciuc este punctul său de preț relativ scump.

  • Murdărie

Dacă vă construiți câinele pe o suprafață de murdărie, o opțiune este să o lăsați așa cum este. Mizeria este ușoară și se scurge ușor, iar câinele dvs. poate avea distracție. Cu toate acestea, această opțiune va duce probabil la labe noroioase mai des decât nu - mai ales dacă locuiți într-un climat umed.

Indiferent de materialul pe care îl alegeți, aceasta va forma suprafața pe care câinele dvs. rulează și se va odihni când sunt în fugă.

  • Este câinele meu un artist de evacuare?

Dacă câinele dvs. este predispus la sărituri pe garduri sau să-și săpați drumul din incinte, atunci va trebui să adăugați câteva modificări simple ale câinii dvs. Dacă aveți un jumper pe mâini, luați în considerare garduri mai mari sau a unui acoperiș de țesătură sau fir de pui pe fugă. Dacă sapa este problema, puteți instala firul de pui sub acoperirea solului de rulare sau puteți să vă sapa materialul de garduri în pământ.

Aur Retriever Relaxing

Cum de a construi un simplu câine alerga singur

Odată ce ați răspuns la aceste șase întrebări, puteți începe să adunați consumabile și să construiți rula. Puteți utiliza următorul canisa de câine și executați planurile gratuite chiar acum.

Asigurați-vă că ați înscrieți-vă unii ajutor pentru a vă asigura că lucrurile funcționează fără probleme pe măsură ce puneți împreună cursa.

Construirea unei legături simple de lanț sau a unui câine cu sârmă acoperită din plastic

Veți avea nevoie de aceste materiale:

  • Lanțuri lanț / garduri de sârmă acoperită din plastic și poarta
  • Beton
  • Pietriș / acoperire preferată
  • Nisip
  • Sursa de umbra (de ex. canisa sau protecția solară)

Și aceste instrumente:

  • Lopată
  • Rake cu capul la nivel de nivel
  • Manusi de protectie
  • Fierăstrău circular
  • Hacksaw
  • Cleşte
  • Ruletă
  • Găleată sau roabă
  • Posthole Digger
  • Nivel de spirit

Mai jos este formula de bază pentru modul de a construi un câine rulați cu un gard de legătură cu lanț:

  • Pregătiți zona eliminând orice iarbă, aplatizarea murdăriei și slăbirea solului pentru o săpare mai ușoară. Pentru a face acest lucru, rulați o rake cu nivel de nivel peste zonă, săturați murdăria la aproximativ patru centimetri în profunzime și tamponați-vă cu cizmele
  • Marchează perimetrul sau rularea utilizând cretă sau vopsea de pulverizare
  • Utilizați Diggerul posthol pentru a crea găuri de 30 de centimetri adâncime la fiecare colț al executării și mai multe găuri pentru posturi suplimentare de suport care sunt adâncime de 24 de centimetri
  • Se amestecă betonul în găleată sau în roabă în conformitate cu instrucțiunile producătorului
  • Plasați fiecare post de colț central în gaura sa, și umpleți gaura cu beton pentru a ancora în poziție. Betonul ar trebui să vină doar peste marginea gaurii
  • Utilizați lopata sau o mistrie de grădină, pentru a unghi suprafața betonului departe de pol
  • Repetați acest proces cu orice poli de suport suplimentar, astfel încât fiecare este ancorat în sol cu ​​beton
  • Apoi, instalați poarta, urmând instrucțiunile anexate. Aveți grijă cu orice măsurători pentru a vă asigura că zăvorul se închide fără probleme
  • Montați gardul de gard de legătură cu lanț sau gardul din plastic. Pentru a face acest lucru instalați fie clipuri C, fie hardware-ul de conectare care vine cu unele garduri, la un post de colț
  • Dacă utilizați unul, acesta este momentul în care ar trebui să atașați o cale ferată de sus tot drumul în jurul perimetrului executării
  • Atașați mai întâi gardurile într-un colț, înainte de a vă deplasa și ancorați-l la postările ulterioare
  • Asigurați-vă că gardul de legătură lanțului este întins strâns, pentru a evita bulgări
  • Răspândiți pietrișul sau rocile de-a lungul fundului gardului, în interiorul alergii, pentru a închide orice lacune între gard sau masă. Acest lucru va ajuta la prevenirea câinelui să săpați sub gard
  • Adăugați acoperirea cu podea preferată
  • Adăugați umbra dacă este necesar - de exemplu o casă de câini sau o baldachin

Folosind alte materiale

Indiferent de materialele pe care le alegeți, construirea oricărei runde de câine vor urma pași similari.

Gardurile din metal și din lemn vor fi în mod obișnuit să fie înșurubate împreună la colțuri și vor necesita mai multe găuri poștale decât o versiune de lanț de lanț, cu toate acestea. Dacă aveți îndoieli, vorbiți cu un expert la magazinul local de la domiciliu și la grădină, sau aveți un ajutor profesionist Handyman.

Rottweiler Dog

Întrebări frecvente despre rulează câine

Acum că știți cum să faceți o alergare câine, ne întoarcem la câteva întrebări frecvente despre aceste contrapoziții utile.

Ce zici de teatrele ancorate?

Unii proprietari se referă la o teată ancorată ca o "alergare", dar este un dispozitiv foarte diferit. Un teant ancorat constă dintr-o bucată lungă de lanț sau frânghie care este atașată la cablajul câinelui sau gulerul pentru a le împiedica rătăcirea, permițându-i în același timp.

Deși acest lucru funcționează pentru unii proprietari, este important să păstrați un ochi atent asupra câinelui dvs. când sunt pe tether. Frânghia se poate încurca și, spre deosebire de o alergare închisă, nu vă va proteja pooch-ul de la prădătorii din apropiere sau de hoții de companie.

Dacă intenționați să lăsați câinele dvs. să joace în afara timpului de mult timp sau nu se poate supraîncărca în mod constant, construirea unei alergări împrejmuite este cea mai bună opțiune.

Există vreo dezavantaj pentru a avea o alergare a câinelui?

Construirea unei runuri de câine ar putea face viața mai ușoară pentru dvs. și pentru animalele de companie, dar există câteva dezavantaje pe care ar trebui să le cunoașteți.

În primul rând, dacă construiți un câine alergând pe gazon, aproape sigur va deteriora iarba. Pe lângă orice iarbă, va trebui să eliminați pentru a săpături în poziție, câinii au tendința de a rupe iarba în sus și pot ucide patch-uri cu urina lor.

În al doilea rând, dacă nu aveți o mulțime de experiență DIY, construirea unui condus de câine va fi un proiect provocator. Cu toate acestea, cu ajutorul unui prieten sau a unui handyman, ar trebui să-l puteți retrage și să obțină o experiență de construcție valoroasă în acest proces.

În cele din urmă, este important să țineți cont de faptul că nici o alergare a câinelui nu este total prost. Hound-inis determinat va găsi ocazional drumul lor, și chiar mai puține Pouches Wiles ar trebui să fie verificate în timp ce se joacă în fugă. În ciuda formării unei zone închise, plasarea câinelui într-o rulare nu este un substitut pentru supravegherea ocazională.

Ar trebui să vă hrăniți câinele în cursul lor?

Vă puteți hrăni câinele în timp ce sunt în fugă, dar nu este recomandat. Mesajele murdare pot împrăștia mâncarea peste tot, ceea ce atrage dăunătorii locali, iar o alergare de câine nu ar trebui să fie tratată ca cazare permanentă pentru animalul dvs. de companie.

Cu toate acestea, ceea ce ar trebui să vă oferiți câinele în timp ce acestea sunt în fugă este apă proaspătă. Rularea despre joc este o muncă sete, în special în vreme caldă, deci este important să vă ajutați câinele să rămână hidratat, oferindu-le un castron de apă proaspătă.

Asigurați-vă că ați completat și înlocuiți această apă în mod regulat, în special în lunile de vară.

Cât costă costul dvs. de rulare a câinelui?

Cât de mult vă veți cheltui în construirea unui câine, depinde într-adevăr de materialele pe care le alegeți, mărimea alergii și dacă aveți nevoie să angajați un ajutor.

Pentru a construi o rulare de dimensiuni medii de către dvs. Utilizarea lanțului Link Shencing vă va stabili probabil între 200 și 300 $.

Ce zici de o alergare gata?

În unele cazuri, s-ar putea să fiți mai bine cu o alergare gata făcută. Deși acestea pot fi mai mari și mai puțin personalizabile, ele se potrivesc facturii atunci când aveți nevoie de ceva rapid, ceea ce poate fi luat cu dvs. când vă mutați într-o casă nouă.

Prenurile de câine prefabricate vin, de asemenea, în diferite forme și dimensiuni, din design-uri de lemn de lemn până la canițele modulare lanțului.

Pentru că nu sunt înrădăcinate în pământ, cum ar fi o alergare personalizată, această opțiune nu este ideală pentru câini mari, puternici sau artiști de evacuare Wiley.

Buldogul francez care rulează cu stick în gură

Cât timp poate câinele dvs. să rămână în fugă?

Cât timp un câine poate rămâne în fuga lor va depinde de nevoile lor de exerciții, de climatul local, de vreme și de personalitatea lor unică.

Din acest motiv, dacă câinele dvs. este nou pentru a juca într-o alergare, este o idee bună să le introduceți treptat, lăsându-le în interior pentru perioade incrementale mai lungi în fiecare sesiune.

Cu o vreme bună, un loc de odihnă și apă adecvată, majoritatea câinilor vor rămâne fericit în cursul lor timp de trei până la patru ore înainte de a fi neliniștit să intre înăuntru.

Pentru a le ajuta să le mențineți distrați, puteți oferi jucării stimulative ca niște bile și puzzle-uri alimentare. Indiferent dacă câinele dvs. este fericit în alergarea lor timp de o oră sau patru, este important să le verificați periodic.

De asemenea, ar trebui să vă aduceți câinele în cazul în care acestea devin în dificultate sau dacă vremea face o întoarcere.

Ați putea, de asemenea, vă place articolul nostru despre: 10 rapide și ușor DIY Jucării câinelui.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a construi un câine run - simplu diy rulează